• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spuitgietwerk aluminium

Resultaten voor

Spuitgietwerk aluminium - Import export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

 2. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Van uw eerste idee tot de uiteindelijke productie, wij garanderen de hoogste efficiëntie en kwaliteit dankzij tientallen jaren ervaring op het gebied van gegoten aluminium. Met ons vakkundig advies begeleiden wij u van het ontwerp tot het meest voordelige gietstuk. Ons team kijkt uit naar uw offerte-aanvraag.

 3. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Onze firma is opgericht in 1954. In de begintijd van het bedrijf werden fittingen van gegoten aluminium geproduceerd.Begin jaren tachtig werd zinkgietwerk in productie genomen.Even later werd de productie uitgebreid met aluminium spuitgieten.Even later, de productie in de omgeving Onze succesvolle bedrijfsontwikkeling wordt nog steeds gekenmerkt door een evenwichtige relatie tussen traditie en vooruitgang. van gegoten aluminium geëxpandeerd.Vandaag leveren we onze veeleisende klanten uit de industriële en medische technologie, de machinebouw, de auto-industrie, de bouw en de meubelindustrie in heel Europa met producten uit de domeinen spuitgietaluminium, spuitgietzink en spuitgietaluminium.Met onze kerncompetentie op het gebied van gegoten aluminium en zink en gegoten aluminium, krijgen onze klanten dagelijks ondersteuning bij de productie en levering van kant-en-klare gegoten componenten.

 4. G.M.S.

  Italië

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

 5. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FONDERIA FASSI

  Italië

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italië

 3. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italië

 4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Duitsland

 5. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Duitsland

 1. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech is een marktleidende serviceprovider van plastic spuitwerk, gietwerk en productie van metalen onderdelen op maat, zoals gegoten aluminium onderdelen, extrusie, stempelen, decoreren en assembleren. We richten ons op mensen, engineering, technologie en service om van een totaaloplossing te voorzien. Onze engineeringservice zoals case study, DFM, CPK, en wetenschappelijk gieten zorgen ervoor uw totaalkostenplaatje, productkwaliteit, productieproces en speed-to-market van prototypes, klein testvolume en massaproductie te optimaliseren.

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

  Professionele aanbieder van spuitgietwerk, zandgietwerk, gesmede onderdelen, stansonderdelen, bewerkte producten en geproduceerde producten van verschillende soorten materialen, vooral metalen.

 2. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Turkije

 3. ABF LT

  Litouwen

 4. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  India

 5. AB FONDERIE ITALIA

  Italië

 6. LOMOPRESS S.R.L.

  Italië

 7. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Turkije

 8. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Duitsland

 2. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrijk

 3. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarije

 4. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. PRESTIJ METAL

  Turkije

 6. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  China

 7. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italië

 8. CNIC

  China

 9. ZHEJIANG SHENGCHENG INDUSTRY&TRADING CO.,LTD.

  China

 10. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  China