• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes

Resultaten voor

Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes - Import export

 1. MOOG GAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GAT ontwerpt en produceert draaikoppelingen, sleepringen, luchtlagers en spanningsmotoren voor een breed scala aan industriële toepassingen. Daarnaast hebben we een wereldwijde reputatie opgebouwd voor overtuigende concepten en hoogwaardige technologie. Uw specifieke vereisten met veeleisende prestatiegegevens zijn bij ons in goede handen. Onze gekwalificeerde ingenieurs en productspecialisten zijn bekend met de speciale vereisten van een breed scala van industrieën en kunnen snel en competent oplossingen bieden, zelfs met nieuwe uitdagingen dankzij hun veilige kennis van het technisch haalbare. Als een innovatief bedrijf spelen we voortdurend in op de steeds toenemende vereisten van moderne technologie. Perfectie en betrouwbaarheid zijn onze passie, wat zich uit in de permanente ontwikkeling van producten, productieprocessen en werknemerskennis en stelt onze positie als technologieleider veilig - ook in de toekomst.

 2. DE WITTE SA

  België

  Verified by europages badge

  De Witte is een partner voor verdelers gespecialiseerd in hoogwaardige reinigingsmiddelen. Wij zijn werkzaam in het importeren, assembleren en printen van een breed assortiment reinigings-, doserings- en ontsmettingsmiddelen. Onze selectie omvat microvezel doeken, verstuivers, schuimers, borstels en grepen evenals als systemen voor ontsmetting en dosering. Als u een groothandelaar bent binnen de hygiënische, levensmiddelen, auto- of landbouwindustrie, kunt u er zeker van zijn dat we precies hebben wat u nodig hebt.

 3. APSIS TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APSIS TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, reinigingskoppen, Verstuivingssystemen - industrieel, en industriele reiniging. Het is gevestigd in Vannes Cedex, Frankrijk.

 4. GEMA CENTRAL EUROPE GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEMA CENTRAL EUROPE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Sollenau, Oostenrijk.

 5. HEIMER LACKIERANLAGEN + INDUSTRIELUFTTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEIMER LACKIERANLAGEN + INDUSTRIELUFTTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEMA SWITZERLAND GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEMA SWITZERLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Sankt Gallen, Zwitserland.

 2. BARTLING TECHNIK FÜR OBERFLÄCHEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BARTLING TECHNIK FÜR OBERFLÄCHEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Löhne, Duitsland.

 3. YATTA GROUP BV

  België

  We zijn gespecialiseerd in het stralen van metaal bedoelt voor de industrie. Zoals het stralen van constructies, machines en onderdelen. Ook voor het spuiten van constructies, machines en onderdelen kunt u bij ons terecht. Er is ook keuze uit anti-corrosie spuiten en brandwerend spuiten. Een brandwerende coating geeft een grote meerwaarde aan uw gebouwen zoals loodsen, warenhuizen, kantoren, constructies, stadiums etc. Bescherming tegen brand of brandvertraging kan ook een grote levens of materiaal redder zijn. Er is keuze uit zwelverf en brandvertragende verf. Elk van deze coatingtypes wordt verder gedeeld door de tijd dat ze brandbescherming bieden. Deze categorieën zijn; 30, 60, 90 en 120 minuten. Een Anti-corrosie coating voor uw materiaal zoals kranen, rollend materiaal, machines en onderdelen heeft als voordelen een langere levensduur en vlotter onderhoud naar reiniging toe. Voor het stralen en/of zandstralen van metaal is er ook de keuze om dit ter plaatse te laten uitvoeren of in ons eigen atelier.

 4. JANSEN INTERIEURSPUITERIJ

  België

  Interieurspuiterij Jansen werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven als interieurbouwers, binnenhuisarchitecten, standbouwers en andere creatieven hebben aan Jansen een betrouwbare partner. Interieurspuiterij Jansen levert kwaliteit en zorgt dat u niet in uw hemd staat bij uw klanten. Ook werkt Jansen veel voor particulieren. Men wil het huis gaan opknappen of een grote schoonmaak houden. Dit is dan ook een uitgelezen moment om je keuken en interieur te voorzien van een andere kleurtje. En perfect alternatief om de keuken en meubels een tweede ronde te gunnen. Een professionele spuitbeurt in een naar wens gekozen kleur en lakafwerking doet dan wonderen! De spuiterij in onderverdeeld in vijf afdelingen. Voorin is een opslagruimte voor de aan- en afvoer van goederen en te spuiten producten. Daarnaast bevindt zich de droogruimte waar de gelakte producten kunnen drogen. Deze afgesloten ruimte beschikt over een automatische luchtcirculatie. In onze interieurspuiterij in Nuenen hebben we vier cabines om stukken in zijdeglas over te spuiten. We beschikken ook over een eigen kleurmakerij waar we iedere kleurcombinatie kunnen ontwikkelen. In drie grote gesloten cabines worden stukken in hoogglans overgespoten. In deze cabines voor hoogglans wordt de luchtcirculatie met een computer geregeld. De schuurafdeling maakt de interieurspuiterij compleet. Uw stukken worden hier zowel handmatig als machinaal geschuurd.

 5. INPLASCO

  België

  Wij zijn Specialist in verkoop en installatie van poeder- en natlakapparatuur. Sinds 40 jaar invoerder van poederlakapparatuur ITW GEMA. Verdeelt en installeert bovendien volgende topmerkproducten: DeVilbiss, Ransburg, Binks en Graco natlaksystemen, plamuren Evercoat, 3M schuurapparatuur, Qnix meettoestellen, Haken & Maskeersystemen, straalapparatuur Clemco, Nitrothermsysteem voor spuiten met stikstof en Infraquick infrarooddrogers.Dankzij deze topmerken en onze gekwalificeerde mensen, kunnen wij u een totaaloplossing bieden voor al uw verfapplicatietoepassingen!

 1. PBS PULVERBESCHICHTUNGS- UND SPEZIALFILTERANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PBS PULVERBESCHICHTUNGS- UND SPEZIALFILTERANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Wimsheim, Duitsland.

 2. MASTER'ON

  Turkije

  Het bedrijf MASTER'ON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren sprayverf, spuitbus, en spuitbus voor verdediging. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. MAJOR OAK POLISHING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MAJOR OAK POLISHING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 2. SPRAYING SYSTEMS

  België

  Het bedrijf SPRAYING SYSTEMS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstuivers - landbouw, Verstuivers - landbouw, mondstuk voor verfspuit, Verstuivingssystemen - industrieel, en metalen sproeierkoppen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. IBR ZERSTÄUBUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IBR ZERSTÄUBUNGSTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren mondstukken. Het is gevestigd in Münster, Duitsland.

 4. AUBRET DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf AUBRET DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging - industrieel, Reiniging - industrieel, industriële stofzuigers, en vloeistofzuigers. Het is gevestigd in Chauché, Frankrijk.

 5. SEFLID PULVÉRISATION

  Frankrijk

  Het bedrijf SEFLID PULVÉRISATION, is een Distributeur, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, Verfpistolen en accessoires, en mondstukken voor zandstralen. Het is gevestigd in Otterswiller-Saverne, Frankrijk.

 6. PNR FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf PNR FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor het wassen van auto's, reiniging reservoirs, reiniging tankwagens, en reinigingskoppen. Het is gevestigd in Marne La Vallée, Frankrijk.

 7. HOCKLEY INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOCKLEY INTERNATIONAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, tuinsproeiers, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Stockport Cheshire, Verenigd Koninkrijk.

 8. T.R.I. FORNITURE INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Het bedrijf T.R.I. FORNITURE INDUSTRIALI SRL, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, en Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in San Giorgio A Cremano (na), Italië.

 1. LECHLER

  België

  Het bedrijf LECHLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren verstuivers, Verstuivingssystemen - industrieel, en verstuiver. Het is gevestigd in Wavre, België.

 2. PVDECOR

  Tunesië

  Het bedrijf PVDECOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren vacuüm metallisering, en metallisering van plastic. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 3. MISTEC MALTA

  Malta

  Het bedrijf MISTEC MALTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Gozo, Malta.

 4. NOXERIA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf NOXERIA FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage van reiningsmachines, zandstraalcabines, Spuitcabine, en Spuitlijn. Het is gevestigd in Saint Paul En Jarez, Frankrijk.

 5. QUICKCOATING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf QUICKCOATING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren zijdegaren voor elektrische isolatie. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 6. TAIZHOU LUQIAO QILI AGRICULTURE MACHINERY FACTORY

  China

  Het bedrijf TAIZHOU LUQIAO QILI AGRICULTURE MACHINERY FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 7. CHILTERN BLAST CLEANING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHILTERN BLAST CLEANING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Hemel Hempstead, Verenigd Koninkrijk.

 8. NINGBO DINO-POWER MACHINERY CO.LTD

  China

  Het bedrijf NINGBO DINO-POWER MACHINERY CO.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is tevens aanwezig in de sectoren airless pompen. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 9. SO.RI. SOLUTIONS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SO.RI. SOLUTIONS S.R.L., en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, Verstuivers - tuinbouw, Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, en Verstuivers - tuinbouw. Het is gevestigd in Sesto San Giovanni, Italië.

 10. MARTINOLI GIACOMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARTINOLI GIACOMO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, Verstuivers - tuinbouw, Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, en Verstuivers - tuinbouw. Het is gevestigd in Omegna, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis