• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • telecommunicatiediensten

Resultaten voor

Telecommunicatiediensten - Import export

 1. DIMOTEC

  Frankrijk

 2. UNIWAN

  België

 3. ELEKTROMIC

  België

  Elektromic is sinds 1968 toonaangevend in de domeinen van Audio/ video, IT, Telecom en security. Gedurende de jaren groeide onze firma uit tot een gezonde KMO met meer dan 30 werknemers. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Voor de consument staan onze toonzalen met een oppervlakte van 2000 m2 steeds ter hunner beschikking. Op elke afdeling werken we met mensen die van hun hobby hun beroep gemaakt hebben. Ze hebben plezier in hun werk en geven persoonlijke aandacht aan onze klanten. Onze consultants komen tevens aan huis om een voorstel op maat uit te werken en dit mogelijks reeds in de ruwbouwfase. Al onze business klanten krijgen een persoonlijke accountmanager toegewezen die de gevoeligheden van uw bedrijf kent en die met U kan meedenken. Zij zijn stuk voor stuk rotten in hun vak. Aangezien we zowel actief zijn in Audio / video, IT, telecom en security kunnen zij grensoverschrijdend denken en oplossingen uitwerken die raakvlakken hebben met de nieuwste technologieën in al deze domeinen. Aan het hoofd van ons intallatieteam staan projectmanagers die er garant voor staan dan de uitvoering steeds vlekkeloos verloopt. Wij zijn sinds 1968 een servicegericht bedrijf dat een reputatie te verdedigen heeft. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze klanten tevreden zijn en blijven. Want mond aan mond reclame is nog steeds de beste reclame.

 4. 1ST SOLUTIONS

  België

  1st Solutions werd opgericht op 31 augustus 2002, maar was eigenlijk al actief vanaf maart 2002. Een aantal zelfstandige ICT-consulenten vormden initieel de aanleiding van de oprichting van onze firma. Door de rechtstreekse benadering van onze klanten was het mogelijk op maat gemaakte offertes voor de uitbreiding of optimalisatie van de ICT-infrastructuur te kunnen aanbieden. Vele klanten opteren bij de aanbesteding van hun ICT-infrastructuur nog steeds voor een standaardoplossing, waardoor vroeg of laat tegenstrijdigheden ontstaan met hetgeen zij van hun ICT verwachten. Bij elke klant maken we voldoende tijd vrij om op voorhand de noden te bestuderen, waarna een maat gemaakte offerte opgesteld wordt, die wij telkens persoonlijk komen toelichten. In tegenstelling tot andere ICT-bedrijven bieden wij buiten gekende producten ook betere minder bekende producten aan, wat na 12 jaar ervaring zeker aantoont dat de keuzes die wij de klant voorstellen meestal de beste zijn. Door onze gepersonaliseerde aanpak kunnen onze oplossingen moeilijk vergeleken worden met die van andere collega’s. Wij toetsen ons voorstel graag anoniem aan een voorstel van een collega, om zo onze meerwaarde te kunnen verduidelijken. Onze klanten zijn uiteraard geen ICT-specialisten en daarom proberen we zoveel mogelijk basiskennis over te brengen.

 5. MAXITEL TELECOM

  Nederland

  Grote kans dat uw bedrijf te veel betaalt voor telecom en internet. En wat krijgt u ervoor? Dagenlange wachttijden, stroperige callcenters en onpersoonlijke service. Herkenbaar? Dan is het tijd voor MaxiTEL. Al meer dan tien jaar stelt MaxiTEL bedrijven in staat fors te besparen en tegelijkertijd te profiteren van snelle, persoonlijke en betrouwbare service. Meedenken en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Waar mogelijk leveren wij de door u gewenste diensten nog dezelfde dag voor u op. Meer gemak voor minder prijs; dát is MaxiTEL Waarom kiest u voor MaxiTEL Telecom? Steeds meer bedrijven kiezen voor de innovatieve diensten van MaxiTEL. • Pro-actief: 24×7 úw betrouwbare telecomprovider • Persoonlijk betrokken • Onderscheidende expertise op elk vakgebied • Razendsnelle en veilige verbindingen via eigen hoogwaardige netwerk • Toekomstbestendige telecom- en internetoplossingen • 100 procent gefocust op uw behoeften

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNITED TELECOM

  België

  United Telecom NV is een 100% dochteronderneming van Artilium PLC, een aan de Londonse AIM beurs genoteerd fonds. Artilium PLC ontwikkelt softwaretechnologiën voor mobiele operatoren en zorgt ervoor dat United Telecom profiteert van de allernieuwste software ontwikkeld op het gebied van mobiele telecommunicatie. Wij richten ons voornamelijk op de residentiële markt, alsook op de kleine en middelgrote zakelijke markt. Door onze transparante prijsstelling, een individuele customer care en de “triple play aanbieding”-strategie zijn wij een sterke speler in ons segment. Als gevestigde Belgische reseller levert United Telecom vaste en mobiele telefonie en VDSL-producten van hoge kwaliteit. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotselaar, met een vestiging in Lommel.

 2. OPEN M2M B.V.

  Nederland

  Open M2M is de 'Internet of Things' service provider voor de zakelijke markt. Zo leveren wij Machine-2-Machine connectiviteit met narrow band simkaarten en diverse 'out of the box' oplossingen voor al uw draadloze IoT behoeften. Ons systeem is bijna geheel geautomatiseerd wat zich vertaalt in een kostenreductie voor u, daarbij is ons concept gebouwd rondom een open platform waarbij al onze handleidingen, systeem koppelingen (APIs) en community forum standaard voor iedereen toegankelijk zijn om ontwikkelaars in staat te stellen snel resultaten te realiseren.

 3. ZENITEL BELGIUM

  België

  Zenitel NV is een beursgenoteerde onderneming (Euronext Brussel) en is de holdingmaatschappij van de Zenitel groep. De hoofdzetel van Zenitel is gelegen te Zellik. De operationele beslissingscentra bevinden zich in Noorwegen. Zenitel levert producten en netwerken die zo snel en veilig zijn, dat zij ook tijdens crisissen als kritieke communicatiemiddelen inzetbaar zijn. De communicatieproducten en - diensten van Zenitel zijn dan ook de keuze bij uitstek voor wie van overheidswege of beroepsmatig betrokken is bij het beschermen van mensenlevens of bij het beheren van levensbelangrijke activiteiten. Zenitel is opgedeeld in twee segmenten die zich elk focussen, maar niet uitsluitend toeleggen op één van de kernactiviteiten uit het Zenitel aanbod: Eigen Intercomproducten en Derden-producten enerzijds en Netwerkdiensten anderzijds.

 4. SKYNETICT

  Nederland

  Tv, internet en wifi problemen? heeft u een storing, of wenst u hulp bij een nieuwe aankoop? Hieronder vindt u de werkzaamheden die wij voor u kunnen oplossen/realiseren. Verbeteringen van uw wifi verbinding in uw pand zodat u overal wifi heeft, coax en utp kabels vernieuwen en aanleggen, storingen van uw tv of internet verbinding oplossen. - Supersnelle storingsservice voor al u problemen betreft Ziggo (computer, telefoon, tv en internet). - Installatie van alles in een producten van verschillende providers. - Netwerk van UTP en coax kabels aanleggen. - TV problemen oplossen en bedieningsvriendelijke installatie. - Verbeteren van uw (draadloze) netwerk. - Websites bouwen. - Internet, email, printer, thuis/ klein bedrijfs netwerk (bedraad en draadloos). - Ook hulp met android toestellen, email instellingen, en of andere vragen/ problemen. - Instellen van bedrijfs email bij Hotmail of Gmail.

 5. VOIPSTARR B.V.

  Nederland

  Overal en altijd beschikbaar zijn voor uw klanten. Snel en flexibel. Daar draait het om.VoIPStarr staat bekend om zijn goedkope beltarieven en brede mogelijkheden. Waar onze concurrenten stoppen gaan wij nog een stapje verder. Met een ruime keuze aan netnummers en een flexibel systeem behoren wij tot een van de beste VoIP telefonie aanbieders. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en wij hanteren een veilige netwerkstructuur om onze klanten pure kwaliteit te kunnen bieden. Wat zijn de voordelen van VoIP? Deze vraag komt iedere dag voorbij en begint altijd met de kostenbesparing. Bellen via VoIP is namelijk goedkoper dan bellen met traditionele telefonie. Met VoIP telefonie bent u overal en altijd bereikbaar mits u een internetverbinding heeft. U heeft bij ons ook de keuze om een VoIP telefoon te leasen of om gebruik te maken van onze gratis app. Ook bieden wij telefooncentrales. De 3CX Telefooncentrale is in Europa de best presterende software telefooncentrale die er is. Het systeem heeft vele prijzen gewonnen, door de gunstige prijsstelling en het ongekend aantal functionaliteiten. Voor ieder bedrijf is 3CX een interessante oplossing door de prijsstelling die gebaseerd is op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen die aangesloten worden.

 1. TELECOMCENTER.NL

  Nederland

  Smartphone kopen? Telecomcenter.nl heeft een breed assortiment aan smartphones, tablets, accessoires en onderdelen. Smartphone kopen? Koop Apple, Samsung Galaxy, Huawei, LG, HTC, Motorola, Microsoft of Sony telefoon en het wordt gratis geleverd. Accessoires kopen? Telecomcenter.nl heeft hoesjes, opladers, autoladers, autohouders, glass protectors, usb kabels, insteekhoesjes en veel meer accessoires. Onderdelen kopen? Wil je zelf je smartphone of tablet repareren? Bestel onderdelen zoals een display, oplaadconnector, lcd scherm of behuizing. Bespaar kosten en repareer je smartphone of tablet zelf. iPhone 6 hoesjes iPhone 5S hoesjes iPhone 7 hoesjes iPhone 6 Plus hoesjes iPhone 4S hoesjes iPhone 5C hoesjes Samsung Galaxy S4 hoesjes Samsung Galaxy S5 hoesjes Samsung Galaxy S6 hoesjes Samsung Galaxy S7 hoesjes

 2. IPG BELGIE

  België

  IPG is hét contactcenter van België. Onze contactcenters in Diegem, Antwerpen, Leuven, Hasselt en Luik staan borg voor een professionele behandeling van al uw contacten met klanten. IPG België is een contactcenter met gevestigde waarde. De som van bijna 20 jaar ervaring en een continue afstemming op huidige en toekomstige noden geeft ons de expertise om uw project op maat van A tot Z af te werken.

 1. GTV

  België

  GTV is een nationale sleutelspeler op het gebied van spraak-, beeld en datacommunicatie. GTV biedt totaaloplossingen aan voor alle eindgebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven. Onze core business is het aanbieden van kennis en een infrastructuur waar iedereen terecht kan voor al zijn telecommunicatie noden, zowel voor producten als diensten: GSM, smartphone en accessoires, Telefonie, GPS en Car-navigatie, Radiocom, Car Hifi en Alarm, Camerabewaking, ...

 2. NTCALL

  Italië

  NTCALL routeert oproepen via internet, in tegenstelling tot traditionele vaste en mobiele telefoonaanbieders, waardoor de kosten aanzienlijk worden verlaagd, waardoor ze kunnen communiceren met vrienden, familie en klanten, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

 3. VANDENABEELE

  België

  Voertuigdiagnose - autotechniek - multimedia & telecommunicatie - Diesel - elektromechanica

 4. TELENATIE

  België

  Met 25 jaar ervaring biedt telenatie oplossingen voor al uw telecomunicatie problemen.

 5. VOIP.NL

  Nederland

  VoIP.nl is VoIP specialist voor zakelijke telefonie via internet. Van ZZP tot groot zakelijk. Onafhankelijk advies, VoIP abonnementen, VoIP apparatuur en VoIP informatie

 6. MOYOA SOLUTIONS

  Frankrijk

 7. INTERCOM TECHNOLOGIES

  Frankrijk

 8. BOLTIC

  België

 1. ANSWERCONNECT

  Verenigd Koninkrijk

 2. LINEA EROTICA BARATA

  Spanje

 3. ECKHARDT SOFTWARE GMBH

  Duitsland

 4. VIRGINIA VILLARROYA LOCUTORA ONLINE ESPAÑOL CATALÁN

  Spanje

 5. INFORTEL COMUNICACIONES S.L.

  Spanje

 6. KAREL SANTRAL TEKNIK SERVISI

  Turkije

 7. CIBERSYS

  Colombia

 8. TELEFONANLAGEN UND TELEFONANSCHLUSS SHOP & BERATUNG

  Oostenrijk

 9. EHLERS GMBH

  Oostenrijk

 10. ESPACE TELECOM

  Frankrijk

Filters

Resultaten voor

Telecommunicatiediensten - Import export

Aantal resultaten

5.517 bedrijven