• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tandraderen

Resultaten voor

Tandraderen - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. Z.M.C. ITALIA

  Italië

  ZMC ITALIA, opgericht in 1954, is een belangrijke producent van industriële transportbandkettingen. De onderneming vervaardigt, naar het ontwerp van de klant, kettingen die aan iedere toepassing zijn aangepast, die aan de normen ISO-DIN-BRITISH STANDARD-ANSI voldoen of die niet-gestandaardiseerd zijn, met metrische steek. Kettingsteek van 25 tot 600 mm en meer. Breukbelasting tot 1 200 000 N. Dikte van de platen van 2 tot 60 mm. Productiematerialen: van ijzer tot en met nikkellegeringen. Alle belangrijkste chemische, thermochemische behandelingen en galvanische en chemische coatings.

 3. MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandwieldrijfwerken van staal. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. IBERPIÑON SL

  Spanje

  Het bedrijf IBERPIÑON SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, Tandraderen, Pijnboompitten - vruchten, levensmiddelen - import/export, en voedingsmiddelenproducent. Het is gevestigd in Pedrajas De San Esteban, Valladolid, Spanje.

 5. MINI GEARS (STOCKPORT) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MINI GEARS (STOCKPORT) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, Tandraderen, Tandwieldrijfwerken, Programmering van machine met digitale bediening 3 en 5 assen, Tandraderen, en tandheugels. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LLC MODULTEC

  Wit Rusland

  Het bedrijf LLC MODULTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cilindrische tandwieldrijfwerken, tandwieldrijfwerken voor transmissies, en helicoïdale tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Gomel, Wit Rusland.

 2. ABMI

  België

  Het bedrijf ABMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, Dichtingsringen, Kogellagers, precisiemechanica, Tandraderen, Dichtingsringen, en Kogellagers. Het is gevestigd in Deux-Acren, België.

 3. AXOMECA

  Frankrijk

  Het bedrijf AXOMECA, is een Distributeur, en actief in de sector Snelheidsvariatoren en -reductoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, elektrische motoren, Lagers, Tandraderen, en lagers. Het is gevestigd in Aubagne, Frankrijk.

 4. AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, filtratie van farmaceutische producten, Tandraderen, Inwendige tandwielen, en conische tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Istanbul/bayrampaşa, Turkije.

 5. AMIS

  Frankrijk

  Het bedrijf AMIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, Tandraderen, en Versnellingsbakken. Het is gevestigd in Montluçon Cedex, Frankrijk.

 1. ITAFRAN

  Frankrijk

  Het bedrijf ITAFRAN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lagers, en lagers. Het is gevestigd in Corbas, Frankrijk.

 2. ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandwieldrijfwerken van staal, computer ondersteund snijden en slijpen, wormasdrijfwerken voor overbrenging, en slijpwerk. Het is gevestigd in Başakşehir, Turkije.

 1. YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandheugels, accessoires en reserveonderdelen, en epicyclische reductoren. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED, en actief in de sector Kwaliteitsborging en certificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, Tandraderen, en Bewerkte onderdelen. Het is gevestigd in Brighouse, Verenigd Koninkrijk.

 3. PIÑONES MATEO ZARA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PIÑONES MATEO ZARA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Cadiz, Spanje.

 4. DMS TEKNIK MALZEME

  Turkije

  Het bedrijf DMS TEKNIK MALZEME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricages in onderaanneming. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL

  Spanje

  Het bedrijf PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Vejer De La Frontera, Spanje.

 6. S.C.MASINI S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf S.C.MASINI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandraderen, en Tandraderen. Het is gevestigd in Targu Jiu, Roemenië.

 7. REQUISITOS UNÂNIMES

  Portugal

  Het bedrijf REQUISITOS UNÂNIMES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tandraderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren jonge pijnbomen, en verf. Het is gevestigd in Amora, Portugal.

 8. NEY DRAHTERODIEREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Ney Drahterodierservice GmbH, uw leverancier op het gebied van draaderosie, werd in 1995 opgericht door de heer Herbert Ney. Op 01 februari 2021 nam de heer Andreas Koch het bedrijf over na bijna 25 jaar in dienst te zijn geweest. Het bedrijf gaat nu verder onder de nieuwe bedrijfsnaam Ney Drahterodieren GmbH. Er werden voortdurend nieuwe investeringen gedaan om de kwaliteit, doeltreffendheid en flexibiliteit te verhogen en de leveringstermijnen te verkorten. Een belangrijke mijlpaal was de automatisering in 2011, waardoor de stilstandtijd van de vonkmachines volledig wegvallen voor onderdelen tot 15 kg. De hoogste precisie en oppervlaktekwaliteit (tot Ra 0, 1) worden gegarandeerd door gebruik te maken van de Agie Cut Progress, VP2, VP3 en VP4 van GF Machining Solution in bijna alle afmetingen. Tapers tot 45° graden kunnen dankzij een speciale optie ook op de AC Progress VP4 worden uitgehold. Een roterende spindel (Hirschmann) en een startgatboormachine breiden het werkspectrum verder uit.Met de Contura 2G meetmachine van Carl Zeiss Messtechnik GmbH kunnen wij gecompliceerde contouren zeer nauwkeurig controleren en de werkstukken voor de afzonderlijke pallets van de robot opmeten. Wij staan tot uw beschikking voor vragen en werkzaamheden op het gebied van draaderosie.Leverancier van: Boor-erosie | CNC-draad-erosie | Draad-erosie | Vonk-erosie | Gereedschapmakerij op maat | Tandwielen in de omgeving van Saarbrücken (Saarland)

 1. STELTER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Een partner van kwaliteit. Al meer dan 60 jaar. Opgericht in 1950, heeft ons door de eigenaar geleide bedrijf zich ontwikkeld tot de kwaliteitsleider voor tandwielcomponenten in heel Europa.Tegenwoordig produceren zo'n 400 medewerkers grote en kleine series in een fabrieksoppervlakte van meer dan 26.000 m² met een maatstafgevende precisie en variëteit. Hier komt het beste samen: /// Marktstabiliteit en innovatie.Leverbetrouwbaarheid is een topprioriteit voor onze klanten.De marktstabiliteit van het bedrijf, die zich in de afgelopen decennia heeft bewezen, geeft u de zekerheid dat u te allen tijde een betrouwbare partner aan uw zijde heeft, ook op lange termijn. Naast de permanente beschikbaarheid van de precisieproducten is er een extreem hoog innovatiepotentieel.Ons vermogen om in de kortst mogelijke tijd nieuwe producten voor nieuwe toepassingen te vervaardigen, is de beste basis om samen met onze klanten te groeien.

 2. BIVAL SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bival spa is werkzaam in een overdekte vestiging van ongeveer 3.000 m², met een machinepark dat uit 21 meerspillige draaibanken, 3 transfers en 21 gediamanteerde draaibanken bestaat. De permanente ontwikkeling van de machines en steeds gekwalificeerder personeel, in combinatie met succesvolle inspanningen van onze verkopers, stellen ons vandaag in staat voor een groter publiek te werken in de pneumatica, de elektronica, hydraulica, tuinders en meubels. Bival produceert details op maat door zich voortdurend te richten op onderzoek naar volledige kwaliteit en door zijn productie te onderwerpen aan zeer nauwgezette controles via de S.P.C. (controles via de computer). De voortdurende verbetering van de procedures van het bedrijf hebben ons in staat gesteld het kwaliteitscertificaat SINCERT DNV UNI EN ISO 9001: 2008 te verkrijgen. Onze pluspunten zitten in de uitstekende kwaliteit-/prijsverhouding en in de snelheid van de uitvoering van de bestellingen.

 3. FRATELLI GEROSA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRATELLI GEROSA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbindingsstukken, moeren, draaiwerk staven, elementen, tandraderen voor versnellingen voor fietsen, draaien metalen, draaien, precisiedraaiwerk, en mechanische draaierij. Het is gevestigd in Cremella, Italië.

 4. RUTECKI

  Frankrijk

  Het bedrijf RUTECKI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, machinale bewerking volgens tekening van katrollen en tandwielen, gewapende tandriemen, kettingen en tandraderen voor motoren, en Precisiemechanica. Het is gevestigd in Voujeaucourt, Frankrijk.

 5. O.M.C. S.R.L.

  Italië

 6. BRA - VE

  Italië

 7. HSI-SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Groot- en detailhandelaar voor de industrie, metaal- en staalconstructie, architectuur en design. Kogels in alle materialen: PRECISIEKOGELS van staal, niro, messing, brons, aluminium, glas & kunststof, kogels van HARDMETAAL, aluminiumoxide, keramiek, lood, hout en rubber POLEERKOGELS, -stiften en -lichamen van staal, niro, glas, keramiek & hout IJZEREN KOGELS: vol en hol, maalkogels & straalmiddel MESSING KOGELS: vol en hol, met tandraderen, halve schalen, bronzen kogels KUNSTSTOF KOGELS: polyamide, hostaform, teflon, polypropyleen, polyethyleen, polyurethaan, enz. GALVANISCHE VLOTTERBALLEN, SCHUIMBALLEN, GEKLEURDE DECORATIEVE KOGELS, ACRYL EN LAMPEKAPKOGELS, CILINDERROLLEN, NAALDROLLEN van staal volgens DIN 5 402 MACHINEHANDGREPEN van kunststof en aluminium.