• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tandwielen

Resultaten voor

Tandwielen - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting van Franz Morat GmbH in 1912 hebben wij in onze vestiging in het Duitse Eisenbach de tandwiel- en aandrijftechniek doorlopend verder ontwikkeld. Met dochterondernemingen in de VS, Turkije en Polen en met een wereldwijd netwerk van handelspartners is Framo Morat een wereldwijd opererende fabrikant van hoogkwalitatieve aandrijfoplossingen voor vele industrietakken. De kerncompetenties van Framo Morat worden gevormd door tandwieltechniek. Alle kwaliteitsbepalende productietechnologieën voeren we zelf uit. Vooral op het gebied van schroefwieloverbrenging hoort Framo Morat bij de leidende aanbieders van Europa. Framo Morat is een adviserend bedrijf, dat de geautomatiseerde productie combineert met de diensten van een ingenieursbureau. Famo Morat baseert zich op jarenlange ervaring, en is vanaf de specificatie van uw aandrijfidee en de ontwikkeling en constructie tot de bouw van het prototype, het testen, monteren en produceren de ideale partner.

 3. STELTER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Een partner van kwaliteit. Al meer dan 60 jaar. Opgericht in 1950, heeft ons door de eigenaar geleide bedrijf zich ontwikkeld tot de kwaliteitsleider voor tandwielcomponenten in heel Europa.Tegenwoordig produceren zo'n 400 medewerkers grote en kleine series in een fabrieksoppervlakte van meer dan 26.000 m² met een maatstafgevende precisie en variëteit. Hier komt het beste samen: /// Marktstabiliteit en innovatie.Leverbetrouwbaarheid is een topprioriteit voor onze klanten.De marktstabiliteit van het bedrijf, die zich in de afgelopen decennia heeft bewezen, geeft u de zekerheid dat u te allen tijde een betrouwbare partner aan uw zijde heeft, ook op lange termijn. Naast de permanente beschikbaarheid van de precisieproducten is er een extreem hoog innovatiepotentieel.Ons vermogen om in de kortst mogelijke tijd nieuwe producten voor nieuwe toepassingen te vervaardigen, is de beste basis om samen met onze klanten te groeien.

 4. NEY DRAHTERODIEREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Ney Drahterodierservice GmbH, uw leverancier op het gebied van draaderosie, werd in 1995 opgericht door de heer Herbert Ney. Op 01 februari 2021 nam de heer Andreas Koch het bedrijf over na bijna 25 jaar in dienst te zijn geweest. Het bedrijf gaat nu verder onder de nieuwe bedrijfsnaam Ney Drahterodieren GmbH. Er werden voortdurend nieuwe investeringen gedaan om de kwaliteit, doeltreffendheid en flexibiliteit te verhogen en de leveringstermijnen te verkorten. Een belangrijke mijlpaal was de automatisering in 2011, waardoor de stilstandtijd van de vonkmachines volledig wegvallen voor onderdelen tot 15 kg. De hoogste precisie en oppervlaktekwaliteit (tot Ra 0, 1) worden gegarandeerd door gebruik te maken van de Agie Cut Progress, VP2, VP3 en VP4 van GF Machining Solution in bijna alle afmetingen. Tapers tot 45° graden kunnen dankzij een speciale optie ook op de AC Progress VP4 worden uitgehold. Een roterende spindel (Hirschmann) en een startgatboormachine breiden het werkspectrum verder uit.Met de Contura 2G meetmachine van Carl Zeiss Messtechnik GmbH kunnen wij gecompliceerde contouren zeer nauwkeurig controleren en de werkstukken voor de afzonderlijke pallets van de robot opmeten. Wij staan tot uw beschikking voor vragen en werkzaamheden op het gebied van draaderosie.Leverancier van: Boor-erosie | CNC-draad-erosie | Draad-erosie | Vonk-erosie | Gereedschapmakerij op maat | Tandwielen in de omgeving van Saarbrücken (Saarland)

 5. BECHTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Leverancier van hefemmers, liftriemen, draadsnijgereedschap, transportbandkettingen, en transportkettingen met lagers, vorkkettingen, kettingwielen, teruglooprollen, spiraaltransbortbanden, kussenlagers, wormspiralen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PIZZIRANI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Sinds 1968 is de firma Pizzirani actief in de productie en distributie van industriële technische artikelen voor bewegingsoverdracht: Conische katrollen en bussen, riemen, rubberen tegels, lange buizen en spindelbuizen, kettingen, motorsledes, slangklemmen. De firma werkt op internationaal niveau op in EMEA en is het sterkst vertegenwoordigd op de Europese markt.

 2. EHGARTNER MASCHINENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  De firma Ehgartner biedt alles uit één hand, van precisietandwielen, kegeltandwielen, tandwielen en aandrijvingen, tandwielen, wormwieloverbrengingen, spiebanen, gelaste constructies tot reparaties. Onze tandwielen, assen en andere transmissiedelen worden geproduceerd met een nauwkeurigheid van een duizendste millimeter en zijn ontworpen voor extreme continue belastingen in vliegtuigen of locomotieven, in energiecentrales of in de mijnbouw. De hoogste precisie voor de relevante tandwielprofielen, roterende en gefreesde onderdelen wordt geboden.

 3. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij werken individueel volgens uw vereisten en de kennis die in 35 jaar is gegroeid en de hoge motivatie van onze medewerkers staan tot uw beschikking. Wij zijn gespecialiseerd in transportkettingen, stalen schakelkettingen voor transportbandtechnologie, ook in roest- en zuurbestendig ontwerp, bustransportkettingen, holle boutkettingen, ovenkettingen, zeefbandkettingen, aandrijfkettingen. Branda Kettenketten biedt u de juiste ketting voor elke toepassing - volgens DIN- of ISO-normen. Informatie, tekeningen of schetsen - volgens onze kwaliteitsgeoptimaliseerde fabrieksnormen - ook in roest- en zuurbestendige uitvoering. Korte levertijden en een goede prijs-prestatieverhouding.Onze geoptimaliseerde productie in Europa maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op uw planningsvereisten.

 4. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tosyalı Makina, opgericht in 1987, is een toonaangevend bedrijf binnen de Turkse krachtoverbrengingsmarkt, en kan bogen op 37 jaar ongeëvenaarde industriële expertise. Wij verhogen op constante wijze ons importvolume en marktaandeel dankzij een nauwkeurige analyse van internationale ontwikkelingen en sectortrends wat onze onwrikbare inzet voor uitmuntendheid weerspiegelt. Ons uitgebreide productassortiment wordt op zorgvuldige wijze vervaardigd om te voldoen aan de diverse behoeften voor krachtoverbrenging waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor bedrijven op zoek naar hoogwaardige oplossingen. Ontdek de voordelen van Tosyalı Makina dankzij onze oplossingen op maat, het aanbod van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Ons streven naar uitzonderlijke klanttevredenheid komt tot uiting in onze inzet voor soepele en snelle leveringen en het verstrekken van gratis monsters op aanvraag. Kies voor onze efficiënte, waarde gedreven oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overschrijden. Bekijk onze diverse productcategorieën: •Tandwielen •Kettingen •Lagers en Behuizingen • Aandrijf v-riemen •Klembusriemen • Bussen en Naven •Tandheugels •Tandraderen •Vergrendelingssystemen •Koppelingen •Lineaire geleiders •V-riemen Bij Tosyalı Makina, overtreffen we de verwachte productkwaliteit en bieden we optimale klanttevredenheid dankzij een correct voorraadbeheer en diensten op maat. Onze doorwinterde vertegenwoordigers garanderen een naadloze ervaring van de productselectie tot het traceren van de levering, waarbij wij altijd een stap verder doen dan de verwachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. LICHARZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Licharz GmbH is een toonaangevende fabrikant van technische kunststoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige prestaties voor industrie en handel. Met ons hoofdkantoor in Duitsland en vestigingen in Frankrijk en Engeland zijn we wereldwijd actief en kunnen we snel leveren. Ons productassortiment omvat een breed scala aan uiterst duurzame technische kunststoffen die in diverse industrieën worden gebruikt. Waarom zou u voor Licharz kiezen? Oplossingen op maat: We bieden oplossingen op maat die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Topkwaliteit: Onze producten worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Snelle beschikbaarheid: Dankzij onze opslagcapaciteit kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten en een snelle levering garanderen. Uitgebreide expertise: Met onze jarenlange ervaring en expertise in de sector zijn we een competente partner voor onze klanten. We zijn wereldwijd actief in een groot aantal sectoren, waaronder landbouw, bouw, elektrotechniek, hernieuwbare energie, auto's, lucht- en ruimtevaart, machinebouw, voedingsmiddelen en nog veel meer. Onze diepgaande kennis van de vereisten van deze industrieën maakt ons tot een eersteklas adviseur en betrouwbare partner voor inkopers, dealers, verwerkers en gebruikers.

 1. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Italië

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf vormt een ideale partner voor diegene, die middelgrote en grote tandwielen nodig heeft, voor wie speciale reductie-eenheden, kinematicasystemen of machines, die niet op de markt verkrijgbaar zijn, moet bestuderen en ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ons uitgerust voor het ontwerpen en bouwen van tandwielen tot 4000 mm, diameter module 30, zowel uitwendig als inwendig, conische tandwielparen met rechte vertanding tot 1000 mm, diameter module 30, heugels tot 5000 mm, lengte module 30.

 2. ENKA MAKINA DISLI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENKA MAKINA DISLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Neckartailfingen, Duitsland.

 2. UNLIMITED DRIVE SYSTEMS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNLIMITED DRIVE SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Selbitz, Duitsland.

 3. REKUPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REKUPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Wertheim, Duitsland.

 4. HARMA RONALD MANZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARMA RONALD MANZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Ebersbach, Duitsland.

 5. MÄDLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÄDLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koppelingen, Draadstangen, Tandriemwielen, tandheugels, ringen, conische tandwieldrijfwerken, Koppelingen, tandriemen, en scharnierogen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 6. MVDL - VERTRIEB UND MANAGEMENT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVDL - VERTRIEB UND MANAGEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Wetzlar, Duitsland.

 7. GRELL-GEAR AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRELL-GEAR AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Mohlin, Zwitserland.

 8. HERZOG INTERTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERZOG INTERTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Mahlstetten, Duitsland.

 1. BIGIPARTS GMBH CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIGIPARTS GMBH CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 2. C.T. INGRANAGGI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.T. INGRANAGGI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, tandwielen, en Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is gevestigd in Cento, Italië.

 3. SAIM EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAIM EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Mittelbiberach, Duitsland.

 4. MASSIMO MOLTRASIO INGRANAGGI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASSIMO MOLTRASIO INGRANAGGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandwieldrijfwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren tandwielen voor takels voor het hijsen van goederen, tandwieldrijfwerken voor pompen, tandwiel, helicoïdale tandwieldrijfwerken, takelonderdelen en -accessoires voor het hijsen van goederen, cilindrische tandwieldrijfwerken, tandwielen, tandwieldrijfwerken voor transmissies, en trapezoidale schroeven. Het is gevestigd in Cusano Milanino, Italië.

 5. CRASTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRASTECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tandwielen. Het is gevestigd in Taufkirchen, Duitsland.

 6. HEYNAU GEARSPRODUCTIONSERVICE GMBH

  Duitsland

  HEYNAU is sinds 1931 diep verankerd in de aandrijftechniek. Zowel traploze tractieaandrijving (H-aandrijving en Minidrive) als transmissiemotoren vormen een belangrijk deel van ons productportfolio. Bovendien is HEYNAU het ideale aanspreekpunt voor de ontwikkeling en productie van speciale aandrijvingen, de productie van bijzondere onderdelen of dienstverlening en reparatie van aandrijvingen en industriële koeling. Bijzondere aandrijvingen van HEYNAU-Gears worden speciaal voor u en dus ook in nauwe samenwerking met u ontwikkeld. Bovendien zijn wij de ideale partner voor kleine tot middelgrote series of voor prototypebouw. Bijzondere aandrijvingen van HEYNAU-Gears worden in alle industrieën gebruikt. Voor ons ligt echter de nadruk op toepassingen met hoge nauwkeurigheidseisen en hoge vermogensdichtheid, zoals bijvoorbeeld bij machines. HEYNAU is bovendien een bekwame partner voor de productie.

 7. ZAMA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  ZaMa GmbH & Co KG produceert klantspecifieke componenten voor aandrijftechniek. Als leverancier voor elementen van tandwieloverbrengingstechnologie zoals versnellingen, rechte tandwielen, interne versnellingen, kegeltandwielen, wormtandwielen, cilindrische wormwielen, enz, het is ons doel onze klanten superieure en innovatieve producten te leveren waarmee ze concurrerend worden op de markt en waardoor uw succes ook ons succes is. Met moderne productieprocessen, gekwalificeerd personeel en hoge mate van betrokkenheid bieden wij individuele oplossingen en deskundig advies. Vertel ons uw wensen - we antwoorden snel en maken u een offerte.

 8. ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG

  Oostenrijk

  Aandrijftechniek uit Vorarlberg...ischt all dra! Vertaald: dat zit er vaak achter! Hoewel de naam ZIMM meestal niet op de producten staat, zit de techniek van ZIMM er vaak wel in! Eindgebruikers gebruiken dagelijkse voorwerpen en materialen die zijn geproduceerd met behulp van ZIMM-hefspindelaandrijvingen, maar deze techniek krijgen we meestal niet te zien. Hefsystemen worden gebruikt in geautomatiseerde productie- en montage-installaties. Een hefspindelaandrijving is een elektromechanische aandrijving. Dit type aandrijvingen wordt gebruikt waar gewichten uiterst nauwkeurig moeten worden bestuurd en gecontroleerd moeten worden gepositioneerd. Toepassingsgebieden zijn: montage-installaties van praktisch alle gerenommeerde autoproducenten, hijsplatforms en montage voor vliegtuigbouw en -onderhoud, productie-installaties (voor de productie van platte beeldschermen, het produceren van kunststofprofielen voor kozijnen, de productie van staalplaat en staalprofielen, isolatieglas, houtplaten, voor fleecestoffen, hygiëneartikelen of isolatiematerialen), verpakkingsmachines voor levensmiddelen

 9. ISO-TECH KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Ons productassortiment varieert van onze eigen halffabricaatproductie tot verschillende bewerkte afgewerkte onderdelen van standaard- en engineeringplastics tot hoogwaardige kunststoffen. In het segment halffabricaten produceren wij kunststofplaten in diverse standaard afmetingen en diktes voor directe verkoop. De meeste van onze halffabricaten verlaten onze fabrieken als individuele afgewerkte onderdelen. Naast grote en pilot series bieden wij onze klanten ook maatwerkproducten aan. We gebruiken zowel polyethyleen met een hoog als met een ultrahoog moleculair gewicht (b.v. PE500, PE1000) evenals polyamiden (PA), polyoxymethylenen (POM) en andere materialen zoals PVDF of PEEK. Een onderscheidend kwaliteitsmanagement, de constante opleiding en bijscholing van onze specialisten en geselecteerde grondstoffen zorgen voor de betrouwbaarheid van onze producten.

 10. KREMP-WETZLAR PRÄZISIONSZAHNRÄDER CHRISTIAN KREMP GMBH + CO KG

  Duitsland

  Onze klanten zijn wereldwijd werkzaam en staan bekend om hun producten van hoge en betrouwbare kwaliteit.CNC-(Lang)Draaien, CNC-frezen 5-assig, CNC rondslijpen, vlak en profiel schroefdraad, slijpen en frezen, walsstoten en walsfrezen, frezen van tandwielen en frezen van tandwielen, schaven en vonkerosief slijpen, graveren, geautomatiseerde serieproductie, oppervlakte- en verhardingstechnologie, assemblage en het testen van prototype- ontwikkeling & prototypebouw in 3D, CAD-constructie incl.. FEM-analyse optimalisering van bouwonderdelen en aandrijfwerken. CNC-meettechniek, optische en tactische precisievertandingen: tandheugels met rechte en schuine vertanding module 0, 2 - 2, 5 schuine vertanding aandrijving module 0, 2 - 2, 0 rechte vertanding tandwielen module 0, 2 - 5, 0 tot 500 mm diameter, rechte vertanding tandwielen met inwendige vertanding module 0, 3 - 5, 0 tot 440 mm diameter, vijzels en spindels module 0, 2 - 2, 5 ook geslepen, wormwielen module 0, 2 - 3, 5

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis