• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tank - aanhangwagens

Resultaten voor

Tank - aanhangwagens - Import export

 1. LONGO EUROSERVICE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LONGO EUROSERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, vrachtwagen met aanhanger, en Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Conversano, Italië.

 2. M.A.C. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M.A.C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalreservoirs, Tank - aanhangwagens, tank-aanhangwagens, opleggers voor goederenvervoer, Metaalreservoirs, reservoirs vloeibare aardolieproducten, Tank - aanhangwagens, producten voor metalen skeletbouw, en metalen recipiënten. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 3. LENKOMTECH

  Rusland

  Lenkomtech is sinds 2009 actief op de markt voor gemeentelijke utiliteitsdiensten en produceert, verkoopt en levert speciale voertuigen en uitrusting, zoals landbouwmachines, utiliteitsuitrusting en reserveonderdelen. In onze catalogus vindt u meer dan 1000 speciale voertuigen en units: landbouwaanhangers, brandstoftanks, mest- en mesttanks, machines en sproeiers voor het aanbrengen van vloeibare organische mest, wasmachines, installaties en uitrusting voor speciaal afval, installaties en uitrusting voor de productie van mest en mest, machines voor de productie van meststoffen, machines en uitrusting voor grondbewerking en reserveonderdelen. Wij zijn directe fabrikanten en kunnen u eenheden leveren op GAZ-, UAZ-, KAMAZ-, MAZ-chassis en op tractoren gebaseerde weg- en bedrijfsvoertuigen. Wij vervaardigen reserveonderdelen en machines van Japanse en Italiaanse apparatuur.We hebben een speciale verflijn voor onze producten en technische keuringsposten.Dit alles stelt ons in staat om grote bestellingen te voltooien volgens individuele ontwerpprojecten.

 4. GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN

  België

  Record Trailers produceert een breed gamma aan hoog kwalitatieve aanhangwagens voor de land- en tuinbouw, grondwerk- en bouwsector en openbare diensten. Onze producten: - Oogstvervoer - Grondverzet - Dierenwagen - Werktuigtransport - Fruitteelt - Kalkstrooier - Stalmestverwerking - Mengmestverwerking ...

 5. LAMBRECHT NV

  België

  Lambrecht is marktleider in de fabricage van bulkwagens voor o.a. veevoeders, meelproducten, meststoffen, cement- en poedervormige vulstoffen. Lambrecht staat voor kwaliteit, innovatie, service en klantgerichtheid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMPOZZI

  Oekraïne

  Het bedrijf COMPOZZI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks en reservoirs van kunststof, reservoirs van composietmateriaal, en composiet buizenstelsel. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. GT SEMI TRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf GT SEMI TRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kiepwagens, tank-aanhangwagens, opleggers, en Kiepwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. MAS TRAILER TANKER

  Turkije

  Het bedrijf MAS TRAILER TANKER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanhangwagen, en tanks voor koolwaterstof. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, en Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Kemalpaşa, Turkije.

 5. VERTRA TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf VERTRA TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggercombinaties en opleggers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, opleggers, Tank - aanhangwagens, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, en landbouwaanhangers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. TECIMER LTD

  Turkije

  Het bedrijf TECIMER LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren drinkwatertank, en installaties voor drinkbaar maken van water. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S.

  Turkije

  Het bedrijf VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, betoncentrales, Tank - aanhangwagens, mobiele betoncentrales, en Schraaparmen voor betonmixers. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 1. NPF MIDAS LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf NPF MIDAS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, Tank - aanhangwagens, wegtractors, Reservoirbouw, en tankwagens. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 2. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunesië

  Het bedrijf LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, Opleggers - industrieel, Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen, Tank - aanhangwagens, Trailers, en Opleggers - industrieel. Het is gevestigd in BEN AROUS, Tunesië.

 3. SF YILDIZ

  Turkije

  Het bedrijf SF YILDIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervoer van gevaarlijke goederen, en chassis voor opleggers. Het is gevestigd in Kazan/ Ankara, Turkije.

 5. O.ME.P.S. SILOTRAILERS

  Italië

  Het bedrijf O.ME.P.S. SILOTRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren laadbakken. Het is gevestigd in Battipaglia, Italië.

 6. GILIGROUP

  Spanje

  Het bedrijf GILIGROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tank - aanhangwagens, Landbouw - machines en materiaal, Tank - aanhangwagens, industrieel landbouwmateriaal, Landbouw - machines en materiaal, en fokboerderijen. Het is gevestigd in Montgai, Spanje.

 7. SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Polyester. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie en slepen - vrachtwagens, Tank - aanhangwagens, Reparatie en slepen - vrachtwagens, Terreinwagens, en Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. RELAX TECHNO FAB

  India

  Het bedrijf RELAX TECHNO FAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olie reservoirs. Het is gevestigd in Vadodara / Gujarat, India.

 1. BESA ENDUSTRI OTOMOTIV

  Turkije

  Het bedrijf BESA ENDUSTRI OTOMOTIV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren bladveren. Het is gevestigd in Karatay, Turkije.

 2. KNYNS

  Turkije

  Het bedrijf KNYNS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks voor koolwaterstof, aanhangwagen tweedehands, trogvormige kipwagens voor vervoer van afval, en aanhangwagens voor transport van containers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. RIANDROS TRANS LTD

  Griekenland

  Het bedrijf RIANDROS TRANS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Eleysina, Griekenland.

 4. TDRMOTO

  China

  Het bedrijf TDRMOTO, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Jinhua, China.

 5. SECSANTREYLER

  Turkije

  Het bedrijf SECSANTREYLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 6. O.ME.P.S. SRL

  Italië

  Het bedrijf O.ME.P.S. SRL, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken, rekken en stellages, Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen, tank-aanhangwagens, Bakken, rekken en stellages, en Aanhangwagens en opleggers voor bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Battipaglia (Sa), Italië.

 7. ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. TÖKE TRAILER

  Turkije

  Het bedrijf TÖKE TRAILER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tankwagens, metalen tanks, tankwagens, en Tankwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI

  Turkije

  Het bedrijf OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren aanhangwagen. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 10. EXPOTRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf EXPOTRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tank - aanhangwagens. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis