• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • steigers - lichtmetaal

Resultaten voor

Steigers - lichtmetaal - Import export

 1. ZARGES GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZARGES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 2. HYMER-LEICHTMETALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HYMER-LEICHTMETALLBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Wangen, Duitsland.

 3. LAYHER GERÜSTSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAYHER GERÜSTSYSTEME GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Buchkirchen, Oostenrijk.

 4. AFIX

  België

  Productie, verkoop en verhuur van steigers met de beste prijskwaliteitsverhouding Verkoop steigers Afix heeft een ruim assortiment steigeronderdelen op voorraad. Verhuur steigers Afix heeft een ruime verhuurvoorraad aan steigeronderdelen. Een groot deel van de materialen die u terugvindt in onze catalogus, staan eveneens ter beschikking voor verhuur. U hebt de mogelijkheid om uw verhuurorder te specifiëren als: Een lijst van individuele onderdelen, door u samengesteld Opgave van uw steiger afmetingen en een beschrijving van de toepassing. In overleg met u zullen we een materiaallijst samenstellen.

 5. IL PONTEGGIO 2006 SRL - GLORIANI CLAUDIO

  Italië

  De onderneming II Ponteggion 2006 heeft meer dan twintig jaar ervaring in de sector van steigers. Wij doen hiervoor beroep op gespecialiseerde medewerkers, die in overeenstemming met de geldende normen werken. Ons aanbod bestaat uit de verhuur, de op- en afbouw van steigers met ons eigen materiaal of dat van derden. Opbouw, afbouw en verhuur van steigers. Onze medewerkers, die gespecialiseerd zijn en zorgvuldig worden gekozen, werken met professionalisme in de veiligheidsomstandigheden die worden voorgeschreven door de geldende normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALUMEXX B.V.

  Nederland

  Alumexx: Veiligheid, Innovatie en Milieu ! Veiligheid, innovatie en verantwoording. Dat is de basisstructuur voor onze producten. Veiligheid voor de gebruikers en de omgeving. Innovaties door middel van materiaalgebruik i.c.m. verhogen van de veiligheid bij de toepassing van onze klimmaterialen. Hierdoor gebruikt Alumexx steeds meer grondstoffen die op voorhand geselecteerd worden vanwege hun eenvoudige en vriendelijke vorm van recycling. Hiermee wordt het milieu minder belast en worden ook de verpakkingsmaterialen efficiënter en milieuvriendelijker.De technische kennis en bedrijfsstructuur komt vanuit de oorspronkelijke achtergrond van de grondleggers van het bedrijf dat al in 1991 opgericht is. Hieruit is het merk Alumexx ontstaan en zal de stabiele basis steeds verder uitgebouwd worden naar de toekomst. De toekomst van het productieproces zit vooral in slimheid en efficiëntie. Alumexx zet de robotisering steeds verder door. Door innovaties op alle vlakken, gekoppeld aan vergaande digitalisering zal de doorontwikkeling steeds efficiënter en sneller gaan. Hiermee zal de bedrijfsstructuur blijven optimaliseren en komt dit de productontwikkeling ten goede. Hieruit zal Alumexx zorgdragen voor steeds veiligere en lichtere arbeidsmiddelen, waar de gebruiker, markt en onze omgeving behoefte aan heeft.

 2. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 3. MANI BOUWMACHINES

  Nederland

  Verhuur van machines, gereedschappen, steigers, ladderliften, verhuisliften, hoogwerkers en ander werkmaterieel. Hoogwerker huren, steiger huren, gereedschap huren, materieelverhuur, ladderlift huren, verhuislift huren. Machine verhuur, grondverzet materieel, graafmachines, minidumpers. Ook verkoop van nieuwe machines van merken zoals Bosch, Milwaukee en Festool.

 4. STEIGER VERHUUR FRIESLAND

  Nederland

  Steiger Verhuur Friesland verhuurt steigers tegen de beste prijzen. Zeker de grootste voorraad van Friesland aan steigers!

 5. ANDAMIOS QUIRÓS

  Spanje

  Het bedrijf ANDAMIOS QUIRÓS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwsteigers, verhuur en montage van bruggen, verhuur en bereiding van bouwsteigers, en verhuur van bruggen. Het is gevestigd in Molins De Rei (barcelona), Spanje.

 1. JOCHEN BRAUN GMBH STAGE & CONCERT SERVICE

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOCHEN BRAUN GMBH STAGE & CONCERT SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Senftenberg, Oostenrijk.

 2. EGB CI

  Tunesië

  Het bedrijf EGB CI, is een Distributeur, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoren voor de bouw. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

 1. ANDAMIOS ALFE

  Spanje

  Het bedrijf ANDAMIOS ALFE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur steigers. Het is gevestigd in Boadilla Del Monte, Spanje.

 2. R. ROSE SCAFFOLDING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf R. ROSE SCAFFOLDING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur en bereiding van bouwsteigers, verhuur en montage van bruggen voor constructie, montage en démontage van steigers, en verhuur vaste steigers. Het is gevestigd in Portsmouth, Verenigd Koninkrijk.

 3. AS YAPI FORMWORK AND SCAFFOLDING

  Turkije

  Het bedrijf AS YAPI FORMWORK AND SCAFFOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. TIANJIN WELLMADE SCAFFOLD CO.,LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN WELLMADE SCAFFOLD CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 5. GVT - WEBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GVT - WEBER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - telescopisch, Steigers - lichtmetaal, Aannemers - schilderwerk, Rolsteigers, Steigers - telescopisch, Steigers - lichtmetaal, en Aannemers - schilderwerk. Het is gevestigd in Zschopau, Duitsland.

 6. FORTAL

  Frankrijk

  Het bedrijf FORTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Barr, Frankrijk.

 7. BLIZZARD GERÜSTSYSTEME

  Duitsland

  Het bedrijf BLIZZARD GERÜSTSYSTEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Bouwstellingen en ladders, Steigers - telescopisch, Steigers - staal, Rolsteigers, Bouwstellingen en ladders, Steigers - telescopisch, en Steigers - staal. Het is gevestigd in Jettingen-Scheppach, Duitsland.

 8. OZ KOKSALLAR MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf OZ KOKSALLAR MAKINA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren wagentoevoer voor mijnen en groeven, zeven voor mijnen en groeven, afslibmachines voor mijnen en groeven, en geperforeerde platen voor mijnen en groeven. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. PARTENOPEA PONTEGGI SRL

  Italië

  Het bedrijf PARTENOPEA PONTEGGI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage en démontage van steigers, metalen steiger, verhuur en bereiding van bouwsteigers, en verhuur van mobiele bruggen. Het is gevestigd in Arzano, Italië.

 2. GIRALDO PONTEGGI SRL

  Italië

  Het bedrijf GIRALDO PONTEGGI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur en montage van bruggen, schavot, verhuur hijstoestellen, en verhuur van mobiele bruggen. Het is gevestigd in Guspini, Italië.

 3. ACASA SCAFFOLDING

  Griekenland

  Het bedrijf ACASA SCAFFOLDING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouwsteigers, verhuur steigers, steigers voor de bouwindustrie, en Skeletbouw van opslagplaatsen. Het is gevestigd in Haidari, Griekenland.

 4. NOLEGGIO PONTEGGI BRESCIA

  Italië

  Het bedrijf NOLEGGIO PONTEGGI BRESCIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 5. PHU ARKADA

  Polen

  Het bedrijf PHU ARKADA, is een Multi-Category, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steigers - lichtmetaal, steigers voor de bouwindustrie, Steigers - lichtmetaal, montage en démontage van steigers, en verhuur steigers. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

 6. M. DEUTSCHMANN

  Duitsland

  Het bedrijf M. DEUTSCHMANN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steigers - lichtmetaal, Ruwbouw, Afbouw, Verhuur van industriële installaties, Steigers - lichtmetaal, Ruwbouw, Afbouw, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Kastorf, Duitsland.

 7. GÖRING GERÜSTBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÖRING GERÜSTBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steigers - lichtmetaal, Bouwplaatsen - machines, Plafonds, Ruwbouw, Steigers - lichtmetaal, Bouwplaatsen - machines, Plafonds, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Gotha, Duitsland.

 8. NEBEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEBEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steigers - lichtmetaal, Bouwplaatsen - machines, Plafonds, Ruwbouw, Steigers - lichtmetaal, Bouwplaatsen - machines, Plafonds, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Neuried, Duitsland.

 9. WEBER WOLF GERÜSTBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WEBER WOLF GERÜSTBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Steigers - lichtmetaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur en montage van bruggen. Het is gevestigd in Buchholz, Duitsland.

 10. GERÜSTBAU WILLI BRÜNKER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERÜSTBAU WILLI BRÜNKER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwstellingen en ladders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Steigers - lichtmetaal, Bouwplaatsen - machines, Plafonds, Ruwbouw, Steigers - lichtmetaal, Bouwplaatsen - machines, Plafonds, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis