• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • spuitgietwerk aluminium

Resultaten voor

Spuitgietwerk aluminium - Import export

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

 2. SCHMALE & SCHULTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze firma is opgericht in 1954. In de begintijd van het bedrijf werden fittingen van gegoten aluminium geproduceerd.Begin jaren tachtig werd zinkgietwerk in productie genomen.Even later werd de productie uitgebreid met aluminium spuitgieten.Even later, de productie in de omgeving Onze succesvolle bedrijfsontwikkeling wordt nog steeds gekenmerkt door een evenwichtige relatie tussen traditie en vooruitgang. van gegoten aluminium geëxpandeerd.Vandaag leveren we onze veeleisende klanten uit de industriële en medische technologie, de machinebouw, de auto-industrie, de bouw en de meubelindustrie in heel Europa met producten uit de domeinen spuitgietaluminium, spuitgietzink en spuitgietaluminium.Met onze kerncompetentie op het gebied van gegoten aluminium en zink en gegoten aluminium, krijgen onze klanten dagelijks ondersteuning bij de productie en levering van kant-en-klare gegoten componenten.

 3. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van uw eerste idee tot de uiteindelijke productie, wij garanderen de hoogste efficiëntie en kwaliteit dankzij tientallen jaren ervaring op het gebied van gegoten aluminium. Met ons vakkundig advies begeleiden wij u van het ontwerp tot het meest voordelige gietstuk. Ons team kijkt uit naar uw offerte-aanvraag.

 4. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Metal Technology Group AD is een belangrijke consolidator van drie gerenommeerde Bulgaarse gieterijen: ALUCOM in Pleven, OSSAM in Lovech en CENTROMET in Vratsa.Elke entiteit brengt zijn eigen gespecialiseerde kennis en innovatieve productietechnologieën in onze bedrijvenfamilie in. Onze groep werd opgericht in 1997 en heeft zich ontwikkeld van individuele gieterijen met een rijke geschiedenis tot een verenigde kracht in de metallurgische sector, met meer dan 560 geschoolde werknemers in onze vestigingen in Pleven, Lovech, Vratsa en ons hoofdkantoor in Sofia. Ons streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in ons uitgebreide bereik op vijf continenten en in onze dienstverlening aan klanten in meer dan 25 landen, waarbij we gietstukken van hoge kwaliteit leveren aan diverse industrieën, waaronder de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en machinebouw. De Metal Technology Group AD begrijpt de kritieke behoeften van wereldwijde toeleveringsketens en is niet alleen gespecialiseerd in de productie van gietstukken van hoge kwaliteit, maar biedt ook uitgebreide diensten aan op het gebied van verpakking, logistiek en transport om een naadloze levering van onze deur tot de uwe te garanderen. Onze aanpak legt de nadruk op een probleemloze klantervaring, van de eerste bestelling tot de uiteindelijke levering, met als doel een eenvoudig en efficiënt inkoopproces mogelijk te maken. Door voor MTG te kiezen, werkt u samen met een bedrijf dat waarde hecht aan technologische vooruitgang, voortdurende verbetering en het cultiveren van langdurige relaties met klanten, zodat we met precisie en betrouwbaarheid aan uw projectbehoeften kunnen voldoen.

 5. G.M.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1985 produceert G.M.S. gegoten onderdelen van aluminium en warm gestempelde onderdelen van messing, volgens het project van de klant, ter verkrijging van gebruiksklare producten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van onderaannemers, voor machinale bewerking en oppervlaktebewerking, maar ook polijsten, zandstralen en galvaniserende behandelingen. Onze productie is zeer uitgebreid, zowel wat betreft het gieten van aluminium als het warm stempelen van messing.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FPT FONDERIA PRESSOFUSIONE TAPPARO

  Italië

  Verified by europages badge

  FPT Die Casting Tapparo, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector, voert contractgietwerk uit met aluminiumlegeringen, zamak en speciale anticorrosieve legeringen. Het bedrijf, dat rechtstreeks wordt geleid door de eigenaars, die in direct contact staan met de productieafdeling, is er in de loop der jaren in geslaagd om zowel het kwalitatieve aspect van haar producten als het dimensionale aspect van haar werknemers te verbeteren en implementeren

 2. FONDERIA FASSI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA FASSI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumgieterijen, precisiegietwerk, gieterijen spuitgietwerk, aluminiumlegeringen, spuitgietwerk aluminium, en spuitgietwerk zink aluminium. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA SPADA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Drukgietmatrijzen, gieterij, spuitgietwerk aluminium, Precisiemechanica, aluminiumlegeringen, Drukgietmatrijzen, aluminiumgieterijen, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Statieven, Generatoraggregaten, Statieven, stroomgeneratoren, Generatoraggregaten, spuitgietwerk aluminium, rotoren, en reductorKAST. Het is gevestigd in Gemmingen, Duitsland.

 5. PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMB BUGATTI SRL - PRESSOFUSIONE ALLUMINIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van gietvormen, aluminiumgieterijen, gieterijen spuitgietwerk, smelting van aluminium, gieten onder druk, spuitgietwerk aluminium, ontwerp van vormen, en gietvorm voor afgietsel onder druk. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 1. G.A. RÖDERS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.A. RÖDERS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieten onder druk, laswerk met ultrasonore trillingen, gereedschapsbouw, persgieten van zink, opleiding, en spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Soltau, Duitsland.

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Als toonaangevende, gecertificeerde producent van onderdelen in aluminiumdruk en coquillegietwerk treden wij de technische en bedrijfseconomische uitdagingen van nieuwe markten zelfbewust tegemoet. Ons bedrijf bestaat zo'n 50 jaar en in die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een uiterst geavanceerde gieterij met gemotiveerde, hooggekwalificeerde medewerkers. Mede dankzij investeringen in ultramoderne productietechnieken en uitgebalanceerde productiemethoden kunnen wij flexibel op de wensen van klanten inspelen. Een ander accent ligt op de productie en afzet van hoogwaardige onderdelen voor de productie van zonneschermen en schaduwdoeken voor serres. Ga voor meer informatie naar www.paulvoss.de. VOSS: Vormgeving met aluminium!

 1. ABF LT

  Litouwen

  Het bedrijf ABF LT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en Veredeling metalen. Het is gevestigd in Mazeikiai, Litouwen.

 2. SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S.

  Turkije

  Het bedrijf SIRVANLI ALUMINYUM DOKUM VE METAL ISLEME A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren smelting van aluminium, machinale bewerkingen aluminium en ijzer, spuitgietwerk aluminium, en uitvoering in aarde en concha. Het is gevestigd in Gebze / Kocaeli, Turkije.

 3. SANDER DRUCKGUSS

  Duitsland

  Het bedrijf SANDER DRUCKGUSS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieten onder druk, spuitgietwerk aluminium, en gieterij. Het is gevestigd in Nordrhein-Westfalen-Ennepetal, Duitsland.

 4. AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf AS-KA QUALITÄTSPRODUKTE E.K., is een Distributeur, en actief in de sector Rubber - technische artikelen voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberprofielen, Vormstukken van rubber, Afgedraaide werkstukken, en spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Tönisvorst, Duitsland.

 5. AB FONDERIE ITALIA

  Italië

  Het bedrijf AB FONDERIE ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, smeltingen in gietschalen, verloren was gietwerk, en smeltingen van sferoïdaal gietijzer. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 6. PRESTIJ METAL

  Turkije

  Het bedrijf PRESTIJ METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Düzce, Turkije.

 7. OKIMA OTOMOTIV LTD.

  Turkije

  Het bedrijf OKIMA OTOMOTIV LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en ontwerp gietvormen voor persgietwerk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WAGNER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en c.n.c frezen. Het is gevestigd in Eggolsheim, Duitsland.

 1. TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER

  Duitsland

  Het bedrijf TECHNISCHE INDUSTRIEVERTRETUNG ZINNER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, persgieten van zink, en precisiestansdelen. Het is gevestigd in Gräfelfing, Duitsland.

 2. SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SLÉVÁRNA HLINÍKU S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, spuitgietwerk aluminium, CNC-freeswerk, en bouw van gietvormen. Het is gevestigd in Nový Bor, Tsjechische Rep..

 3. DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM

  Frankrijk

  Het bedrijf DIACE FONDERIE D'ALUMINIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren lichtmetaalgieterijen, spuitgietwerk aluminium, en precisiegietwerk. Het is gevestigd in Vayrac, Frankrijk.

 4. LOMOPRESS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOMOPRESS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en gieterijen spuitgietwerk. Het is gevestigd in Monticelli Brusati, Italië.

 5. OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MECCANICA LONGHI DI LONGHI FABIO, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, smelting van aluminium, en aluminium-spuitgietstuk. Het is gevestigd in Erba, Italië.

 6. STUDIO DSM

  Italië

  Het bedrijf STUDIO DSM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukgietmatrijzen. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium, en ontwerp van vormen. Het is gevestigd in Trissino, Italië.

 7. METALFOND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METALFOND S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren spuitgietwerk aluminium. Het is gevestigd in Rodengo Saiano, Italië.

 8. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 9. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  ZS Industries Co, Ltd (ZSI) is een Chinees &Deens Contract Manufacturing & EngineeringOffshoring bedrijf opgericht in 2003. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van grote en kleine complexe mechanische onderdelen en componenten volgens de tekeningen en specificaties van onze klanten over de hele wereld. ZSI is TÜV ISO 9001-gecertificeerd en heeft 19 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige op maat gemaakte componenten van machinaal bewerkte gietstukken, machinaal bewerkte smeedstukken, precisiebewerking, gelaste structuren of modules, en dat alles tegen concurrerende prijzen voor verschillende industriële segmenten, zoals landbouwmachines, voedingsmachines, bouwapparatuur, windindustrie, algemene machines, pompen en kleppen en hydraulische cilinders.ZSI is toegewijd aan het creëren van waarde voor de klanten door middel van onze interculturele opzet, concurrerende leveranciers, efficiënt supply chain management, systematische kwaliteitscontrole, ervaren technische know-how en innovatieve logistieke diensten. Ons algemene doel is om onze klanten te ondersteunen bij het vergroten van hun concurrentievermogen en winstgevendheid door hun Total Cost of Ownership te verlagen. We streven naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze onderaannemers.

 10. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Worldwide Machining, je eerste aanspreekpunt voor productieoplossingen van topklasse. We hebben onszelf verplicht tot het leveren van een ongeëvenaarde reeks op maat gemaakte productiediensten. In het hart van Ankara, Turkije, zijn we gespecialiseerd in machinale bewerking en bieden we een dynamisch dienstenpakket dat ontworpen is om uw verwachtingen te overtreffen. Onze samenwerking draait om projectgebaseerde partnerschappen en omvat een uitgebreid scala aan productieprocessen. Van gieten, lasconstructies, smeden en tandwielkasten tot verlorenwasgieten, warmtebehandeling, lasersnijden, machinale bewerking, kunststofinjectie en oppervlaktebehandeling, wij hebben alles wat u nodig hebt. Onze expertise strekt zich uit over diverse materialen zoals aluminium, brons en roestvrij staal.Met de nadruk op het zoeken naar en verwerken van de beste grondstoffen, zorgen we ervoor dat je producten voldoen aan de hoogste normen. Onze reis begint met het delen van voorbeelden om ons aanbod af te stemmen op jouw visie.Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze eindproducten perfect aansluiten bij jouw wensen. Onze missie: Door gebruik te maken van onze eigen productiecapaciteit en gestroomlijnd gebruik van grondstoffen, leveren we uitzonderlijke kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Onze diensten: •Gieten •Gelaste constructies •Smeden •Aandrijfkasten •Investeringsgieten •Warmtebehandeling •Lasersnijden •Machineren •Kunststofinjectie •Oppervlaktebehandeling Uw productietriomf is slechts een gesprek verwijderd. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis