• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • suiker

Resultaten voor

Suiker - Import export

 1. HARRER UND KASSEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Harrer & Kassen GmbH uw specialist voor microgolfmeetapparatuur en NIR-spectrometers, voor het meten van organische componenten in lopende productie. Wij zijn specialisten in procesmeettechniek.Wij zijn het enige bedrijf dat zelfstandig apparaten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor procesmeettechniek op basis van microgolven en optische technologieën. Hoge prestaties en meetnauwkeurigheid en overtuigende fabricagekwaliteit kenmerken onze meetapparatuur en maken ons tot een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van procesmeettechniek.

  Website Open In New icon
 2. BUXTRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De Buxtrade GmbH werd opgericht in de zomer van 2014 door 2 jonge mannen die naast het professionele leven een bijbaan wilden opbouwen. In het voorjaar van 2017 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand, waar we zijn gebaseerd op ongeveer 1.500 vierkante meter. Of het nu gaat om het algemene welzijn of de gezondheid, Buxtrade GmbH verkoopt hoogwaardige producten in een breed assortiment. Vanwege onze locatie in het zuiden net buiten Hamburg, hebben we korte afstanden van de haven van Hamburg naar onze locatie. In onze breed gediversifieerde productportfolio op het gebied van suikervervanging | Superfoods | Voedingssupplementen | Voedingssupplement | Specerijen | Flavours & Nuts bieden wij alle producten volgens uw behoeften, van privé-huishouden tot de voedselverwerking van 100 g tot groothandelaren in gepalletiseerde goederen.

  Website Open In New icon
 3. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederland

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH is gespecialiseerd in de groothandelslevering van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, dranken en lifestyleproducten naar vele landen. We zijn nu een van de snelstgroeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. We creëren enorme handelsmogelijkheden in de Europese landen, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. In tegenstelling tot onze naamgenoot, zijn de prachtproducten waarin we handelen populaire merkproducten voor kruidenierswaren en cosmetica die de schappen van supermarkten en foodserviceproviders domineren. We bieden een uitgebreid productassortiment zoals: Dranken en energiedranken, chocolade, koffie, babymelkpoeder, bonen en granen, rijst, suiker, houtproducten, verse groenten, granen, papier… Deze status hebben we bereikt dankzij een voorbeeldige klantenondersteuning, snelheid en betrouwbaarheid van levering, een vergaande belofte van de wereldwijde grondstoffenmarkt, verworven door jarenlange ervaring in de sourcing en distributie van merkproducten over de hele wereld en een grondige combinatie van de groeiende en veelbelovende opportunities uit het Verre Oosten. Ons managementteam is verantwoordelijk voor het bevorderen en handhaven van deze cultuur in het hele bedrijf en werkt daartoe collectief en voortdurend samen als beheersorgaan. De uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten met integriteit en hoge ethische normen, en het bevorderen van een omgeving van wederzijds respect voor alle medewerkers is een absolute voorwaarde voor ons continue succes. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 4. IMEX FRANCE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  IMEX FRANCE, opgericht in 2014, is een verdeler van levensmiddelen. Uw groothandelaar biedt u een brede keuze naargelang uw behoeften. Het bedrijf is gespecialiseerd in de import en export van diverse producten zoals stukken kippenvlees uit Brazilië, suiker en overige niet gereglementeerde levensmiddelen. Wij werken met ervaren vakspecialisten. Ons personeel bestaat uit enkele van de meest grote experts binnen ons vakgebied om aan al uw product- en servicebehoeften te voldoen. Wij werven uitzonderlijke specialisten opdat u er zeker van kunt zijn in goede handen te zijn, ongeacht de uit te voeren taak. Ons personeel is goed opgeleid en bekwaam en kijkt ernaar uit met u samen te werken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 5. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. GARNEC LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  «Garnec» is een leider in de productie van glutenvrij meel en bakmixen. We waren de eersten in Rusland die het recht kregen om onze producten te labelen met het “Crossed Grain Trademark”. Dit handelsmerk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Association of European Celiac Societies, erkend in de meeste ontwikkelde landen. We gebruiken ook groene technologieën: onze producten worden vervaardigd op milieuvriendelijke apparatuur met behulp van koudfreestechnologie. Koud malen is malen bij een temperatuur van minder dan 40 ° C, waardoor het meel de meeste vitamines en mineralen behoudt. Bovendien hebben we volledig geweigerd raffinage in onze productie te gebruiken, evenals smaakversterkers en conserveermiddelen. We produceren een breed scala aan gezonde voedingsproducten - voor iedereen is er iets naar zijn smaak. Garnec: Ander voedsel voor het hele gezin.

  Website Open In New icon
 2. JAGDAMBA IMPEX

  India

  Verified by Europages badge

  Jagdamba Impex is een bekende naam in de landbouwproducten. Onze belangrijkste producten zijn rijst, suiker, maïs, gierst, tarwe enz We hebben onze eigen contractteelt om de klant de beste kwaliteit en prijs te bieden Wij zorgen voor onze rijst, granen en granen vanaf de teelt, verpakking en levering bij de klant voor de deur We zijn in staat om elke hoeveelheid te behandelen en de levering in elke haven ter wereld te geven Onder de Verse Groenten leveren wij Verse Gember en Knoflook

  Website Open In New icon
 3. AZÚCARES PRIETO

  Spanje

  Verified by Europages badge
 4. KUYO VERPACKUNGEN GBR

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. KONSONET

  Litouwen

  Verified by Europages badge
 1. KM INTERNATIONAL

  België

  Verified by Europages badge
 2. ORGANIC NATURAL INH. JULIANNA PINTERNE LAJOS

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. AUGUST TÖPFER & CO. (GMBH & CO.) KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. EVROPSKA DATABANKA A.S.

  Tsjechische Rep.

  Chemicals, Pharmaceuticals, Agrochemicals, Organic Chemicals and Derivatives, Polymers, Paint, Coating, Inorganic Chemicals, Organic Intermediates, Catalysts, Chemical Auxiliary Agents, Coating and Adhesives, Dyestuffs and Pigments, Fragrances and Aroma Chemicals, Food Additives, Feed Additives, Intermediates Chemicals, Miscellaneous Chemicals, Soaps and Cosmetics, Agriculture, Poultry Meat, Soybeans, Seasoning Oil, Beef, Poultry, Minerals, Animal Oil, Seafood, Copper, Metallurgy, Fresh Fruit, Food, Pork, Beverage, Container, Frozen Chicken, Plant Oil, Macadamia Nuts, Almonds, Grain, Copper Scrap, Scrap, Oil Seeds, Honey Products, Halal Frozen Chicken, Fish, Ore, Hybrid Seeds, Walnuts, Peanuts, Seeds, Beans, Cashew Nuts, Pistachio Nuts, Betel Nuts, Pecan Nuts, Chestnuts, Hazelnuts, pine Nuts, Brazil Nuts, Coffee Beans, Textiles, Chickpeas, Leather Products, Health, Beans, Medical, Rubber, Plastics, Construction, Mung Beans

 6. COMPTOIR SUCRIER

  België

  Al meer dan 100 jaar is handel en distributie in suikers onze activiteit. Verwerkt u suiker als industrieel of artisanaal bedrijf, bent u retailer naar de particuliere verbruiker, bent u groothandelaar in bakkerijgrondstoffen of levert u aan de horecasector? U vindt bij ons alle suikers in aangepaste verpakking. Witte en bruine bietsuikers, rietsuikers, vloeibare suikers en karamels bieden wij u aan in bulk, big bags of in zakken, in klein verpakking en individuele porties. Kwaliteit in product en service dragen wij hoog in het vaandel. Maak kennis met ons op onze website en neem gerust contact met ons op.

 7. NATIONAL DATES COMPANY

  Saoedi Arabië

  National Dates is opgericht in 1990 en is gevestigd in Medina, Saoedi-Arabië. Onze onderneming is marktleider in de productie en distributie van dadels van hoge kwaliteit in ons land en in het Midden-Oosten. Wij bieden een groot assortiment van dadels, waaronder: Ajwa, khudri, rutab, kholas, medjool en sokari dadels. Deze dadels bieden allerlei verschillende smaken en baten voor ieder soort klant. Het is ons doel om de hoogste kwaliteit te produceren met een hoge voedingswaarde voor een gezond dagelijks leven. Wij hebben een van de grootste fabrieken voor de productie, verpakking en export van dadels. Onze constante focus op het bereiken van de hoogste productiestandaarden heeft ertoe geleid dat wij de favoriete leverancier zijn geworden van klanten met smaak, dankzij ons aanbod van verschillende en luxueuze dadels dat voldoet aan al hun eisen en behoeftes. Wij zijn de marktleider op onze markt dankzij onze aandacht en openheid voor de opinies van de klanten en het constant zoeken naar het beste product. Ons objectief is de grootste exporteur te worden van dadels van de hoogste kwaliteit in de Arabische Wereld. Wij beschikken over een uitstekende klantendienst, die klaar staat om aan al uw behoeftes te voldoen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 8. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  De firma Łakoć werd opgericht in 1991 op intitiatief van de huidige eigenaars- Barbara en Eugeniusz Winiarscy. Dankzij hun doorzettingsvermogen en het consequeeent realiseren van doelstellingen is de firma tegenwoording een toonaangevende distributeur van voedingsproducten in de streek. Wij werken zamen met vooraanstande producenten van voedingsproducten die marktleider zijn op de markt van levensmiddelen in segmenten als snoepgoed, groothandel, distributeur, koffie, suiker, gebak, jams, conserven in blik, kruidenierswaren en drank

 9. DURME-NATIE

  België

  Durme-Natie CVBA is een ervaren en innovatief bedrijf dat zich richt op de opslag en overslag van 'soft commodities' in de haven van Antwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot een betrouwbare partner als het gaat om de supply chain management voor grondstoffen zoals koffie, cacao, suiker, zowel in bulk of zakken en honing in vaten. Met circa 88.000 m² warehouse omgeving, zijn wij een van de belangrijke spelers in Antwerpen. Lossen, laden of verzending van goederen zijn onze belangrijkste activiteiten. We kunnen oplossingen voor multimodaal vervoer aanbieden.

 10. BELGOSUC

  België

  Belgosuc produceert halffabrikaten op basis van natuurlijke geselecteerde suikers die zowel verkocht worden in bulk, containers en kleinverpakkingen.Met een eigen gamma en producten op maat richt Belgosuc zich tot de ambachtelijke en industriële voedingsindustrie doorheen Europa : fondant, vloeibare suikers, invertsuikers, kandij, kleurkaramel, hommel- en bijenvoeding, karamels, fructose, glucosestropen, polyolen / glycerine, praline, droge specialiteiten, biostropen en -suikers en mengstropen.

 1. THE IIDEA COMPANY

  Nederland

  Pionneer in de ontwikkeling en vervaardiging van Premium agave produkten.

 2. RED IMPORT-EXPORT & WHOLESALE

  Nederland

  International Trade & Development. Import Export en Wholesale.

 3. PARGASOR - GROUP

  Portugal

 4. PROMERCA, S.A.

  Spanje

 5. LORIN EDIBLE OIL

  Verenigd Koninkrijk

 6. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

 7. MELETIADIS S.A

  Griekenland

 8. NOBAZUL

  Mexico

 9. INOVIA

  Griekenland

 10. DEG EXPORT

  Brazilië

Filters

Resultaten voor

Suiker - Import export

Aantal resultaten

2.016 bedrijven