• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stellingen

Resultaten voor

Stellingen - Import export

 1. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij DCShopfitting, een winkelinrichtingsbedrijf uit Turkije, en uw wereldwijde partner in het creëren van visueel aantrekkelijke en functionele winkelruimtes. Met onze uitgebreide ervaring in de sector zijn wij gespecialiseerd in het leveren van uitzonderlijke winkelinrichtingsoplossingen die tegemoetkomen aan de unieke behoeften en vereisten van een verscheidenheid aan bedrijven, waaronder winkels, warenhuizen, supermarkten, boetieks, horecagelegenheden en commerciële ruimtes. Ons uitgebreide assortiment van winkelinrichtingen omvat rekken en displaysystemen, toonbanken en kassa's, lattenwanden en knijperborden, kledingrekken, vitrines en kasten, boutique nesttafels, mannequins, lasergesneden metalen ontwerpen, showkaartstandaarden, op maat gemaakte inrichtingen en fittings. Als uw vertrouwde partner zetten wij ons in om uw winkelruimte om te vormen tot een omgeving die uw merkimago versterkt en de verkoop stimuleert. Onze klanten vertrouwen op onze expertise, betrouwbaarheid en inzet voor kwaliteit, en we zijn er trots op dat we met veel van hen een langdurige samenwerking hebben opgebouwd. Daarom streven we ernaar hun verwachtingen te overtreffen bij elk project dat we ondernemen.Neem vandaag nog contact met ons op om uw winkelruimte te verbeteren met hoogwaardige winkelinrichtingsoplossingen die de unieke identiteit van uw merk weerspiegelen en een blijvende indruk maken op uw klanten.

 2. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij produceren en leveren kwalitatief hoogwaardige stalen rekken tegen aantrekkelijke prijzen. Wij produceren al meer dan 25 jaar hoogwaardige rekkensystemen in Thüringen.Bij ons vindt u op kwaliteit geteste stalen rekken, magazijnstellingen, opslagrekken en archiefrekken voor magazijnen, werkplaatsen en archieven. Wij bieden onze opberrekken aan in verzinkte of extra geplastificeerde versies.Wij bieden oplossingen voor industrie, handel, ambacht en archieven.Steekrekken en schroefrekken worden individueel voor u gecreëerd en doorgaans binnen 48 uur geleverd.Bij ons krijgt u voor bijna elk type goederen speciale schappen en schappen.Ook plannen wij graag uw gehele magazijn.Tot ons productenpalet behoren o.a.: Archieflegborden, opslagrekken, speciale rekken voor diverse toepassingen, heavy-duty reksystemen, rekinstallaties, laboratoriumrekken van RVS.

 3. FSH LOGISTICS E.K. INH. FABIAN SEBASTIAN HEIMBUCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FSH Logistics is een middelgroot bedrijf dat is gespecialiseerd in de import van producten uit vele verschillende vakgebieden en deze tegen concurrerende prijzen aanbiedt aan resellers voor zowel stationaire handel als online handel.Door onze eigen import zijn we een zeer flexibel bedrijf dat zich altijd aanpast aan de markt.Onze focus ligt in de tuin en op het kampeerterrein, maar ook een grote selectie aan kantoorbenodigdheden en seizoensartikelen vinden hun weg naar ons assortiment.Door onze nauwe en langdurige samenwerking met onze leveranciers in het Verre Oosten, zijn we in staat om nog kleinere hoeveelheden voor onze klanten in te voeren.We zijn blij om samen met u nieuwe producten te ontwikkelen of producten te laten produceren die zijn afgestemd op uw wensen en ideeën.

 4. ELVEDI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELVEDI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cantilever, en cantilever. Het is gevestigd in Blumberg, Duitsland.

 5. RACK CONCEPT

  België

  Verified by europages badge

  RACK CONCEPT, in België gevestigd, is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in rekken. Ons aanbod omvat meer bepaald tweedehands opslag- en opbergsystemen voor opslagplaatsen, magazijnen, kantoren enz. Ons assortiment omvat rekken voor zware ladingen, halfzware en lichte rekken voor lange ladingen, platforms en mezzanines, naast industriële sectionale poorten en accessoires zoals vlonders, tussenwanden met traliewerk, borstweringen, en metalen pallets. Wij hebben rekken in voorraad van de belangrijkste Europese fabrikanten van opslagsystemen zoals FERALCO, MECALUX, STOW, DUWIC, SSI CHAEFFER, REDIRACK, POLYPAL en AR RACKING. Wij werken nauw samen met de marktleiders in tweedehands rekken voor de verkoop van tweedehands rekken. Wij zijn niet alleen actief in België maar ook in Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Onze mobiliteit is een van onze pluspunten, net zoals ons reactievermogen. Bovendien verbinden wij ons ertoe binnen de afgesproken termijnen te leveren. Zo zijn we erin geslaagd het vertrouwen te winnen van klanten zoals de NMBS, Interlogistics, Intertrans, Carrefour, Options en Carlam. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie wilt ontvangen!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OHRA-REGALANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  OHRA, met hoofdzetel in Kerpen (bij Keulen), is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van stellingsystemen en Europees marktleider en specialist voor draagarmstellingen.OHRA heeft zich gevestigd met zijn pallet- en draagarmstellingen, met name in de handel in bouwmaterialen en in de houtverwerking.Dankzij een hoge mate van klantgerichtheid en individuele speciale oplossingen, zijn schappenoplossingen van OHRA nu ook te vinden in operahuizen, auto-recyclers of jachthavens.OHRA is gespecialiseerd in de opslag van lange en zware goederen.Vooral robuuste cantilever- en palletstellingen van stalen profielen onderscheiden ons duidelijk van andere leveranciers.Hoge draaglasten en tegelijkertijd met een licht ontwerp - niet veel fabrikanten kunnen dat garanderen.We voldoen aan deze vereisten - en meer. De hoge kwaliteit van onze stellingsystemen maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie en geeft u de zekerheid uw producten veilig op kunnen te slaan.

 2. PROTECTOPLUS LAGER- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PROTECTO is fabrikant van, en gespecialiseerd in, milieuvriendelijke opslagtechnieken. Sinds 1993 ontwerpt, fabriceert en monteert Protectoplus producten voor de veilige opslag van watervervuilende en brandbare stoffen. Overal waar gewerkt wordt met gevaarlijke grond-, brand- of afvalstoffen, moet verontreiniging van het water en de bodem voorkomen en de mens beschermd worden. Protectoplus heeft een breed aanbod van hoogwaardige producten: van opslag en transport tot noodsets. Protectoplus is een gespecialiseerd bedrijf volgens artikel 19I van de wet op de waterhuishouding. Alle producten – of het nu opvangbakken van staal, edelstaal, polyethyleen, glasvezelversterkte kunststof of polymeerbeton, stellingcontainers en brandbestendige opslagcontainers of complete magazijnen zijn – worden te allen tijde geproduceerd volgens de huidige stand van de wetgeving en de techniek. Met producten gemaakt van 6 materialen (staal, roestvrij staal beton, GRP, plastic PE en PVC).

 3. Z. D. JAWOR

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons familiebedrijf is opgericht in 1995 en heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende onderneming. Dit uit zich in continue groei, steeds betere productietechnieken en uitbreiding van ons productaanbod met vele uiteenlopende houten artikelen voor huis en tuin. Regelmatig doen onze innovaties en nieuwe ontwerpen hun intrede op de markt. Daarnaast zijn ook uw unieke ideeën van harte welkom voor orders op maat. Onze leidraad 'ESTHETISCH, BETROUWBAAR EN ECOLOGISCH' vertelt alles over ons productaanbod en ons arbeidsethos. Dankzij geavanceerde technologie, deskundig personeel, een modern machinepark en een stimulerende omgeving voldoen onze producten te allen tijde aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij besteden nauwgezet aandacht aan nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Onze strategische locatie nabij het bos van Sandomierz staat garant voor hoogwaardig FSC®-gecertificeerd grenenhout. Wij gebruiken materialen op basis van hun herkomst en duurzaamheid. Onze natuurproducten hoeven niet chemisch behandeld te worden, en het hout is bestand tegen kromtrekken.

 4. GONDELLA

  België

  Verified by europages badge

  Gondella nv is een Belgische groep die een compleet rekkensysteem met een volledige reeks toebehoren vervaardigt. Het produceert alle metalen onderdelen, gaande van staalplaten en speciaal gelaste buizen tot eindproducten die zijn afgewerkt met epoxy-poedercoating volgens de kleur gewenst door de klant. Het systeem wordt verder vervolledigd met andere onderdelen zoals plastic ticket rails, glaswerk, haken en draadmanden. Deze worden gemaakt door onderaannemers overeenkomstig het Gondella design en de Gondella kwaliteitsnormen.

 5. METALCOOP

  Italië

  Verified by europages badge

  Metalcoop is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de installatie van metalen rekken. Wij bieden een breed assortiment van producten en accessoires: pallethouders, tussenverdiepingen, rekken op mobiele basis, verkoopbalies en werkbanken. We leveren ook geïntegreerde logistieke oplossingen voor het beheer van opslagplaatsen met behulp van de software SMART WMS dat in realtime de goederenbehandeling, de voorraad, de bevoorrading en de inventaris, om welke afmeting van opslagplaats het ook gaat.

 1. M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M-D-R SOLUTIONS DE STOCKAGE ET MANUTENTION, is een Distributeur, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportwagens, stelling zwaar, industriële stellingen, Palletrekken, en Transportwagens. Het is gevestigd in Cre Sur Loir, Frankrijk.

 2. AAAGILER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AAAGILER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Markering op de grond, industriële stellingen, palletstelling, bewijzering, slagbomen, Industriële stoelen, balansen, kleefbanden, en Schappen voor fabrieken. Het is gevestigd in Darmstadt, Duitsland.

 1. LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LITAN - ESTANTES METÁLICAS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boekenkasten en wandmeubels, Bouwstellingen en ladders, aluminium ladders, Boekenkasten en wandmeubels, metalen ladders, Bouwstellingen en ladders, industriële stellingen, metalen plankje, en metalen stellingen voor opslagplaatsen. Het is gevestigd in Águeda, Portugal.

 2. PROPOSRESCH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROPOSRESCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stellingen. Het is gevestigd in Lanzenkirchen, Oostenrijk.

 3. SD MONTAGESERVICE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SD MONTAGESERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stellingen. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 4. EEM CONSEIL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EEM CONSEIL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Heftrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stellingen, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Reserveonderdelen voor vorkheftrucks, heftrucks en handmatige transporteurs, Stellingen, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Laons, Frankrijk.

 5. CREMONINI VIRGILIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREMONINI VIRGILIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schappen voor winkels, stellingen voor voorraadopslag, metalen boekenrek, Schappen voor winkels, en samenstelbare stellingen. Het is gevestigd in Crevalcore, Italië.

 6. OZ LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OZ LOGISTIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stellingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren logistieke dienst, Logistieke managementconsulting, logistiek, en industriële logistiek. Het is gevestigd in Pontarlier, Frankrijk.

 7. SCIENTIFIC-PRODUCTION ENTERPRISE IMVO

  Oekraïne

  SPE " IMVO " is een leidende ontwikkelaar en producent uit de Oekraïne van opslagrekken en opslaginstallaties. De specialisten van het bedrijf hebben meer dan 4.000 oplossingen voor opslaglogistiek ontwikkeld. Wij leveren: palletstellingen; selectieve palletstellingen; diepe palletstellingen inrijstellingen doorrijstellingen; lange overspanning en gecombineerde stellingen; draagarmstellingen; doorrolstellingen, mezzanines, accessoires voor opslagsystemen; vloertransportsystemen; . Certificatie: ISO 9001: 2008 UkrSEPRO

 8. EVROMARKET

  Rusland

  «SE« Euromarket »is een fabrikant van winkelinrichtingen en koelvitrines en etalages. De afdeling stellingen, opslag- en uitstaleenheden voor winkels produceert een hele reeks schappen voor winkels. Dankzij ons eigen ontwerpbureau zijn wij in staat om toonbanken op maat te vervaardigen als POS voor winkels en supermarkten. De afdeling winkelinrichting is gericht op het produceren van kassa's, houten displays en spaanplaat vloerdisplays. De commerciële koel- en luchtzuiveringsafdeling produceert displayvriezers en gekoelde display-units. Sinds 2020 zijn we begonnen met de productie van luchtreinigers. We produceren meer dan 60.000 strekkende meter rekken per jaar en leveren onze winkelrekken en koelapparatuur over de hele wereld. We beschikken over 4.500 m2 productieruimte en een eigen winkelinrichting. Onze missie is om rekken en gekoelde vitrines te produceren die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten en die de efficiëntie van hun winkelruimte maximaliseren

 1. META-REGALBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn een middelgroot bedrijf in Arnsberg in het Sauerland - stevig geworteld in de regio volgens traditie en onze medewerkers, de grondleggers en garant voor ons succes. Als systeemaanbieder kunt u vertrouwen op META in alle zaken die betrekking hebben op uw magazijnlogistiek: advies, planning, onderzoek van de installatie tot aan de montage van uw opslaginstallaties Wij volgen al jarenlang de hoge kwaliteitsvereisten: Wij ontwikkelen met onze gespecialiseerde verkopers de meest optimale opslagoplossingen voor uw lokalen en hun inbedrijfstelling. Alle opslaginstallaties worden volgens een zeer streng bestek getest en komen overeen met de huidige standaard kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn wij de enigste Europese fabrikant die de certificering RAL-RG 614/3 voor de bouw van stellingen en rekken van meerdere etages heeft verkregen.

 2. HEINZ REGALSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Heinz Regalsysteme plant, produceert en levert vanuit één bron: Draagarm- en palletstellingen.Voor gebruik voor zowel binnen als buiten.Gelakt of thermisch verzinkt.Van een simpele rij planken tot een complete hal met stellingen! Als basismateriaal voor de draagarmen en palletstellingen worden uitsluitend uiterst robuuste constructieprofielen, constructieprofielen zonder openingen, warmgewalste staalsoorten uit constructieprofielen van IPE / UNP gebruikt. Ten aanzien van de draagarmstellingen zijn de hangende, beweegbare draagarm die aan 3 zijden beweegt de absolute must in de branche.Er worden ook geschroefde draagarmen aangeboden.De palletstelling is speciaal ontworpen voor zwaar gebruik, voornamelijk voor de bouwmaterialensector; Robuustheid die zekerheid biedt! Alle profielen hebben een wanddikte die x keer zo hoog is als die van profielplaten.Dit maakt het perfect geschikt voor dagelijks gebruik! Heinz Regalsysteme GmbH staat voor veilige producten, korte levertijden, eerlijke prijzen!

 3. BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K.

  Duitsland

  Onze kantoorplannen worden voor u op maat gemaakt en hebben een feel-good ambiance. Het design in het directiekantoor, managementkantoren, personeelskantoren en loungemeubels gaat vaak op in het woongedeelte en zorgt ervoor dat de gebruiker zich thuis voelt. Voor uw nieuwe ergonomisch verrijdbare bureaustoel/kantoorfauteuil worden nieuwe en beproefde mechanismen gebruikt. We geven speciale aandacht aan klanten met een hernia. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de juiste zit, maar ook aan het uiterlijk/optiek. Elektrisch in hoogte verstelbare bureautafels, bureaus, heftafels, werktafels ondersteunen u bij het behoud van uw gezondheid en hebben de nieuwste technologie ingebouwd. Onze dressoirs, kantoorplanken, kantoorkasten, kantoorbalies, receptiebalies en beursbalies kunnen voor u op maat worden gemaakt. Speciale maten zijn voor ons geen probleem en behoren tot onze standaard.

 4. ABS FACHMARKTSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor complete oplossingen in winkelinrichting.Afhankelijk van uw wensen en eisen, ontwikkelen wij een doelgericht concept, zodat u uw klanten een unieke winkelervaring kunt bieden.Enthousiasmeer en inspireer uw kopers direct op het verkooppunt.Profiteer van onze ervaring en efficiëntie, van het eerste gesprek tot de opening.Daarnaast bieden wij complete oplossingen voor heavy duty en opslagrekken.Individueel ontworpen receptie- en verkoopbalies zijn van hoge kwaliteit. Uw succes is ons succes!

 5. VAN OMMEN MAGAZIJNINRICHTING

  Nederland

  Bij Van Ommen Magazijninrichting vindt u vele soorten magazijnstellingen voor een optimale magazijninrichting.Wij kunnen uw magazijn met zowel nieuwe als gebruikte magazijnstellingen inrichten.Onze gebruikte magazijnstellingen worden vooraf grondig geïnspecteerd en gesorteerd, zodat u altijd een stelling krijgt van zeer goede kwaliteit.Onze grote voorraad bevat vele merken tegen zeer lage prijzen. Jungheinrich, Mecalux, Hovuma, zijn stellingen waar veel mee gewerkt wordt.Door onze flexibiliteit is er veel mogelijk.U kan uw stellingen zelf ophalen bij ons magazijn. Wij kunnen het bij u aan huis leveren door ons eigen transport en ook is er de mogelijkheid om het bij u op locatie te monteren.Naast het inrichten van volledige magazijnen kunnen wij ook kleinere hoeveelheden leveren.Wij zijn toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren.Grote en kleinere hoeveelheden.Ons deskundige en enthousiaste team met jarenlange ervaring staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 6. B & B RACKS

  België

  B & B Racks schept voor u de nodige ruimte... Een optimale benutting van uw beschikbare opslagplaats is van groot belang. Niet alleen om een maximale capaciteit uit uw magazijninrichting te halen, maar eveneens om er voor te zorgen dat ieder product direct beschikbaar is. Een goed en permanent overzicht van uw voorraden is immers onmisbaar voor het rendement van uw onderneming. B& B Racks heeft de oplossing in huis om alle mogelijke producten op de beste manier op te slaan containers, vaten, dozen of pallets in alle variaties van gewicht, afmeting of volume vinden plaats op onze flexibele opslagsystemen. Grootvakstelling, legbordstelling, palletrekken...

 7. MONTAGE SERVICE DIEPENBEEK

  België

  Services : 1° Bouw : Gevelbekleding / Dakbekleding, plafonds, poorten en industriele deuren, ramen en deuren, wanden. 2° Kantoorinrichting : binnenwanden, meubels, stoelen. 3° Magazijninrichting : draagarmstellingen, drive-inns, grootvakstellingen, legbordstellingen, paletstellingen, platformen. 4° Promotiematerialen Promotiekasten. Ons team van ervaren monteurs staat klaar voor elke uitdaging! Wij dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en voldoen dan ook aan de specifieke normen en reglementeringen inzake bouw en montage. Onze flexibele opstelling garandeert ook een goede samenwerking met andere montage- en bekledingsbedrijven. Bijvoorbeeld: Schilders, Elektriciens, Stukadoors, …

 8. JURO UNIREK

  Nederland

  JuRo Unirek is in Nederland hoofdimporteur van de italiaanse fabrikant voor magazijninrichting Metalsistem. Binnen ons uitgebreide assortiment magazijnstellingen hebben wij voor elk "ruimte" probleem een passende oplossing beschikbaar. Montage en transport hebben wij in eigen beheer waardoor het mogelijk is om snel te kunnen leveren. Naast het leveren van magazijninrichting heeft JuRo Unirek ook een aparte afdeling met betrekking tot het keuren van magazijnen. Steeds meer bedrijven zien de verplichting van het keuren in om zo over een veilige werkomgeving te kunnen blijven beschikken. We zijn gecertificeerd en hebben een erkend opgeleide keurmeester in dienst.

 9. KONTRIMO

  België

  Kies voor Kontrimo wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit en een onberispelijke service Wie stellingbouw en tribunebouw zegt, spreekt de naam Kontrimo in één adem mee uit. Bedrijfsleider Michel Van Den Brande begon zijn carrière jaren geleden zelf op de werf en wist op te klimmen van handlanger naar steigerbouwer en toezichter tot zaakvoerder van één van de meest succesvolle bedrijven in de sector. Al meer dan 25 jaar staat zaakvoerder Michel Van Den Brande aan het roer van het bedrijf en hielp Kontrimo uitgroeien tot de bloeiende onderneming die ze vandaag is. Wij zijn er dan ook trots op te mogen zeggen dat wij marktleider zijn in steigerbouw in België. Een hart voor onze werknemers en onze klanten Een tevreden klant is voor ons enorm belangrijk. Perfect uitgevoerd werk vinden wij dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Veiligheid, stabiliteit en kwaliteit zijn voor ons prioritair. Daarom krijgen onze werknemers een degelijke opleiding bij ons binnen het bedrijf en organiseren wij op regelmatige basis veiligheidsvergaderingen. Ons bedrijf is gelegen in Temse (Oost-Vlaanderen) maar u kan ons inschakelen in heel België! Zowel voor particulieren als professionelen staan wij ter beschikking en dat voor kleine en grote projecten.

 10. HOLLAND STORAGE SOLUTIONS

  Nederland

  Met 50 medewerkers en eigen monteurs is Holland Storage Solutions één van de grootste merkonafhankelijke magazijninrichters van Nederland. We onderscheiden ons door maatwerkoplossingen te bedenken voor situaties die niet standaard op te lossen zijn. Een entresolvloer van 12 meter hoog en 10.000 vierkante meter | Een lekbaksysteem onder de palletstellingen geïntegreerd met aanrijdbeveiliging | Een grote kluis voor de opslag van opiaten bij een logistiek dienstverlener. Zomaar wat voorbeelden van de maatwerkoplossingen die Holland Storage Solutions biedt naast een uitgebreid pakket palletstellingen, shuttle stellingen, inrijstellingen, draagarmstellingen en andere magazijninrichtingsproducten in combinatie met veel verschillende accessoires. U een logistiek vraagstuk? Wij lossen het op.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis