• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staalwol

Resultaten voor

Staalwol - Import export

 1. ELOONA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Eloona drahtgestrick GmbH, is een innovatief, dynamisch en ecologisch georiënteerde onderneming en wordt gekenmerkt door hun doelstelling het milieu te willen beschermen en door werkzaamheden in de milieu- en humanitaire sector. State of the art technologie en het beste opdracht- en projectbeheer, vormen de leidraad van onze filosofie. Onze constante evolutie garandeert dat we aan de steeds groter wordende technologische vereisten kunnen voldoen. Op het gebied van de filter-, milieu- en procestechnologie, zijn wij werkzaam als fabrikant van filters van technische stoffen , evenals ontwasemers en complete afzettingscassettes voor bijna alle scheidingstechnologieën, evenals filtratie. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn de filtratie van stof en afvoerlucht, air conditioners, rookgasscheiding, druppelafscheiders, olie- en emulsiescheiding tot aan vet-opvangfilters, alsook keerschotten / vlamafscheiders in grote keukenapparatuur.

 2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij als DUITSE METAALVEZELFABRIEK zijn een sinds 1951 – inmiddels in de derde generatie gevoerde familieonderneming. Onze ervaring bij de ontwikkeling en productie van STAX-metaalvezels strekt zich uit over diverse materialen en levervormen zoals kettingvezels, korte vezels of vliezen. Als specialisten tellen wij tegenwoordig tot de wereldwijd toonaangevende ondernemingen in deze branche. In onze vestigingen in Neidenstein in Duitsland en Dasnice in Tsjechië produceren wij STAX-metaalvezels uit ongelegeerd staal, de edelstalen 1.4113 en 1.4841, koper Cu99, messing MS67 en aluminium AlMg5. Een nieuw materiaal voor uw toepassing zou hierbij kunnen behoren.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalwol. Het is gevestigd in Spalt, Duitsland.

 4. EKKSOL V.O.F.

  Nederland

  Wij zijn leverancier van staalwol voor schuren, polijsten, ontroesten, verf verwijderen, in de was zetten, opdoffen, spuitnevel van glas verwijderen, brandplekken op meubels verwijderen enz. Ook staalwol tegen muizen en ongedierte. Wij leveren staalwol in handzame verpakkingen maar ook op rollen van 5 kg. Onder ons eigen merk TEKKSTEEL leveren wij RVS staalwol op maat voor kleine en grote klanten. Speciaal maatwerk voor filters, geluiddempers, geluidsisolatie, ovenconstructie enz. TEKKSTEEL RVS staalwol van chroomstaal W.Nr. 1.4113 (AISI 434). Dit roestvaststaal is hittebestendig tot 800 °C. Daarnaast leveren wij ook roestvrij staalwol W.Nr. 1.4841 (AISI 314) en HT-materiaal W.Nr. 1.4762 (AISI 446) in hittebestendige (tot ca. 1200 °C) en niet-magnetische type (V4A). Muis & Rat STOP staalwol tegen muizen en ratten is een productlijn speciaal voor ongediertebestrijders en doe-het-zelf. Daarnaast zijn wij distributeur van AUTOSOL polijstmiddelen en onderhoudsproducten voor fiets, auto, motor, boot, campers en industrie.

 5. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Italië

  Green Steel Solana srl is gespecialiseerd in de vervaardiging van wol en vezels van koper, messing, brons, zink en aluminium, staal en rvs. Onze producten worden gebruikt door de meest vermaarde internationale bandenfabrikanten. Wij wijden ons aan onderzoek en ontwikkeling.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalwol. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 2. LLC TD BLESK

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC TD BLESK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalwol. Het is gevestigd in Kherson, Oekraïne.

 3. BARLESA S.L. AKRON

  Spanje

  Het bedrijf BARLESA S.L. AKRON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalwol, doe-het-zelf, en schijven voor polijstmachines. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Duitsland

  Het bedrijf STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Staalwol, Loodgieterij - industrieel, Industriebouw, Metaalconstructies - licht, Staalwol, en Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 5. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalwol. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Haslach, Duitsland.

 1. OVERBECK & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OVERBECK & CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Staalwol, Etiketteren en markeren - machines, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Langwedel, Duitsland.

 2. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, Niet geweven stoffen, Staalwol, Niet geweven stoffen, glasvezelmatten, en geluiddempers voor voertuigen. Het is gevestigd in Waibstadt, Duitsland.

 1. PIWEL

  Luxemburg

  Het bedrijf PIWEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, Staalwol, en Schuursponzen. Het is gevestigd in Bertrange, Luxemburg.

 2. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugal

  Het bedrijf FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, Onderhouds- en reinigingsartikelen, Staalwol, en Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is gevestigd in Vimieiro Scd, Portugal.

 3. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, Draad en kabels - ferro, Staalwol, en Draad en kabels - ferro. Het is gevestigd in Malsch, Duitsland.

 4. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staalwol. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelstraalmiddelen, en Kogelstraalmiddelen. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 5. GÉFI-RAAB KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf GÉFI-RAAB KFT., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Staalwol, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Staalwol. Het is gevestigd in Gyor, Hongarije.

 6. INM PARTNER KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf INM PARTNER KFT., is een Dienstverlener, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, en Staalwol. Het is gevestigd in Debrecen, Hongarije.

 7. ACEROS DEL TEA SA

  Spanje

  Het bedrijf ACEROS DEL TEA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuur-, slijp- en polijstmiddelen - mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalwol, en Staalwol. Het is gevestigd in Ponteareas, Spanje.

 8. BARLESA SL

  Spanje

 1. LUNIK STAR S.R.L.

  Italië

 2. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 3. OKUB LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Duitsland

 5. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgarije

 6. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Ierland

 7. STAHLMOL SA

  Spanje

 8. STAALØY AS

  Noorwegen