• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stookolie

Resultaten voor

Stookolie - Import export

 1. ALKIM PETROKIMYA

  Turkije

  Verified by europages badge

  De in 2005 opgerichte firma Alkim PetroKimya is een toonaangevende fabrikant van minerale en synthethische oliën voor de auto-industrie en de industriële sectors. Het is gevestigd in Istanboel, Turkije. Onze moderne fabriek heeft een productiecapaciteit van circa 138.000 ton, en kan bogen op een team van toegewijde experts en een moderne managementmethode. Onze inzet voor de productie van premium kwaliteitsproducten wordt ondersteund door ons volledig uitgeruste en erkende laboratorium, met geavanceerde testapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van smeermiddelen voor de auto-industrie en industriële toepassingen en leven zorgvuldig de nationale en internationale normen na. Naast ons vlaggenschip merk, Alkim Petrokimya, beheren wij met trots tevens overige erkende merken zoals Aksoil, Vollmax, Brentol en Matador, en werken als contractfabrikant voor vermaarde internationale bedrijven. Onze internationale aanwezigheid strekt zich uit over 102 landen en vier continenten: Afrika, Azië, Europa en Zuid-Amerika. Ons assortiment omvat: •Motorolie voor personenwagens en lichte bedrijfswagens •Heavy Duty motoroliën •Oliën voor motorfietsen •Oliën voor automatische transmissies •Tractoroliën •Industriële oliën •Scheepvaar oliën •Vetten •Procesolie• Bezoek onze website om ons volledige aanbod te bekijken. Bij Alkim PetroKimya, zetten wij ons volledig en constant in voor efficiëntie en rentabiliteit. Onze hoofdtaak bestaat uit het aanpassen van ons assortiment op de veranderende behoeften van de industrie en de ontwikkelingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, is een Distributeur, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselolie, dieselolie voor tractoren, stookolie voor verwarming, dieselbrandstof, en Dieselolie. Het is gevestigd in Penwortham, Verenigd Koninkrijk.

 3. JSC MOZYR OIL REFINERY

  Wit Rusland

  Een strategische richting in de ontwikkeling van JSC Mozyr Refinery is de doelgerichte activiteit om het concurrentievermogen van het product te verhogen door verbetering van de kwaliteit. Alle benzinesoorten met hoog octaangehalte, diesel, stookolie, olie en bitumen geproduceerd door JSC Mozyr Refinery zijn in overeenstemming met de laatste Europese eisen. Het ontwikkelingsprogramma van de Raffinaderij voorziet de bouw van nieuwe eenheden en de invoer van technologie onder vergunning voor: totale motor benzine productie conform EN 228, Europese normeisen.

 4. BRANDSTOFFEN DRB

  België

  Kwaliteitsbrandstof (Mazout) kopen aan de voordeligste prijs? Brandstoffen DRB te Itterbeek, Vlaams-Brabant garandeert stookolie van zeer hoge kwaliteit met daarbovenop een uitstekende dienstverlening. En dit voor zowel industrie als particulieren. Ook voor groepsaankopen kunnen wij enorm scherpe prijzen garanderen. Bij Brandstoffen DRB wordt u geholpen door mensen met ervaring, de uitmuntende service én advies krijgt u er daarbovenop nog eens gratis bij! Wij leveren voornamelijk in de regio’s Brussel, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Verder kan u bij ons ook terecht voor controle, vernieuwen of verwijderen van uw bestaande tank. En ook voor automatische leveringen staan wij voor u garant..

 5. PETROSWEDEN

  Zweden

  GRAENLAND is uw perfecte bestemming voor verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. Bij Graenland zijn we er enorm trots op dat we onze klanten een uitzonderlijke selectie van de beste producten uit de natuur kunnen bieden. Als toonaangevend leverancier in de branche zetten we ons onvoorwaardelijk in voor kwaliteit en klanttevredenheid. We werken nauw samen met lokale boeren en vertrouwde telers die onze passie delen voor het telen van voedzame en heerlijke groenten en fruit. Ons ruime assortiment bevat een levendige reeks seizoensfruit, zoals sappige bessen, knapperige appels, sappige sinaasappels en tropische lekkernijen zoals ananas en mango. Daarnaast bieden we een uitgebreide variëteit aan groenten, van bladgroenten tot levendige paprika's, knapperige wortelen en alles daartussenin. Bij GRAENLAND hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten.Daarom geven we de voorkeur aan biologische en pesticidevrije opties, zodat u gemakkelijker voedzame keuzes kunt maken voor uzelf en uw dierbaren. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot vers en gezond voedsel, en we streven ernaar om dat te realiseren. Of u nu een gezondheidsbewuste persoon bent, een gepassioneerde thuiskok of een restauranteigenaar die op zoek is naar ingrediënten van topkwaliteit, bij ons zit u goed. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte fruit en de perfecte groenten voor uw specifieke behoeften.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CENTRAL FUEL TRANSPORTS

  Luxemburg

  Central Fuel Transports is uw partner voor al uw benodigdheden voor stookolie en brandstoffen. Ontdek ook onze diensten zoals de verkoop en de distributie van smeermiddelen, stookolietanks en accessoires, transport via vrachtauto's met laadklep. Onze producten en diensten: Smeermiddel, Gulf stookolie distributeur, stookolietanks en accessoires, smeermiddelen voor voertuigen, tractors, vrachtwagens enz.. De optimale verbranding van de Gulf Premium stookolie in combinatie met een optimaal warmterendement en een soepelere werking van de brander en de verwarmingsketel, garanderen lagere stookkosten met de Gulf Premium stookolie. Daarnaast draagt u zo bij aan de bescherming van het milieu! Vraag uw stookolie leverancier naar de Gulf Premium stookolie. Uw verwarmingsinstallatie, het milieu en uw exploitatiekosten zullen u dankbaar zijn.

 2. SEGERS - TEUWEN

  België

  Segers-Teuwen is gespecialiseerd in peroleumproducten. Segers –Teuwen beschikt over meerdere tankstations die hoofdzakelijk gericht zijn naar: industrie, bedrijven, zelfstandige ondernemers, vrije beroepen, maar ook als particulier kan u producten afhalen. De tankstations bieden diesel 24u/24u (Hoog en laag debiet), petroleum type "B", gasolie-extra EN590 * en Ad Blue. Voor bedrijven en zelfstandige ondernemers beschikken Segers- Teuwen over een eigen tankkaart systeem met de volgende mogelijkheden: geen stapel kastickets, wekelijkse of maandelijkse facturatie, overzichtelijk tank-detail bij de factuur, km-stand ingave mogelijk bij elke tankbeurt, volume en aantal transacties per dag kan beperkt worden, gedetailleerde controle van uw wagenpark en verbruik. Ook mogelijkheid om de petroleumproducten te bestellen om bij u geleverd te worden.

 3. BOUTS

  België

  Bouts Petroleumproducten is een Q8 brandstofleverancier. De firma is al decennialang een gevestigde waarde in de Limburgse petroleumindustrie. Met een moderne opslagplaats van meer dan veertien miljoen liter staan Bouts in voor de distributie van mazout, diesel, benzines, petroleum en smeermiddelen in heel Limburg. Als partner van Q8 bieden wij u alleen maar kwalitatief hoogstaande producten aan. U vindt bij ons: stookolie, mazout, gasolie, mazout HIQ, gasolie Extra, diesel, benzines, petroleum en smeermiddelen.

 4. AVIA

  België

  Avia is een petroleummaatschappij, en is leverancier van stookolie en beschikt over een uitgebreid netwerk van goed uitgeruste tankstations in de stedelijke centra als in kleinere gemeenten. Stookolie, mazout in de volksmond, staat genoegzaam bekend als de goedkoopste en gezelligste manier om je te verwarmen. In tegenstelling tot aardgas zijn er geen gebruiksrisico’s, en zijn de prijzen volledig geliberaliseerd.

 5. BP

  België

  BP biedt brandstof voor transport, energie voor warmte en licht, smeermiddelen te houden motoren bewegen en petrochemische producten die worden gebruikt om alledaagse voorwerpen te maken. BP biedt in Belgie verschillende diensten aan: Air BP, die zich richt op het leveren van brandstof en andere voor luchtvaart; BP asfalt en bitumen; Scheepvaart, petrochemie, tankstations, tankaartjes voor bedrijven en meer.

 1. LORIN EDIBLE OIL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LORIN EDIBLE OIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren suiker, zonnebloemolien, Koolzaadolie, en Geraffineerde zonnebloemolie. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEATSYSTEMS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, stroomverwarming, Warmtewisselaars, elektrische warmtewisselaars, en verwarmingspatronen. Het is gevestigd in Reichshof, Duitsland.

 1. YX FYRINGSOLIE

  Denemarken

  Het bedrijf YX FYRINGSOLIE, is een Distributeur, en actief in de sector Stookolie. Het is gevestigd in Søborg, Denemarken.

 2. COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COM-OIL ENERGIE + SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookolie voor verwarming. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. SCHNEDER-FAGNY

  België

  Het bedrijf SCHNEDER-FAGNY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Productie en distributie van gasachtige brandstoffen, verhuur machines voor bouwterreinen, vrachtwagenvervoer, verhuur vrachtauto met kraan, en Productie en distributie van gasachtige brandstoffen. Het is gevestigd in Dampicourt, België.

 4. DELPORTE MATÉRIAUX

  België

  Het bedrijf DELPORTE MATÉRIAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Stookolie, Isolatiematerialen - thermisch, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Stookolie, materialen en werken voor de bouwindustrie, en Isolatiematerialen - thermisch. Het is gevestigd in Poll (theux), België.

 5. BENOIT BEERENS

  België

  Het bedrijf BENOIT BEERENS, is een Distributeur, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloopbedrijven, Stookolie, Sloopbedrijven, Stookolie, Diesel - brandstoffen, en grondverzet. Het is gevestigd in Perwez, België.

 6. HOSCHEID MICHEL

  Luxemburg

  Het bedrijf HOSCHEID MICHEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, en Stookolie. Het is gevestigd in Eischen, Luxemburg.

 7. DE RIDDER

  België

  Het bedrijf DE RIDDER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Expediteurs en groepage. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport met open laadbak, Stookolie, Wegtransport met open laadbak, steenkool voor huishoudelijk gebruik, Stookolie, en Containers. Het is gevestigd in Ellezelles, België.

 8. PETRO-CENTER

  Luxemburg

  Het bedrijf PETRO-CENTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, Gas - winning en distributie, Stookolie, smeermiddelen, brandstofhandelaar, en Gas - winning en distributie. Het is gevestigd in Leudelange, Luxemburg.

 1. ESSO CARD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ESSO CARD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stookolie. Het is gevestigd in Crewe, Verenigd Koninkrijk.

 2. MOZYR OIL REFINERY JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf MOZYR OIL REFINERY JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieselolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Stookolie, vloeibaar gas, Gassen - samengeperst en vloeibaar, huisbrandolie brandstof, en Stookolie. Het is gevestigd in Mozyr-11, Gomel Region, Wit Rusland.

 3. CHAUFFAGE FREDERICK

  België

  Het bedrijf CHAUFFAGE FREDERICK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Centrale verwarmingsinstallaties, Stookolie, Airconditioning - materiaal, sanitaire installaties, Centrale verwarmingsinstallaties, en Stookolie. Het is gevestigd in Marche-En-Famenne, België.

 4. NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NORTHERN ENERGY SUPPLIES LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren stookolie voor verwarming, LPG - handelaar, huisbrandolie voor de landbouw, en kerosinebrandstof. Het is gevestigd in Harrogate, Verenigd Koninkrijk.

 5. BAVAY & FILS

  België

  Het bedrijf BAVAY & FILS, is een Distributeur, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, Import-export van aardolie, Stookolie, Import-export van aardolie, brandstof voor verwarming, en pelletinstallaties. Het is gevestigd in Gottignies, België.

 6. BESTOIL

  Griekenland

  Het bedrijf BESTOIL, is een Distributeur, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren additieven voor oliebrandstof. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 7. A BOUCKAERT

  België

  Het bedrijf A BOUCKAERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grondstoffen voor de bouwindustrie, Brandwerende bouwmaterialen, Stookolie, Grondstoffen voor de bouwindustrie, Brandwerende bouwmaterialen, Stookolie, en vloeibare stookolie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. GOFFINET ENERGIES

  België

  Het bedrijf GOFFINET ENERGIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stookolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diesel - brandstoffen, Containers, Diesel - inspuitpompen en materiaal, en ecologische brandstoffen. Het is gevestigd in Houdemont, België.

 9. THERMOHOUSE

  Griekenland

  Het bedrijf THERMOHOUSE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, tanks voor stookolie, dieselverwarming voor voertuigen, en stookolie voor verwarming. Het is gevestigd in Ioannina, Griekenland.

 10. HEIZÖL HECK OHG

  Duitsland

  Het bedrijf HEIZÖL HECK OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Stookolie, Gas en olie - exploitatie, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Stookolie. Het is gevestigd in Erlenbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis