• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalband voor verpakking

Resultaten voor

Staalband voor verpakking - Import export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Haßloch, Duitsland.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AC DECOGROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Würselen, Duitsland.

 4. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 5. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nederland

  Staalband (of zoals ook wel genoemd bandstaal of staal omsnoeringsband) is mede door de hoge trekvastheid en de mechanische sterkte zeer geschikt voor het omsnoeren van beton, tegels, hout, ijzer maar ook voor zware palletladingen.Staalband is koudgewalst, gewaxt en gelakt staal van hoge kwaliteit. De randen zijn afgerond en ontbraamt. Het door ons geleverde staalband voldoet aan de huidige NEN-norm voor metalen verpakkingsband.Staalband is bij ons verkrijgbaar in 2 wikkelingen: Schijvenwikkeling, enkele wikkeling of Europese wikkeling (EW)Een rol weegt max 25 kg, op een pallet zitten 30 rollen.Pakkenwikkeling, spiraalwikkeling of Amerikaanse wikkeling (AW)Dit is als een spiraal gewikkeld, waardoor er meer meters op een rol zitten.Een rol weegt max 50 kg, op een pallet zitten 14 rollen.Het door ons aangeboden staalband is van zeer hoge kwaliteit zodat deze ook zeer geschikt is om machinaal te gebruiken op elk merk machine.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE BO

  België

  De producent en groothandel voor alle omsnoeringsproblemen. Onze producten: - Binddraad Binddraad voor de recyclingindustrie in verschillende opmaken en dit voor het inpersen van plastiek, kledij, karton, schuimrubber, oud papier ... - Persdraad Zacht gegloeide ijzerdraad getrokken op lengten met één oog - al dan niet geolied - uitvoerbaar in diverse diameters en lengten - verkrijgbaar in gegloeid of verzinkt. - Pet- en staalband Snel, eenvoudig en efficient verpakken met kunststof- of staalband. - Bindtouw - Brehmerringen - Rozetten - Snelbinders

 2. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES ET INNOVATIONS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, bandijzeromlegmachines, Staalband voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Muttersholtz, Frankrijk.

 3. GAPADOS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf GAPADOS E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Sörgenloch, Duitsland.

 4. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

  Het bedrijf ISOPACK MACHINERY SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 5. DE LAMA

  Frankrijk

  Het bedrijf DE LAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Singels en sjorriemen, Singelband, geweven - industrieel, Singels en sjorriemen, en Singelband, geweven - industrieel. Het is gevestigd in Sarlat, Frankrijk.

 1. FRANCE FEUILLARD

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE FEUILLARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische bandijzeromlegmachine, en bandijzeromlegmachines. Het is gevestigd in Elne, Frankrijk.

 2. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  België

  Het bedrijf FROMM PACKAGING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Staalband voor verpakking, en banderoleermachine. Het is gevestigd in Marquain, België.

 1. TOUTEMBAL

  Frankrijk

  Het bedrijf TOUTEMBAL, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, verpakkingen van kunststof, Verpakkingsbedrijven, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Octeville-Sur-Mer, Frankrijk.

 2. LA CROIX NOBLE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA CROIX NOBLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, automatismes, luchtkussens voor verpakking, Staalband voor verpakking, en bandijzeromlegmachines. Het is gevestigd in Chaingy, Frankrijk.

 3. FROMM FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FROMM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Staalband voor verpakking, en luchtkussens voor verpakking. Het is gevestigd in Darois, Frankrijk.

 4. AJ PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AJ PACKAGING LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Bolton, Verenigd Koninkrijk.

 5. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS MIL-TEK SUD-OUEST, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, balenpersen voor afvalverwerking, en shredders polystyreen. Het is gevestigd in Gaillac, Frankrijk.

 6. ASTIC GROUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf ASTIC GROUPE, is een Multi-Category, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal. Het is gevestigd in Andrezieux-Boutheon, Frankrijk.

 7. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Het bedrijf QUADRI GRUPI AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, Verpakking - metaal, Staalband voor verpakking, Schalen en schuitjes - aluminium, Verpakkingen - glas, Verpakking - metaal, Staalband voor verpakking, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 8. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandijzeromlegmachines. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 1. FORMSCHLUSS

  Duitsland

  Het bedrijf FORMSCHLUSS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Dilovasi Kocaeli, Turkije.

 3. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schalen en schuitjes - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Flessen, metaal, Staalband voor verpakking, en Flessen, metaal. Het is gevestigd in Vale Fetal, Portugal.

 4. OCM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OCM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, Staalband voor verpakking, Kroonkurken, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Gruaro, Italië.

 5. P & M REGINA, SPOL S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf P & M REGINA, SPOL S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - papier en karton. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofproducten voor de industrie, Staalband voor verpakking, Kunststofproducten voor de industrie, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Nepomuk, Tsjechische Rep..

 6. KEMAPACK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEMAPACK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Landsberg am Lech, Duitsland.

 7. MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Sirok, Hongarije.

 8. BULMETAL OOD

  Bulgarije

  Het bedrijf BULMETAL OOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Stara Zagora, Bulgarije.

 9. SIEPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIEPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Kerpen, Duitsland.

 10. MOSCA DIRECT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MOSCA DIRECT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis