• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tabak

Resultaten voor

Tabak - Import export

 1. CUBACIGAR (BENELUX)

  België

  Opgericht in de jaren '50 is het bedrijf Cubacigar Benelux N.V., voorheen Robert SUTER, uitgegroeid van een eenmanszaak tot een middelgrote onderneming die sinds 1991 gevestigd is in Overijse, aan de rand van Brussel, en werkgelegenheid biedt aan meer dan 20 personen. Gestart met als hoofdactiviteit de invoer en de distributie van Zwitserse sigaren in België en Groothertogdom Luxemburg, is het bedrijf sinds 1989 de bevoorrechte gesprekspartner van Habanos N.V. in Cuba. In 1992 werd de firma Cubacigar aangeduid als alleeninvoerder en -verdeler voor de Benelux-landen van alle Cubaanse sigarenmerken. Ze biedt een ruim gamma Habanos aan van meer dan honderd referenties.

 2. COBELTAB

  België

  Snelheid, flexibiliteit en een service met de glimlach zijn de belangrijkste troeven van het bedrijf. De onderneming heeft op elk moment een ruime voorraad in huis teneinde u optimaal te bedienen. Wij stellen ons uiterst flexibel op, indien nodig komen we driemaal per week bij u langs. Bestellingen die ’s morgens worden doorgegeven, worden onmiddellijk verwerkt om u zo snel mogelijk te bedienen. Bovendien beschikt u over het gebruik van de webshop die 7/7 24/24 online staat. Om u tijdig te bedienen beschikt Cobeltab NV over een vloot van vier vrachtwagens en verschillende bestelwagens die doorheen West-Vlaanderen, een stukje Oost-Vlaanderen en voorbij de taalgrens rondtoeren. Onze sterktes zijn gegarandeerd een meerwaarde voor uw bedrijf.

 3. GO-VAPOUR

  Nederland

  Go-Vapour is de specialist in de online verkoop van e-sigaretten, e-liquids en aanverwante artikelen. Wij bieden een ruim assortiment van gerenommeerde merken tegen concurrerende prijzen. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service met een hoog klantenwaarderingscijfer. Voor vragen en/of advies nemen wij uitgebreid de tijd via email of telefoon.

 4. HUMITAB

  België

  Het bedrijf Humitab is gespecialiseerd in dichtingen, kunststoffen, mechaniek, koppelingen, O-ringen, tabak, oppervlaktebehandeling.

 5. AROMIODI TRADING

  Italië

  Het bedrijf AROMIODI TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak en tabakswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren tabak, Platen, en fabrieksresten. Het is gevestigd in Trieste, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TU TABACO NATURAL

  Spanje

  Het bedrijf TU TABACO NATURAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren onbewerkte tabak, mengmachines voor tabak, mechanische mengers voor ruwe tabak, en mechanische hakmachines voor ruwe tabak. Het is gevestigd in Parla (madrid), Spanje.

 2. ADELINA CHARCOAL COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ADELINA CHARCOAL COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterpijpen, en gearomatiseerde tabak. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. DELTA BACO

  Spanje

  Het bedrijf DELTA BACO, is een Distributeur, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren sigaren, buitenlandse sigaren, tabak voor sigaretten, en sigaaraccessoires. Het is gevestigd in Vélez-Málaga, Spanje.

 4. FORR TOBACCO A.S

  Turkije

  Het bedrijf FORR TOBACCO A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterpijpen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 5. ESENEM TOBACCO LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ESENEM TOBACCO LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren tabak voor sigaretten, sigaretten, gearomatiseerde sigaretten, en shag voor sigaretten. Het is gevestigd in Gazimagusa, Turkije.

 1. ALFAKHER SHISHA FLAVOR

  Australië

  Het bedrijf ALFAKHER SHISHA FLAVOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrolmateriaal voor de tabakindustrie, automatische soorteerapparaten voor ruwe tabak, en machines voor productie van pruimtabak. Het is gevestigd in Çankaya, Australië.

 2. BLUMIZ

  Duitsland

  Het bedrijf BLUMIZ, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. WORLDVAPING

  Frankrijk

  Het bedrijf WORLDVAPING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. LOOKSTUDIO - ONLINE STORE

  Italië

  Het bedrijf LOOKSTUDIO - ONLINE STORE, is een Distributeur, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren hennepzaadolie, kleding, biologische voedingsmiddelen, en apparaten en benodigdheden voor gastro-enterologie. Het is gevestigd in Desenzano Del Garda, Italië.

 3. VAPEPAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VAPEPAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Hartlepool, Verenigd Koninkrijk.

 4. TABAQUEIRA EMPRESA INDUSTRIAL DE TABACOS, SA

  Portugal

  Het bedrijf TABAQUEIRA EMPRESA INDUSTRIAL DE TABACOS, SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Albarraque, Portugal.

 5. 101 HERBS

  India

  Het bedrijf 101 HERBS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tabak en tabakswaren, essences en etherische olien, en Tabak en tabakswaren. Het is gevestigd in Delhi, India.

 6. ELEKTRONIK SIGARA ANTALYA

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTRONIK SIGARA ANTALYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 7. SMOKE-A-SHISHA

  Duitsland

  Het bedrijf SMOKE-A-SHISHA, is een Distributeur, en actief in de sector Tabak en tabakswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterpijpen, gearomatiseerde tabak, en tabak. Het is gevestigd in Niederkassel, Duitsland.

 8. FRANKYS FARM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRANKYS FARM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 1. APOLLO VAPES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf APOLLO VAPES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. MAC BAREN TOBACCO COMPANY

  Denemarken

  Het bedrijf MAC BAREN TOBACCO COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Svendborg, Denemarken.

 3. SOLIDUS TRADING LUKASZ SZYMANSKI

  Duitsland

  Het bedrijf SOLIDUS TRADING LUKASZ SZYMANSKI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Frankfurt (oder), Duitsland.

 4. AROMESY GLOBAL SL

  Spanje

  Het bedrijf AROMESY GLOBAL SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren gearomatiseerde tabak, behandelde tabak, machines voor het branden van tabaksbladeren, en tabak voor sigaretten. Het is gevestigd in Alharuin De Toree, Spanje.

 5. VAPELUX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf VAPELUX LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 6. MALKMUS HOLISTIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MALKMUS HOLISTIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische voedingssupplementen. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 7. PFEIFEN HUBER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf PFEIFEN HUBER GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Tabak en tabakswaren, Tabak, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Tabak en tabakswaren, en Tabak. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 8. ELEKTRONIK SIGARA VIP

  Turkije

  Het bedrijf ELEKTRONIK SIGARA VIP, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. CREATIVE CHOICE, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CREATIVE CHOICE, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tabak. Het is gevestigd in Mejorada Del Campo, Spanje.

 10. WHITE-ELEPHANT ROBERT MADERHOLZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WHITE-ELEPHANT ROBERT MADERHOLZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Tabak en tabakswaren, Tabak, Kantoorartikelen - papierwaren, Kantoorartikelen, Tabak en tabakswaren, en Tabak. Het is gevestigd in Ettenstatt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis