• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • strijkmachines - industrieel

Resultaten voor

Strijkmachines - industrieel - Import export

 1. CAN'T DELETE THIS PAGE

  Nederland

  Furntech offers technical support for installation projects of high-end European quality interiors for more than 15 years, and we are also specialized in wall mount. From our office in the Netherlands or on site throughout Western Europe. Visit www.furntech.nl for more information or to contact our company.

 2. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Turkije

  Het bedrijf LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkijzers - huishoudelijk, Textielveredeling, Textiel - machines en materiaal, strijkplanken, Strijkijzers - huishoudelijk, Textielveredeling, en Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS

  Duitsland

  Het bedrijf VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS, is een Multi-Category, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren hoezen voor strijkplanken. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren hoezen voor strijkplanken, productie spuitbussen, en hoofdkussens. Het is gevestigd in Yalova, Turkije.

 5. PRIMULA S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf PRIMULA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren professionele wasmachines. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAELLA MASCHINEN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VAELLA MASCHINEN SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. SEKAISA

  Spanje

  Het bedrijf SEKAISA, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkmachines - industrieel, Strijkmachines - industrieel, textielmachines, machine voor de behandeling en de afwerking van textielvezels, en reparatie textielmachines. Het is gevestigd in Banyoles - Girona, Spanje.

 3. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf BEST SPRING ECOCLEAN SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, Industriële reinigingsinstallaties, Nat-reinigingsapparatuur, Strijkmachines - industrieel, Hogedrukreinigingsapparatuur, Industriële reinigingsinstallaties, Nat-reinigingsapparatuur, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Botosani, Roemenië.

 4. PRIMA SRL

  Italië

  Het bedrijf PRIMA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren professioneel strijkijzer. Het is gevestigd in Palazzolo Sull'oglio, Italië.

 5. IRONS.IE

  Ierland

  Het bedrijf IRONS.IE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Castlebellingham, Ierland.

 1. SILC S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SILC S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor wasserijen stomerijen, strijkplanken, en machines voor verwijdering van vlekken. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 2. HASEL IRONING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf HASEL IRONING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren strijkplanken, strijkplanken met zuigsysteem, stoomketels voor stomerijen en ververijen, en apparatuur voor strijkwerk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ

  Duitsland

  Het bedrijf JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Strijkmachines - industrieel, Huishoudelijke - kleine apparaten, Naaimachines en accessoires - industrieel, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Strijkmachines - industrieel, en Huishoudelijke - kleine apparaten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren professioneel strijkijzer, strijkster, strijkplanken, en onderdelen voor strijkijzers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. GL-MASCHINENVERTRIEB

  Duitsland

  Het bedrijf GL-MASCHINENVERTRIEB, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Strijkmachines - industrieel, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Hofheim, Duitsland.

 4. MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren wasmachines voor textiel, en machines voor stomerijen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. KLIMAKS MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf KLIMAKS MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, damesjasjes, herenoverhemden, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. HEPROTEX MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEPROTEX MASCHINEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkmachines - industrieel, stoomproducent, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Klingenberg, Duitsland.

 7. MORGAN TECNICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MORGAN TECNICA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Coccaglio, Italië.

 8. STIRO SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STIRO SERVICE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Peschiera Borromeo, Italië.

 1. I.M.E.C.E.

  Italië

  Het bedrijf I.M.E.C.E., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor wasserijen, en machines en uitrustingen voor het opmaken van stoffen. Het is gevestigd in Este, Italië.

 2. LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italië

  Het bedrijf LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO, en actief in de sector Textielveredeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkmachines - industrieel, strijken en inpakken in cellofaan, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Isso, Italië.

 3. SIL FIM SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italië

  Het bedrijf SIL FIM SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 4. NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE

  Litouwen

  Het bedrijf NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Naaimachines - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Strijkmachines - industrieel, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en Strijkmachines - industrieel. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 5. RIMA'S 88 DI MAFUCCI ALESSANDRO

  Italië

  Het bedrijf RIMA'S 88 DI MAFUCCI ALESSANDRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren professioneel strijkijzer. Het is gevestigd in Arezzo, Italië.

 6. STIMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STIMAC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren professioneel strijkijzer. Het is gevestigd in Sarcedo, Italië.

 7. SILTER BUHARLI UTU KAYNAK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SILTER BUHARLI UTU KAYNAK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkmachines - industrieel, Autogeenlassen - machines, Strijkmachines - industrieel, en Autogeenlassen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. STIROVAP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STIROVAP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor wasserijen, en machines voor stomerijen. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 9. TECNOPEA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOPEA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken, Kledingindustrie - machines en materialen, en Machines en apparatuur voor fabrieken van kousen en sokken. Het is gevestigd in Quinzano D'oglio, Italië.

 10. DILAS S.N.C. DI DEL BIANCO ROBERTO & C S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf DILAS S.N.C. DI DEL BIANCO ROBERTO & C S.N.C., en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren professioneel strijkijzer, en strijkijzers. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis