• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • stratenreinigingsmachines

Resultaten voor

Stratenreinigingsmachines - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH biedt u een compleet assortiment aanbouwdelen en aanbouwdelen in de gemeentelijke, milieu- en winterdiensttechniek voor gemeentelijke voertuigen en tractoren. Gemaakt in DUITSLAND - van ontwikkeling tot testen, productie tot installatie en montage of verzending, onze medewerkers zorgen ervoor dat klanten volledig tevreden zijn.

 2. ROMOLD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROMOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Surheim, Duitsland.

 3. ADLER ARBEITSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADLER ARBEITSMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Nordwalde, Duitsland.

 4. KOMMUNALTECHNIK, INSTANDSETZUNG UND FERTIGUNGS-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOMMUNALTECHNIK, INSTANDSETZUNG UND FERTIGUNGS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Niedergörsdorf, Duitsland.

 5. STANGL REINIGUNGSTECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STANGL REINIGUNGSTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Strasswalchen, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COV

  België

  COV werkt aan de verkoop en de vervaardiging van machines bekwaam om onze leefwereld in 2 sectoren te onderhouden en te verbeteren : - het materiaal voor openbare netheid. - het materiaal voor winteronderhoud. COV is allereerst een vennootschap van verkoop. Zij is vandaag vertegenwoordiger van de merken HEIL en FARID voor de huisvuilwagens, MORO voor de kolkenzuigers, BROCK voor de veegmachines en SICOMETAL voor het wintermateriaal. COV is het ook de fabrikant van sneuwploegen : de ARDENNA type 3X90, 3X100, 4X80 en 4X90. Van een kleine zoutstrooier : ARDENNA PONEY. Van een kleine huisvuilwagen : COLECTO-CUB. Van een universele container belading systeem voor container van 120 tot 1.100 L : MULTI. Van een vloeibaar strooier : EXPRESS DE-ICER.

 2. KEMPISCH VEEGBEDRIJF

  België

  Veegwerken en Borstelwerken Wij bij het Kempisch Veegbedrijf uit Antwerpen (Wuustwezel) zijn gespecialiseerd in wegdekreiniging en het machinaal proper houden van terreinen, straten en verhardingen. Dit doen we met diverse professionele borstelzuigmachines met ervaren bestuurders. Omdat niet alle reinigingsvraagstukken op een zelfde manier opgelost worden, hebben we diverse soorten veegmachines met elk hun specialiteit om veegwerken en borstelwerken uit te voeren. Wilt u meer informatie? Dan mag u ons altijd contacteren of surfen naar www.kempischveegbedrijf.be

 3. SICAS EUROCLEAN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SICAS EUROCLEAN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpverleningsdienst en geprogrammeerd onderhoud. Het is gevestigd in Rozzano, Italië.

 4. HEINRICH FEHR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINRICH FEHR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Trendelburg, Duitsland.

 5. MFH MASCHINEN-, FERTIGUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf MFH MASCHINEN-, FERTIGUNGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Nordhausen, Duitsland.

 1. SUBTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SUBTECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Goch, Duitsland.

 2. ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 1. SCHNEEPFLUGLEISTE24.DE

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNEEPFLUGLEISTE24.DE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Wenden, Duitsland.

 2. CLEAN-CENTER

  Luxemburg

  Het bedrijf CLEAN-CENTER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Stratenreinigingsmachines, Hogedrukreinigingsapparatuur, Reiniging, industrieel - machines, Stratenreinigingsmachines, Hogedrukreinigingsapparatuur, en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Ehlerange, Luxemburg.

 3. BIEFFE FARINELLI

  Italië

  Het bedrijf BIEFFE FARINELLI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor reinigingsmachines, stoommachines, en strijkijzer ketel. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 4. ERDEMLI MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ERDEMLI MAKINA SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Çorum, Turkije.

 5. FLORIAN BERGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FLORIAN BERGER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, Stratenreinigingsmachines, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Gemeentewerktuigen, Landbouw - installaties en apparatuur, Stratenreinigingsmachines, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, en Gemeentewerktuigen. Het is gevestigd in Schlatt, Oostenrijk.

 6. TECARRAL CARRETILLAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TECARRAL CARRETILLAS, S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren koolzuurijs, leasing industriele machines en uitrustingen, verhuur machines voor de reiniging met operator, en installaties voor afzuiging en absorptie van stofdamp. Het is gevestigd in Meco, Spanje.

 7. EXCLUSIVAS ARCAN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf EXCLUSIVAS ARCAN S.L., en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reiniging - industrieel, Onderhouds- en reinigingsartikelen, Reiniging, industrieel - machines, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reiniging - industrieel, Onderhouds- en reinigingsartikelen, en Reiniging, industrieel - machines. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canaria, Spanje.

 8. KLG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KLG GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - wijnbouw, Stratenreinigingsmachines, Sneeuwruimers, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - wijnbouw, Stratenreinigingsmachines, en Sneeuwruimers. Het is gevestigd in Stein, Duitsland.

 1. TEKTEM EUROPE KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf TEKTEM EUROPE KFT., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - industrieel, machines voor industriële reiniging, reiniging vloerbedekking, Reiniging, industrieel - machines, en Reiniging - industrieel. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. BUCHER SCHÖRLING

  Duitsland

  Het bedrijf BUCHER SCHÖRLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, boenmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 3. SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SPEZIALFAHRZEUG - VERTRIEB PETER HEUNSCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, Gemeentewerktuigen, Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, Stratenreinigingsmachines, Gemeentewerktuigen, en Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is gevestigd in Erfurt, Duitsland.

 4. HARALD DRUTZEL GMBH KOMMUNALTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf HARALD DRUTZEL GMBH KOMMUNALTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Obergünzburg, Duitsland.

 5. PARCS

  Roemenië

  Het bedrijf PARCS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Letcani, Roemenië.

 6. BOSCHUNG, MARCEL, AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BOSCHUNG, MARCEL, AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Matran, Zwitserland.

 7. KOKS MILIEU- EN VOERTUIGTECHNIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf KOKS MILIEU- EN VOERTUIGTECHNIEK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Alkmaar, Nederland.

 8. MUSAN MAKINA URETIM SAN. TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MUSAN MAKINA URETIM SAN. TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. JULIUS TIELBÜRGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf JULIUS TIELBÜRGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stratenreinigingsmachines, en Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Stemwede, Duitsland.

 10. SCARAB SWEEPERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SCARAB SWEEPERS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stratenreinigingsmachines. Het is gevestigd in Marden, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis