• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tapijtreinigers

Resultaten voor

Tapijtreinigers - Import export

 1. PNP SCHOONMAAKBEDRIJF

  Nederland

  PNP Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in tapijt- en meubelreiniging. Wij zijn een bedrijf met een focus op innovatie en kennis van nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Dit combineren wij met onze jarenlange ervaring als management in deze branche bij grote objecten zoals hotels. Bij iedere opdracht staat de klant voor ons centraal. Maatwerk, betrouwbaarheid en professionaliteit staan bij ons voorop. Samen met u zorgen wij voor een langdurig schoon tapijt, kantoor en meubilair. Tijdens ons werk doen wij altijd net dat beetje meer om u als klant het beste resultaat te geven. Wij hanteren verschillende methoden per situatie en locatie. Wij gebruiken de meest geavanceerde Europese machines, technieken en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Wij vinden het gebruik van milieuvriendelijke middelen erg belangrijk. Waarom PNP? - Direct beloopbaar, kortste droogtijd - Gegarandeerd professioneel resultaat tegen een lage prijs - Geen verstoring werkzaamheden, verplaatsing meubelen niet nodig - Grote oppervlaktes in korte tijd gereinigd - Milieuvriendelijk door biologisch afbreekbare producten en weinig/geen watergebruik - Flexibele werktijden, ook buiten kantooruren - Vakkundig en professioneel - Geen verborgen kosten - Dieptereiniging, vlekverwijdering en herstel van tapijtpolen - Tapijtreinigingspakketten op maat én scherp geprijsd - Eenmalige dieptereiniging ook mogelijk

 2. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  België

  Reinigingstechnieken: Schrobmachines, veegmachines en zuigmachines, stofzuigers, waterzuigers, hogedrukreinigers, éénschijfmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers. Import, verkoop, verhuur en service. Industriële verwarming en mobiele koeling: Stationaire verwarming, mobiele verwarming, mobiele koeling, bouwdrogers. Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren '80 uitgegroeid tot één der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen en verwarming. Een begrip in reinigingstechniek wat betreft kwaliteit en service. Al meer dan 20 jaar is Vanhoutte Industrial dé partner voor de industrie, handel en landbouw. Naast ervaren techniekers kan men vertrouwen op experts op het gebied van reinigen, zowel voor het oplossen van extreme reinigingsproblemen als de dagelijkse routinereiniging. Door het zorgvuldig uitkiezen van ernstige handelspartners en rechtstreekse import beschikt Vanhoutte Industrial over een indrukwekkend aanbod.

 3. EUROMAK

  België

  Euromak is het schoonmaakbedrijf in Antwerpen dat u zoek. Anders dan andere schoonmaakbedrijven is Euromak ervaren en dynamisch en investeert in de toekomst. De schoonmaakfirma biedt zowel u als bedrijf of als particulier zijn professionele schoonmaakdiensten aan. Dus u hebt iets schoon te maken? Zoals onderhoud van kantoren, bedrijven, vloeren? Of moeten wij u tapijt schoonmaken, u glazen wassen, het onderhoud bij bouwopleveringen of het interieur van uw wagens schoonmaken? Geen probleem! Euromak het schoonmaakbedrijf bij uitstek zorgt ervoor.

 4. D.C.R. CLEANING

  België

  Het doel van de venootschap DCR Cleaning kan als volgt samengevat worden: het uitvoeren van alle werken van schoonmaak en onderhoud van spiegels, ruiten en vensters van private, handels- en nijverheidseigendommen, privaat of openbaar bezit en alle activiteiten die verband houden met schoonmaak- en onderhoudswerken. DCR Cleaning realiseert interieur onderhoud, het reinigen van ruiten, tapijten en eerste schoonmaak/opkuis.

 5. FLOORPUL

  België

  Floorpul is toonaangevend in de import, export en productie van schoonmaakmateriaal en -machines. Floorpul biedt een breed gamma professionele stofzuigers, eenschijfsmachines, tapijtreinigingsmachines, veegmachines, schrobzuigmachines, hogedrukreinigers, vernevelaars en werkwagentjes. Floorpul beschikt ook over een eigen technische dienst met meer dan 20 jaar ervaring.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ERGIN CLEANING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf ERGIN CLEANING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. SAFRAN CARPET WASHING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf SAFRAN CARPET WASHING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 4. SUMAK CARPET WASHING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf SUMAK CARPET WASHING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging van stoffering, vloerreinigers voor industriële reiniging, en industriele reiniging. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. PURECLEAN SHROPSHIRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURECLEAN SHROPSHIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsdiensten vloerbedekkingen, reiniging van stoffering, planning gemengd transport, en reinigingsdiensten voor appartementen. Het is gevestigd in Whitchurch, Verenigd Koninkrijk.

 1. SKÚFUR TEPPAHREINSUN

  IJsland

  Het bedrijf SKÚFUR TEPPAHREINSUN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging, vloerbedekking, inrichtingen, en reiniging van tapijten. Het is gevestigd in Kópavogur, IJsland.

 2. HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/

  Turkije

  Het bedrijf HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele bezems, onderdelen voor veegmachines, en elektrische bezem. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 1. ACE CARPET CLEANING DUBLIN

  Ierland

  Het bedrijf ACE CARPET CLEANING DUBLIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 2. RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL

  Italië

  Het bedrijf RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Roncadelle, Italië.

 3. CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor suikerfabrieken, reiniging vloerbedekking, producten voor reiniging van vloerbedekking, en mattenklopper. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. CHEM-DRY

  Turkije

  Het bedrijf CHEM-DRY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. ETS TEKNIK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ETS TEKNIK MAKINA, is een Distributeur, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI

  Turkije

  Het bedrijf EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. ERG MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ERG MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren mattenklopper, reiniging vloerbedekkingen, reiniging van stoffering, en reiniging van meubelen. Het is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

 3. TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE

  Duitsland

  Het bedrijf TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. ALFOMBRAS MAS

  Spanje

  Het bedrijf ALFOMBRAS MAS, en actief in de sector Wasserijen - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tapijtreinigers, Tapijtreinigers, tapijten, reiniging bekledingsstoffen, en vloerbedekking. Het is gevestigd in MADRID, Spanje.

 5. EUROMAK

  Turkije

  Het bedrijf EUROMAK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging vloerbedekkingen, reiniging vloerbedekking, reinigingsdiensten vloerbedekkingen, en producten voor reiniging van vloerbedekking. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. PROTAPIS

  Turkije

  Het bedrijf PROTAPIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Çukurova/adana, Turkije.

 7. VENUS MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf VENUS MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 8. MISYON MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf MISYON MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 9. FLEXIBLE MERCURIAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FLEXIBLE MERCURIAL LIMITED, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tapijt en vloerbedekking - textiel, reinigingsdiensten vloerbedekkingen, reiniging van tapijten, reiniging van tapijten aan huis, en Tapijt en vloerbedekking - textiel. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 10. CARPET CLEANERS BROMLEY LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CARPET CLEANERS BROMLEY LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Tapijtreinigers. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis