• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalborstels

Resultaten voor

Staalborstels - Import export

 1. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf produceert al 30 jaar speciale borstels in alle soorten en maten en heeft in die tijd een hoge kwaliteitsstandaard opgebouwd! Wij zijn een familiebedrijf met een laag personeelsverloop en slanke structuren. Onze aandacht gaat uit naar de productie, kwaliteitsborging en verdere ontwikkeling van onze producten. Wij werken nauw en intensief samen met onze klanten. Met de uitbreiding van ons productiegebouw in 2019 bieden wij de best uitgeruste ruimtes, de modernste productiefaciliteiten en technische knowhow, ook om hygiënische producten te vervaardigen. Dankzij deze voorwaarden zijn wij de voorkeurspartner van ondernemers over de hele wereld. Ons gekwalificeerde team vervaardigt uw gedraaide borstels snel en betrouwbaar. Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons assortiment omvat medische borstels voor het reinigen van canules, mondstukken en endoscopen, alsmede interdentale borstels in verschillende maten en mascaraborsteltjes. Wij bieden ook huishoudborstels en industriële borstels voor reinigen, ontbramen en polijsten. Wij ontwikkelen gedraaide speciale borstels volgens de eisen van de klant. Verpakking en etikettering maken ons aanbod compleet. Onze locatie, ons voordeel! Ons bedrijf ligt in het drielandenpunt op slechts enkele kilometers van de metropool Freiburg in het Zwarte Woud en de grens met Zwitserland en Frankrijk. Todtnau is de bakermat van de borstelindustrie. Bel ons!

 2. SPAZZOLIFICIO BUSTESE SAS

  Italië

  Borstelfabriek Bustese is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de bouw van industriële borstels; biedt een breed assortiment volledig in eigen fabriek geproduceerd: van de assemblage van grondstoffen in de eigen werkplaats, tot de uitvoering en oplevering in de borstelafdelingen. Deze methodologie, gecombineerd met de opgedane ervaring, stelt ons in staat om op een nauwkeurige manier de toepassing van de te volgen regels en procedures te kennen, zelfs bij het creëren van nieuwe modellen. Dankzij onze materialen van hoogstaande kwaliteit en hoogtechnologische machines zijn we de leider op de nationale en internationale markt.

 3. SIMONI SRL

  Italië

  Simoni s.r.l. vervaardigt borstels sinds 1830. De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van technische en industriële borstels volgens tekening of op aanvraag. De onderneming Simoni onderscheidt zich door een groot aanpassingsvermogen op de specifieke eisen van klanten en door het ontwerp van innovatieve oplossingen. Industriële borstels worden voor veel verschillende mechanische bewerkingen gebruikt en in tal van productiesectoren toegepast.

 4. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Oostenrijk

 5. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KIBROS SAS

  Frankrijk

  KIBROS, de Europese fabrikant van metalen borstels, industriële borstels, borstels voor de ijzer- en staalindustrie en traditionele borstels en is specialist in reiniging. Kibros verzorgt elk type mechanische bewerkingen en mechanisch laswerk, de montage van mechanische stelsels, de bewerking en het lassen van thermoplastisch materiaal. U vindt ons productgamma van borstels, bezems, schoorsteenvegen en reiniging op onze website. Onze klanten zijn particulieren en professionals. Gratis prijsopgave.

 2. DEVIRIEUX

  Frankrijk

  De borstelmakerij DEVIRIEUX werd opgericht in 1933 door de grootvader van de huidige bedrijfsleider. In 1960 heeft de uitvinding van de wrijfborstel voor de aarding en de reiniging van de rails van rolbruggen de onderneming bekendheid gegeven. Wij vervaardigen speciale borstels voor industriële toepassingen: flessenborstels, cilindervormige borstels, ronde, rechte, platform, roterende borstels en borstels op stang, strip, kwast, met steel, enz..

 3. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. CEPILLOS TRENZO

  Spanje

 5. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Spanje

 1. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Polen

 2. KOTI-TRIBOLLET

  Frankrijk

 1. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italië

 2. LAMPAR S.R.L.

  Italië

 3. AEB BROSSERIE

  Frankrijk

 4. KLEENEZE - KOTI LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Spanje

 6. P.G. BRUSH

  België

 7. RICOPLAST

  Italië

 8. MINK ITALIA S.R.L.

  Italië

 1. TECNOSPAZZOLA FIORENTINA DI CONTI MASSINO E CONTI MAURO S.N.C.

  Italië

 2. INDUSTRIAL BRUSHWARE INDUSTRIES

  Verenigde Staten

 3. BARETTO SPAZZOLE S.R.L.

  Italië

 4. C.C.A.G. CROTTI S.R.L.

  Italië

 5. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Italië

 6. CERUTTI PIETRO

  Italië

 7. SOVEBA S.R.L.

  Italië

 8. PONZINI S.P.A.

  Italië

 9. SPAZZOLIFICIO NAZIONALE CROTTI S.R.L.

  Italië

 10. CEBO

  Italië