• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal- en ijzerindustrie - import-export

Resultaten voor

Staal- en ijzerindustrie - import-export - Import export

 1. BASAK LAZER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1983, heeft Basak Laser op constante wijze de industriestandaard bepaald daar het een premium fabrikant is gespecialiseerd in precisiebewerking en toepassingen van plaatwerk. Ons uiteenlopende dienstenpakket omvat: •Fiberlaser • Afkantpersen • Cilinderbuigen •Snijwerk •Argonlassen •Aluminumlassen •Gelaste productie •Lasersnijden van smeedijzer •Zie meer, inclusief modulaire smeedzijer, op onze website! Basak Laser breidt zijn uitmuntendheid uit naar de machinebouw en het vervaardigen van reserveonderdelen, geschikt voor uiteenlopende sectors zoals de auto- en scheepvaartindustire, lift-/roltrappenindustrie, via ons dochterbedrijf Basak Machine. Wij streven ernaar onze reputatie als een erkend premium bedrijf, dat bekend staat om de standvastige toewijding aan kwaliteit en efficiëntie, verder te verbeteren voor een optimale tevredenheid van onze werknemers, leveranciers en onze gewaardeerde klanten. Wij zetten ons volledig in om op de voorgrond te blijven van technologische ontwikkelingen. Innovatie heeft dan ook een centrale plaats binnen onze bedrijfscultuur. Daarnaast zijn wij er trots op campinguitrustingen te vervaardigen onder onze tweede merknaam, Basak Camping. Onze nauwe band en samenwerking met klanten vormen de hoeksteen voor het behalen van uitzonderlijke projectresultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een productief gesprek te starten over uw specifieke vragen.

 2. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, Staal- en ijzerindustrie - import-export, KLEINE METAALWAREN, precisiedraaiwerk, CNC bewerking, fijn freeswerk, prototypen CNC, en cnc snijwerk. Het is gevestigd in Pontinha-Lisboa, Portugal.

 3. SORETOL

  Tunesië

  Het bedrijf SORETOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Tussenhandelaar gelaste buizen, Strekmetaal - platen, fabrikant van buizen, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 4. KUPCUOGLU METAL

  Turkije

  Het bedrijf KUPCUOGLU METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren huishoudelijke gasketels. Het is gevestigd in Eskishehir, Turkije.

 5. DAVUTOGLU METAL

  Turkije

  Het bedrijf DAVUTOGLU METAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor instanties, geprofileerde buizen, gerekte platen, en ronde gegalvaniseerde staven van metaal. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALLI RARI

  Hongarije

  Het bedrijf METALLI RARI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop ijzer. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren metaalbewerking, en snijgereedschap. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. TECHNIC GUM

  België

  Het bedrijf TECHNIC GUM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele montages. Het is gevestigd in Soignies, België.

 4. HGM METAL IŞLEME

  Turkije

  Het bedrijf HGM METAL IŞLEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubilering kantoren en boetieken, en vitrines voor winkelinrichting. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. FIN-LEX LTD BELGRADE

  Servië

  Het bedrijf FIN-LEX LTD BELGRADE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Handelsinformatiebureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Staal- en ijzerindustrie - import-export, en militaire fournituren. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 1. A.I.S. CONSTRUCT

  België

  Het bedrijf A.I.S. CONSTRUCT, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Buetgenbach, België.

 2. ONUR FERFORJE

  Turkije

  Het bedrijf ONUR FERFORJE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeedijzer, artikelen van smeedijzer, en balustrade van smeedijzer. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ferro en non-ferro metalen - winning, grafietelektroden, Legeringen - ferro, en geanimeerd draad. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ADA PORT FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ADA PORT FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren constructiestaal van hoge kwaliteit. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. BTH ELSTAR SP. Z.O.O

  Polen

  Het bedrijf BTH ELSTAR SP. Z.O.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel. Het is gevestigd in Elbląg, Polen.

 4. ATIMA-TPIM

  België

  Het bedrijf ATIMA-TPIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterstraalsnijden. Het is gevestigd in Pepinster, België.

 5. NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren profielen van aluminium, en aluminium accessoires. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 6. SIMEX ITALIA SRL

  Italië

  Het bedrijf SIMEX ITALIA SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Asti, Italië.

 7. J.K. SERVICE

  België

  Het bedrijf J.K. SERVICE, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietijzeren stukken, gesmede onderdelen, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Gràce-Hollogne, België.

 8. VISIO ING CONSULT

  België

  Het bedrijf VISIO ING CONSULT, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beheer en ondersteuning van computernetwerken, voorraadbeheer, project management, Beheer en ondersteuning van computernetwerken, en Software voor voorraadbeheer. Het is gevestigd in Hannut, België.

 1. BAYKAN STEEL

  Turkije

  Het bedrijf BAYKAN STEEL, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Band- en plaatstaal - ferro, ijzerplaten, ijzeren profielen, Staal en metaal, en Band- en plaatstaal - ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal - ruw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Staal - speciaal, Staal- en ijzerindustrie - import-export, Handel in staal, staafstaal, en Staal - speciaal. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 3. OJSC BSW - MANAGEMENT COMPANY OF BMC HOLDING

  Wit Rusland

  Het bedrijf OJSC BSW - MANAGEMENT COMPANY OF BMC HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Zhlobin, Wit Rusland.

 4. UYARLAR DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S

  Turkije

  Het bedrijf UYARLAR DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. DELTA PROJECT ENGINEERING

  België

  Het bedrijf DELTA PROJECT ENGINEERING, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, industriele leidingen, industrieel filter, Staal- en ijzerindustrie - import-export, en vuurvaste beton. Het is gevestigd in Ivoz-ramet, België.

 6. NEK STEEL

  Turkije

  Het bedrijf NEK STEEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en ijzerindustrie - import-export, Plaatijzer en buizen, gelamineerd staal, Ferro en non-ferro metalen - winning, Staal- en ijzerindustrie - import-export, en Plaatijzer en buizen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ENTREPRISE LEPAGE & FRERES

  België

  Het bedrijf ENTREPRISE LEPAGE & FRERES, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Staal- en ijzerindustrie - import-export, industriele leidingen, industriele montages, Rolbruggen en portaalkranen, en Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Jumet, België.

 8. MIRA SEPIOLITE CO LTD.

  Turkije

  Het bedrijf MIRA SEPIOLITE CO LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY

  België

  Het bedrijf LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, en Pompen. Het is gevestigd in Strepy-bracquegnies, België.

 10. INOXFLOW HASSAS DÖKÜM

  Turkije

  Het bedrijf INOXFLOW HASSAS DÖKÜM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren precisiegietwerk, gietijzer, en gieterijproducten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal- en ijzerindustrie - import-export - Import export

Aantal resultaten

817 Bedrijven