• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staven - ferro

Resultaten voor

Staven - ferro - Import export

 1. LICHARZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Licharz GmbH is een toonaangevende fabrikant van technische kunststoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige prestaties voor industrie en handel. Met ons hoofdkantoor in Duitsland en vestigingen in Frankrijk en Engeland zijn we wereldwijd actief en kunnen we snel leveren. Ons productassortiment omvat een breed scala aan uiterst duurzame technische kunststoffen die in diverse industrieën worden gebruikt. Waarom zou u voor Licharz kiezen? Oplossingen op maat: We bieden oplossingen op maat die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Topkwaliteit: Onze producten worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Snelle beschikbaarheid: Dankzij onze opslagcapaciteit kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten en een snelle levering garanderen. Uitgebreide expertise: Met onze jarenlange ervaring en expertise in de sector zijn we een competente partner voor onze klanten. We zijn wereldwijd actief in een groot aantal sectoren, waaronder landbouw, bouw, elektrotechniek, hernieuwbare energie, auto's, lucht- en ruimtevaart, machinebouw, voedingsmiddelen en nog veel meer. Onze diepgaande kennis van de vereisten van deze industrieën maakt ons tot een eersteklas adviseur en betrouwbare partner voor inkopers, dealers, verwerkers en gebruikers.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 3. BIBUS METALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIBUS METALS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. GUNDA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUNDA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 5. GSE TECHNOLOGY

  Nederland

  GSE Technology is een betrouwbare en flexibele partner. We leveren hardmetalen staven met verschillende diameters t/m 40mm en lengtes t/m 330mm. Daarnaast hebben we hardmetalen staven met 0 t/m 3 koelkanalen. Deze zijn er in varianten met 2 of 3 gespiraliseerde koelkanalen en 1 of 2 rechte koelkanalen. Onze staven met 1 koelkanaal zijn ook beschikbaar met meerdere Y-exits. Onze slijpservice geeft ons de mogelijkheid om weldon vlakken en fases aan te slijpen. We kunnen onze hardmetalen staven ook rondslijpen op specificaties volgens aangeleverde tekening. Naast hardmetalen staven leveren we ook hardmetalen vormdelen. Deze zijn beschikbaar op verzoek in allerlei verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TRANSCERAM GMBH

  Duitsland

  Producten van hardmetalen vormdelen & erodeerblokken – ook corrosiebestendig, hardmetalen voorgevormde producten & halffabricaten; Productie van tekeningonderdelen uit hardmetaal, siliciumcarbide en andere technische keramieken volgens wens van de klant; Slijtdelen van hardmetaal en technische keramiek voor pompen (glijringen, glijlagers, klemringen, kleppen, zuigers, enzovoort) op basis van tekeningen; metaal-keramische componenten en doorvoeren (verkoop-)portfolio materialen: hardmetaal (wolframcarbide); corrosievrij hardmetaal; siliciumcarbide (SSiC en SiSiC); zirkoonoxide (ZrO2); siliciumnitride (Si3N4); aluminiumoxide (Al2O3); metaalgeïmpregneerd grafiet, precisieslijperij voor harde materialen en harde coatings; vlak-, kuis-, rond- en coördinaatslijpen, vlak- en rondhonen en polijsten; Verbindingstechnieken: krimpen, solderen, verlijmen Onze producten: Keramiek voor technische toepassingen, geavanceerd keramiek, glijlagers uit keramiek, hardmetalen slijtageonderdelen voor machines, hardmetalen voorgevormde producten, keramische glijringen

 2. HPULCAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HPULCAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 3. HIZIRFERFORJE

  Turkije

  Het bedrijf HIZIRFERFORJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeden metalen, smeedproducten, en industriele deuren. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 4. LANGESCHEID

  Duitsland

  Het bedrijf LANGESCHEID, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is gevestigd in Schalksmühle, Duitsland.

 5. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIMA CUTTING TOOLS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Handgereedschap zonder motor voor fijnmechanische industrie, Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 1. ANTEJAS, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf ANTEJAS, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koolstofstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Staven - ferro, ronde stangen van speciale staalsoorten, Snijden - staal- en metaalbewerking, ronde staven van metaal, en Staven - ferro. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 2. DRGM METALLI SRL

  Italië

  Het bedrijf DRGM METALLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren schroothandel, oven van ijzer, inzameling van metaalschroot, en verwijdering van ijzerhoudend afval. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 1. LAMINADOS LOSAL SA

  Spanje

  Het bedrijf LAMINADOS LOSAL SA, en actief in de sector Profielen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, Staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, metalen inzetstukken, en profielen. Het is gevestigd in Gernika - Vizcaya, Spanje.

 2. MCP

  Frankrijk

  Het bedrijf MCP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Luiken, Staven - non-ferro, vensters, automatische hekken, deuren en afrasteringen, en Luiken. Het is gevestigd in Pavilly, Frankrijk.

 3. KAPLAN PIRINC

  Turkije

  Het bedrijf KAPLAN PIRINC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren stangen van messing, messing profielen, geëxtrudeerde en getrokken staven, en geëxtrudeerde halfproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ACALIN

  België

  Het bedrijf ACALIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Ans, België.

 5. ARTIM METAL ELEKTRIK

  Turkije

  Het bedrijf ARTIM METAL ELEKTRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - ferro, Staven - ferro, en profielen voor de automobielsector. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 7. CRON METALS

  Oekraïne

  Het bedrijf CRON METALS, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen, naadloos - ferro, Buizen, naadloos - ferro, en Gesmede stalen staven. Het is gevestigd in Dnipropetrovsk, Oekraïne.

 8. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Krammen, gegloeid ijzerdraad, touwen, Krammen, en genagelde zinkstukken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. C ENGINEERING

  Duitsland

  Het bedrijf C ENGINEERING, is een Multi-Category, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Nuernberg, Duitsland.

 2. MATUTE, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MATUTE, S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koperdraad. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 3. TITANIUM ENGINEERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TITANIUM ENGINEERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven van titanium, en titaan en -legeringen. Het is gevestigd in Coleshill, Verenigd Koninkrijk.

 4. ELYON EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELYON EUROPE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij staal, Platen, handel in roestvrije staalsoorten, plaat, en non-ferro staven. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. MSS PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MSS PRODUCTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, sub-eenheden en systemen voor lasertechnologie, accu accessoires, en busbar. Het is gevestigd in Tyldesley, Verenigd Koninkrijk.

 6. GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijzer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. HURT-MET

  Polen

  Het bedrijf HURT-MET, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Band- en plaatstaal - ferro, ijzer- en staalmaterialen, Staal, Band- en plaatstaal - ferro, en lamphouders. Het is gevestigd in Koło, Polen.

 8. AZIZOGLU A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf AZIZOGLU A.Ş, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Staven - ferro. Het is gevestigd in Şirnak, Turkije.

 9. STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL

  Polen

  Het bedrijf STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires van smeedijzer, en staalplaten. Het is gevestigd in Grodzisk Maz / Kałęczyn, Polen.

 10. BALTMET GROUP, LTD

  Letland

  Het bedrijf BALTMET GROUP, LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steel construction, en Betonstaal. Het is gevestigd in Riga, Letland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis