• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • taleninstituten

Resultaten voor

Taleninstituten - Import export

 1. OUISAY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OUISAY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Taleninstituten. Het is tevens aanwezig in de sectoren cursussen Engels, Cursussen business Engels op afstand, Online cursussen Engels, en Online cursussen Frans. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. GEADOC

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEADOC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Taleninstituten. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 3. TRADUCO FACHÜBERSETZUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRADUCO FACHÜBERSETZUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Taleninstituten. Het is gevestigd in Halle (westfalen), Duitsland.

 4. COLEGIO INTERNADO SAN JOSÉ (JESUITAS) DE VILLAFRANCA DE LOS BARROS

  Spanje

  Het Jezuïeten College San José de Villafranca de los Barros (Badajoz), met tweetalige klassen, een middelbare school met uitmuntende resultaten, een volledige opleiding op zowel het academische, buitenschoolse, humane en christelijke vlak, van de lagere school tot de eindexamenklassen. Meer dan 120 jaar geschiedenis. Internaat voor jongens en meisjes. 37.000 m²­­ sportfaciliteiten, zwembad, eetzaal, conferentiezalen met een ontvangstcapaciteit van 2.000 personen, nieuwe technologieën toegepast binnen de opleiding, schoolorkest

 5. ELAN LANGUAGES

  België

  ElaN Languages is uw partner voor alle talen. Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle taalcursussen, vertalingen, HR-services of tolkdiensten? We beantwoorden snel alle verzoeken met een persoonlijke en resultaatgerichte oplossing. Of u nu een eenmanszaak hebt, directeur bent van een mkb of in een bedrijf werkt met 5.000 werknemers, uw vereisten zijn voor ons allemaal even belangrijk. We begrijpen wat u nodig hebt en ontwikkelen oplossingen op maat. MyElaN is de kers op de taart. MyElaN is de kers op de taart: een doeltreffend onlinetaalplatform dat uw werk eenvoudiger en uw leven een beetje leuker maak. ElaN Languages heeft kantoren in België, Nederland, Frankrijk en Rusland. ElaN Languages was het eerste vertaalbureau in de Benelux dat de Europese EN 15038-norm heeft gehaald, het Europese kwaliteitslabel voor vertaalservices.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DAGNALL TALEN

  Nederland

  Dagnall Taleninstituut & Vertaalbureau verzorgt al sinds 1982 taaltrainingen en vertalingen voor bedrijven, de overheid en particulieren. Dagnall Taleninstituut & Vertaalbureau streeft ernaar de beste en vriendelijkste service te bieden en beschikt over een prachtige selectie van taaltrainers, vertalers, tekstschrijvers en tolken. Dagnall Talen is al ruim 35 jaar de specialist bij uitstek op het gebied van taalcursussen in de populaire talen zoals Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, maar ook in de minder vaak gevraagde talen zoals Noors en Arabisch. U kunt bij ons terecht voor een zakelijke of particuliere taalcursus als privéles of in groepsverband. Het vertaalbureau van Dagnall Talen kan ook al uw vertalingen verzorgen. Wij verzorgen vertalingen in alle talen voor websites, handleidingen, presentaties, enz. Wij werken professioneel, vlot en flexibel.Daarnaast kunt u bij Dagnall Talen terecht voor het schrijven en redigeren van buitenlandse teksten voor allerlei doeleinden. Dagnall Talen fungeert ook als een ervaren tolkbureau met professionals die ervoor zorgen dat mensen elkaar kunnen verstaan en begrijpen. Tenslotte is Dagnall Talen een tekstbureau met tekstschrijvers die uw boodschap perfect over kunnen brengen in de door u gewenste stijl. De medewerkers van Dagnall Talen zijn hoopopgeleide professionals met hart voor taal en cultuur.

 2. ALTISSIA

  België

  Altissia International is een groep gespecialiseerd in taalopleidingen op afstand. Het hoofdkantoor is gevestigd in België en de Groep is wereldwijd actief. Onze taalcursussen worden aangeboden via een e-learningplatform en kunnen worden gecombineerd met andere blended learning technieken. Altissia biedt een leerplatform voor vijf talen: Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands, voor alle niveaus, vanaf echte beginners tot gevorderde cursisten. Het platform is helemaal online, vergt geen enkele installatie van software en biedt duizenden uren cursussen die alle aspecten van het beroepsleven en het sociale leven bestrijken. Onze opleidingen volgen de officiële Europese niveaus van het CEFR. De cursussen zijn het resultaat van de ervaring van een team professionele taalkundigen die al meer dan 25 jaar actief zijn in de wereld van het onderwijs en professionele opleidingen.

 3. SR TRAINING

  Nederland

  ZAKELIJK ENGELS VOOR PROFESSIONALS in bedrijven U wilt een cursus Zakelijk Engels voor uzelf of uw medewerkers. Geen doorsnee taalcursus Engels maar een interactieve maatwerktraining! Vooral praktisch, gelijk toepasbaar en aansluitend op de dagelijkse praktijk. SR training helpt u en uw medewerkers, om met meer zelfvertrouwen en kennis van taal en cultuur te communiceren. Business English is ons specialisme. Het 6 stappenplan in de trainingen 1) Luisteren naar uw wens: een gesprek met u als opdrachtgever waarin u duidelijk maakt wat de doelstelling is. We leggen u onze werkwijze uit en doen u een vrijblijvende offerte. 2) Een persoonlijk intakegesprek met de deelnemers voor niveaubepaling van het Engels volgens de standaard van het CEF. Daarnaast willen we ook graag de persoonlijke doelstellingen van de deelnemer weten en uitdagingen in het werk. 3) Een voorstel voor een effectieve groepssamenstelling en een voorstel voor een maatwerk training welke direct toepasbaar is in het dagelijkse werk. 4) Opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken: helder en overzichtelijk. 5) Starten van de training: het inplannen en starten op korte termijn. 6) Nazorg: heeft de training de gewenste resultaten opgeleverd en/of ontvangt u nog graag aanvullend materiaal bijvoorbeeld. Is het wenselijk om over een wat langere tijd ‘refreshing’ bijeenkomsten te plannen? Kunnen we over een onderwerp meedenken? Maatwerktrainingen zakelijk Engels voor bedrijven die gelijk toepasbaar zijn.

 4. NOTULEERSERVICE NEDERLAND BV

  Nederland

  Notuleerservice Nederland vindt het belangrijk dat de inhoud van waardevolle besprekingen behouden blijft en gedeeld kan worden. Een goed verslag is daarbij onontbeerlijk. Het maakt het besprokene zichtbaar en bevordert het zetten van concrete stappen. Vanuit dit inzicht verankert Notuleerservice Nederland kennisoverdracht, standpuntbepaling en/of besluitvorming in hoogwaardige verslaglegging. Wij verbinden ons met profit-, non-profit- en overheidsorganisaties die deze overtuiging delen en die zich bewust zijn van de waarde die hun vergaderingen vertegenwoordigen. Notuleren is een vak Vakbekwame notulisten zijn professionals die zich de materie van een vergadering snel eigen maken en die de inhoud ervan zorgvuldig en scherp kunnen samenvatten. Zij zijn als onafhankelijke waarnemers in staat het besprokene volledig objectief weer te geven. Bovendien weten zij voor ieder verslag een toon en omvang te kiezen die past bij de vergadersituatie.

 5. LANGUAGE CORNER

  Nederland

  Language Corner biedt talencursussen en privélessen in Amsterdam Oud-West aan voor volwassenen, kinderen en bedrijven. U kunt kiezen uit een Engelse taalcursus, Spaanse taalcursus of Nederlandse taalcursus. Onze cursussen zijn professioneel, positief, vermakelijk en zeer interactief. Onze enthousiaste en inspirerende docenten gebruiken een grote verscheidenheid aan leuke en creatieve activiteiten naast het gebruik van de studieboeken. De lessen worden gegeven in een relaxte en gezellige atmosfeer. Al onze docenten zijn ervaren en gecertificeerd, maar vooral ook heel leuk en inspirerend. Daardoor weten zij het beste uit jou als student te halen. Als student kan je kiezen uit groepscursussen (Engels, Nederlands of Spaans) of privélessen. Daarnaast bieden we Engelse en Spaanse cursussen voor kinderen. Voor bedrijven bieden we in-company professionele taalcursussen op maat. Naast onze taalcursussen organiseren we diverse extra activiteiten, zoals language exchange Bar Nights en Movie Nights.

 1. TIBAS-CO TALENINSTITUUT

  Nederland

  ZAKELIJKE CURSUS ITALIAANS: LEREN MET HUMOR? Wat betekent het vertrouwen winnen van de Italianen als je wil zakendoen met hen? Stel je voor dat je nieuwe producten kan importeren/exporteren zonder taalbarrières en dat jullie gaan samenwerken en onderhandelen met positieve resultaten voor allebei partijen… Er is maar één weg: een zakelijke cursus Italiaans op maat te volgen en het liefst op een ludieke en gestructureerde manier van een deskundige native speaker. Wat is je handel? design, food, wijn, technische onderdelen, motoartikelen, mode, speciale werkkleding… welk branche dan ook bij de zakelijke cursus Italiaans van Tibas-co Taleninstituut leer je naast je basistaal ook de specifieke woorden van je vakgebied. En absoluut niet te vergeten zijn de culturele verschillen (ook qua business) tussen Italianen en Nederlanders! Iets minder direct zijn helpt het vertrouwen te krijgen en aandacht besteden aan je uiterlijk is je visitekaartje. Zoals in onze website vermeld gaan we samen op ontdekkingsreis met grappige anekdotes, die faciliteren plezier en kennis. Waar? Op je kantoor of online of bij Tibas-co in Tilburg! Wat voor cursus bij jou of je team past, wordt het na een vrijblijvende intake gesprek met de docent besloten. Nieuwsgierig naar je kansen? Contact: www.tibas-co.nl GRAZIE e ARRIVEDERCI!

 2. KASTEEL VAN VELM

  België

  Talencentrum van Velm biedt taalcursussen en taalstages aan van Frans, Duits, Nederlands en Engels aan volwassenen en studenten van lager tot hoger onderwijs. De cursussen kunnen zowel privé als in groepslessen gegeven worden. De tijdstip van de cursussen zijn flexibel, een academisch jaar, een semester, een kwartaal, cursussen tijdens de vakanties of remediëringsstages, de keuze is groot. De programma’s zijn zodanig uitgewerkt dat iedereen er iets kan vinden dat aangepast is aan zijn of haar behoeften. Het accent ligt op het communicatieve aspect van de taal zonder dat de andere aspecten ervan uit het oog te verliezen. U kunt altijd rekenen op onze gekwalificeerde lesgevers, die u door hun motivatie en ervaring tijdens de hele duur van de stage ondersteunen. De taalcursussen en stages kunnen zowel in België als in het buitenlang gegeven worden.

 1. CDF COURS DE FRANÇAIS

  Nederland

  CDF Cours De Français is een modern en dynamisch instituut voor Franse cursussen in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Franse taalcursussen en trainingen voor zowel de zakelijke markt als particulieren. CDF Cours De Français werkt uitsluitend met professionele taaltrainers, een team van native speakers, allemaal experts in hun vakgebied. Of u nu in de sector sales en marketing, juridische dienstverlening, financiële dienstverlening of logistiek en transport werkt, wij bieden u efficiënte Franse taalcursussen op maat. Wij weten hoe belangrijk het is om goed bij de praktijk aan te sluiten. Daarom besteden wij bij onze in-company zakelijke cursussen naast het leren van de Franse taal ook ruime aandacht aan het specifieke jargon dat in uw branche gebruikt wordt. De cursussen sluiten bovendien naadloos aan bij de situatie in uw bedrijf. Het geleerde is daardoor direct in de praktijk toepasbaar. Onze expertise beslaat onder andere de volgende gebieden. sales en marketing HRM financiële dienstverlening juridische dienstverlening ICT techniek automotive management/directie/bestuur logistiek/transport administratie luchtvaartsector

 2. GOETHE-INSTITUT W KRAKOWIE

  Polen

  De hoofdvestiging van het Goethe-Institut ligt in het hart van de stad Krakau.Wij begonnen onze activiteit reeds in 1991. We beschikken dus over veel ervaring, ondersteund door jarenlange praktijk, die bewijzen dat we op een effectieve en zeer toegankelijke manier onderwijzen.We hebben een reputatie op de markt, en daarom hebben wij een groot klantenbestand, en genieten van de samenwerking die we met hen hebben opgebouwd. Werk ook met ons samen, als onze projectpartner of sponsor.

 3. PHONE LANGUAGES

  België

  Phone Languages, een Belgisch familiebedrijf, biedt talenopleidingen op afstand aan professionals uit uiteenlopende sectoren. Wij streven ernaar te voldoen aan de behoeften van bedrijven op het gebied van soepele en sectorgerichte communicatie in buitenlandse talen. Onze docenten stellen u hun ervaring ten dienste om een specifieke antwoord op uw behoeften te bieden.

 4. SFC- IDIOMA Y VACACIONES

  Spanje

  We zijn een team van professionals met meer dan 35 jaar ervaring: PROGRAMMA VOOR JONGEREN VAN 10 T/M 18 JAAR, SCHOOLJAAR, TALENLESSEN IN HET BUITENLAND, KAMPEN, SPORT, VOORBEREIDING OP EXAMENS. SFC-Idioma y Vacaciones werd opgericht in 1979 te Keulen in Duitsland en is een culturele organisatie zonder winstoogmerk. We zijn sinds 1984 in Spanje gevestigd en zijn gespecialiseerd in alle programma's voor talenlessen in het buitenland en dragen bij aan het aanleren van Duits, Engels en Frans.

 5. INSTITUTO INTERNACIONAL DE IDIOMAS

  Spanje

  Vooraanstaande school op het gebied van talenonderwijs aan de westelijke Costa del Sol sinds 1982. Onze scholen in Marbella geven elk jaar les aan meer dan 1 300 leerlingen. Al onze vestigingen zijn ISO 9001 gecertificeerd voor de kwaliteit van het beheer. Spaans voor buitenlanders, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Russisch en Chinees.

 6. LSI (LANGUAGE STUDIES INTERNATIONAL)

  België

  LSI SPRL is een talenschool in dienst van bedrijven en particulieren sinds 1974. De leraren zijn native speakers en onderwijzen er taalcursussen in groepen of individueel, op een praktische en communicatieve manier, voor alle niveaus. LSI biedt algemene en gespecialiseerde taalcursussen voor bedrijven. LSI helpt u beter te communiceren: aan de telefoon, in een vergadering, tijdens een interview of tijdens onderhandelingen of officiële presentaties.

 7. QUEEN'S GATE SCHOOL

  Spanje

  Sinds zijn creatie in 1994 heeft de school als objectief zijn leerlingen zo goed mogelijk op te leiden zodat ze de beste banen zullen hebben, om diploma's te behalen, en zorgeloos in het buitenland te reizen, enz. Spaans leren in het hart van Spanje. Talenschool: Engels, Frans, Chinees, enz.. Lessen in het buitenland: Verenigde Staten, Engeland, Ierland. Examens voor certificaten. Sinds 1994 verhogen wij uw kansen op succes.

 8. KOINE' SOC.COOP.A R.L.

  Italië

  Koinè Center heeft talenscholen in Florence, Lucca, Bologne en Camogli, aan zee, en biedt studenten een uitgebreide keuze aan locaties en talen in onze scholen gekenmerkt door de fijne sfeer en de kleinschaligheid. Alle steden staan internationaal bekend om hun cultureel erfgoed, landschap, architectuur en levensstijl. Een perfekte basis voor uw verblijf waar van alles is te zien en te doen.

 1. BRITISH TEAM

  Italië

  British Team is een talenschool, die het Europees referentiekader volgt. De school is geaccrediteerd door de regio Lombardije en is dus bevoegd om alle nodige lessen te geven voor het verkrijgen van opleidingskredieten. Wij organiseren cursussen in informatica, opleidingen en cursussen in geavanceerde informatica, online cursussen, over veiligheid op de werkvloer en wij organiseren studiereizen naar het buitenland.

 2. EASY DUTCH PLUS

  Nederland

  Learn Dutch and Dutch Lessons for foreigners in Amsterdam at Easy Dutch PlusForeigners in the center of Amsterdam! Come and learn dutch at your level and your place. You can start here every day of the year and the 7 teachers have a lot of experience and all modern methods of learning Dutch in Holland.

 3. ESCUELA DE ESPAÑOL DELE MALAGA

  Spanje

  School voor Spaans.

 4. CIS S.CON SRL

  Italië

  CIS ontwerpt, organiseert en beheert cursusactiviteiten en advies aan bedrijven en oriënteert en leidt jongeren op om hun toegang tot de arbeidsmarkt te vereenvoudigen.

 5. BABEL FULL LANGUAGE SERVICE

  België

  Taalcursussen Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans (ook voor jongeren), Portugees, Arabisch en andere talen ook mogelijk op alle niveaus : initiatie - tussenniveau - gevorderden.

 6. TALENCENTER

  Nederland

  Bij Talencenter word er Franse, Spaanse, Nederlandse en Hebreeuwse les gegeven, .Er worden ook examentrainingen gegeven, ook voor dyslectici. Kijk voor meer informatie op onze site

 7. LANGOLERTA

  Duitsland

  Het bedrijf LANGOLERTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Taalvakanties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taleninstituten, Taleninstituten, en bedrijfslessen op maat. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 8. MEANZ

  Frankrijk

  Het bedrijf MEANZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Taleninstituten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 9. NAB COTTAGE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NAB COTTAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Taleninstituten. Het is gevestigd in Ambleside, Verenigd Koninkrijk.

 10. SCHOOL OF INTERNATIONAL COMMUNICATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHOOL OF INTERNATIONAL COMMUNICATION GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Taleninstituten. Het is tevens aanwezig in de sectoren talenscholen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Taleninstituten - Import export

Aantal resultaten

810 Bedrijven