• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tafelbestek - metaal

Resultaten voor

Tafelbestek - metaal - Import export

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Duitsland

  Het bedrijf WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - kleine apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetmachines voor de horeca, Horeca - machines en materialen, Messen - huishoudelijk, Tafelbestek - metaal, Koffiezetmachines voor de horeca, Horeca - machines en materialen, Messen - huishoudelijk, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Geislingen/steige, Duitsland.

 2. W. NUSSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W. NUSSER GMBH, en actief in de sector Tafelbestek - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - uitvoering, Airconditioning voor motorvoertuigen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Loodgieterswerk - uitvoering, Airconditioning voor motorvoertuigen, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Neusäß, Duitsland.

 3. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelbestek - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Messen - huishoudelijk, Mineralen, Messen - huishoudelijk, en Mineralen. Het is gevestigd in Bindlach, Duitsland.

 4. PALAMIANAKIS

  Griekenland

  Het bedrijf PALAMIANAKIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tafelbestek - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren jachtmes, en bestek. Het is gevestigd in Irakleio, Griekenland.

 5. FESCER

  Turkije

  Het bedrijf FESCER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tafelbestek - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Roestvrij staal - bestek, keukenvoorwerpen, en Roestvrij staal - bestek. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS DUBOST COLAS PRADEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, messen, pizzames, Tafelbestek RVS en verzilverd, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Viscomtat, Frankrijk.

 2. PINDER BROTHERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PINDER BROTHERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, Tin - tafelbestek, Tafelbestek - metaal, en Tin - tafelbestek. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 3. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Nederland

  Het bedrijf APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Apeldoorn, Nederland.

 4. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, Vaatwerk en serviesgoed, Tafelbestek - metaal, en Vaatwerk en serviesgoed. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 5. CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER

  Portugal

  Het bedrijf CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 1. INKUG S.L.IDURGO

  Spanje

  Het bedrijf INKUG S.L.IDURGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Gernika, Spanje.

 2. STAWARZ TECHNOLOGY

  Polen

  Het bedrijf STAWARZ TECHNOLOGY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Tczów, Polen.

 1. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WILKENS & SÖHNE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bestek en tafelzilver. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafelbestek - metaal, en Tafelbestek - metaal. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 2. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 3. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Duitsland