• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steigers - lichtmetaal

Resultaten voor

Steigers - lichtmetaal - Import export

 1. ZARGES GMBH

  Oostenrijk

 2. HYMER-LEICHTMETALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. LAYHER GERÜSTSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

 4. AFIX

  België

  Productie, verkoop en verhuur van steigers met de beste prijskwaliteitsverhouding Verkoop steigers Afix heeft een ruim assortiment steigeronderdelen op voorraad. Verhuur steigers Afix heeft een ruime verhuurvoorraad aan steigeronderdelen. Een groot deel van de materialen die u terugvindt in onze catalogus, staan eveneens ter beschikking voor verhuur. U hebt de mogelijkheid om uw verhuurorder te specifiëren als: Een lijst van individuele onderdelen, door u samengesteld Opgave van uw steiger afmetingen en een beschrijving van de toepassing. In overleg met u zullen we een materiaallijst samenstellen.

 5. IL PONTEGGIO 2006 SRL - GLORIANI CLAUDIO

  Italië

  De onderneming II Ponteggion 2006 heeft meer dan twintig jaar ervaring in de sector van steigers. Wij doen hiervoor beroep op gespecialiseerde medewerkers, die in overeenstemming met de geldende normen werken. Ons aanbod bestaat uit de verhuur, de op- en afbouw van steigers met ons eigen materiaal of dat van derden. Opbouw, afbouw en verhuur van steigers. Onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn en zorgvuldig worden gekozen, werken met professionalisme in de veiligheidsomstandigheden die worden voorgeschreven door de geldende normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALUMEXX B.V.

  Nederland

  Alumexx: Veiligheid, Innovatie en Milieu ! Veiligheid, innovatie en verantwoording. Dat is de basisstructuur voor onze producten. Veiligheid voor de gebruikers en de omgeving. Innovaties door middel van materiaalgebruik i.c.m. verhogen van de veiligheid bij de toepassing van onze klimmaterialen. Hierdoor gebruikt Alumexx steeds meer grondstoffen die op voorhand geselecteerd worden vanwege hun eenvoudige en vriendelijke vorm van recycling. Hiermee wordt het milieu minder belast en worden ook de verpakkingsmaterialen efficiënter en milieuvriendelijker.De technische kennis en bedrijfsstructuur komt vanuit de oorspronkelijke achtergrond van de grondleggers van het bedrijf dat al in 1991 opgericht is. Hieruit is het merk Alumexx ontstaan en zal de stabiele basis steeds verder uitgebouwd worden naar de toekomst. De toekomst van het productieproces zit vooral in slimheid en efficiëntie. Alumexx zet de robotisering steeds verder door. Door innovaties op alle vlakken, gekoppeld aan vergaande digitalisering zal de doorontwikkeling steeds efficiënter en sneller gaan. Hiermee zal de bedrijfsstructuur blijven optimaliseren en komt dit de productontwikkeling ten goede. Hieruit zal Alumexx zorgdragen voor steeds veiligere en lichtere arbeidsmiddelen, waar de gebruiker, markt en onze omgeving behoefte aan heeft.

 2. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 3. MANI BOUWMACHINES

  Nederland

  Verhuur van machines, gereedschappen, steigers, ladderliften, verhuisliften, hoogwerkers en ander werkmaterieel. Hoogwerker huren, steiger huren, gereedschap huren, materieelverhuur, ladderlift huren, verhuislift huren. Machine verhuur, grondverzet materieel, graafmachines, minidumpers. Ook verkoop van nieuwe machines van merken zoals Bosch, Milwaukee en Festool.

 4. STEIGER VERHUUR FRIESLAND

  Nederland

  Steiger Verhuur Friesland verhuurt steigers tegen de beste prijzen. Zeker de grootste voorraad van Friesland aan steigers!

 5. ANDAMIOS QUIRÓS

  Spanje

 1. JOCHEN BRAUN GMBH STAGE & CONCERT SERVICE

  Oostenrijk

 2. EGB CI

  Tunesië

 1. PHU ARKADA

  Polen

 2. NOLEGGIO PONTEGGI BRESCIA

  Italië

 3. PARTENOPEA PONTEGGI SRL

  Italië

 4. TIANJIN WELLMADE SCAFFOLD CO.,LTD

  China

 5. ACASA SCAFFOLDING

  Griekenland

 6. AS YAPI FORMWORK AND SCAFFOLDING

  Turkije

 7. FORTAL

  Frankrijk

 8. ANDAMIOS ALFE

  Spanje

 1. GVT - WEBER GMBH

  Duitsland

 2. R. ROSE SCAFFOLDING

  Verenigd Koninkrijk

 3. OZ KOKSALLAR MAKINA

  Turkije

 4. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Duitsland

 5. GIRALDO PONTEGGI SRL

  Italië

 6. PROSKAL

  Griekenland

 7. ALFE ALQUILER

  Spanje

 8. KIEFER HANDELS-GMBH

  Oostenrijk

 9. SAECLIMBER

  Spanje

 10. GIOVANNI SCUDERI

  Italië