• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stoomturbines

Resultaten voor

Stoomturbines - Import export

 1. ROTORSTECH

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTORSTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Oliën - herwinnen en recycling, rotoren, betonmolens, stoomturbines, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, lucht- en gascompressors, schroefcompressoren, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 2. SPIRAX SARCO

  België

  Wij leveren kennis, service en producten voor regeling en efficiënt gebruik van stoom en aanverwante industriële fluïda. 100 jaar ervaring met de fabricatie van stoomgerelateerde producten voor verschillende Industriën verzekert onze verbintenis met u: Producten ontwikkeld en gebouwd voor uw toepassing Experten voor advies bij product en toepassing Het beste product / oplossing Verhogen van uw winst door een hogere performantie en lagere kosten. Producten: voedingstanken, stoominjectoren, niveauregelsystemen, deconcentratiespui, staalnamekoelers, conductiviteitsmeters, warmterecuperatie, spuitanken, ontluchtingskappen, bodemspui, spiraflo debietmeters, Gilflo debietmeters, DIVA debietmeters, meetflens debietmeters, microprocessoren & sensoren, pneumatische servomotoren, elektrische servomotoren, thermostatische condenspotten, elektrische condensaatpompen, manometers, ontluchters, luchtbevochtigers, filters, regelaars, clean steam generatoren...

 3. MAINTENANCE PARTNERS WALLONIE

  België

  Maintenance Partners is marktleider in de Benelux voor het onderhoud, herstelling en revisie van alle elektrisch en mechanisch roterende machines (onder andere gasturbines, stoomturbines, generatoren, turbo compressoren, zuiger compressoren en expanders / companders). Zowel ter plaatse als in één van de vestigingen. Maintenance Partners is gespecialiseerd in: mechanisch onderhoud, elektrisch onderhoud, marine & offshore, diagnostic measurements en field service. De heavy duty divisie is gespecialiseerd in compressor-, gasturbine-, stoomturbine- en generatorprojecten.

 4. VAPOR

  België

  Na meer dan tien jaar ervaring in de stoom- en warme luchtindustrie, vonden we de tijd rijp voor een nieuwe speler op de private en industriële markt. Hiervoor werd de firma Vapor opgericht. Vapor biedt een uitstekende dienstverlening aan wat betreft levering, onderhoud en herstelling van stoominstallaties, warmeluchtgeneratoren, isolatiewerken, industriële buisleidingen, wisselstukken en andere verwante producten. Kwaliteit en rendement komen in uw bedrijf ongetwijfeld op de eerste plaats.

 5. JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FRANK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is gevestigd in Sinn, Duitsland.

 2. SCANSONIC PGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCANSONIC PGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dichtingen en pakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gasturbines, stoomturbines, Gasturbines, afdichtingen, en industriele afdichtingen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. PROMPRIVOD

  Wit Rusland

  Het bedrijf PROMPRIVOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomejector, vacuümpompen, Warmtewisselaars-recuperators, en koelapparatuur voor gemeenschappen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 4. TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud van installaties. Het is gevestigd in Auerbach, Duitsland.

 5. G-TEAM A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf G-TEAM A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, en Turbines. Het is gevestigd in Praha, Tsjechische Rep..

 1. NORMANDY CONTROL GROUP SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf NORMANDY CONTROL GROUP SAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stoomturbines. Het is gevestigd in Harfleur, Frankrijk.

 2. G-TEAM A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf G-TEAM A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is gevestigd in Plzen, Tsjechische Rep..

 1. INNCO

  Iran

  Het bedrijf INNCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren turbines, en gasturbines. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 2. REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Stoomturbines, Airconditioning - materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Vilshofen an der Donau, Duitsland.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENKOTHERM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketelbouw, zwaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw - roestvrij staal, Warmtewisselaars, Stoomturbines, Koelmiddelen voor gas, Ketelbouw - roestvrij staal, Warmtewisselaars, Stoomturbines, en Koelmiddelen voor gas. Het is gevestigd in Merkendorf, Duitsland.

 4. DRESSER RAND SA

  Frankrijk

  Het bedrijf DRESSER RAND SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Federaties en vakverenigingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Gasturbines, Stoomturbines, Compressoren, centrifuges, Gasturbines, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Le Havre, Frankrijk.

 5. GSK ENERGY

  India

  Het bedrijf GSK ENERGY, en actief in de sector Elektriciteitscentrales, kolengestookt - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasturbines, stoomturbines, en verwarmingsketel. Het is gevestigd in Vijayawada, India.

 6. SCHARR TEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHARR TEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Stoomturbines, Airconditioning - materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Neukirchen, Duitsland.

 7. ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN

  Duitsland

  Het bedrijf ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Stoomturbines, Airconditioning - materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Kronach, Duitsland.

 8. LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG

  Duitsland

  Het bedrijf LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken, rekken en stellages, Elektro-ovens - industrieel, Bakken, rekken en stellages, en Elektro-ovens - industrieel. Het is gevestigd in Landshut, Duitsland.

 1. COGEFROID

  Frankrijk

  Het bedrijf COGEFROID, is een Multi-Category, en actief in de sector Koelkamer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoomturbines, Stoomturbines, warmtekrachtkoppeling, en Verwarming met warmtepompen. Het is gevestigd in Vaux Et Chantegrue, Frankrijk.

 2. STANDART BUHAR KAZANI

  Turkije

  Het bedrijf STANDART BUHAR KAZANI, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoommachines, en verstuivingsmachines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Airconditioning - materiaal, Distributie van elektriciteit, Airconditioning - materiaal, en Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Holzkirchen, Duitsland.

 4. UAB "ENERGETIKOS REMONTO IR MONTAVIMO CENTAS" (ERMC)

  Litouwen

  Het bedrijf UAB "ENERGETIKOS REMONTO IR MONTAVIMO CENTAS" (ERMC), is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie van industriële uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomturbines. Het is gevestigd in Visaginas, Litouwen.

 5. SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Stoomturbines. Het is gevestigd in Shanghai, China.

 6. ROPATEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROPATEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Bolzano, Italië.

 7. TURBOLUB

  Frankrijk

  Het bedrijf TURBOLUB, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoomturbines, Petrochemische installaties en materialen, Stoomturbines, en Petrochemische installaties en materialen. Het is gevestigd in Commentry, Frankrijk.

 8. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 9. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 10. EXMONT-ENERGO, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf EXMONT-ENERGO, A.S., is een Multi-Category, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Stoomturbines, Turbines, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Brno , Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis