• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalband voor verpakking

Resultaten voor

Staalband voor verpakking - Import export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Duitsland

 4. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

  Alle producten voor "staalband voor verpakking"

 5. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nederland

  Staalband (of zoals ook wel genoemd bandstaal of staal omsnoeringsband) is mede door de hoge trekvastheid en de mechanische sterkte zeer geschikt voor het omsnoeren van beton, tegels, hout, ijzer maar ook voor zware palletladingen.Staalband is koudgewalst, gewaxt en gelakt staal van hoge kwaliteit. De randen zijn afgerond en ontbraamt. Het door ons geleverde staalband voldoet aan de huidige NEN-norm voor metalen verpakkingsband.Staalband is bij ons verkrijgbaar in 2 wikkelingen: Schijvenwikkeling, enkele wikkeling of Europese wikkeling (EW)Een rol weegt max 25 kg, op een pallet zitten 30 rollen.Pakkenwikkeling, spiraalwikkeling of Amerikaanse wikkeling (AW)Dit is als een spiraal gewikkeld, waardoor er meer meters op een rol zitten.Een rol weegt max 50 kg, op een pallet zitten 14 rollen.Het door ons aangeboden staalband is van zeer hoge kwaliteit zodat deze ook zeer geschikt is om machinaal te gebruiken op elk merk machine.

  Alle producten voor "staalband voor verpakking"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLIPSICO PACK

  Egypte

  Clipsico Pack, opgericht in 1986, is een van de belangrijkste fabrikanten en leveranciers van industriële verpakkingen in Egypte. Toegewijd om hun klanten een snelle, beleefde en responsieve service te bieden, garanderen we een uitstekende klantenservice tegen de beste prijs. Ons brede assortiment aan inpak- en omsnoeringsmateriaal, inclusief plakband, rekfolie, PP-banden en verpakkingstoebehoren, is vandaag ongeëvenaard op de Egyptische markt in termen van kwaliteit, consistentie en prestaties.

 2. DE BO

  België

  De producent en groothandel voor alle omsnoeringsproblemen. Onze producten: - Binddraad Binddraad voor de recyclingindustrie in verschillende opmaken en dit voor het inpersen van plastiek, kledij, karton, schuimrubber, oud papier ... - Persdraad Zacht gegloeide ijzerdraad getrokken op lengten met één oog - al dan niet geolied - uitvoerbaar in diverse diameters en lengten - verkrijgbaar in gegloeid of verzinkt. - Pet- en staalband Snel, eenvoudig en efficient verpakken met kunststof- of staalband. - Bindtouw - Brehmerringen - Rozetten - Snelbinders

 3. GAPADOS E.K.

  Duitsland

 4. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

 5. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  België

 1. FROMM FRANCE

  Frankrijk

 2. BAND-N-GO INC.

  Canada

 1. FRANCE FEUILLARD

  Frankrijk

 2. TOUTEMBAL

  Frankrijk

 3. LA CROIX NOBLE

  Frankrijk

 4. AJ PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. QUADRI GRUPI AS

  Estland

 6. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Frankrijk

 7. CERCLE MAROC

  Marokko

 8. ASTIC EMBALLAGE

  Frankrijk

 1. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turkije

 2. FORMSCHLUSS

  Duitsland

 3. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Zuid Korea

 4. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Zuid Korea

 5. OCM S.P.A.

  Italië

 6. MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT.

  Hongarije

 7. M. J. MAILLIS HUNGARY PACKING SYSTEMS LIMITED LIABILITY COMPANY. M. J. MAILLIS HUNGARY LTD.

  Hongarije

 8. PARDO DI BARUFFATO GIUSEPPE

  Italië

 9. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Verenigde Staten

 10. SEKISUI JUSHI B.V.

  Nederland