• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalband voor verpakking

Resultaten voor

Staalband voor verpakking - Import export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Haßloch, Duitsland.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AC DECOGROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Würselen, Duitsland.

 4. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 5. STAALBAND - BANDSTAAL

  Nederland

  Staalband (of zoals ook wel genoemd bandstaal of staal omsnoeringsband) is mede door de hoge trekvastheid en de mechanische sterkte zeer geschikt voor het omsnoeren van beton, tegels, hout, ijzer maar ook voor zware palletladingen.Staalband is koudgewalst, gewaxt en gelakt staal van hoge kwaliteit. De randen zijn afgerond en ontbraamt. Het door ons geleverde staalband voldoet aan de huidige NEN-norm voor metalen verpakkingsband.Staalband is bij ons verkrijgbaar in 2 wikkelingen: Schijvenwikkeling, enkele wikkeling of Europese wikkeling (EW)Een rol weegt max 25 kg, op een pallet zitten 30 rollen.Pakkenwikkeling, spiraalwikkeling of Amerikaanse wikkeling (AW)Dit is als een spiraal gewikkeld, waardoor er meer meters op een rol zitten.Een rol weegt max 50 kg, op een pallet zitten 14 rollen.Het door ons aangeboden staalband is van zeer hoge kwaliteit zodat deze ook zeer geschikt is om machinaal te gebruiken op elk merk machine.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLIPSICO PACK

  Egypte

  Clipsico Pack, opgericht in 1986, is een van de belangrijkste fabrikanten en leveranciers van industriële verpakkingen in Egypte. Toegewijd om hun klanten een snelle, beleefde en responsieve service te bieden, garanderen we een uitstekende klantenservice tegen de beste prijs. Ons brede assortiment aan inpak- en omsnoeringsmateriaal, inclusief plakband, rekfolie, PP-banden en verpakkingstoebehoren, is vandaag ongeëvenaard op de Egyptische markt in termen van kwaliteit, consistentie en prestaties.

 2. DE BO

  België

  De producent en groothandel voor alle omsnoeringsproblemen. Onze producten: - Binddraad Binddraad voor de recyclingindustrie in verschillende opmaken en dit voor het inpersen van plastiek, kledij, karton, schuimrubber, oud papier ... - Persdraad Zacht gegloeide ijzerdraad getrokken op lengten met één oog - al dan niet geolied - uitvoerbaar in diverse diameters en lengten - verkrijgbaar in gegloeid of verzinkt. - Pet- en staalband Snel, eenvoudig en efficient verpakken met kunststof- of staalband. - Bindtouw - Brehmerringen - Rozetten - Snelbinders

 3. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES ET INNOVATIONS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, bandijzeromlegmachines, Staalband voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Muttersholtz, Frankrijk.

 4. GAPADOS E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf GAPADOS E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Sörgenloch, Duitsland.

 5. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

  Het bedrijf ISOPACK MACHINERY SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 1. LA CROIX NOBLE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA CROIX NOBLE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, automatismes, luchtkussens voor verpakking, Staalband voor verpakking, en bandijzeromlegmachines. Het is gevestigd in Chaingy, Frankrijk.

 2. DE LAMA

  Frankrijk

  Het bedrijf DE LAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Singels en sjorriemen, Singelband, geweven - industrieel, Singels en sjorriemen, en Singelband, geweven - industrieel. Het is gevestigd in Sarlat, Frankrijk.

 1. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  België

  Het bedrijf FROMM PACKAGING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Staalband voor verpakking, en banderoleermachine. Het is gevestigd in Marquain, België.

 2. TOUTEMBAL

  Frankrijk

  Het bedrijf TOUTEMBAL, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, verpakkingen van kunststof, Verpakkingsbedrijven, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Octeville-Sur-Mer, Frankrijk.

 3. FRANCE FEUILLARD

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE FEUILLARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische bandijzeromlegmachine, en bandijzeromlegmachines. Het is gevestigd in Elne, Frankrijk.

 4. FROMM FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FROMM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Staalband voor verpakking, en luchtkussens voor verpakking. Het is gevestigd in Darois, Frankrijk.

 5. BAND-N-GO INC.

  Canada

  Het bedrijf BAND-N-GO INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Vaughan, Canada.

 6. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Verenigde Staten

  Het bedrijf TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lasmachines voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, bandijzeromlegmachines, machines voor aanbrengen van banden voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in San Jose, Verenigde Staten.

 7. AJ PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AJ PACKAGING LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Bolton, Verenigd Koninkrijk.

 8. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS MIL-TEK SUD-OUEST, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, Afvalpersen en -vermalers, Recycling - machines en installaties, balenpersen voor afvalverwerking, en shredders polystyreen. Het is gevestigd in Gaillac, Frankrijk.

 1. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Het bedrijf QUADRI GRUPI AS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakking - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingen - glas, Verpakking - metaal, Staalband voor verpakking, Schalen en schuitjes - aluminium, Verpakkingen - glas, Verpakking - metaal, Staalband voor verpakking, en Schalen en schuitjes - aluminium. Het is gevestigd in Tallinn, Estland.

 2. CERCLE MAROC

  Marokko

  Het bedrijf CERCLE MAROC, is een Distributeur, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastics Verpakkingsartikele. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 3. ASTIC EMBALLAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf ASTIC EMBALLAGE, is een Multi-Category, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal. Het is gevestigd in Andrezieux-Boutheon, Frankrijk.

 4. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandijzeromlegmachines. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Dilovasi Kocaeli, Turkije.

 6. FORMSCHLUSS

  Duitsland

  Het bedrijf FORMSCHLUSS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 7. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf DAE YANG STRAPS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Kyungbuk, Zuid Korea.

 8. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Zuid Korea

  Het bedrijf OVERITE INDUSTRIAL CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Siheung, Zuid Korea.

 9. KEMAPACK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KEMAPACK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalband voor verpakking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - kunststof, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Landsberg am Lech, Duitsland.

 10. OCM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OCM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, Staalband voor verpakking, Kroonkurken, en Staalband voor verpakking. Het is gevestigd in Gruaro, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis