• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staven - non-ferro

Resultaten voor

Staven - non-ferro - Import export

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 2. GUNDA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUNDA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 3. BIBUS METALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIBUS METALS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. GSE TECHNOLOGY

  Nederland

  GSE Technology is een betrouwbare en flexibele partner. We leveren hardmetalen staven met verschillende diameters t/m 40mm en lengtes t/m 330mm. Daarnaast hebben we hardmetalen staven met 0 t/m 3 koelkanalen. Deze zijn er in varianten met 2 of 3 gespiraliseerde koelkanalen en 1 of 2 rechte koelkanalen. Onze staven met 1 koelkanaal zijn ook beschikbaar met meerdere Y-exits. Onze slijpservice geeft ons de mogelijkheid om weldon vlakken en fases aan te slijpen. We kunnen onze hardmetalen staven ook rondslijpen op specificaties volgens aangeleverde tekening. Naast hardmetalen staven leveren we ook hardmetalen vormdelen. Deze zijn beschikbaar op verzoek in allerlei verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen!

 5. HPULCAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HPULCAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MCP

  Frankrijk

  Het bedrijf MCP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Luiken, Staven - non-ferro, vensters, automatische hekken, deuren en afrasteringen, en Luiken. Het is gevestigd in Pavilly, Frankrijk.

 2. ACALIN

  België

  Het bedrijf ACALIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Ans, België.

 3. KAPLAN PIRINC

  Turkije

  Het bedrijf KAPLAN PIRINC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren stangen van messing, messing profielen, geëxtrudeerde en getrokken staven, en geëxtrudeerde halfproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. C ENGINEERING

  Duitsland

  Het bedrijf C ENGINEERING, is een Multi-Category, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Nuernberg, Duitsland.

 5. TITANIUM ENGINEERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TITANIUM ENGINEERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven van titanium, en titaan en -legeringen. Het is gevestigd in Coleshill, Verenigd Koninkrijk.

 1. MATUTE, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MATUTE, S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koperdraad. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. ELYON EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELYON EUROPE GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Nikkelstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren roestvrij staal, Platen, handel in roestvrije staalsoorten, plaat, en non-ferro staven. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 1. MSS PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MSS PRODUCTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, sub-eenheden en systemen voor lasertechnologie, accu accessoires, en busbar. Het is gevestigd in Tyldesley, Verenigd Koninkrijk.

 2. PETRINO GEOM.GERARDO

  Italië

  Het bedrijf PETRINO GEOM.GERARDO, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Potenza, Italië.

 3. LME DEMIR LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf LME DEMIR LTD ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollen warm. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. FERVIN

  Italië

  Het bedrijf FERVIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Alcamo, Italië.

 5. PROFILGLASS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PROFILGLASS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 6. 3EMMEGI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf 3EMMEGI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. ALMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALMO S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Puegnago Sul Garda, Italië.

 8. LAUREX PROD SRL

  Roemenië

  Het bedrijf LAUREX PROD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Bekledingsmateriaal - non-ferro, Staven - non-ferro, en Bekledingsmateriaal - non-ferro. Het is gevestigd in Ramnicu Sarat, Roemenië.

 1. BIMO

  Polen

  Het bedrijf BIMO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren molybdeen, en titaan. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

 2. LAMBERT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAMBERT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 3. ALUMEN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALUMEN S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 4. PASTURI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTURI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Cigole, Italië.

 5. ALLCAR SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALLCAR SERVICE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 6. EUROPROFILI GROUP S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf EUROPROFILI GROUP S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Castegnato, Italië.

 7. NOVA GENGAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOVA GENGAL S.R.L., en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 8. IMET S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf IMET S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Serravalle Scrivia, Italië.

 9. PAGNOZZI - SER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PAGNOZZI - SER S.R.L., en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Roccabascerana, Italië.

 10. L.C.L. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf L.C.L. S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Finale Ligure, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis