• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tanks - metaal

Resultaten voor

Tanks - metaal - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  België

  Verified by europages badge

  Modulaire, evolutieve silo's die aangepast zijn aan de industriële opslagcapaciteiten van alle stortgoederen en die volledig geleegd en daarna met een ander product gevuld kunnen worden zonder voorafgaande reiniging. DOHOGNE SYSTEM silo's, gegalvaniseerd of RVS met gladde wand, vervaardigd met gebogen panelen, aan de buitenkant vastgebout, zelfreinigend, demonteerbaar, onderling uitwisselbaar, dikte 2 tot 4 mm, standaard afmetingen 940 x 1940 mm. Waterdichte, robuuste silo's, 50 jaar ervaring, conform de Europese norm EN 1991-4, die voldoen aan de specifieke statische en dynamische opslagvereisten. Geprefabriceerde silo's, voordelig te vervoeren: de integratie in een bestaande installatie is mogelijk dankzij de levering van de silo in losse onderdelen op locatie, zodat er geen specifieke aanvoerweg is vereist zoals voor een klassieke silo het geval zou zijn. Door de snelle montage is er geen zware infrastructuur nodig is op de bouwplaats. Silo's beschermd tegen explosie volgens de ATEX en Europese normen.

 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als industriële groep bezit de groep CHAMPRENAUT momenteel 2 vennootschappen: VIOLLET INDUSTRIES in Frankrijk en POLIPROD in Roemenië. VIOLLET INDUSTRIES is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van specifieke uitrustingen voor de behandeling van metalen en meer in het algemeen in de transformatie van metalen onderdelen. De sterke punten van de groep CHAMPRENAUT zijn de voorbereiding van het bestek, de ontwikkeling van een project en de opvolging ervan van ontwerp tot fabricage, om de beste betrouwbaarheid van de termijnen, de nauwgezetheid van de uitvoering en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding te garanderen. De groep is aanwezig in de sectoren goederenbehandeling, openbare werken, landbouwmachines, kernenergie en milieu, zowel in het Oosten als in het Westen, dank zij haar aanwezigheid in Frankrijk met VIOLLET INDUSTRIES en in Roemenië met POLIPROD. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 3. ASTRA LT AB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Astra is een producent/exporteur van zwarte en roestvrijstalen tanks en drukvaten. We hebben onze eigen productie-, engineerings-, test en technische afdelingen die veel zorg besteden aan detail, van het ontwerp tot assemblage, om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen. Astra produceert tanks voor talloze industrieën: brouwerijen, zuivel, voedsel, farmaceutica, chemicaliën, opslagtanks. We kunnen tevens industriële wasinstallaties bieden en hebben perfecte las- en metaalbewerkingsapparatuur in het bedrijf die niet alleen voor cilindervormige tanks maar tevens voor overige vormen en doelen gebruikt kunnen worden. We produceren niet-standaard producten op basis van de technische specificaties van de klant. Astra biedt diensten zoals lasersnijden, mechanische bewerking, ponsen, beitsen en passiveren. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en hebben een ERPS systeem dat alle fasen van het project integreert, van het ontvangen van een bestelling tot het leveren van de geproduceerde apparatuur.

 4. TECNOGEN

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecnogen is in 1978 opgericht als metaalschrijnwerkerij en heeft zich gespecialiseerd in de bouw van roestvrijstalen systemen voor de voedingsindustrie. Tegenwoordig produceert Tecnogen tanks en autoclaven voor de wijn-, zuivel-, chemische en waterindustrie met een innovatief gepatenteerd systeem dat uniek in de wereld is. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van tanks en installaties op maat volgens de eisen van de klant. Tecnogen beschikt over een groot aantal octrooien die het bedrijf uniek maken in zijn sector.

 5. GIANESI EDILIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GIANESI EDILIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren tank van roestvrij staal, stalen tanks, tanks, gasreservoirs, gehomologeerde tanks, en reservoirs voor berging en opslag. Het is gevestigd in Zavattarello, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 2. ZAPE' SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPE' SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tanks - metaal, koudpersen van metalen, vormen van metalen, Tanks - metaal, snijden en persen staalplaten, tank van roestvrij staal, reservoirs voor berging en opslag, gekalanderde platen voor tanks, en buiging roestvrijstalen platen. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 3. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is gevestigd in Bad Hönningen, Duitsland.

 4. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albanië

  SELMANI sh.p.k. is een bedrijf dat in 1994 is opgericht.Het is werkzaam in de particuliere bouwindustrie en biedt thermisch verzinkwerkzaamheden en aangepaste staalconstructuren alsook standaard HDG en roestvrij stalen water- & brandstoftanks.Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van HVAC boilers, verwarmingsvaten, sanitaire water- & brandstoftanks, afrasteringen, roosters, rastertorens voor elektriciteitsoverdracht & draadloze facilitaiten, thermische verzinkwerkzaamheden van broeikasstructuren, enz.

 5. MAHYTEC

  Frankrijk

  MAHYTEC, een Frans bedrijf dat gevestigd is in DOLE in de Jura, ontwikkelt opslagoplossingen voor gaswaterstof onder hoge druk of in vaste vorm in hydriden bestemd voor stationaire en mobiele toepassingen. Dankzij zijn ervaring in composietmaterialen en oprolinstallaties van draad, biedt MAHYTEC u innovatieve producten van composietmaterialen en draadoprolinstallaties, die geschikt zijn voor al uw behoeften. MAHYTEC, opgericht in 2008, zet zich in voor talrijke onderzoeksprojecten en is onder meer bekend geworden bij het grote publiek met een thermische grasmaaier, uitgerust met een motor op waterstof, dat gebruikt werd door de regie van het buurtschap van DOLE, vervolgens een koffiezetapparaat op waterstof die gebrikt wordt door de Zwitserse spoorwegen en die het mogelijk maakt continu de elektriciteit te voorzien die noodzakelijk is voor de productie van warme dranken die aan de reizigers vanuit een mobiel barkarretje worden geserveerd. MAHYTEC is één van de acteurs van het project MOBYPOST : voertuigen die op waterstof rijden en die de Franse PTT van Franche-Comté in omloop heeft gebracht.

 1. TANKKI OY

  Finland

  Tankki maakt roestvrijstalen tanks en vaten voor gebruik in verschillende industriële installaties, zoals zuivelfabrieken, brouwerijen en farmaceutische, biochemische, chemische en andere verwerkingsindustrieën. Productietanks worden ontworpen en vervaardigd volgens de eisen en karakteristieken van de klanten. Tankki heeft een compleet gamma aan roerinrichtingen ontworpen voor verschillende toepassingen. Tankki vervaardigt roestvaststalen producten zoals tanks voor het zuren, rijpen en mengen, melksilo's en wasinstallaties.

 2. MICHIELS

  België

  Sinds 1956 specialiseert Michiels zich in opslagtanks voor vloeibare brandstoffen. Zij biedt U een uitgebreid gamma van enkelwandige en dubbelwandige tanks in plaatstaal of polyethyleen. De fabricage van de metalen tanks gebeurt in eigen atelier. De tanks zijn het resultaat van een uitermate betrouwbaar productieproces, aan de gebruikte materialen worden de hoogste normen gesteld en elke tank die het bedrijf verlaat is onderworpen aan een strenge bedrijfscontrole. Al onze tanks beschikken over prototypekeuringsattest conform de Vlarem II – reglementering. Het kiezen van de juiste tank is niet altijd gemakkelijk. Onze firma staat graag ter uwe beschikking voor de keuze van de juiste tank.

 1. VERMO

  België

  Vermo maakte 3 generaties terug in Gits al onderdelen voor de voedingsindustrie. Riolering: afvoergoten, reukafsluiters voor afvoergoten, reukafsluiters, vloerdeksels. Wasbakken: handvrije wasbak met automatische detectie. Tanks: stockeertanks, mengtanks, procestanks. Buismaterialen: zuivelgamma, draad- en lasfitting, flenzen, kogelkranen, stafmateriaal, buizen, platen. Constructies op maat: Wij realiseren Uw specifieke constructie op maat. Dankzij ons eigen studie- en tekenbureel kunnen wij U ondersteunen vanaf de ontwerpfase. Onze specialiteit, gevormd door jarenlange ervaring, spitst zich dan ook toe op stukproducten en kleinere series.

 2. ATS ALL TANK SOLUTIONS

  België

  All Tank Solutions biedt totaaloplossingen voor het opslaan en vervoeren van brandstof. Maar we denken niet louter in tanken. Neen, we denken in oplossingen! Elke situatie, elke fysieke plaats, elke omgeving, krijgt van ons een oplossing op maat. Gaat het over grote volumes, moet het net mobiel zijn of is er nauwelijks plaats om te manoeuvreren? We hebben voor elk tankvraagstuk een antwoord! Metalen Tanks, polyethyleen tanks, tankinstallaties, mobiele tanks, werftanks, tankaccessoires, optionele tankuitrusting, pompen: diesel en gasolie, pompen: benzine, pompaccessoires, afvalolietanks, tanksaneringen, tankkeuringen, olie en benzineafscheiders (KWS), regenwatertanks.

 3. KEYSERS NOEL

  België

  Belgische onderneming gecertificeerd voor bovengrondse brandstoftanks die geplaatst worden aan gebouwen en die dienen voor het verwarmen en/of koelen van deze gebouwen. Tankbouwer Keysers Noël nv verzorgt tankinstallaties van a tot z. Alle stappen in het proces worden door eigen mensen uitgevoerd met eigen materiaal en machines, dit alles onder supervisie van één verantwoordelijke. Dat zorgt voor een vlotte opvolging en een goede controle van de werken. Ook met onderhoud en herstellingen van brandstofpompen onderscheidt de onderneming zich. De onderneming levert tanks en complete tankinstallaties voor alles wat brandstof nodig heeft: transportbedrijven, havenvoertuigen en zelfs kleine vliegvelden, pompen en tanks voor diverse brandstoffen zoals diesel, gasolie, benzine en kerosine.

 4. ELAFLEX

  België

  ELAFLEX NV levert alle originele producten van ELAFLEX GmbH en ELAFLEX TT (Tankstellentechnik), waaronder alle slangen voor petroleumproducten, chemicalien (Gelbring, Polypal Plus, Elaflon, Tecnopal, Slimline enz.), alle daarbij horende koppelingen, de wereldberoemde ZVA benzinevulpistolen en de ERV rubberen kompensatoren. Daarnaast biedt ELAFLEX NV ook een volledig gamma aan slangen en kompensatoren aan. Metalen slangen, compositeslangen, PVC, PU en PTFE slangen. Metalen en PTFE kompensatoren. Alle in de industrie voorkomende koppelingen in messing, aluminium, roestvrijstaal, PE, PTFE, hastelloy enz.

 5. CALDERERÍA MANZANO

  Spanje

  Calderería Manzano, S.A. is een onderneming met meer dan 80 jaar ervaring in metalen constructies, ketelmakerij en machinebouw. Onze onderneming is gespecialiseerd in rvs ketelwerk en de fabricage van machines voor olijfoliefabrieken: opslag en klaren, pompen voor overslag van de draf en de olijvenpasta, PTM seriepompen, installaties voor het aftappen en de opvang van afvoer, hulpinstallaties, ontpitmachines.

 6. COVALIM

  België

  COVALIM NV is gelegen in de industriezone van Genk Zuid ( België). We zijn gespecialiseerd in de serieproductie van kleinere capaciteit proces tanks, koelers en andere componenten op een grote schaal. COVALIM NV maakt deel uit van de Coek groep, deze kan worden gepositioneerd als een van de toonaangevende fabrikanten van een breed scala van procesapparatuur .

 7. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Onze onderneming is gericht op het bouwen en het onderhouden van brandstofstations. Wij voeren werkzaamheden uit op installaties via bewerkingstekeningen voor leidingen en opslagtanks voor minerale olie. De productie is gericht op de productie van diverse ronde producten, pijpleidingen voor olieterminals, hydraulische technische constructies en projecten op maat. Fabricage en montage van tanks. leidingsteunsystemen die voldoen aan de SFS norm.

 8. REEHORST DORDRECHT

  Nederland

  Technisch Installatiebedrijf Reehorst beschikt, naast ruime ervaring, over alle wettelijk verplichte KIWA-erkenningen voor ontwerp, realisatie, keuring, onderhoud en sanering van boven- en ondergrondse opslaginstallaties en leidingsystemen voor (milieugevaarlijke) vloeistoffen.

 1. ELLIMETAL

  België

  Ellimetal is wereldwijd bekend als producent van drukvaten en silo’s die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voor de olie- en gasindustrie, voor de energiesector en de petrochemie. Ellimetal bouwt silo’s, tanks en apparaten met druk of drukloos, gemaakt van aluminium, staal en roestvrij staal.

 2. WILDRI

  België

  Ons bedrijf is sinds 1970 gespecialiseerd in de productie van opslagtanks. Deze tanks kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden: stookolie, diesel, benzine, olie, water, ... Ze worden gemaakt volgens de Europese norm EN12285 en onze prototypekeuringen. Daarnaast maken wij ook speciale werken op maat en volgens plan van de klant. Op onze site vindt U in grote lijnen de producten in ons gamma. Voor meer info kan U ons contacteren.

 3. SONTEK MUHENDISLIK GEMI MAK.INS.SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Opslagtanks, zandfilterboilers, olieafscheiders, afsluiters, klaarbekkens, indikkers, gridverwijdering, mixers, afvalwaterbehandeling, wijnopslagvaten, roestvrij stalen uitrusting, filterpersen, lasers, silo's.

 4. ACM HANSSENS

  België

  Wij zijn uw specialist voor: Het reinigen, uitbreken en afbreken van stookolietanken en -reservoirs: bovengronds of in de kelder, het neutraliseren of uitgraven van ondergrondse stookolietanken, het plaatsen van nieuwe tanken, bovengronds of ondergronds, met installatie van toebehoren, leidingen en aansluitingen. We uitgraven ondergrondse tanken en neutraliseren reservoirs. Bovengrondse tanken of reservoirs kunnen we reinigen, uitbreken en verwijderen voor u.

 5. CIMM SPA

  Italië

  Constructie van autoclaaf behandelde producten met drukmembraan voor warm en koud water, expansievaten voor warm water van sanitair en expansievaten voor verwarmingsinstallaties.

 6. HOLVRIEKA

  België

  Fabricatie van roestvrij stalen tanks.

 7. STRUYF

  België

  Bouw van industriële warmtewisselaars en drukvaten.

 8. VERWATER BELGIUM

  België

  Verwater is specialist op het gebied van tankbouw en tankonderhoud, maar ook piping , engeneering en beton constructies.

 9. PLASTINOX, LDA

  Portugal

  Het bedrijf PLASTINOX, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verticale opslagtanks, en silo's. Het is gevestigd in Vale De Cambra, Portugal.

 10. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Duitsland

  Het bedrijf TLB-TECH INH. ODA PETRI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tanks - metaal. Het is gevestigd in Teistungen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis