• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • strand - machines en onderhoudsmateriaal

Resultaten voor

Strand - machines en onderhoudsmateriaal - Import export

 1. KEYMACO

  België

  Dealer van topmerken Voor elke klasse en type van bouwmachines heeft Keymaco een topmerk in huis. Elk merk staat garant voor kwaliteit, een lange levensduur en maximale betrouwbaarheid. Dankzij de hechte en vaak exclusieve relaties met de verschillende leveranciers kan u bij Keymaco rekenen op een snelle levertijd. Bij een aankoop kan u meteen ook de terugname van uw oude machine regelen. Keymaco neemt, indien gewenst, uw machine over tegen marktconforme prijzen. Wanneer de machine zich nog in een goede staat bevindt, bieden wij deze aan onze klanten aan als occasie. Dankzij de samenwerking met een financiële instelling kan Keymaco bij uw aankoop meteen een financierings- en afbetalingsplan aanbieden. Ook leasingformules zijn mogelijk. Keymaco heeft met zijn uitgebreide gamma een gepast antwoord voor elke vraag of behoefte.

 2. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  België

  Reinigingstechnieken: Schrobmachines, veegmachines en zuigmachines, stofzuigers, waterzuigers, hogedrukreinigers, éénschijfmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers. Import, verkoop, verhuur en service. Industriële verwarming en mobiele koeling: Stationaire verwarming, mobiele verwarming, mobiele koeling, bouwdrogers. Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren '80 uitgegroeid tot één der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen en verwarming. Een begrip in reinigingstechniek wat betreft kwaliteit en service. Al meer dan 20 jaar is Vanhoutte Industrial dé partner voor de industrie, handel en landbouw. Naast ervaren techniekers kan men vertrouwen op experts op het gebied van reinigen, zowel voor het oplossen van extreme reinigingsproblemen als de dagelijkse routinereiniging. Door het zorgvuldig uitkiezen van ernstige handelspartners en rechtstreekse import beschikt Vanhoutte Industrial over een indrukwekkend aanbod.

 3. JC TEC

  Nederland

  JC-Tec is uw betrouwbare partner als het gaat om machine onderhoud, service, advies en reparatie.

 4. SAFE & SAND

  Servië

  Het bedrijf SAFE & SAND, is een Distributeur, en actief in de sector Strand - machines en onderhoudsmateriaal. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 5. FIORENTINI-SANDREINIGUNGSMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf FIORENTINI-SANDREINIGUNGSMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strand - machines en onderhoudsmateriaal. Het is gevestigd in Kressberg, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RENK ÖLÇÜM CIHAZI ODAK KIMYA

  Turkije

  Het bedrijf RENK ÖLÇÜM CIHAZI ODAK KIMYA, is een Distributeur, en actief in de sector Strand - machines en onderhoudsmateriaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CETURSA SIERRA NEVADA SA

  Spanje

  Het bedrijf CETURSA SIERRA NEVADA SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skipistes - onderhoudsmateriaal, en Skipistes - onderhoudsmateriaal. Het is gevestigd in Monachil, Spanje.

 3. LES MONTAGNES DE L'ARC SOCIETE D'AMENAGEMENT ET D'EXPLOITATION DES ARCS

  Frankrijk

 4. SAP

  Frankrijk

  Het bedrijf SAP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skipistes - onderhoudsmateriaal, en Skipistes - onderhoudsmateriaal. Het is gevestigd in Aime Cedex, Frankrijk.

 5. MUNITECH

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MUNITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Skipistes - onderhoudsmateriaal, en Skipistes - onderhoudsmateriaal. Het is gevestigd in Rochester, Verenigd Koninkrijk.

 1. SEM SEDEV

  Frankrijk

  Het bedrijf SEM SEDEV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Skipistes - onderhoudsmateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Ski en wintersport - artikelen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Ski en wintersport - artikelen. Het is gevestigd in Vars, Frankrijk.

 2. SCAM

  Italië

  Het bedrijf SCAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reiniging, industrieel - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor reiniging van stranden, en reiniging van de stranden. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 1. RICHTER & SOHN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RICHTER & SOHN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Elsdorf, Duitsland.

 2. THOMAS BAUMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS BAUMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Werl, Duitsland.

 3. HANS-JÜRGEN KÖTTNITZ BAUMASCHINEN E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-JÜRGEN KÖTTNITZ BAUMASCHINEN E. K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Edersleben, Duitsland.

 4. MARTIN STEURI, UNTERNEHMER

  Zwitserland

  Het bedrijf MARTIN STEURI, UNTERNEHMER, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Leissigen, Zwitserland.

 5. BNS BAUMASCHINEN NUTZFAHRZEUGE U. STAHLBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BNS BAUMASCHINEN NUTZFAHRZEUGE U. STAHLBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Niederau, Duitsland.

 6. B + S MINERAL PROCESSING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B + S MINERAL PROCESSING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Plankstadt, Duitsland.

 7. STEFAN ROSNER

  Duitsland

  Het bedrijf STEFAN ROSNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Waldsassen, Duitsland.

 8. RUFENER KIPPER AG, RUFENER BAUMASCHINEN

  Zwitserland

  Het bedrijf RUFENER KIPPER AG, RUFENER BAUMASCHINEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Blumenstein, Zwitserland.

 1. AUTOKRAN - BAUMASCHINEN WERNER KRAUSE

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOKRAN - BAUMASCHINEN WERNER KRAUSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Weinböhla, Duitsland.

 2. MULTI GROUP BAU-,GARTENMASCHINEN UND WERKZEUGVERLEIH

  Duitsland

  Het bedrijf MULTI GROUP BAU-,GARTENMASCHINEN UND WERKZEUGVERLEIH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Staßfurt, Duitsland.

 3. GDR SCHWEISSTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GDR SCHWEISSTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Balterswil, Zwitserland.

 4. THALLER BAUMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf THALLER BAUMASCHINEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Vierkirchen, Duitsland.

 5. MARTIN MITTEREGGER, GERÄTE-MITTEREGGER

  Oostenrijk

  Het bedrijf MARTIN MITTEREGGER, GERÄTE-MITTEREGGER, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Steinerkirchen An Der Traun, Oostenrijk.

 6. ALPHA PLAUEN BAUMASCHINEN UND FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHA PLAUEN BAUMASCHINEN UND FAHRZEUGTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Plauen, Duitsland.

 7. KRANSERVICE THORWIRTH

  Duitsland

  Het bedrijf KRANSERVICE THORWIRTH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Römhild, Duitsland.

 8. ITB INNOVATIVE TECHNIK BAUMASCHINEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ITB INNOVATIVE TECHNIK BAUMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Sollenau, Oostenrijk.

 9. MASCHINENRING SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENRING SERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Leutkirch, Duitsland.

 10. ANDREAS PLEP

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS PLEP, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Ringenhain, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis