• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tandwieldrijfwerken

Resultaten voor

Tandwieldrijfwerken - Import export

 1. PGR DRIVE TECHNOLOGIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  PGR Drive Technologies, opgericht in 1998, is een toonaangevende Turkse fabrikant van industriële tandwielkasten. We hebben ons met succes gevestigd op de binnenlandse markt en ons bereik uitgebreid naar meer dan 80 landen verspreid over vijf continenten, met name in Duitsland. PGR is voornamelijk actief in Aydın aan de Egeïsche kant van Turkije. We hebben een jaarlijkse productiecapaciteit van 250.000 tandwielkasten op een centraal fabrieksterrein van 15.000 m2 en een assemblagefabriek van 20.000 m2. Daarnaast werkt PGR samen met verschillende distributeurs en heeft het een assemblagefabriek van 5.800 m2, PGR GmbH, in Duitsland. Onze toepassingsgebieden omvatten cement en mijnbouw, kranen, transportbanden, pompen, bouw, textiel, bosbouwproducten, metaalverwerking, recycling, drank en voedsel, landbouw en veeteelt. PGR biedt een uitgebreide productportfolio die bestaat uit: •Helische tandwielkasten •Helische kegelwielkasten •-Helische wormwielkasten •Parallel opgestelde tandwielkasten •Planetaire tandwielkasten •Industriële tandwielkasten •Op as gemonteerde rechte tandwielkasten •Wormwielkasten •Kraanwielkasten •Motoren voor pluimveehouderijen •Voermengeraandrijvingen •Extruder tandwielkasten •Cilindrische tandwielkasten •Cycloïdale tandwielkasten Onze missie is om efficiënte en hoogwaardige oplossingen te bieden om aan de eisen van onze klanten te voldoen, met behulp van de nieuwste informatietechnologieën en high-tech productielijn.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  AICS BUSINESS SOLUTION is een onderneming gevestigd in Turkije, sinds 1994 gespecialiseerd in diensten zoals precisiegietwerk, draaiwerk, slijpwerk, zandgieten van aluminium, ijzer en staal, smeden, spuitgieten van plastic, persgieten van aluminium, lage druk gieten, spuitgieten van zink, lasersnijden, buigen en stempelen. Dankzij onze vakbekwame technici, maken wij gebruik van knowhow, vakkennis en marktkennis als dienst om u halfafgewerkte en afgewerkte producten te leveren. Onze bewerkingsafdelingen beschikken over moderne installaties met meer dan 30 5-assige slijpmachines. Wanneer wij uw producten uitvoeren, selecteren wij de beste zakelijke partner voor u en begeleiden wij u in uw projecten van het begin tot de assemblage. Met ons stevig netwerk van leveranciers in diverse gebieden en onze langjarige ervaring zijn wij in staat om op de beste manier aan uw behoeften en eisen te voldoen. Wij helpen u om markten te ontwikkelen en uit te breiden. Als experts op locatie, begeleiden wij u en waarborgen wij de implementatie van uw individuele vereisten. Met ons vakbekwaam team nemen wij uw werk over en maken een zorgvuldige selectie van geschikte leveranciers, van de opvolging van de productie tot de verzending en klantendienst. Welke productsegmenten, speciale grondstoffen of (half-)producten u nodig hebt, wij geven u toegang tot ons uitgebreid netwerk van leveranciers Met ons bent u aan de goede zijde voor uw aankoop, met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de levering, productkwaliteit en kostenefficiëntie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen!

 3. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 4. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam Allweier staat sinds 1970 voor hoogwaardige systeemcomponenten, gedraaide en gefreesde onderdelen en tandwieltechnologie in de hightech regio van het Bodenmeer. Sinds 2002 bundelt Allweier Systeme GmbH (ASG) haar kerncompetenties in tandwielconstructie en aandrijftechnologie innovatieve en eersteklas producten gemaakt: Wielnaafversnellingsbakken van ASG worden overal gebruikt waar een hoge vermogensdichtheid, vermogen, uithoudingsvermogen en 100% Made in Germany gewenst en gewaardeerd zijn. Op basis van deze krachtige versnellingsbakken hebben we complete, zeer efficiënte aandrijvingen ontwikkeld samen met sterke partners. Het resultaat is modulaire, compacte en klantspecifieke aandrijvingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Blijf rollen - blijf in beweging en blijf in beweging. We streven ernaar te voldoen aan de eisen van onze klanten aan hun en onze producten. Keep on rolling.

 5. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tosyalı Makina, opgericht in 1987, is een toonaangevend bedrijf binnen de Turkse krachtoverbrengingsmarkt, en kan bogen op 37 jaar ongeëvenaarde industriële expertise. Wij verhogen op constante wijze ons importvolume en marktaandeel dankzij een nauwkeurige analyse van internationale ontwikkelingen en sectortrends wat onze onwrikbare inzet voor uitmuntendheid weerspiegelt. Ons uitgebreide productassortiment wordt op zorgvuldige wijze vervaardigd om te voldoen aan de diverse behoeften voor krachtoverbrenging waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige oplossingen. Ontdek de voordelen van Tosyalı Makina dankzij onze oplossingen op maat, het aanbod van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Ons streven naar uitzonderlijke klanttevredenheid komt tot uiting in onze inzet voor soepele en snelle leveringen en het verstrekken van gratis monsters op aanvraag. Kies voor onze efficiënte, waarde gedreven oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overschrijden. Bekijk onze diverse productcategorieën: •Tandwielen •Kettingen •Lagers en Behuizingen • Aandrijf v-riemen •Klembusriemen • Bussen en Naven •Tandheugels •Tandraderen •Vergrendelingssystemen •Koppelingen •Lineaire geleiders •V-riemen Bij Tosyalı Makina, overtreffen we de verwachte productkwaliteit en bieden we optimale klanttevredenheid dankzij een correct voorraadbeheer en diensten op maat. Onze doorwinterde vertegenwoordigers garanderen een naadloze ervaring van de productselectie tot het traceren van de levering, waarbij wij altijd een stap verder doen dan de verwachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ITALGEAR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Italgear, marktleider op het gebied van precisie tandwieldrijfwerken, is actief in een vestiging met een overdekte oppervlakte van 5.000 m². Onze industriële groep verzorgt de complete productiefase voor de vervaardiging van bijgeslepen en afgebraamde cilindrische tandwieldrijfwerken, van kegelwielen met spiraalvormige en hypoïdtandwerk. Wij produceren onder meer bijgeslepen, gelepte en differentiële Gleason kegelwielen en wij vervaardigen complete mechanische overbrengingen en componenten. Wij verlenen tevens ontwerp- en co-engineeringdiensten.

 2. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Italië

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf vormt een ideale partner voor diegene, die middelgrote en grote tandwielen nodig heeft, voor wie speciale reductie-eenheden, kinematicasystemen of machines, die niet op de markt verkrijgbaar zijn, moet bestuderen en ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ons uitgerust voor het ontwerpen en bouwen van tandwielen tot 4000 mm, diameter module 30, zowel uitwendig als inwendig, conische tandwielparen met rechte vertanding tot 1000 mm, diameter module 30, heugels tot 5000 mm, lengte module 30.

 3. GUAITANI ELETTROMECCANICA - MOTORIDUTTORI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GUAITANI ELETTROMECCANICA - MOTORIDUTTORI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren cilindrische tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Masate, Italië.

 4. PEROMATIC GMBH

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PEROMATIC GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 5. EISELE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EISELE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 1. ZAE-ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAE-ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. C.T. INGRANAGGI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.T. INGRANAGGI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, tandwielen, en Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is gevestigd in Cento, Italië.

 1. G.E.S. SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf G.E.S. SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, frezen, draaiwerk met numerieke besturing, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, draaien, draaien metalen, en mechanische machinale bewerking. Het is gevestigd in Desio, Italië.

 2. MASSIMO MOLTRASIO INGRANAGGI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASSIMO MOLTRASIO INGRANAGGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandwielen voor takels voor het hijsen van goederen, tandwieldrijfwerken voor pompen, tandwiel, helicoïdale tandwieldrijfwerken, takelonderdelen en -accessoires voor het hijsen van goederen, cilindrische tandwieldrijfwerken, tandwielen, tandwieldrijfwerken voor transmissies, en trapezoidale schroeven. Het is gevestigd in Cusano Milanino, Italië.

 3. SOLZI INGRANAGGI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOLZI INGRANAGGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reductiemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandwieldrijfwerken, tandwieldrijfwerken, wormasdrijfwerken voor overbrenging, Tandwieldrijfwerken, cilindrische tandwieldrijfwerken, helicoïdale tandwieldrijfwerken, tandwieldrijfwerken voor transmissies, reductiemotoren met gefractionneerde kracht, en precisie reductoren. Het is gevestigd in Carnate, Italië.

 4. CMPLAST

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMPLAST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polyethyleen, Tandwieldrijfwerken, polyamide, polycarbonaat, polypropyleen, Polyethyleen, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, en klassieke bewerking. Het is gevestigd in Dlugie, Polen.

 5. C.C.T. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.C.T. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woningautomatisering, Tandwieldrijfwerken, producten voor metalen skeletbouw, Woningautomatisering, en Tandwieldrijfwerken. Het is gevestigd in Sannazzaro De' Burgondi, Italië.

 6. FB SRL

  Italië

  De firma F.B Srl is ontstaan in 1973 in de vorm van een werkplaats voor het boren en afbramen van tandwieldrijfwerken in opdracht van derden. Sinds het midden van de jaren '90 is het bedrijf enorm gegroeid, zowel qua infrastructuur als qua personeel, machines en omzet. De firma is gespecialiseerd in het trekfrezen (tot 350 mm diameter), gutsen en afbramen van kleine, middelgrote en grote series, naar ongelijk welke tekening of catalogusdetail, om een steeds grotere en veeleisendere klantenkring tevreden te stellen,

 7. BILLARD ENGRENAGES

  Frankrijk

  Het bedrijf BILLARD ENGRENAGES is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd op het gebied van cilindrische, conische en spiroïde tandwielen. Wij passen onze knowhow aan uw behoeften, zowel voor de volledige fabricage als voor het bewerken of bijslijpen van tanden van tandwielen of kroonwielen. Bewerken en bijslijpen van cylindrische of spiraalvormige tandwerken tot 600 mm doorsnee. Bewerken van rechte kegelvormige tandwielen met een diameter tot 500 mm Bewerken en bijslijpen van spiroïde tanden tot 450 mm, bewerken bij hoge snelheid tot 275 mm. Berekening en controle tandwielen op machine 3D Gleason Sygma7 Bewerken van tandwerken, bijslijpen van tandwerken , Coniflex bewerken, Coniflex tandwielen van Gleason, bewerken en bijslijpen spiroïde en kegelvormige tandwielen, kegelvormig recht freeswerk, conisch freeswerk, cilindrische tandwielen kegelvormig recht, spiro-conische tandwielen, bewerking en herstel van cylindrische tanden, bewerken en bijslijpen van spiraalvormige tandwerk.

 8. KVELB, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Elektrische aandrijvers van Siemens - elektromotoren, elektrische tandwieldrijfwerken, omzetters, softstarters, koppelingen en onderdelen voor automatisering, smeltveiligheden, relais en nog veel meer. We verzorgen wijzigingen, reparaties en assemblages van uitbreidingen voor elektromotoren en tandwieldrijfwerken, incl. ontwikkeling van oplossingen voor de klant. Dankzij onze grote opslagplaatsen en eigen workshop zijn wij in staat om snel en op een flexibele manier aandrijvers te leveren. Bovenstaande voorwaarden gelden niet alleen voor vaste klanten.

 1. AKTIM SP. Z O.O.

  Polen

  Onze onderneming is opgericht in 1990. Sinds het begin van onze activiteit hebben we banden onderhouden met de grootste Europese en Amerikaanse fabrikanten. Wij zijn gespecialiseerd in de import van industriële lagers, componenten voor krachtoverbrenging en gecentraliseerde smeersystemen. Wij hebben een uitgebreid productaanbod in voorraad. De levertijd voor items die niet in voorraad zijn is uiterst kort. Wij zijn in staat goederen te leveren via alle transportbedrijven en naar alle bestemmingen.

 2. STEMPLINGER KVF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEMPLINGER KVF GmbH is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige front hydraulische systemen. Continue controle van het kwaliteitsmanagement, alsmede hoog opgeleide medewerkers, zorgen ervoor dat we de wensen van de klant optimaal uit kunnen voeren. State of the art technologieën en een uitgebreide machinepark maken een hoge productie mogelijk, zodat bestellingen snel en flexibel kunnen worden uitgevoerd. Door te investeren in nieuwe CNC- machines en machines voor de gearing technologie heeft STEMPLINGER KVF GmbH daarnaast een goede reputatie als leverancier voor prototypes en producten op maat voor de automobielsector opgebouwd.

 3. TOTALENERGIES LUBRIFIANTS

  Frankrijk

  Total Lubrifiants is een tak van Total die specifiek voor de industrie bestemde producten en diensten biedt. Total Lubrifiants met zijn 120 dochterondernemingen wereldwijd, 42 blendingfabrieken, 5 800 werknemers waarvan 130 onderzoekers, biedt innovatieve en milieuvriendelijke producten en diensten. U kunt terecht bij onze deskundigen die oplossingen voor smering bieden voor meer dan 400 toepassingsgebieden, zij zullen u helpen om een oplossing te vinden voor uw industriële behoeften. Wij werken nauw samen met de fabrikanten en leveranciers van uitrustingen en beschikken over meer dan 4 000 OEM-goedkeuringen wereldwijd. Ook bieden wij een aantal diensten zoals de analyse van oliën (ANAC) en software voor o.m. onderhoudsbeheer met behulp van de computer (TIG6), voor betrouwbare oplossingen. De relatie met de klanten staat bij ons centraal en daarom wijdt een team zich volledig aan de commerciële en technische aspecten die aansluiten bij uw behoeften.

 4. MAQUINARIA ANASTASIO S.L.

  Spanje

  VERKOOP en reparatie van GEREEDSCHAPSMACHINES, nieuw en tweedehands.Persapparatuur, knipmachines, buigbanken, lieren, freesmachines, boormachines, buigmachines, polijstmachines, bijslijpachines, machines voor aluminium.

 5. ABM GREIFFENBERGER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  ABM Greiffenberger behoort tot de internationaal leidende systeemaanbieders van productieve aandrijfoplossingen en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van hoogwaardige elektromotoren en aandrijvingen.Producten: Elektromotoren, asynchroonmotoren, remmotoren, reductiemotren, reductiemotoren, recht-tandwielmotoren, bijzondere elektromotoren, frequentie-omzetter, elektrische aandrijvingen voor voertuigen, conisch drijfwerk, aandrijving met holle as, aandrijvingen.

 6. BEFARED S.A. FABRYKA REDUKTOROW I MOTOREDUKTOROW

  Polen

  Reductoren en motorreductoren BEFARED S.A. De firma is een leidende fabrikant van universele reductoren en motorreductoren. We bestaan al meer dan 130 jaar en hebben 80 jaar ervaring in de productie van aandrijvingscomponenten. Tijdens haar bestaan heeft BEFARED een serie genormaliseerde typen reductoren ontwikkeld. De apparaten zijn gestandaardiseerd en behoeven een minimum aan onderdelen en accessoires. Een groot aantal toepassingen is mogelijk dankzij halfautomatische machinegereedschappen.

 7. BERGA SRL

  Italië

  Geschraapte en bijgeslepen precisie tandwieldrijfwerken. Bijgeslepen spieassen, rechte kegelwieldrijfwerken, tandheugels, trekfreeswerk. Diensten: Trekfreeswerk - vertanding voor afwikkelfrees - vertanding voor messen - rechte kegelvertanding - vertanding met spieassen - schraapwerk - bijslijpen van vertanding - in- en uitwendig bijslijpwerk - skiving.

 8. C.R.G. SNC

  Italië

  C.R.G. werd opgericht al raderwerkfabriek. De in de specifieke sector van TANDHEUGELS gespecialiseerde onderneming biedt een constant uitgebreid aanbod tandheugels voor generieke toepassingen via een standaard serie die zich kenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit. C.R.G. is binnen slechts enkele jaren opgeklommen tot martkleider van de sector, door high-tech machines voor tandheugels en machines met profielverschuivignen en geavanceerde frezen te kopen.

 9. TALLERES GUIBE SA

  Spanje

  Lieren, tandwieldrijfwerken, mechanische krikken, koppelingen, reparatie van lieren.

 10. MOTOR & GETRIEBE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MOTOR & GETRIEBE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren, tandwieldrijfwerken, en tweedehandse motoren. Het is gevestigd in Niedernsill, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis