• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalband voor verpakking

Resultaten voor

Staalband voor verpakking - Import export

 1. REFACOM

  België

  Verified by Europages badge

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

  Website Open In New icon
 2. ALTERVAL

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  ALTERVAL is gespecialiseerd in de fabricage en distributie van afvalpersen voor karton, plastic, kratten, gemeen industrieel afval (GIA)... wij hebben de oplossing en de compactor voor de verwerking van uw afval. Ons vlaggenschipproduct, de Valpak roterende compactor, wordt gemaakt in Frankrijk.We bieden ook andere oplossingen voor afvalbeheer (verhuur of verkoop van handpersen, verticale persen, schroefverdichters, monoblokken, brekers, enz.). We hebben ook een dehydrateermachine voor voedselafval, de LYOPHIVAL, om uw bioafval met 80% te verminderen. We zijn momenteel aanwezig in Spanje, België, Italië, Réunion, DOM TOM, Polen ...In totaal zijn er wereldwijd meer dan 5.500 machines geïnstalleerd. ALTERVAL heeft een eigen ontwerpbureau waardoor de machine kan worden aangepast aan uw wensen (haalbaarheidsstudie, indelingsplan, etc.). Vervolgens nemen onze technische teams de installatie en het onderhoud van uw installaties over.

  Website Open In New icon
 3. CLIPSICO PACK

  Egypte

  Verified by Europages badge

  Clipsico Pack, opgericht in 1986, is een van de belangrijkste fabrikanten en leveranciers van industriële verpakkingen in Egypte. Toegewijd om hun klanten een snelle, beleefde en responsieve service te bieden, garanderen we een uitstekende klantenservice tegen de beste prijs. Ons brede assortiment aan inpak- en omsnoeringsmateriaal, inclusief plakband, rekfolie, PP-banden en verpakkingstoebehoren, is vandaag ongeëvenaard op de Egyptische markt in termen van kwaliteit, consistentie en prestaties.

  Website Open In New icon
 4. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AC DECOGROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nederland

  Staalband (of zoals ook wel genoemd bandstaal of staal omsnoeringsband) is mede door de hoge trekvastheid en de mechanische sterkte zeer geschikt voor het omsnoeren van beton, tegels, hout, ijzer maar ook voor zware palletladingen.Staalband is koudgewalst, gewaxt en gelakt staal van hoge kwaliteit. De randen zijn afgerond en ontbraamt. Het door ons geleverde staalband voldoet aan de huidige NEN-norm voor metalen verpakkingsband.Staalband is bij ons verkrijgbaar in 2 wikkelingen: Schijvenwikkeling, enkele wikkeling of Europese wikkeling (EW)Een rol weegt max 25 kg, op een pallet zitten 30 rollen.Pakkenwikkeling, spiraalwikkeling of Amerikaanse wikkeling (AW)Dit is als een spiraal gewikkeld, waardoor er meer meters op een rol zitten.Een rol weegt max 50 kg, op een pallet zitten 14 rollen.Het door ons aangeboden staalband is van zeer hoge kwaliteit zodat deze ook zeer geschikt is om machinaal te gebruiken op elk merk machine.

 3. DE BO

  België

  De producent en groothandel voor alle omsnoeringsproblemen. Onze producten: - Binddraad Binddraad voor de recyclingindustrie in verschillende opmaken en dit voor het inpersen van plastiek, kledij, karton, schuimrubber, oud papier ... - Persdraad Zacht gegloeide ijzerdraad getrokken op lengten met één oog - al dan niet geolied - uitvoerbaar in diverse diameters en lengten - verkrijgbaar in gegloeid of verzinkt. - Pet- en staalband Snel, eenvoudig en efficient verpakken met kunststof- of staalband. - Bindtouw - Brehmerringen - Rozetten - Snelbinders

 4. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrijk

 5. GAPADOS E.K.

  Duitsland

 1. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

 2. DE LAMA

  Frankrijk

 3. LA CROIX NOBLE

  Frankrijk

 4. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Verenigde Staten

 5. AJ PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. TOUTEMBAL

  Frankrijk

 7. FROMM FRANCE

  Frankrijk

 8. FRANCE FEUILLARD

  Frankrijk

 9. BAND-N-GO INC.

  Canada

 10. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  België

 1. ASTIC EMBALLAGE

  Frankrijk

 2. CERCLE MAROC

  Marokko

 3. QUADRI GRUPI AS

  Estland

 4. ZEVS

  Rusland

 5. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turkije

 6. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Zuid Korea

 7. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turkije

 8. FORMSCHLUSS

  Duitsland

 9. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Zuid Korea

 10. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal