• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • takels en lieren

Resultaten voor

Takels en lieren - Import export

 1. LEMMENS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEMMENS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Singels en sjorriemen, Takels en lieren, Koorden en touwen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Touwen en draden, Draad en kabels - staal, Singels en sjorriemen, Takels en lieren, en metalen kabels. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 2. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 3. DAL FORNO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Complete levering van installaties en uitrusting voor het heffen en verplaatsen van materiaal, inclusief zuignappen voor marmer en graniet, zwenkkranen, hangende systemen, elektrische kettingtakels, vacuümhefsystemen en uitrusting voor verplaatsing. Onze producten zijn ontworpen overeenkomstig de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, die gegarandeerd worden door vele jaren praktijkervaring en toewijding in de sector van het vacuümheffen.

 4. DRAGON WINCH

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DRAGON WINCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Luchtcompressoren, repartie van lieren, handlieren voor het hijsen van goederen, lier, lieren voor liften, lieren, lieronderdelen en -accessoires voor het hijsen van goederen, en lieren voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Balice, Polen.

 5. STOLZ AUFROLLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STOLZ AUFROLLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is gevestigd in Herdwangen-Schönach, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PLANETA FRANCE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLANETA FRANCE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, Takels en lieren, heftrucks voor transport, Elektrische kettingtakels, en Elektrische takels voor bouwterreinen. Het is gevestigd in Couëron, Frankrijk.

 2. TECHNAMATION SEILWINDEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNAMATION SEILWINDEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren lieren voor het hijsen van goederen, lieren, en handlieren voor het hijsen van goederen. Het is gevestigd in Tönisvorst, Duitsland.

 3. FRANCIA CATENE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANCIA CATENE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, rolkettingen voor transmissies, industriële kettingen, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Castel Maggiore, Italië.

 4. ROTREX NL

  Nederland

  Als u op zoek bent naar de meest vooraanstaande lierverhuurservice in Europa met het grootste assortiment lieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier bij Rotrex hebben we lieren van bijna elk type en elke lijntrekkracht, variërend van 100 kg tot 200 ton, met onze bekwame technici die u advies kunnen geven. Ons aanbod beperkt zich niet tot ons enorme assortiment lieren en lierservice. Wij kunnen onze klanten ook voorzien van alles van lierkabel en touw tot en met het Softrak terreinvoertuig, alles voorzien van een volledig certificatiepakket. Rotrex Equipment: • Mobiele Lieren - Hier bij Rotrex bieden we een uitstekend assortiment aan op een aanhanger gemonteerde lieren die u kunt huren of kopen. Zoals met al het materieel dat we aanbieden, zijn onze trailerlieren voorzien van een volledig certificeringspakket, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u een veilig, betrouwbaar en geschikt voor uw doel hebt gemaakt. • Vaststaande Lieren - Op een voet gemonteerde lieren zijn nuttig in een groot aantal verschillende situaties. Rotrex heeft hydraulische, lucht-, elektrische en diesellieren in voorraad, met capaciteiten variërend van 300 kg tot maar liefst 200 ton. • Kabeltransporteurs • Haspelbokken en -rotators • Haspelwagens • Offshore materieel • ATV's • Mobiele spoelmachines • Liertoebehoren Rotrex Services: Verhuur, Verkoop, Diensten, Testen, Opleiding Industrie: Nutsvoorziening, Bouw, Energie, Infra, Onderhoud, Offshore

 5. ZITRÓN

  Spanje

  Wij zijn een Spaanse onderneming die marktleider is in de fabricage van ventilatiesystemen voor de mijnindustrie, openbare werken en scheepsbouw. Met meer dan 50 jaar ervaring, een diepgaande kennis van de sector en verregaande technologische vakkennis kunnen we diverse, compleet custom made oplossingen bieden. Ventilatiesystemen voor de mijnindustrie, openbare werken en scheepsbouw.

