• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • strekmetaal - platen

Resultaten voor

Strekmetaal - platen - Import export

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNO PERF - LAMIERE FORATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Plaatwerkerij - industrieel, vouwen van metalen, ponsen, Strekmetaal - platen, geperforeerde platen voor mijnen en groeven, Plaatwerkerij - industrieel, en plaatijzer. Het is gevestigd in Rivalta Di Torino, Italië.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Duitsland

  Wij zijn specialist op het gebied van de fabricage van hoogwaardige decoratieve strekroosters: strekroosterplaten voor bekledingen van afdekking, wandbekledingen, geluidsisolatiedekens, warmte-isolatiedekens en bekledingen van buitengevels. De platen worden hoofdzakelijk in openbare gebouwen (luchthavens, tentoonstellingshallen, scholen, e.a.) toegepast.

 3. FLO

  België

  De speciaalzaak in strekmetaal : Gerekt metaal voor lucht- en oliefilters voor wagens, industrie en grootkeuken. Afsluiting. Naaldhak vriendelijke treden en roosters. Geperforeerde platen. Anti-slip treden en roosters...

 4. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  België

  Metal Service Zwevegem is voorraadhoudende groothandels in stalen buizen, buiscomponentenen .Ze verkopen van stalen buizen, cylinderbuizen, leidingen, assen, profielbuizen enz

 5. SORETOL

  Tunesië

  Het bedrijf SORETOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en ijzerindustrie - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Tussenhandelaar gelaste buizen, Strekmetaal - platen, fabrikant van buizen, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Sfax, Tunesië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Turkije

  Het bedrijf ANB METAL - EXPANDED METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 2. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RMIG LOCHBLECHE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Leobersdorf, Oostenrijk.

 3. AR-GEN METAL

  Turkije

  Het bedrijf AR-GEN METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Perforatie van staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Roosters - metaal, Bekledingsplaten - metaal, Strekmetaal - platen, Roosters - metaal, en Bekledingsplaten - metaal. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Winkelinrichting, Displays voor winkels, metalen stellingen voor winkels, Winkelinrichting, en Displays voor winkels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ALTTRA, S.A. DE C.V.

  Mexico

  Het bedrijf ALTTRA, S.A. DE C.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Queretaro, Mexico.

 1. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., is een Distributeur, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rasterwerk - metaal, rvs, speciale en gewone staalsoorten, Rasterwerk - metaal, geperforeerde platen van strekmetaal, en decoratieve metaalverven. Het is gevestigd in Ostrava, Tsjechische Rep..

 2. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  België

  Het bedrijf CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructiestaal, Strekmetaal - platen, Buigen - staal- en metaalbewerking, Buizen en pijpen - staal, Constructiestaal, Strekmetaal - platen, Buigen - staal- en metaalbewerking, en Buizen en pijpen - staal. Het is gevestigd in Vise, België.

 1. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Turkije

  Het bedrijf ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, en Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. SPEDNAS SAC KALIP

  Turkije

  Het bedrijf SPEDNAS SAC KALIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD

  China

  Het bedrijf NANTONG SHENGLI HEAVY MACHINE MANUFACTURING CO,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Hai'an,nantong, China.

 4. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrijk

  Het bedrijf SA GARONNE ISOLATION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Strekmetaal - platen, en isolatie. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 5. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Nußbach, Oostenrijk.

 6. MEVACO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEVACO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen, geperforeerd - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Perforatie van staal en metaal, Ponsplaten, Strekmetaal - platen, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Perforatie van staal en metaal, Ponsplaten, en Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 7. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Veringen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Veringen. Het is gevestigd in Nogueira Do Cravo, Portugal.

 8. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALBA SIDERURGICA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gegalvaniseerde omheiningen en panelen, geperforeerde platen, en ijzer- en staalproducten. Het is gevestigd in Masera' Di Padova, Italië.

 1. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische persen, trektoestellen, Geribd plaatstaal, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 2. TECHPLI

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHPLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Strekmetaal - platen, plaatijzer, plaatijzer - handel, en gealuminiseerde platen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. T&H NAMEPLATES CO.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf T&H NAMEPLATES CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is gevestigd in Portadown, Verenigd Koninkrijk.

 4. GRILLE MÉTAL

  Frankrijk

  Het bedrijf GRILLE MÉTAL, is een Distributeur, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalgaas, platen van metaal, en metalen roosters. Het is gevestigd in Saint Maixant, Frankrijk.

 5. DELPHI PANO VE METAL

  Turkije

  Het bedrijf DELPHI PANO VE METAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knippen van platen, en Fabricage van liftkooien. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. METAL DEPLOYE

  Frankrijk

  Het bedrijf METAL DEPLOYE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonnescherm, en veiligheidsleuningen. Het is gevestigd in Montbard, Frankrijk.

 7. AS.SER.VIS

  Frankrijk

  Het bedrijf AS.SER.VIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Strekmetaal - platen, en internationale groothandel in metalen. Het is gevestigd in Argiesans, Frankrijk.

 8. ITALFIM

  Frankrijk

  Het bedrijf ITALFIM, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren filters van strekmateriaal, afdekkingen van strekmetaal, en strekmetaalzeven. Het is gevestigd in Pedrengo, Frankrijk.

 9. JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf JIANGSU HAIYANG HARDWARE MESH CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen draadnagels. Het is gevestigd in Jiangsu, China.

 10. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf BÉTON TRANSPORT POMPAGE, is een Distributeur, en actief in de sector Strekmetaal - platen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verlaging van de waterhoudende aardlagen voor sanering, stijve en flexibele SCHUURMIDDELEN, en verpersoonlijkte lampenkap. Het is gevestigd in Le Blanc Mesnil, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis