• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalwol

Resultaten voor

Staalwol - Import export

 1. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij als DUITSE METAALVEZELFABRIEK zijn een sinds 1951 – inmiddels in de derde generatie gevoerde familieonderneming. Onze ervaring bij de ontwikkeling en productie van STAX-metaalvezels strekt zich uit over diverse materialen en levervormen zoals kettingvezels, korte vezels of vliezen. Als specialisten tellen wij tegenwoordig tot de wereldwijd toonaangevende ondernemingen in deze branche. In onze vestigingen in Neidenstein in Duitsland en Dasnice in Tsjechië produceren wij STAX-metaalvezels uit ongelegeerd staal, de edelstalen 1.4113 en 1.4841, koper Cu99, messing MS67 en aluminium AlMg5. Een nieuw materiaal voor uw toepassing zou hierbij kunnen behoren.

 2. ELOONA GMBH

  Duitsland

  Eloona drahtgestrick GmbH, is een innovatief, dynamisch en ecologisch georiënteerde onderneming en wordt gekenmerkt door hun doelstelling het milieu te willen beschermen en door werkzaamheden in de milieu- en humanitaire sector. State of the art technologie en het beste opdracht- en projectbeheer, vormen de leidraad van onze filosofie. Onze constante evolutie garandeert dat we aan de steeds groter wordende technologische vereisten kunnen voldoen. Op het gebied van de filter-, milieu- en procestechnologie, zijn wij werkzaam als fabrikant van filters van technische stoffen , evenals ontwasemers en complete afzettingscassettes voor bijna alle scheidingstechnologieën, evenals filtratie. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn de filtratie van stof en afvoerlucht, air conditioners, rookgasscheiding, druppelafscheiders, olie- en emulsiescheiding tot aan vet-opvangfilters, alsook keerschotten / vlamafscheiders in grote keukenapparatuur.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalwol. Het is gevestigd in Spalt, Duitsland.

 4. EKKSOL V.O.F.

  Nederland

  Wij zijn leverancier van staalwol voor schuren, polijsten, ontroesten, verf verwijderen, in de was zetten, opdoffen, spuitnevel van glas verwijderen, brandplekken op meubels verwijderen enz. Ook staalwol tegen muizen en ongedierte. Wij leveren staalwol in handzame verpakkingen maar ook op rollen van 5 kg. Onder ons eigen merk TEKKSTEEL leveren wij RVS staalwol op maat voor kleine en grote klanten. Speciaal maatwerk voor filters, geluiddempers, geluidsisolatie, ovenconstructie enz. TEKKSTEEL RVS staalwol van chroomstaal W.Nr. 1.4113 (AISI 434). Dit roestvaststaal is hittebestendig tot 800 °C. Daarnaast leveren wij ook roestvrij staalwol W.Nr. 1.4841 (AISI 314) en HT-materiaal W.Nr. 1.4762 (AISI 446) in hittebestendige (tot ca. 1200 °C) en niet-magnetische type (V4A). Muis & Rat STOP staalwol tegen muizen en ratten is een productlijn speciaal voor ongediertebestrijders en doe-het-zelf. Daarnaast zijn wij distributeur van AUTOSOL polijstmiddelen en onderhoudsproducten voor fiets, auto, motor, boot, campers en industrie.

  Alle producten voor "staalwol"

 5. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Italië

  Green Steel Solana srl is gespecialiseerd in de vervaardiging van wol en vezels van koper, messing, brons, zink en aluminium, staal en rvs. Onze producten worden gebruikt door de meest vermaarde internationale bandenfabrikanten. Wij wijden ons aan onderzoek en ontwikkeling.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

 2. LLC TD BLESK

  Oekraïne

 3. BARLESA S.L. AKRON

  Spanje

 4. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Duitsland

 5. PIWEL

  Luxemburg

 1. OVERBECK & CO. GMBH

  Duitsland

 2. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Duitsland

 1. BARLESA SL

  Spanje

 2. LUNIK STAR S.R.L.

  Italië

 3. OKUB LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. INM PARTNER KFT.

  Hongarije

 5. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgarije

 6. ACEROS DEL TEA SA

  Spanje

 7. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Duitsland

 8. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 1. GÉFI-RAAB KFT.

  Hongarije

 2. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Roemenië

 3. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Duitsland

 4. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Ierland

 5. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugal

 6. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

 7. STAHLMOL SA

  Spanje

 8. STAALØY AS

  Noorwegen