• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stookolie

Resultaten voor

Stookolie - Import export

 1. DIERMEIER ENERGIE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een traditioneel bedrijf opgericht in Straubing in 1930 met wortels in de handel in steenkool en minerale olie. Na meer dan 40 jaar partnerschap met Shell, werden we in 2009 merkpartner van Aral en sinds 2016 "Authorized Distributor of Castrol". Sinds 2019 zijn we eveneens premiumpartner van het merk "Quaker Houghton". Tot onze klanten behoren bekende bedrijven en corporaties uit alle branches, zoals de auto-industrie en de metaalverwerking. De huidige wereldmarkt vereist een hoge mate van flexibiliteit en dynamiek - van productinnovatie tot kwaliteitsmanagement en klantenservice. Als gevestigde energieleverancier geniet Diermeier hier een aanzienlijk voordeel: We zitten "vol energie".Wij garanderen een consistente marktgerichtheid, optimale productkwaliteit en uitgebreide service en advies. En natuurlijk de zekerheid dat onze producten, toepassingen en diensten ook voldoen aan de eisen van morgen.

 2. BRANDSTOFFEN DRB

  België

  Kwaliteitsbrandstof (Mazout) kopen aan de voordeligste prijs? Brandstoffen DRB te Itterbeek, Vlaams-Brabant garandeert stookolie van zeer hoge kwaliteit met daarbovenop een uitstekende dienstverlening. En dit voor zowel industrie als particulieren. Ook voor groepsaankopen kunnen wij enorm scherpe prijzen garanderen. Bij Brandstoffen DRB wordt u geholpen door mensen met ervaring, de uitmuntende service én advies krijgt u er daarbovenop nog eens gratis bij! Wij leveren voornamelijk in de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Verder kan u bij ons ook terecht voor controle, vernieuwen of verwijderen van uw bestaande tank. En ook voor automatische leveringen staan wij voor u garant..

 3. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Wit Rusland

  Een strategische richting in de ontwikkeling van JSC Mozyr Refinery is de doelgerichte activiteit om het concurrentievermogen van het product te verhogen door verbetering van de kwaliteit. Alle benzinesoorten met hoog octaangehalte, diesel, stookolie, olie en bitumen geproduceerd door JSC Mozyr Refinery zijn in overeenstemming met de laatste Europese eisen. Het ontwikkelingsprogramma van de Raffinaderij voorziet de bouw van nieuwe eenheden en de invoer van technologie onder vergunning voor: totale motor benzine productie conform EN 228, Europese normeisen.

 4. CENTRAL FUEL TRANSPORTS

  Luxemburg

  Central Fuel Transports is uw partner voor al uw benodigdheden voor stookolie en brandstoffen. Ontdek ook onze diensten zoals de verkoop en de distributie van smeermiddelen, stookolietanks en accessoires, transport via vrachtauto's met laadklep. Onze producten en diensten: Smeermiddel, Gulf stookolie distributeur, stookolietanks en accessoires, smeermiddelen voor voertuigen, tractors, vrachtwagens enz.. De optimale verbranding van de Gulf Premium stookolie in combinatie met een optimaal warmterendement en een soepelere werking van de brander en de verwarmingsketel, garanderen lagere stookkosten met de Gulf Premium stookolie. Daarnaast draagt u zo bij aan de bescherming van het milieu! Vraag uw stookolie leverancier naar de Gulf Premium stookolie. Uw verwarmingsinstallatie, het milieu en uw exploitatiekosten zullen u dankbaar zijn.

 5. SEGERS - TEUWEN

  België

  Segers-Teuwen is gespecialiseerd in peroleumproducten. Segers –Teuwen beschikt over meerdere tankstations die hoofdzakelijk gericht zijn naar: industrie, bedrijven, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, maar ook als particulier kan u producten afhalen. De tankstations bieden diesel 24u/24u (Hoog en laag debiet), petroleum type "B", gasolie-extra EN590 * en Ad Blue. Voor bedrijven en zelfstandige ondernemers beschikken Segers- Teuwen over een eigen tankkaart systeem met de volgende mogelijkheden: geen stapel kastickets, wekelijkse of maandelijkse facturatie, overzichtelijk tank-detail bij de factuur, km-stand ingave mogelijk bij elke tankbeurt, volume en aantal transacties per dag kan beperkt worden, gedetailleerde controle van uw wagenpark en verbruik. Ook mogelijkheid om de petroleumproducten te bestellen om bij u geleverd te worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AVIA

  België

  Avia is een petroleummaatschappij, en is leverancier van stookolie en beschikt over een uitgebreid netwerk van goed uitgeruste tankstations in de stedelijke centra als in kleinere gemeenten. Stookolie, mazout in de volksmond, staat genoegzaam bekend als de goedkoopste en gezelligste manier om je te verwarmen. In tegenstelling tot aardgas zijn er geen gebruiksrisico’s, en zijn de prijzen volledig geliberaliseerd.

 2. LORIN EDIBLE OIL

  Verenigd Koninkrijk

 3. HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. PETRO PHILLIPS INC.

  Canada

 5. RTR FOR CUSTOM CLEARANCE

  Egypte

 1. NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. SCHNEDER-FAGNY

  België

 1. DE RIDDER

  België

 2. ESSO CARD

  Verenigd Koninkrijk

 3. COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH

  Duitsland

 4. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Wit Rusland

 5. CHAUFFAGE FREDERICK

  België

 6. GOFFINET ENERGIES

  België

 7. PETRO-CENTER

  Luxemburg

 8. A BOUCKAERT

  België

 1. BAVAY & FILS

  België

 2. YX FYRINGSOLIE

  Denemarken

 3. DELPORTE MATÉRIAUX

  België

 4. BESTOIL

  Griekenland

 5. INFORMAZOUT

  België

 6. RAIFFEISEN MÖLLN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. MAX HEIDKAMP E.K.

  Duitsland

 8. OEL-TECH

  Duitsland

 9. GREEN CAPITAL GROUP S.A.

  Zwitserland

 10. LABOR

  België

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis