• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stoeltjesliften

Resultaten voor

Stoeltjesliften - Import export

 1. POLAINZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLAINZ GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Stoeltjesliften. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, goederenliften en roltrappen, liften en goederenliften voor de bouwindustrie, heftoestellen, laadlift voor gehandicapte personen, en Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Mainz, Duitsland.

 2. ALINDA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ALINDA B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafels en stoelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoeltjesliften, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Stoeltjesliften, en Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is gevestigd in Nuenen, Nederland.

 3. LIFTMONT S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf LIFTMONT S.N.C., en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skiliften, Stoeltjesliften, Skiliften, en Stoeltjesliften. Het is gevestigd in Gais, Italië.

 4. BURIGO ITALO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BURIGO ITALO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skiliften, Stoeltjesliften, Skiliften, en Stoeltjesliften. Het is gevestigd in Longarone, Italië.

 5. DOPPELMAYR ITALIA S.R.L.

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SEIK S.R.L.

  Italië

 2. S.A.C.M.I.F. ENGINEERING S.R.L.

  Italië

 3. FAVA S.R.L.

  Italië

 4. DITTA DEL ZENERO MIRCO

  Italië

 5. S.A.C.M.I.F. S.R.L.

  Italië

 1. POLLAZZON ANNA MARIA

  Italië

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De SHZ Saxon Lifting and Lashing Technology GmbH in Großröhrsdorf bij Dresden staat al sinds 2002 voor u klaar als u op zoek bent naar hoogwaardige producten die in Duitsland worden vervaardigd. Wij produceren onder andere spanbanden, slingerriemen en stroppen en behoren in dit opzicht tot de meest vooraanstaande bedrijven in Europa. Niet in de laatste plaats vanwege de kwaliteit van onze spanriemen, de andere producten in ons assortiment en de uitstekende service die wij bieden, zijn we de afgelopen jaren gestaag gegroeid en breiden we ons assortiment en onze serviceportfolio voortdurend uit. U vindt dus een verscheidenheid aan oplossingen voor de volgende gebieden: Ladingbevestiging, textielstroppen, kettingen en touwen, takels.

 1. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROSTONE HERMELER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Liften, goederenliften en roltrappen, Spoorwegen, tram en metro - materialen en uitrusting, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Haltern Am See, Duitsland.

 2. ATELIER DUMON

  België

  Atelier Dumon specialiseert zich in de constructie van volautomatische interne transportsystemen en liften met een hoog hefvermogen, zoals hydraulische personen- en goederenliften en autoliften. Onze transportinstallaties en liftsystemen vinden hun toepassing in de productieomgeving van bedrijven uit diverse industriële sectoren en in de constructie of (her)inrichting van parkeergarages en andere gebouwen. Wij leveren maatwerk afgestemd op de noden van de opdrachtgever en voeren projecten steeds uit met het oog op tevredenheid. Zo streven wij voortdurend naar innoverende installaties en machines, die zowel kostenbesparend als een technische verfijning zijn voor het automatiseringsproces van de klant. U kan bij ons terecht voor de complete uitwerking van uw project, van ontwerp tot montage, alsook voor kleinschalige opdrachten, zoals het installeren van een service- of dossierlift. Grootschalige of kleine projecten; wij nemen ze beide aan met evenveel zorg en inzet.

 3. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Duitsland

  AQUARIUS Germany biedt een volledig onderhoud van industriële installaties bij de aankoop van materiaal in alle sectoren. Met mechanische workshops en assemblagelijnen voor de productie sluit AQUARIUS Duitsland een grote kloof tussen mechanische en OEM-producten.De focus van de workshops ligt op de productie van componenten voor materialen met de hoogste beschikbare normen, om te zorgen voor een maximale levensduur en stabiliteit. AQUARIUS Germany staat voor service, betrouwbaarheid en transparantie van het hoogste niveau. AQUARIUS Germany – uw leverancier!

 4. COMFORTLIFT ORONA

  België

  Comfortlift biedt het meest uitgebreide gamma in zowel trapliften, plateauliften en huisliften én goederenliften. Wij bieden oplossingen om het wooncomfort en de kwaliteit van het leven van onze klanten te verbeteren met het leveren van een uitgebreid gamma trapliften: aan de muurzijde, voor een wenteltrap, smalle trappen en voor buitengebruik. Daarnaast bieden we ook liften op maat voor rolstoelgebruikers: huisliften en plateauliften. Wij zoeken naar de beste oplossing om uw woning weer toegankelijk te maken. Obstakels zoals bijvoorbeeld trappen kunnen worden overwonnen door het plaatsen van een traplift en mensen die een rolstoel gebruiken, kunnen door het plaatsen van een huislift weer gebruik maken van hun slaapkamer en badkamer. Ook voor bedrijven en horecazaken kunnen wij het wat makkelijker maken door het aanbieden van goederen- en lastenliften.

 5. KUKA AUTOMATISERING + ROBOTS

  België

  KUKA concentreert zich op geavanceerde oplossingen voor de automatisering van industriële productieprocessen. Sinds het bedrijf 100 jaar geleden werd opgericht, staat het synoniem voor innovatie en kwaliteit. KUKA, met zijn Robotics, Systems, Industries en Swisslog divisies, is één van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van systeem en mechanische engineering. Als pionier in de robotica en automatisering technologie, is KUKA Robotics zonder twijfel een wereldspeler voor robotsystemen. KUKA biedt een uniek en breed aanbod aan van industriële robots en robotsystemen en dit met allemaal verschillende payload categorieën en robottypes. De bijpassende controllers en software zorgen voor een perfect gevarieerd KUKA productportfolio. Vanaf het eerste idee tot aan de productie-ondersteuning, krijgen klanten alle producten en oplossingen vanuit één enkele bron. Met onze uitgebreide kennis en expertise in verband met automatisering en processen helpt KUKA Industries zijn klanten om een concurrentieel voordeel te verwerven in de markt.

 6. SCHINDLER LIFTEN

  Nederland

  Schindler Nederland is onderdeel van de Schindler Group en is al meer dan honderd jaar succesvol in haar branche. Bij alles wat we doen focussen we ons op het bevorderen van kwaliteit, innovatie, veiligheid en duurzaamheid. Het is deze focus die maakt dat we met z´n allen werken aan producten en diensten waarmee we een hoogwaardig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk product kunnen garanderen aan onze klanten. We bieden verschillende mobiliteitsoplossingen. Onze standaardoplossingen en ons maatwerk zijn snel, efficiënt en in overeenstemming met de behoefte van de klant. Naast het produceren en installeren van de installaties, adviseren we ook op het gebied van ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. Producten en diensten: Personenliften Goederenliften en speciale liften Roltrappen en rolpaden Modernisering Renovatie Service & onderhoud

 7. HUGO DE JONGH

  België

  Hugo De Jongh NV is de specialist bij het ontwerpen, leveren en plaatsen van personenliften, goederenliften, keukenliften, autoliften en huisliften. Zowel in privégebouwen, openbare instanties en kantoorgebouwen voorzien wij kwalitatief hoogstaande installaties. Hydraulische liften, tractieliften en machinekamerloze liften behoren allemaal tot ons uitgebreid gamma. Hugo De Jongh NV Beschikt over een ISO 9001+ kwaliteitsnorm waardoor we officieel gecertificeerd zijn voor het leveren en plaatsen van liftinstallaties volgens de laatste Europese richtlijnen en normen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een continue zorg voor de kwaliteit van onze diensten en producten garanderen. Hugo De Jongh NV beschikt over een eigen plaatbewerkingsatelier en een eigen poederlakkerij. Dit laat ons toe om aan specifieke eisen van de klant tegemoet te komen en elk mogelijk maatwerk te realiseren.

 8. CROSBY EUROPE

  België

  In het midden van de bewezen producten door de eisen van de industrie producten is Crosby 's technische expertise . Deze werdt bereikt door de hieronder genoemde maatregelen die resulteren in producten die de prestatiekenmerken voor goede liften respecteren. ( sterkte , ductiliteit, taaiheid en vermoeidheid ) tonen.

 1. NOELL REGGIANE BELGIUM

  België

  Terex is een aanbieder van hef- en materiaalomslagoplossingen. Terex doet mededelingen in vijf ondernemingssegmenten: Aerial Work Platforms, Construction, Cranes, Material Handling & Port Solutions en Materials Processing.

 2. GOUDA CONSTRUCTIE

  Nederland

  Gouda Constructie b.v. is met name gespecialiseerd in het maken van hijs- en hefmiddelen welke niet standaard op de markt zijn. De volgende producten kunnen door Gouda Constructie b.v. worden vervaardigd: Hijsbalken / evenaars, hangende werkbakken, werkplatform op heftruck / shovel, heistellingen en makelaars, liftbak voor makelaars, gasflessen transportframe, staaldraadhaspels, grapnelhook / dreghaken.

 3. ALFONS THOMAS

  België

  Constructie van takelwagens, lepels, hydraulische laadkranen MKG, containersystemen, containers, kippers.

 4. BEERSE METAALWERKEN

  België

  Beerse metaalwerken nv, uw partner voor al uw mechanische onderdelen, metaalconstructies en Montages.

 5. DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf DOPPELMAYR SEILBAHNEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, kabelbaan, Intern transport - systemen en materialen, en telecabine. Het is gevestigd in Wolfurt, Oostenrijk.

 6. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Italië

  Het bedrijf C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, industriecomplexen, en Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is gevestigd in Acqui Terme, Italië.

 7. ZINGRICH CABLETRANS GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf ZINGRICH CABLETRANS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is gevestigd in Reichenbach Im Kandertal, Zwitserland.

 8. SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIDT INNOVATIVE TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 9. MONTAZ EQUIPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf MONTAZ EQUIPEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is gevestigd in La Ravoire, Frankrijk.

 10. ZURRFIX GMBH HEBE- UND ZURRGURTE

  Duitsland

  Het bedrijf ZURRFIX GMBH HEBE- UND ZURRGURTE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Liften, goederenliften en roltrappen, en Liften, goederenliften en roltrappen. Het is gevestigd in Dornstadt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis