• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staven - non-ferro

Resultaten voor

Staven - non-ferro - Import export

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, is een Distributeur, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, Staven - non-ferro, stangen nikkellegeringen, nikkellegeringen, Plaatijzer en buizen, Buizen en pijpen - non-ferro, en metaalindustrie. Het is gevestigd in Amblainville, Frankrijk.

 2. GUNDA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUNDA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Kempen, Duitsland.

 3. BIBUS METALS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIBUS METALS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. GSE TECHNOLOGY

  Nederland

  GSE Technology is een betrouwbare en flexibele partner. We leveren hardmetalen staven met verschillende diameters t/m 40mm en lengtes t/m 330mm. Daarnaast hebben we hardmetalen staven met 0 t/m 3 koelkanalen. Deze zijn er in varianten met 2 of 3 gespiraliseerde koelkanalen en 1 of 2 rechte koelkanalen. Onze staven met 1 koelkanaal zijn ook beschikbaar met meerdere Y-exits. Onze slijpservice geeft ons de mogelijkheid om weldon vlakken en fases aan te slijpen. We kunnen onze hardmetalen staven ook rondslijpen op specificaties volgens aangeleverde tekening. Naast hardmetalen staven leveren we ook hardmetalen vormdelen. Deze zijn beschikbaar op verzoek in allerlei verschillende vormen en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen!

 5. HPULCAS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HPULCAS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MCP

  Frankrijk

  Het bedrijf MCP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Luiken, Staven - non-ferro, vensters, automatische hekken, deuren en afrasteringen, en Luiken. Het is gevestigd in Pavilly, Frankrijk.

 2. KAPLAN PIRINC

  Turkije

  Het bedrijf KAPLAN PIRINC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren stangen van messing, messing profielen, geëxtrudeerde en getrokken staven, en geëxtrudeerde halfproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. ACALIN

  België

  Het bedrijf ACALIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Ans, België.

 4. MSS PRODUCTS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MSS PRODUCTS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, sub-eenheden en systemen voor lasertechnologie, accu accessoires, en busbar. Het is gevestigd in Tyldesley, Verenigd Koninkrijk.

 5. MATUTE, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MATUTE, S.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koperdraad. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 1. C ENGINEERING

  Duitsland

  Het bedrijf C ENGINEERING, is een Multi-Category, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Nuernberg, Duitsland.

 2. TITANIUM ENGINEERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TITANIUM ENGINEERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven van titanium, en titaan en -legeringen. Het is gevestigd in Coleshill, Verenigd Koninkrijk.

 1. COMPTOIR DE PROFILE ET QUINCAILLERIE

  Marokko

  Het bedrijf COMPTOIR DE PROFILE ET QUINCAILLERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accessoires voor schuifdeuren. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 2. S & T CARBIDE INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf S & T CARBIDE INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Zhuzhou, China.

 3. POLINOB - METAIS NÃO FERROSOS E PLÁSTICOS DE ENGENHARIA

  Brazilië

  Het bedrijf POLINOB - METAIS NÃO FERROSOS E PLÁSTICOS DE ENGENHARIA, is een Distributeur, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Paulinia, Brazilië.

 4. RAPID METAL SOURCING COMPANY

  India

  Het bedrijf RAPID METAL SOURCING COMPANY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren draden van messing. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 5. LME DEMIR LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf LME DEMIR LTD ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollen warm. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. PETRINO GEOM.GERARDO

  Italië

  Het bedrijf PETRINO GEOM.GERARDO, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Potenza, Italië.

 7. LAUREX PROD SRL

  Roemenië

  Het bedrijf LAUREX PROD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staven - non-ferro, Bekledingsmateriaal - non-ferro, Staven - non-ferro, en Bekledingsmateriaal - non-ferro. Het is gevestigd in Ramnicu Sarat, Roemenië.

 8. ALUMEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALUMEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Rudiano, Italië.

 1. CINIGLIO´S TRADING & INVESTMENT GROUP S.A.

  Panama

  Het bedrijf CINIGLIO´S TRADING & INVESTMENT GROUP S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Panama, Panama.

 2. LAMBERT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAMBERT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Nova Milanese, Italië.

 3. IMET S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf IMET S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Serravalle Scrivia, Italië.

 4. ALMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALMO S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Puegnago Sul Garda, Italië.

 5. COSMO TITANIUM CO., LTD.

  China

  Het bedrijf COSMO TITANIUM CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 6. 3EMMEGI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf 3EMMEGI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 7. PROFILALLUMINIO DI RIZZO SALVATORE

  Italië

  Het bedrijf PROFILALLUMINIO DI RIZZO SALVATORE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Castiglione Cosentino, Italië.

 8. YSTI TITANIUM INDUSTRIAL CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YSTI TITANIUM INDUSTRIAL CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren titanium alloye. Het is gevestigd in baoji, China.

 9. FERVIN

  Italië

  Het bedrijf FERVIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen - non-ferro, Staven - non-ferro, Profielen - non-ferro, en Staven - non-ferro. Het is gevestigd in Alcamo, Italië.

 10. XI'AN SAITE METAL MATERIALS DEVELOPMENT CO., LTD

  China

  Het bedrijf XI'AN SAITE METAL MATERIALS DEVELOPMENT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren titaan en -legeringen. Het is gevestigd in Xian, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staven - non-ferro - Import export

Aantal resultaten

4.013 Bedrijven