• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steen en mineralen

Resultaten voor

Steen en mineralen - Import export

 1. CARMEUSE

  België

  Verified by europages badge

  Al 150 jaar lang is Carmeuse een toonaangevende producent van kalk- en dolomietkalk, chemische kwaliteit kalksteen en gemalen kalksteenaggregaten, producten die een cruciale rol spelen in belangrijke industriële sectoren zoals de staalindustrie. energie, milieubescherming en de bouw. De activiteiten van Carmeuse strekken zich uit over West-Europa, Centraal- en Oost-Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steen en mineralen, Maalstenen, Graniet, verkoop van graniet, onderaanbesteding personeelsbeheer, natuurstenen, internationale natuurstenen, Steen en mineralen, en bewerking van natuursteen. Het is gevestigd in Penafiel, Portugal.

 3. MARCOFLEX

  België

  Steenbewerking.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LITTLER BULK HAULAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, dekvloeren voor de bouw, Bouwmateriaal, en stenen. Het is gevestigd in Chester., Verenigd Koninkrijk.

 5. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanje

  Het bedrijf PRIMUS TASK ARRATIA S.L, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mineralen, en amethist. Het is gevestigd in Dima, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verfpistolen, korrels voor zandstraling, mondstukken voor zandstralen, en vuurvast materiaal. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 2. EMADISTONE

  Iran

  Het bedrijf EMADISTONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is gevestigd in Isfahan, Iran.

 3. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Turkije

  Het bedrijf THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Marmer en natuursteen, Natuursteentegels, basalt, en plavuizen van marmer. Het is gevestigd in Kayseri̇, Turkije.

 4. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Polen

  Het bedrijf ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren plavuizen, stenen voor de bouw, decoratieve rotsstenen voor de tuin, en afrasteringen van steen. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 5. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijke talk, en poederdonsjes. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. SPADANASTONE

  Iran

  Het bedrijf SPADANASTONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is gevestigd in Esfahan, Iran.

 2. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is gevestigd in Derbyshire, Verenigd Koninkrijk.

 1. MARDAN REVESTIMENTOS

  Brazilië

  Het bedrijf MARDAN REVESTIMENTOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwarts, kwartsiet, graniet, en kaolien. Het is gevestigd in Campina Grande, Brazilië.

 2. PEDRA JARDIM

  Portugal

  Het bedrijf PEDRA JARDIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren stenen voor wand- en vloerbekleding, decoratieve stenen, kalkstenen, en vloer en bekleding met stenen plavuizen en tegels. Het is gevestigd in Serro Ventoso, Portugal.

 3. POLSEP MINING

  Turkije

  Het bedrijf POLSEP MINING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sepioliet, en absorptiemiddelen. Het is gevestigd in Eskişehir, Turkije.

 4. OOO ETALON-SERVIS

  Turkije

  Het bedrijf OOO ETALON-SERVIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeoliet, ureumharsen, en kalium en kaliumderivaten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Polen

  Het bedrijf P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, is een Multi-Category, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Granulaat, zand, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en transportbedrijf. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 6. IDA-ORE

  Verenigde Staten

  Het bedrijf IDA-ORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is gevestigd in Nampa, Verenigde Staten.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turkije

  Het bedrijf ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelstenen en natuurstenen, en Edelstenen en natuurstenen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL )

  Brits territorium in de Indische Oceaan

  Het bedrijf ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL ), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geparfumeerde talk, en natuurlijke talk. Het is gevestigd in Jodhpur, Brits territorium in de Indische Oceaan.

 1. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Polen

  Het bedrijf ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, is een Multi-Category, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grafmonumenten, plavuizen, graniet, Grafmonumenten, en begrafenismonumenten. Het is gevestigd in Pyrzyce, Polen.

 2. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Turkije

  Het bedrijf THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binden, brocheren en afwerken, Bouwmateriaal, Binden, brocheren en afwerken, en Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Eskisehir, Turkije.

 3. INA MINERALS

  Turkije

  Het bedrijf INA MINERALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren toiletpuimsteen, en zeoliet. Het is gevestigd in Balikesir, Turkije.

 4. APLUS GALVANIZ

  Turkije

  Het bedrijf APLUS GALVANIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ferrozink in baren, en aluminiumlegeringen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. HAKADA

  Nederland

  Het bedrijf HAKADA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Import-export van steenkool, Honing, biologische honing, masterbatch voor kunststoffen, en Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 6. TORKAN LTD.

  Turkije

  Het bedrijf TORKAN LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeoliet, en materiaal voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf X-RAY MINERAL SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is gevestigd in Colwyn Bay, Verenigd Koninkrijk.

 8. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Frankrijk

  Het bedrijf BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Agrarische diensten, Steen en mineralen, tradingadvies, Agrarische diensten, en Steen en mineralen. Het is gevestigd in Cachan, Frankrijk.

 9. HOMAAN CO

  Spanje

  Het bedrijf HOMAAN CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijk asfalt, en Bitumen. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 10. KRISTAL KARTEL

  Nederland

  Het bedrijf KRISTAL KARTEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amethist. Het is gevestigd in Halsteren, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Steen en mineralen - Import export

Aantal resultaten

7.042 Bedrijven