• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spuitgieten van rubber en kunststof

Resultaten voor

Spuitgieten van rubber en kunststof - Import export

 1. COJEMA

  België

  Verified by europages badge

  COJEMA is de ideale partner voor al uw spuitgietprojecten. Wij leveren aan diverse sectoren: elektronica, elektrisch materiaal, kantoormeubilair, medisch meubilair, defensie, bouw, hernieuwbare energie, uitrustingen voor machines, waterzuivering... Vanaf een tekening, een model of gewoon een idee verzorgen wij het onderzoek, design en snelle prototypering, het ontwerp en de vervaardiging van het gereedschap. Naast onze complete mechanische werkplaats werken wij ook samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, nl. Europese en Aziatische matrijsbouwers. Wij beschikken over een modern machinepark van 10 spuitgietpersen van 25 tot 320 ton voor de vervaardiging van producten tot 750 cm³. Wij bieden tevens diensten op het gebied van ultrasoon lassen, tampondruk, 2K spuitgieten, assemblage en bewerking van componenten. COJEMA, een service en een kwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en de waarborg van de beste prijzen op de markt.

 2. PROGRESS SILICONES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  PROGRESS SILICONES is sinds 1985 gespecialiseerd in de productie van onderdelen van siliconen en overige elastomeren voor de industrie en de medische sector. PROGRESS SILICONES ontwerpt, produceert en verhandelt siliconen onderdelen voor de meest veeleisende industrieën. Sectoren als: de voedingsindustrie, de kernindustrie, de cosmetica, de luchtvaart, de farmaceutische en de biomedische industrie. Wij voeren zowel unieke stukken als grote series uit via gieten, ingieten, extrusie, co-extrusie, confectie en op maat snijden. Al deze producties kunnen gecombineerd worden met bedrukking en specifieke verpakkingen naargelang uw bestek. Wij hebben 2 clean rooms met een totaal oppervlak van 550 m2. Deze zijn ISO 7 en ISO 8 gecertificeerd, aangepast aan de productie van medische en farmaceutische artikelen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

 3. RPWORLD

  China

  Verified by europages badge

  RPWORLD is een toonaangevende leverancier van mechanische onderdelen voor auto-onderdelen, medische apparatuur, wetenschappelijke instrumenten en andere industrieën. We produceren kleine tot middelgrote aantallen onderdelen en productiedelen voor eindgebruik in slechts 3 dagen met CNC-verspaning, spuitgieten, vacuümgieten, plaatbewerking en nog veel meer. Onze on-demand productieservice helpt producten sneller op de markt te brengen, de ontwikkelings- en productiekosten te verlagen en de risico's gedurende de hele levenscyclus van het product te minimaliseren. We zetten ons in om uitzonderlijke snelle prototypes en on-demand productieservices te leveren. Of u nu snelle prototypes nodig hebt om te testen en te verifiëren, kleine volumes wilt produceren voor NPI of de productie wilt opvoeren voor commercialisatie, met onze one-stop productieoplossingen zit u altijd goed. Waarom met ons samenwerken? - Korte levertijd: Sterk geautomatiseerde en geavanceerde machines die 24/7 werken, zorgen voor een korte levertijd van slechts 3 dagen. - Consistente hoge kwaliteit: De combinatie van kwaliteitscontrole met geavanceerde inspectieapparatuur zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte onderdelen consistent zijn met uw 3D-bestanden. - Hoge preciesie: Onze apparatuur maakt de nauwe tolerantie DIN ISO 2768 M (F) mogelijk en voldoet aan uw exacte specificaties. - One-stop-oplossingen: CNC-bewerking, spuitgieten en meer om uw productiemiddelen te stroomlijnen en productierisico's te beperken. - Productie op aanvraag: Dankzij de flexibiliteit kunnen onderdelen op maat snel en effectief worden geproduceerd, zodat aan de veranderende marktbehoeften kan worden voldaan.

 4. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ontwikkeling, prototypes, matrijzenbouw, serieproductie, verplaatsing van gereedschap. Wij zorgen voor u, in welk stadium uw project zich ook bevindt. Het zorgeloze totaalpakket.Als THE KNOW-HOW FACTORY begeleiden wij onze klanten wereldwijd in het tijdperk van digitale transformatie, op weg naar technologisch leiderschap. Wij zien onszelf niet alleen als een technologisch toonaangevende onderneming en producent van hardware en software uit één hand, maar ook als een competente partner in onderzoek en ontwikkeling. De Zimmer-groep staat voor familiebedrijf, passie, innovatie, consistentie, knowhow en de visie om de groei van onze klanten veilig te stellen als toekomstige totaalleverancier.

 5. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  iMed is een competente leverancier van precisieonderdelen en -samenstellingen voor kleine, middelgrote en grote series voor gebruik in de belangrijkste industrieën. Als systeemleverancier heeft iMed meer dan tien jaar ervaring.Deze ervaring is niet beperkt tot slechts een tak van de industrie.Niet alleen het gebruik van de modernste technologie heeft gezorgd voor tevreden, al lang bestaande klanten en hun vertrouwen in de productiekwaliteit van iMed.Uitstekende medewerkers begeleiden elk product, vanaf de eerste ontwikkelingsfase tot de serieproductie. iMed waardeert de promotie van nieuwe medewerkers, evenals permanente opleiding en training, evenals intensieve cursussen.Onze interne experts werken daarom met dezelfde professionaliteit die past bij de experts van de klant.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HTP EUROPE

  België

  Verified by europages badge

  HTP Europe is sinds 1954 gespecialiseerd in het spuiten van plastic, spuiten-inblazing, productie van mallen, matrijzen en werktuigen. In 60 jaar zijn we dankzij onze ervaring uitgegroeid tot marktleider binnen deze sector. Onze activiteit is geconcentreerd rond het spuiten van technische onderdelen, het spuiten-inblazing (IBM en ISBM) van flessen van plastic of composiet in een schone omgeving. We voeren tevens het ingieten van metalen of textiel inzetstukken of soepele materialen van het type TPE/TPU/SEBS en de assemblage van plastic onderdelen dankzij lassen (via ultrasonore trillingen, spiegeling of trilling) of via lijmen. Wij verwerken alle types thermoplast die vermengd kunnen worden met glas- of koolstofvezels. Wij zijn werkzaam binnen gevarieerde sectors zoals de medische, farmaceutische, levensmiddelen, luchtvaart- , elektrische of beveiligingssector. Het kwaliteitsmanagement is één van de sleutels van ons succes, wij zijn trots op de ISO 9001 en EN 9100 certificering.

 2. INTERNORM KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een bedrijf van de Grimme Group produceren wij in eigen huis hoogwaardige plastic producten: Rollen en rollercoatings gemaakt van polyurethaan kunststoffen, gegoten onderdelen en spuitgietartikelen Franz Grimme richtte het bedrijf in 1987 op in Damme (Zuid-Oldenburg). Met moderne en hoogwaardige producten hebben we ons ontwikkeld van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf. Vandaag bieden we uitgebreide oplossingen op maat voor de internationale markt. We zijn actief op veel verschillende gebieden.

 3. CAST-SOLUT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CAST SOLUT GmbH werd in 2007 opgericht en is wereldwijd in de verkoop actief. Wij bieden op het gebied van Rapid Tooling & Prototyping uitgebreide diensten van de idee-ontwikkeling, de eerste prototypen tot en met het voor serieproductie rijpe onderdeel. Ons aanbod strekt zich uit van additieve productieprocessen zoals SLA, SLS, metaaldruk, etc. alsook de traditionele productieprocessen zoals vacuümgieten, RIM, spuitgieten en gereedschappen, fijngieten, CNC-onderdelen, persgieten alsook oppervlaktebehandelingen. Op het gebied van Technology Solution Service staan wij voor productieconcepten, de verkoop tot en met scholing voor u klaar. Via onze huiseigen KLM Maschinenbau, die door innovatie, kwaliteit en service op de globale markt naam heeft gemaakt, zijn wij in staat om een breed spectrum aan machines en speciale oplossingen aan te bieden. Onze kernactiviteit ligt op het gebied van vacuümkamers, gietwerk-/doseertechniek en uithardingssystemen. Wij bieden ook additieve productiesystemen van partners aan.

 4. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  State of the art technologieën in het verwerken en doseren van vloeibare siliconen en LSR elastomeerproductie! Al in het jaar van oprichting in 1996, past ELMET technologische ontwikkelingen voor een octrooi toe.De naam ELMET werd al snel geassocieerd met hoge kwaliteit in combinatie met innovatieve hulpmiddelen. Wanneer de beschikbare systemen op de markt en de onderdelen niet geschikt zijn voor een optimaal LIM-proces, vindt ELMET via ontwikkelingen de perfecte oplossing. boven 3000 S. We doelen hierbij op het doseersysteem TOP 3000 S dat twee generaties lang wordt gebouwd. Hoewel het systeem al in 2003 werd ontwikkeld, blijft het sinds de lancering, door talrijke verdere ontwikkelingen en de integratie van innovatieve kenmerken, nog steeds de benchmark voor spuitgieten van vloeibare siliconen. Dit zorgt ervoor dat ELMAT de specialist en partner is voor state of the art technologieën voor de verwerking - en het doseren van vloeibare siliconen zoals bijvoorbeeld: LSR elastomeerproductie in Oostenrijk!

 5. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkije

  Verified by europages badge

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begon zijn dienst in 2004 in İvedik Georganiseerde Industriële Zone met matrijzenproductie. Omdat kwaliteit en klanttevredenheid gelijkwaardig zijn, heeft het in korte tijd vele succesvolle projecten in verschillende sectoren in binnen- en buitenland ondertekend. Hoewel hij zijn inzet voor kwaliteit heeft aangetoond met de certificaten die hij heeft, is zijn grootste investering het belang geweest dat hij heeft gehecht aan de menselijke hulpbronnen en aan technologische ontwikkelingen. Hij heeft zijn visie verruimd door de productie van matrijzen uit te breiden met kunststofinjectie, een van de integrale onderdelen van de industrie, en heeft duizenden producten en diensten samengebracht, van defensie tot de medische industrie, van de auto-industrie tot de meubelindustrie, van de park- en tuinsector tot de boorindustrie. Zij heeft zich tot doel gesteld de meest geschikte oplossing te bieden voor de eisen van haar klanten op het gebied van kunststofinjectie en spuitgieten.Nauwkeurige en efficiënte overdracht van informatie staat voorop in haar commerciële principes. Zij is er altijd in geslaagd dynamisch te blijven door haar technische capaciteit, gevoeligheid in O&O en toewijding aan klanttevredenheid

 1. ACKOR MOULD LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Ackor Mould Limited werd in 2003 opgericht in Dongguan, China. De afgelopen twintig jaar heeft Ackor Mould Limited nauw samengewerkt met klanten om optimale oplossingen te bieden voor spuitgietgereedschappen en spuitgietproducten. Onze uitgebreide services omvatten alles van matrijzenbouw en spuitgietproductie tot eindassemblage. Tot de belangrijkste markten behoren Japan, de EU en Amerika, waar we robuuste partnerschappen hebben opgebouwd dankzij het vertrouwen dat onze gewaardeerde klanten ons schenken. Met een uitgebreide ervaring in verschillende industrieën, zoals de automobiel-, medische, elektronica-, cosmetica- en elektrotechnische industrie, heeft Ackor Mould Limited zich ontpopt tot een betrouwbare leverancier. Onze vakkundigheid reikt verder dan het spuitgieten van gereedschappen en omvat ook diensten als CNC-verspaning, siliconen gieten, rubber gieten, metaal persen en kunststof vacuümvormen. Vanaf het prille begin is Ackor Mould Limited aanzienlijk gegroeid door vast te houden aan de kernprincipes van kwaliteit en scherpe prijzen. Onze toewijding blijkt uit ons niet-aflatende streven om aan de eisen van de klant te voldoen en kosteneffectieve producten van de hoogste kwaliteit te leveren, vanaf de eerste aanvraag via productie tot tijdige levering. Ackor Mould is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het maken van gereedschappen voor spuitgietmatrijzen en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de binnenlandse en overzeese industrie voor spuitgietmatrijzen. Onze expertise komt tot uiting in de diverse sectoren die we bedienen, waaronder de auto-industrie, de medische sector, elektronica, cosmetica en de elektrische industrie.

 2. MVA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVA d.o.o., opgericht door Miha Vedral, een afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur, in 1991, is een familiebedrijf dat zijn diensten en producten sinds de oprichting gestaag heeft uitgebreid. In 2009 behaalde het bedrijf een certificaat voor het ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, later opgewaardeerd naar ISO 9001: 2015. De kernactiviteit van het bedrijf is spuitgieten van producten van aluminiumlegeringen, aangevuld met diensten voorafgaand aan het gieten, zoals advies over productontwerp, ontwerp van gereedschappen, productie en processen na het gieten, zoals bijsnijden, schuren, ontbramen, slijpen, CNC-bewerking, wassen, productassemblage, metingen, kwaliteitscontrole, verpakking en levering. Naast gieten houden we ons bezig met de productie van diverse metalen en kunststof producten. We bieden een verscheidenheid aan productiediensten, waaronder productontwerp, productie van gereedschappen voor kunststof spuitgieten, machines op maat, kunststof spuitgieten, CNC-verspaning, metaalvormen, verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en verpakking van eindproducten. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen we klanten uitgebreide oplossingen bieden voor de productie van onderdelen uit verschillende materialen, zoals aluminium gietstukken, kunststof producten, machinaal bewerkte of gefreesde metalen onderdelen, plaatwerkonderdelen en de assemblage van alle onderdelen tot het eindproduct.Ons doel is duurzaamheid en perfectie, dus we ontwikkelen, upgraden en verbeteren onze diensten, productieprocessen en producten voortdurend.

 1. HOLZ-PLAST PLASTIC AND TIMBER INDUSTRY LTD

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Holz-Plast Plastic and Timber Industry Ltd (Holz-Plast Műanyag és Faipari Kft.) is in 1994 opgericht als familiebedrijf. Vanaf 2021, onder nieuw eigendom en met hernieuwde ontwikkelingsambities, zet het zijn succesvolle productieprocessen voort. Het bedrijf houdt zich bezig met gegoten plastic producten die voldoen aan hoge kwaliteits- en technische eisen. Hoofdzakelijk als leverancier aan de automobielindustrie, en in mindere mate aan fabrikanten van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf hanteert een ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015 kwaliteitsmanagementsysteem. De filosofie van het bedrijf is industriële bijproducten te recycleren om de impact op het milieu te minimaliseren en een reeks kunststofprodukten te produceren voor toekomstige verwerking. In overeenstemming hiermee is onze belangrijkste doelstelling als kunststofproducent, naast een hoogwaardige productie, het behoud van ons milieu en de recycling van materialen (waaronder kunststoffen). Net als andere Europese kunststofproducenten streven wij ernaar groener te worden.

 2. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. is een professionele, ISO9001 gecertificeerde fabrikant van metalen en plastic onderdelen, gevestigd in China Ningbo, gespecialiseerd in diensten voor de fabricage van bladmetaal, CNC bewerking, buigen van buizen, spuitgieten en extruderen van plastic. Wij vervaardigen CNC-gedraaide precisie-onderdelen via CNC draaien en frezen zoals gestempelde metaalonderdelen, diepgetrokken onderdelen, het vormen en lassen van metaalonderdelen, buigen van buizen en vervaardigen van onderdelen, koudstuiken en smeden van roestvrijstalen onderdelen, koolstofstaal, messing en koper, aluminium legeringen. Wij produceren ook via spuitgieten verkregen plastic onderdelen, geëxtrudeerde plastic profielen en buizen. Wij bewerken metalen en plastic onderdelen voor diverse industrieën en verzorgen de maatproductie van een breed assortiment machine-onderdelen en hardware elementen volgens tekeningen of voorbeelden van de klant zoals metalen schachten, hulzen, flenzen, buizen; gestempelde metalen beugels, frames, klemmen, bekledingen, behuizingen; diepgetrokken elementen; gebogen pijpcomponenten; koudstuiken van onderdelen, steunen, bouten, schroeven, enz.

 3. LOUISON INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1880 heeft de firma V. Louison&Cie zijn knowhow aangetoond op het gebied van textiel- en lintindustrie. Wij ontwerpen en vervaardigen een uitgebreid assortiment van producten gebaseerd op de technologieën van de textielindustrie, de kunststofindustrie of de chemische industrie. Onze specialiteiten: linten, riemen, strengen, hijstouwen, industrieel verven, extrusie en coëxtrusie van profielbanden, klittenband, spuitgieten, ingieten, aanbrengen van hechtmiddelen, strijkvlies, zelfklevende middelen, valbrekers en technische textiel. Een bedrijfsstrategie in het bijzonder gericht op innovatie stelt de Groep Louison in staat om te voldoen aan de eisen van de nationale en internationale markten, met een constante zowel technische als kwalitatieve evolutie. De Groep Louison is actief in meerdere vakgebieden en bedrijfstakken om zodanig zo veel mogelijke aandacht te kunnen besteden aan de vraag van de klanten.

 4. PLASTIC INDUSTRIE UTRECHT BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Plastic Industrie "Utrecht" (PIU), waar innovatie precisie ontmoet in plastic oplossingen. Bij PIU excelleren we in spuitgieten van kunststoffen. Wij richten ons op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van zowel halffabricaten als complete producten van uitzonderlijke kwaliteit. Assemblage, verpakken, opslag en handling verzorgen wij graag voor u. Wij bieden onze klanten een divers scala aan opties met vrijwel geen beperkingen op het gebied van ontwikkeling of productie. Of u nu een baanbrekend concept heeft of een complex project, ons team van experts begint toegewijd, met vakmanschap en aandacht voor detail aan uw opdracht. Wat ons onderscheidt is ons vakmanschap (sinds 1957), onze toewijding en flexibiliteit. Bij PIU begrijpen we de diverse behoeften van onze klanten, daarom richten wij ons op zowel design als productie. Of u nu een beperkte oplage nodig heeft of een bestelling in grote volumes, u kunt bij ons terecht. Bij PIU zijn we meer dan alleen fabrikanten - we zijn uw dynamische partner in op maat gemaakt spuitgietwerk. Onze aanpak zorgt ervoor dat we nauw met u samenwerken in elke fase van het proces, van de initiële conceptontwikkeling tot de uiteindelijke productie, om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen niet alleen worden ingelost, maar overtroffen.

 5. LARKIS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Larkis is een in 1989 opgericht bedrijf gevestigd in de woiwodschap West-Pommeren, Polen. Het is werkzaam binnen het spuitgieten van rubber en de productie van siliconen pakkingen en afdichtingen. Larkis ontwikkelt en produceert rubberen en siliconen producten op aanvraag in alle vormen en gedaantes! Ons productassortiment omvat tevens: rubberen veiligheidshandschoenen, rubberen pakkingen, rubberen koorden, medische accessoires. Neem gerust contact met ons op!

 6. REP INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  REP international, leverancier van oplossingen voor de industrie van rubber, thermoplasten en andere polymeren. REP international ontwerpt, fabriceert en verkoopt verticale en horizontale injectiepersen voor het gieten van rubber en van kunststof. REP international is een honderdjarig bedrijf, dat ISO9001 gecertificeerd is, fabrikant van injectiepersen van zeer hoogwaardige technologie voor de volgende industrietakken: automobiel, industrie, elektriciteit, farmaceutica en militair.

 7. BIANCHI GIAVOTTI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bianchi Giavotti SpA is een toonaangevend bedrijf voor het spuitgieten van kunststoffen op basis van klantprojecten: het bedrijf ontwerpt de meest geschikte matrijs voor de productiviteitsbehoefte waarmee het vervolgens het spuitgieten uitvoert. Het spuitgieten van thermoplastische harsen vanaf de constructie van de matrijs, spuitgieten onder geconditioneerde omstandigheden, cleanroom spuitgieten.

 8. BUCK SPRITZGUSSTEILE FORMENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BUCK SPRITZGUSSTEILE FORMENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgegoten kunststof onderdelen, technisch, voor de constructie van voertuigen, kunststof onderdelen, technische, Kunststofspuiterijen, plastic spuitgietonderdelen, kunststof onderdelen voor de auto-industrie, Kunststofonderdelen voor elektronica, Precisie-kunststof-injectie-onderdelen, Technische spuitgietonderdelen, en tampondruk. Het is gevestigd in Flachslanden, Duitsland.

 1. PLÁSTICOS CLOSSA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLÁSTICOS CLOSSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tampondruk, Bewerking van kunststoffen, Kunststof spuitgietwerk, Injectiematrijs plastic, Tampondruk, prototypes en 3D-afdrukken, kunststofindustrie, en Bewerking van kunststoffen. Het is gevestigd in Lezo, Spanje.

 2. RÖCHLING MEDICAL WALDACHTAL AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖCHLING MEDICAL WALDACHTAL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Waldachtal, Duitsland.

 3. EBL POLYESTER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EBL POLYESTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststofindustrie, dop, stripverpakking, Kunststof spuitgietwerk, bouwsteigers, zak, veiligheid op de werkplek, doornen voor draaibanken, en accessoires voor steigers. Het is gevestigd in Mauléon-Licharre, Frankrijk.

 4. HODA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HODA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Gieten van kunststof materialen, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Gieten van kunststof materialen, Kunststofcomponenten, spuitgietwerk, en Plasticproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Verbiskes, Moletai, Litouwen.

 5. FORMEOTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORMEOTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Röslau, Duitsland.

 6. SNK PLASTIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SNK PLASTIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, Kunststof spuitgietwerk, spuitgietwerk, Injectiematrijs plastic, kunststofindustrie, plastic onderdelen, technisch gietwerk, Technisch gieten van kunststof onderdelen, en Industrieel onderhoud. Het is gevestigd in Saint Genix Sur Guiers, Frankrijk.

 7. MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATRIZ JUBILANTE UNIPESSOAL, LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, conceptie van vormen voor kunststoffen, constructie van gietvormen voor kunststoffen, vormen van metalen, mallen, injecteren, ontwerp en fabricage van matrijzen, Spuitgieten van rubber en kunststof, en plastic. Het is gevestigd in Marinha Grande, Portugal.

 8. TOGNO PLASTICS SNC

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOGNO PLASTICS SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterswerk - sanitair. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Spuitgieten van rubber en kunststof, vorming van kunststoffen, gieten van half geëxpandeerde plastic, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, vormen voor kunststoffen, Spuitgieten van rubber en kunststof, matrijzen voor technische artikelen, en kunststoffen. Het is gevestigd in Omegna, Italië.

 9. JV ELECTRIC

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JV ELECTRIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubber en kunststof - verwerking, Rubber en kunststof - verwerking, plastic onderdelen, spuitgietwerk, plastic, Technisch gieten van kunststof onderdelen, en Plastic onderdelen voor de auto-industrie. Het is gevestigd in Chernozemen, Bulgarije.

 10. WETEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WETEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietmatrijzen, en snelle productie van prototypes. Het is gevestigd in Schweppenhausen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Spuitgieten van rubber en kunststof - Import export

Aantal resultaten

3.649 Bedrijven