 1. GEBUWIN

  Nederland

  Gebuwin is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige handbediende industriële lieren. Lift- en hijscapaciteiten voor handbediende lieren tot op 7.500 kg. Gebuwin levert klanten tevens elektrische bediende industriële lieren en is gespecialiseerd in hijs- en hefoplossingen op maat. Daarnaast is Gebuwin het aangewezen bedrijf voor pons- en freesonderdelen, substelsels en complete eindproducten.

 2. KURSCHILDGEN GMBH - TIGERHEBEZEUGE

  Duitsland

  Het bedrijf KURSCHILDGEN GMBH - TIGERHEBEZEUGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren heftrucks, en Hefmachines - heftrucks en pallettrucks. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 1. MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf MAKKON MUHENDISLIK MAKINE SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen, hijskranen met twee liggers, kraan, en Elektrische kettingtakels. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf HUCHEZ TREUILS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Brugkranen, Torenkranen, en Brugkranen. Het is gevestigd in Ferrieres, Frankrijk.

 3. GROUPE DLD

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE DLD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Saint Ouen L'aumone, Frankrijk.

 4. LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf LIFTKON MÜHENDISLIK VE VINÇ SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. PULLFORCE WINCH

  Turkije

  Het bedrijf PULLFORCE WINCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slepen en takelen - materiaal, lieren, bosbouwlieren, Slepen en takelen - materiaal, en koppelingen voor aanhangwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. OZARAR HOIST & CRANE

  Turkije

  Het bedrijf OZARAR HOIST & CRANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraan, onderhoud kranen, repartie van lieren, en Takels en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. MV YANTRA

  Bulgarije

  Het bedrijf MV YANTRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is gevestigd in Gabrovo, Bulgarije.

 8. MDS MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf MDS MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren poorten met openingsssysteem. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. IZUMI PRODUCTS (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IZUMI PRODUCTS (UK) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - distributiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, snijapparaten, hydraulische, crêpemachine, snijbeitel, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Bishop Auckland, Verenigd Koninkrijk.

 2. CABLERO SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CABLERO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, Takels en lieren, Kabels, gedraaid, Hefinrichtingen, Veiligheidstuig, en Takels en lieren. Het is gevestigd in Iasi, Roemenië.

 3. ATIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ATIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, Takels en lieren, manipulatoren, en stabilisatoren. Het is gevestigd in Mezzolombardo, Italië.

 4. HERIPRET MAINTENANCE - AGENCE DE MAUBEUGE & SIÈGE SOCIAL

  Frankrijk

  Het bedrijf HERIPRET MAINTENANCE - AGENCE DE MAUBEUGE & SIÈGE SOCIAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolbruggen en portaalkranen, Takels en lieren, Rolbruggen en portaalkranen, Takels en lieren, en Hefapparaten. Het is gevestigd in Bavay, Frankrijk.

 5. ABUS GRUAS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ABUS GRUAS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren portaalkranen. Het is gevestigd in Centelles ( Barcelona ), Spanje.

 6. PAKSAN MAKINE MUHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf PAKSAN MAKINE MUHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Takels en lieren, vrachtwagen met tuimelvlak, luchtvaartplatformen, Takels en lieren, en hefplatform. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. BALKANSKO ECHO

  Bulgarije

  Het bedrijf BALKANSKO ECHO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische takels voor het hijsen van goederen, portaalkranen, explosieveilige rolbruggen, en explosieveilige takels. Het is gevestigd in Gabrovo, Bulgarije.

 8. SE DANYLCHENKO

  Oekraïne

  Het bedrijf SE DANYLCHENKO, is een Distributeur, en actief in de sector Takels en lieren. Het is gevestigd in Kryvoy Rog, Oekraïne.

 9. AYNALI CRANE

  Turkije

  Het bedrijf AYNALI CRANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren hefmachines, en zoete gelatines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. FIXATOR

  Frankrijk

  Het bedrijf FIXATOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mandenlift. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Takels en lieren, Hijswerk - materiaal en accessoires, en Takels en lieren. Het is gevestigd in St Barthélémy D'anjou, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis