• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalborstels

Resultaten voor

Staalborstels - Import export

 1. JOBO BORSTELFABRIEK BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Wij heten u van harte welkom in de wereld van borstels en bezems. Jobo Borstelfabriek BV is een familiebedrijf dat al bijna 40 jaar borstelwerk in Nederland produceert.. Naast ons uitgebreide assortiment standaard technische en gedraaide draadborstels, zijn we gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte producten. Borstels spelen een cruciale rol in verschillende sectoren, waar ze worden gebruikt voor taken als reiniging, geleiding en afdichting van productielijnen. Bij Jobo produceren we een divers assortiment borstels, van spouwmuurborstels en lattenborstels tot mardenbeschermingsborstels en voetvegers. Onze producten worden zorgvuldig vervaardigd met volautomatische machines of door vaardige handen. Als echt familiebedrijf hebben we momenteel vijf familieleden in dienst, van zowel de eerste als de tweede generatie. Terwijl de derde generatie staat te popelen om zich bij ons te voegen, kunnen we ons gelukkig prijzen met de steun van 15 toegewijde medewerkers die hun werk met het grootste enthousiasme uitvoeren. Wij zijn er trots op dat onze borstels en bezems in Nederland worden geproduceerd en dat we FSC® gecertificeerd zijn. Daarnaast maken we voor een aantal producten gebruik van gerecycled kunststof.Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Bij Jobo, vinden wij service en een persoonlijke benadering belangrijk. Heeft u een vraag? Bel of mail ons! Wij helpen u graag verder!

 2. SPAZZOLIFICIO BUSTESE SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Borstelfabriek Bustese is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de bouw van industriële borstels; biedt een breed assortiment volledig in eigen fabriek geproduceerd: van de assemblage van grondstoffen in de eigen werkplaats, tot de uitvoering en oplevering in de borstelafdelingen. Deze methodologie, gecombineerd met de opgedane ervaring, stelt ons in staat om op een nauwkeurige manier de toepassing van de te volgen regels en procedures te kennen, zelfs bij het creëren van nieuwe modellen.

 3. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliekannen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, en Staalborstels. Het is gevestigd in Bad Schwartau, Duitsland.

 4. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEWA-WERKZEUGE E.U., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Weiz, Oostenrijk.

 5. SIMONI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIMONI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetische industrie - machines en materialen, Oogstmachines en accessoires, Borstels en penselen, schuurborstels, metalen borstels, Cosmetische industrie - machines en materialen, borstels volgens tekening, Oogstmachines en accessoires, en Borstels en penselen. Het is gevestigd in Zola Predosa, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KIBROS SAS

  Frankrijk

  KIBROS, de Europese fabrikant van metalen borstels, industriële borstels, borstels voor de ijzer- en staalindustrie en traditionele borstels en is specialist in reiniging. Kibros verzorgt elk type mechanische bewerkingen en mechanisch laswerk, de montage van mechanische stelsels, de bewerking en het lassen van thermoplastisch materiaal. U vindt ons productgamma van borstels, bezems, schoorsteenvegen en reiniging op onze website. Onze klanten zijn particulieren en professionals. Gratis prijsopgave.

 2. DEVIRIEUX

  Frankrijk

  De borstelmakerij DEVIRIEUX werd opgericht in 1933 door de grootvader van de huidige bedrijfsleider. In 1960 heeft de uitvinding van de wrijfborstel voor de aarding en de reiniging van de rails van rolbruggen de onderneming bekendheid gegeven. Wij vervaardigen speciale borstels voor industriële toepassingen: flessenborstels, cilindervormige borstels, ronde, rechte, platform, roterende borstels en borstels op stang, strip, kwast, met steel, enz..

 3. CEPILLOS TRENZO

  Spanje

  Het bedrijf CEPILLOS TRENZO, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmiddelen, oppervlaktevoorbehandeling, gladschuren, en satijnglans. Het is gevestigd in Vigo-Pontevedra, Spanje.

 4. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren borstelbanden, borstels, penselen voor levensmiddelen, en penseel. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 5. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Spanje

  Het bedrijf CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in El Masnou-Barcelona, Spanje.

 1. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf produceert al 30 jaar speciale borstels in alle soorten en maten en heeft in die tijd een hoge kwaliteitsstandaard opgebouwd! Wij zijn een familiebedrijf met een laag personeelsverloop en slanke structuren. Onze aandacht gaat uit naar de productie, kwaliteitsborging en verdere ontwikkeling van onze producten. Wij werken nauw en intensief samen met onze klanten. Met de uitbreiding van ons productiegebouw in 2019 bieden wij de best uitgeruste ruimtes, de modernste productiefaciliteiten en technische knowhow, ook om hygiënische producten te vervaardigen. Dankzij deze voorwaarden zijn wij de voorkeurspartner van ondernemers over de hele wereld. Ons gekwalificeerde team vervaardigt uw gedraaide borstels snel en betrouwbaar. Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons assortiment omvat medische borstels voor het reinigen van canules, mondstukken en endoscopen, alsmede interdentale borstels in verschillende maten en mascaraborsteltjes. Wij bieden ook huishoudborstels en industriële borstels voor reinigen, ontbramen en polijsten. Wij ontwikkelen gedraaide speciale borstels volgens de eisen van de klant. Verpakking en etikettering maken ons aanbod compleet. Onze locatie, ons voordeel! Ons bedrijf ligt in het drielandenpunt op slechts enkele kilometers van de metropool Freiburg in het Zwarte Woud en de grens met Zwitserland en Frankrijk. Todtnau is de bakermat van de borstelindustrie. Bel ons!

 2. LAMPAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAMPAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, borstels voor elektrische motoren, Staalborstels, en industriële borstels. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 1. KOTI-TRIBOLLET

  Frankrijk

  Het bedrijf KOTI-TRIBOLLET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Technische borstels, Afbraamborstels, en borstels voor polijsten metalen. Het is gevestigd in Thil, Frankrijk.

 2. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Polen

  Het bedrijf SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Wronki, Polen.

 3. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële borstels, en draaiborstels. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 4. AEB BROSSERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf AEB BROSSERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Givry, Frankrijk.

 5. KLEENEZE - KOTI LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KLEENEZE - KOTI LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren borstelbanden, speciale borstels, rechte stripborstels, en Technische borstels. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 6. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf FALCÓN INGENIERÍA,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren stripborstels, vezelborstels, en industriële borstels. Het is gevestigd in Llinars Del Vallès (barcelona), Spanje.

 7. HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI.

  Turkije

  Het bedrijf HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. RICOPLAST

  Italië

  Het bedrijf RICOPLAST, is een Onderaannemer, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 1. P.G. BRUSH

  België

  Het bedrijf P.G. BRUSH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Borstels en penselen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, Staalborstels, en borstels. Het is gevestigd in Verviers, België.

 2. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Italië

  Het bedrijf CAZZOLA SPAZZOLE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstels en penselen, industriële borstels, en Borstels en penselen. Het is gevestigd in Altavilla Vicentina, Italië.

 3. STUDIO LEGALE REALE

  Italië

  Het bedrijf STUDIO LEGALE REALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 4. G. & G.

  Italië

  Het bedrijf G. & G., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en borstels voor huishoudapparaten. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 5. NUOVA F.LLI DONDI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NUOVA F.LLI DONDI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstels en penselen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalborstels, Scheerkwasten en scheerbenodigheden, Staalborstels, en Scheerkwasten en scheerbenodigheden. Het is gevestigd in Formigine, Italië.

 6. TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren borstels voor huishoudapparaten. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 7. DUWA BROSSES

  Frankrijk

  Het bedrijf DUWA BROSSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële borstels. Het is gevestigd in Saint Etienne, Frankrijk.

 8. PONZINI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PONZINI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstels en penselen, Bezems, Borstels en penselen, en Bezems. Het is gevestigd in Lazzate, Italië.

 9. C.C.A.G. CROTTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.C.A.G. CROTTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van caseïne en melksuiker, en borstels voor huishoudapparaten. Het is gevestigd in Osio Sopra, Italië.

 10. BARETTO SPAZZOLE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BARETTO SPAZZOLE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalborstels. Het is gevestigd in Alpignano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis