• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • strips - ijzer en staal

Resultaten voor

Strips - ijzer en staal - Import export

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italië

  Verified by europages badge

  Veloxbloc is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten slangklemmen. Het in Milaan gevestigde bedrijf produceert een breed scala aan artikelen, zoals wormschroefklemmen, met zeskantkop met geperforeerde band of met volledige band. Het produceert ook doorlopende bandklemmen met nieten en doorlopende geperforeerde tape. Bovendien maakt het Milanese bedrijf ook een- of tweeoorklemmen, metalen ringklemmen voor sterke torsies, nylon kabelbinders en nylon hulpstukken. Veloxbloc biedt ook de bedradingsservice voor elektrische systemen.

 2. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produceert koud- en warmgewalste staalbanden met hoog en laag koolstofgehalte, in gegloeide, ruwe, halfharde, grijze, blauwe, gele en witte geharde staat, met diktes variërend van 0, 10 mm tot 6 mm en breedtes op aanvraag. Het bedrijfsbeleid is gericht op het voldoen aan de behoeften van de klant en het handhaven van efficiëntie- en kwaliteitsnormen. Tempracciaio s.r.l. is gevestigd in Caronno Pertusella (Italië). Het bedrijf verkoopt banden van gehard en hardbaar staal.

 3. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren staalstrippen, handtangen, en klemmen. Het is gevestigd in Endingen, Duitsland.

 4. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 5. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Pipeline Equipment & Pipeline Products. We willen deze gelegenheid aangrijpen om Offshore Products International Ltd. Fabrikant en aandeelhouders van pijplijnproducten te introduceren. Het bedrijf staat bekend om zijn efficiëntie en service aan zijn klanten.De doelstellingen zijn gericht op het vergroten van het marktaandeel door innovatie en het continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Britse, Europese en wereldwijde levering van alle pijpleidingapparatuur offshore-producten heeft een nieuwe onderwaterafdeling geopend.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OLIMPIACCIAI SRL

  Italië

  Olimpia Acciai is altijd werkzaam geweest op de markt van Turijn en Piemont en, steeds meer, in heel Italië en daarbuiten, voor de handel in staal en kant-en-klare metalen, gesneden op maat en aan huis geleverd. Zijn nauwe samenwerking met de grootste producenten en distributeurs in Italië en in Europa stellen het in staat om op aanvraag algemeen en speciaal staal, roestvrij staal in stangen, platen en linten, draden, staven en bijgeslepen buizen en verchroomde buizen te leveren.

 2. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italië

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de sector van vermessing, bewerking van bros en het verkoperen van metalen; onze bewerkingen omvatten eveneens voorbewerkte banden, gekleude en verchroomde banden. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in alle soorten afwerkingen en uitsnijdingen van metalen. Vertrouw op de bekwaamheden van ons bedrijf, onze producten zijn van grote kwaliteit en zijn erg duurzaam.

 3. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, en koperen linten. Het is gevestigd in Quargnento, Italië.

 4. TATA STEEL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TATA STEEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Wednesbury, Verenigd Koninkrijk.

 5. ASCARRIER OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf ASCARRIER OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Düzce, Turkije.

 1. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 2. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Suzhou, Verenigd Koninkrijk.

 1. MARMARA FERFORJE

  Turkije

  Het bedrijf MARMARA FERFORJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. BERNDORF BAND GROUP

  Oostenrijk

  Het bedrijf BERNDORF BAND GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, Strips - ijzer en staal, ijzeren banden, en machinebouw. Het is gevestigd in Berndorf, Oostenrijk.

 3. METALECO

  Frankrijk

  Het bedrijf METALECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, Strips - ijzer en staal, ijzerwaren, Plaatwalserij, en Gerekt metaal. Het is gevestigd in Riscle, Frankrijk.

 4. RETORAS

  Litouwen

  Het bedrijf RETORAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Profielplaat - ferro, Profielen en staven - ferro, IJzerwaren - industriële, Profielplaat - ferro, en Profielen en staven - ferro. Het is gevestigd in Mazeikiai, Litouwen.

 5. OLMAT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf OLMAT S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Strips - ijzer en staal, Staal en metaal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Sarcedo, Italië.

 6. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Strips - ijzer en staal, Staal en metaal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Lumezzane, Italië.

 7. FLEJES VIÑAS

  Spanje

  Het bedrijf FLEJES VIÑAS, is een Distributeur, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 8. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spanje

  Het bedrijf FLEJES Y ACEROS RUBIO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. TEXEL INDUSTRY

  Roemenië

  Het bedrijf TEXEL INDUSTRY, is een Distributeur, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren ronde staven van metaal, en gerekte platen. Het is gevestigd in Iernut, Roemenië.

 2. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FONDERIE ZERBETTO S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, Strips - ijzer en staal, Staal en metaal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Lessona, Italië.

 3. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GAMMA ACCIAI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, Strips - ijzer en staal, Inox, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Lainate, Italië.

 4. MERCIA FLEXIBLES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MERCIA FLEXIBLES LTD, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Ludlow, Verenigd Koninkrijk.

 5. HIERROS JOSE FERNANDEZ SA

  Spanje

  Het bedrijf HIERROS JOSE FERNANDEZ SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Oviedo, Spanje.

 6. BSS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BSS, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

 7. PLASPIPES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PLASPIPES LTD, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Feltham, Verenigd Koninkrijk.

 8. TUFFPIPES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TUFFPIPES, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Burnley, Verenigd Koninkrijk.

 9. SARCO STOPPER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SARCO STOPPER LTD, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Broxburn, Verenigd Koninkrijk.

 10. P K A CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf P K A CO LTD, en actief in de sector Buizen en pijpen - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strips - ijzer en staal, en Strips - ijzer en staal. Het is gevestigd in Barrow-In-Furness, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis