• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • systemen voor steriele ruimtes en procédés

Resultaten voor

Systemen voor steriele ruimtes en procédés - Import export

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Experts over de hele wereld. Onze oplossingen worden over de hele wereld gebruikt bij onderzoek en ontwikkeling, maar ook bij de productie en kwaliteitsborging van allerlei producten. Onze experts in 22 bedrijven staan voor u klaar in 15 landen en zorgen voor uw optimale ondersteuning en een hoog niveau van operationele beveiliging van uw systemen. De Weiss Technik-bedrijven zijn onderverdeeld in twee divisies: de business unit Environmental Simulation en de business unit Air Solution. Weiss Umwelttechnik is een van de meest innovatieve en belangrijke fabrikanten van milieusimulatiesystemen. Met onze testsystemen kunnen verschillende omgevingsinvloeden over de hele wereld en zelfs daarbuiten in de tijd worden gesimuleerd. Of het nu gaat om temperatuur, klimaat, corrosie, stof of gecombineerde stresstests: Wij hebben een passende oplossing. Wij leveren systemen in alle maten, van serieversies tot klantspecifieke, proces-geïntegreerde systemen

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Grootkeukens - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Bakkerij - Machines en materiaal, Horeca - machines en materialen, Winkelinrichting, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Verenigd Koninkrijk

  Connect 2 Cleanrooms Ltd dient Europa en de rest van de wereld vanuit zijn hoofdkantoor in Engeland. Het beschermt zeer belangrijke productieprocessen van de organisatie via het ontwerp en de installatie van zijn door ISO geclassificeerde en modulaire stofvrije ruimten. Organisaties kunnen besmetting verminderen door een gelokaliseerde stofvrije ruimte te creëren rond de bestaande ruimten. Via innovatieve technologie, verzekert Connect 2 Cleanrooms kostefficiënte en hoogwaardige stofvrije ruimten die overeenkomen met de toepassingen en het budget van de klant

 4. KARSTEN CLEANROOM

  België

  KCS is een internationale fabrikant van cleanroom met fabrieken in Nederland en Shanghai. Cleanrooms worden gebruikt voor hoge geconditioneerde processen, zoals micro-elektronische, farmaceutische, chemische en bepaalde voedselingrediënten processen. Door het controleren van de lucht in-en uitstroom van de interne cleanroom omgeving zal voldoen aan de vooraf ingestelde parameters voor deeltjes, vochtigheid, temperatuur en luchtdruk. Operatiekamers en laboratoria te volgen hetzelfde principe. De KCS Cleanrooms zijn gebaseerd op een bouwconcept de montage van de verschillende classificaties en verschillende soorten Cleanrooms. Deze universele concept maakt het KCS Cleanroom zeer efficiënt en flexibel voor de gebruiker. Een lange economische levensduur is dus gegarandeerd.

 5. CANAL 3 SRL

  Italië

  Canal3 gelooft in specialisatie en technologie en bedenkt oplossingen voor een prettige sfeer. Op vakbekwame en professionele wijze stelt de onderneming ideale installaties voor bouwwerken voor particulieren en voor de industrie. Canal3 heeft ervoor gekozen zich te specialiseren in leidingen met voorgeïsoleerde aluminiumpanelen en doet hierbij een beroep op de buitengewone P3Ductal-systemen, al meer dan 40 jaar de wereldmarktleider op het gebied van kwaliteit en spitstechnologie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IPHCON GMBH

  Duitsland

  Hygiëne; Airconditionings; Airconditionings (koelinstallaties); Airconditionings (ventilatie-installaties); Airconditionings voor ziekenhuizen

 2. PUREVER TECH

  Portugal

  Het bedrijf PUREVER TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Nelas, Portugal.

 3. BELENOS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BELENOS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Frankrijk

  Het bedrijf BECKER MEDICAL-SODIPRHO, is een Distributeur, en actief in de sector Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, OK-meubilair, Import-export van medisch en chirurgisch materiaal, Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 5. ENVIFLEX

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ENVIFLEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in České Budějovice, Tsjechische Rep..

 1. EUROFLUX

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROFLUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofvrije kamers, Spanplafond voor clean rooms, en steriele kamers en steriele ruimtes. Het is gevestigd in Ballainvilliers, Frankrijk.

 2. UAB "CLEAN SOLUTIONS"

  Litouwen

  Het bedrijf UAB "CLEAN SOLUTIONS", is een Dienstverlener, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsdienst voor banken, reiniging, reinigingsdiensten voor openbare instellingen, en reinigingsdiensten voor gymnastiekzalen. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 1. THT SRL

  Italië

  Het bedrijf THT SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. CRAC, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CRAC, SPOL. S R.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stofvrije kamers, Cleanroom oplossing, ontwerp hvac-systemen, en steriele ruimtes. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 3. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ONI -WÄRMETRAFO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, warmteterugwinningsinstallaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, klimaatregelinginstallaties en ventilatie-installaties voor de bouwindustrie, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Lindlar, Duitsland.

 4. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systemen voor steriele ruimtes en procédés, verwerking van kunststoffen, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, specifieke kettingen, en steriele kamers. Het is gevestigd in Radolfzell, Duitsland.

 5. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPHA IONSTATEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Ionisatie van lucht - apparatuur en installaties, Luchtverbeteringsapparaten, klimaatregeling van de omgeving, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Offenbach, Duitsland.

 6. ONFAB LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ONFAB LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Cheshire, Verenigd Koninkrijk.

 7. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - debiet en stroming. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systemen voor steriele ruimtes en procédés, testinstrumenten voor de kunststofindustrie, reometers, reologie, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Buchen, Duitsland.

 8. O+R (OPLUSR)

  België

  Het bedrijf O+R (OPLUSR), is een Dienstverlener, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Montigny-Le-Tilleul, België.

 1. ROOM WHITE INSTALACIONES S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ROOM WHITE INSTALACIONES S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelhuizen voor de opslag van waren. Het is gevestigd in Avila, Spanje.

 2. MELAPHONE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MELAPHONE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. LOEMAT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOEMAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Water - productie en distributie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER

  Duitsland

  Het bedrijf ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Airconditioning - materiaal, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Airconditioning - materiaal, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Planegg, Duitsland.

 5. SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOPPMANN OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Kunststofproducten voor de bouw, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 6. TSE SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TSE SYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Moos, Duitsland.

 7. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Duitsland

  Het bedrijf CONNECT 2 CLEANROOMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Water - productie en distributie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 8. RHEOTEST MEDINGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RHEOTEST MEDINGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststofindustrie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Onderdelen voor scheepsdieselmotoren, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk. Het is gevestigd in Ottendorf-Okrilla, Duitsland.

 9. SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Systemen voor steriele ruimtes en procédés, Water - productie en distributie, Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is gevestigd in Montlingen, Zwitserland.

 10. STAXS

  Duitsland

  Het bedrijf STAXS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Systemen voor steriele ruimtes en procédés. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, en Geneeskunde en chirurgie - artikelen en materialen. Het is gevestigd in Driedorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis