• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • strips - ijzer en staal

Resultaten voor

Strips - ijzer en staal - Import export

 1. REFACOM

  België

  Verified by Europages badge

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

  Website Open In New icon
 2. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italië

  Verified by Europages badge

  Veloxbloc is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten slangklemmen. Het in Milaan gevestigde bedrijf produceert een breed scala aan artikelen, zoals wormschroefklemmen, met zeskantkop met geperforeerde band of met volledige band. Het produceert ook doorlopende bandklemmen met nieten en doorlopende geperforeerde tape. Bovendien maakt het Milanese bedrijf ook een- of tweeoorklemmen, metalen ringklemmen voor sterke torsies, nylon kabelbinders en nylon hulpstukken. Veloxbloc biedt ook de bedradingsservice voor elektrische systemen.

  Website Open In New icon
 3. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Pipeline Equipment & Pipeline Products. We willen deze gelegenheid aangrijpen om Offshore Products International Ltd. Fabrikant en aandeelhouders van pijplijnproducten te introduceren. Het bedrijf staat bekend om zijn efficiëntie en service aan zijn klanten.De doelstellingen zijn gericht op het vergroten van het marktaandeel door innovatie en het continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Britse, Europese en wereldwijde levering van alle pijpleidingapparatuur offshore-producten heeft een nieuwe onderwaterafdeling geopend.

 5. OLIMPIACCIAI SRL

  Italië

  Olimpia Acciai is altijd werkzaam geweest op de markt van Turijn en Piemont en, steeds meer, in heel Italië en daarbuiten, voor de handel in staal en kant-en-klare metalen, gesneden op maat en aan huis geleverd. Zijn nauwe samenwerking met de grootste producenten en distributeurs in Italië en in Europa stellen het in staat om op aanvraag algemeen en speciaal staal, roestvrij staal in stangen, platen en linten, draden, staven en bijgeslepen buizen en verchroomde buizen te leveren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf Tempracciaio houdt zich bezig met de verwerking van gehard en hardbaar staal. Ze produceert koud- en warmgewalste staalbanden met hoog en laag koolstofgehalte, in gegloeide, ruwe, halfharde, grijze, blauwe, gele en witte geharde staat, met diktes variërend van 0, 10 mm tot 6 mm en breedtes op aanvraag. Het bedrijfsbeleid is gericht op het voldoen aan de behoeften van de klant en het handhaven van efficiëntie- en kwaliteitsnormen.

 2. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italië

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de sector van vermessing, bewerking van bros en het verkoperen van metalen; onze bewerkingen omvatten eveneens voorbewerkte banden, gekleude en verchroomde banden. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in alle soorten afwerkingen en uitsnijdingen van metalen. Vertrouw op de bekwaamheden van ons bedrijf, onze producten zijn van grote kwaliteit en zijn erg duurzaam.

 3. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italië

 4. ASCARRIER OTOMOTIV

  Turkije

 5. TATA STEEL

  Verenigd Koninkrijk

 1. BERNDORF BAND GROUP

  Oostenrijk

 2. MARMARA FERFORJE

  Turkije

 3. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italië

 4. METALECO

  Frankrijk

 5. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 6. RETORAS

  Litouwen

 7. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Italië

 8. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italië

 9. FLEJES VIÑAS

  Spanje

 10. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italië

 1. OLMAT S.R.L.

  Italië

 2. TEXEL INDUSTRY

  Roemenië

 3. BONETTI S.P.A.

  Italië

 4. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spanje

 5. FONDERIA PIZETA S.R.L.

  Italië

 6. HIPPE GUNNAR PLATE OG SVEISEVERK AS

  Noorwegen

 7. RADIUS SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. FULL SUPPLY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. MERCIA FLEXIBLES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. R2M LTD

  Verenigd Koninkrijk