• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spuitgietwerk aluminium

Resultaten voor

Spuitgietwerk aluminium - Import export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

 2. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van uw eerste idee tot de uiteindelijke productie, wij garanderen de hoogste efficiëntie en kwaliteit dankzij tientallen jaren ervaring op het gebied van gegoten aluminium. Met ons vakkundig advies begeleiden wij u van het ontwerp tot het meest voordelige gietstuk. Ons team kijkt uit naar uw offerte-aanvraag.

 3. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma is opgericht in 1954. In de begintijd van het bedrijf werden fittingen van gegoten aluminium geproduceerd.Begin jaren tachtig werd zinkgietwerk in productie genomen.Even later werd de productie uitgebreid met aluminium spuitgieten.Even later, de productie in de omgeving Onze succesvolle bedrijfsontwikkeling wordt nog steeds gekenmerkt door een evenwichtige relatie tussen traditie en vooruitgang. van gegoten aluminium geëxpandeerd.Vandaag leveren we onze veeleisende klanten uit de industriële en medische technologie, de machinebouw, de auto-industrie, de bouw en de meubelindustrie in heel Europa met producten uit de domeinen spuitgietaluminium, spuitgietzink en spuitgietaluminium.Met onze kerncompetentie op het gebied van gegoten aluminium en zink en gegoten aluminium, krijgen onze klanten dagelijks ondersteuning bij de productie en levering van kant-en-klare gegoten componenten.

 4. G.M.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

 5. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italië

  Verified by europages badge

  FPT Die Casting Tapparo, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, voert contractgietwerk uit met aluminiumlegeringen, zamak en speciale anticorrosieve legeringen. Het bedrijf, dat rechtstreeks wordt geleid door de eigenaars, die in direct contact staan met de productieafdeling, is er in de loop der jaren in geslaagd om zowel het kwalitatieve aspect van haar producten als het dimensionale aspect van haar werknemers te verbeteren en implementeren

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FONDERIA FASSI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA FASSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumgieterijen, precisiegietwerk, gieterijen spuitgietwerk, aluminiumlegeringen, spuitgietwerk aluminium, en spuitgietwerk zink aluminium. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 2. LA SPADA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA SPADA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Drukgietmatrijzen, gieterij, spuitgietwerk aluminium, Precisiemechanica, aluminiumlegeringen, Drukgietmatrijzen, aluminiumgieterijen, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 3. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Statieven, Generatoraggregaten, Statieven, stroomgeneratoren, Generatoraggregaten, spuitgietwerk aluminium, rotoren, en reductorKAST. Het is gevestigd in Gemmingen, Duitsland.

 4. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van gietvormen, aluminiumgieterijen, gieterijen spuitgietwerk, smelting van aluminium, gieten onder druk, spuitgietwerk aluminium, ontwerp van vormen, en gietvorm voor afgietsel onder druk. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 5. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.A. RÖDERS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieten onder druk, laswerk met ultrasonore trillingen, gereedschapsbouw, persgieten van zink, opleiding, en spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Soltau, Duitsland.

 1. PYRAMIDS TECHNOLOGY CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Pyramids Tech is een marktleidende serviceprovider van plastic spuitwerk, gietwerk en productie van metalen onderdelen op maat, zoals gegoten aluminium onderdelen, extrusie, stempelen, decoreren en assembleren. We richten ons op mensen, engineering, technologie en service om van een totaaloplossing te voorzien. Onze engineeringservice zoals case study, DFM, CPK, en wetenschappelijk gieten zorgen ervoor uw totaalkostenplaatje, productkwaliteit, productieproces en speed-to-market van prototypes, klein testvolume en massaproductie te optimaliseren.

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

  Professionele aanbieder van spuitgietwerk, zandgietwerk, gesmede onderdelen, stansonderdelen, bewerkte producten en geproduceerde producten van verschillende soorten materialen, vooral metalen.

 2. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Turkije

  Het bedrijf SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren smelting van aluminium, machinale bewerkingen aluminium en ijzer, spuitgietwerk aluminium, en uitvoering in aarde en concha. Het is gevestigd in Gebze / Kocaeli, Turkije.

 3. ABF LT

  Litouwen

  Het bedrijf ABF LT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en Veredeling metalen. Het is gevestigd in Mazeikiai, Litouwen.

 4. KAPIL COREPACKS PVT LTD

  India

  Het bedrijf KAPIL COREPACKS PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektromotoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rotoren, en spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Gurgaon, India.

 5. SANDER DRUCKGUSS

  Duitsland

  Het bedrijf SANDER DRUCKGUSS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieten onder druk, spuitgietwerk aluminium, en gieterij. Het is gevestigd in Nordrhein-Westfalen-Ennepetal, Duitsland.

 6. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberprofielen, Vormstukken van rubber, Afgedraaide werkstukken, en spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Tönisvorst, Duitsland.

 7. SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD

  China

  Het bedrijf SAM QUICK DIE CASTING CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Prototypes - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, prototypes van aluminium, gieterijen spuitgietwerk, en spuitgietwerk. Het is gevestigd in Ningbo, China.

 8. AB FONDERIE ITALIA

  Italië

  Het bedrijf AB FONDERIE ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, smeltingen in gietschalen, verloren was gietwerk, en smeltingen van sferoïdaal gietijzer. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 1. LOMOPRESS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOMOPRESS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en gieterijen spuitgietwerk. Het is gevestigd in Monticelli Brusati, Italië.

 2. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Turkije

  Het bedrijf OKIMA OTOMOTIV LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en ontwerp gietvormen voor persgietwerk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, persgieten van zink, en precisiestansdelen. Het is gevestigd in Gräfelfing, Duitsland.

 4. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, spuitgietwerk aluminium, CNC-freeswerk, en bouw van gietvormen. Het is gevestigd in Nový Bor, Tsjechische Rep..

 5. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarije

  Het bedrijf METAL TECHNOLOGY GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, Nodulair gietijzer, centrifugale smeltingen, en grijs gietzijzer. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrijk

  Het bedrijf DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren lichtmetaalgieterijen, spuitgietwerk aluminium, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Vayrac, Frankrijk.

 7. PRESTIJ METAL

  Turkije

  Het bedrijf PRESTIJ METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Düzce, Turkije.

 8. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en c.n.c frezen. Het is gevestigd in Eggolsheim, Duitsland.

 9. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, smelting van aluminium, en aluminium-spuitgietstuk. Het is gevestigd in Erba, Italië.

 10. EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED

  China

  Het bedrijf EAST PRECISION TECHNOLOGY GROUP LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofproducten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststof spuitgietwerk, en spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Shenzhen, Guangdong, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis