• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • struisvogel - vers

Resultaten voor

Struisvogel - vers - Import export

 1. SCHOBBEJAKS HOOGTE

  België

  De grootste struisvogel boerderij van België waar struisvogels gekweekt worden, gaande van het ei tot en met slachtvogels. Struisvogelfilet, struisvogelstoofvlees, struisvogelsteak, struisvogelworst, struisvogelpaté, struisvogelhamburgers, struisvogelsalami, struisvogelfilet gerookt. Pluimen - Lederwaren : niet enkel struisvogelvlees of struisvogeleieren zijn er te verkrijgen. Ontdek ons overige assortiment en mogelijkheden ! ! ! Prachtig beschilderde struisvogeleieren: bij heel wat gelegenheden (geboorte, huwelijk, ... ) passen ze perfect in het kader.

 2. AUTO TOTAL PREST SRL

  Roemenië

  Het bedrijf AUTO TOTAL PREST SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Struisvogel - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren struisvogelvlees. Het is gevestigd in Sebes, Roemenië.

 3. AUTRUCHERIE DU DONEU

  België

  Het bedrijf AUTRUCHERIE DU DONEU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Struisvogel - vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren struisvogels, en struisvogelvlees. Het is gevestigd in Rochefort, België.

 4. EXPORT OSTRICH

  Roemenië

  Het bedrijf EXPORT OSTRICH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Struisvogel - vers. Het is gevestigd in Sebes Jud.alba Iulia, Roemenië.

 5. STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE

  Nederland

  Het bedrijf STRUISVOGELBOERDERIJ MONNIKENWERVE, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Struisvogel - vers, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Struisvogel - vers. Het is gevestigd in Sluis, Nederland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LATITUDES

  Spanje

  Het bedrijf LATITUDES, is een Distributeur, en actief in de sector Struisvogel - vers. Het is gevestigd in Alcobendas, Spanje.

 2. ITALSERVICE SAS

  Italië

  Het bedrijf ITALSERVICE SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Struisvogel - vers. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 3. MAES TRANSPORT

  België

  Sinds 1932 is Maes-Transport gespecialiseerd in Vee- en koeltransporten. Reeds 3 generaties ver is Maes-Transport een vakman in de transport sector. Maes Transport is vooral aanwezig in Italië met zo'n 30-tal koelwagens. 3 veewagens rijden voornamelijk met kweekdieren door gans Europa. Veevervoer : Alle dieren kunnen door ons worden vervoerd. Het gaat vooral om schapen, varkens en koeien maar ook waterbuffels, lama’s en struisvogels. Het spreekt voor zich dat iedere diersoort een andere behandeling vereist. Koeltransport : Onze koelwagens hebben vooral een Zuid-Europese bestemming. Op de heenreis vervoeren ze in opdracht hangend vlees, op terugreis bederfelijke eetwaren. Iedere koelwagen is ook uitgerust voor het dubbel laden van europallets, dit voor lichte goederen die gevoelig zijn bij het stapelen. Vleeshaken + plastiek latten worden ook steeds voorzien.