• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tempergietijzer

Resultaten voor

Tempergietijzer - Import export

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is een middelgroot bedrijf in de metaalverwerkende industrie, dat zich richt op de productie en verkoop van bevestigingsmiddelen en verbindingsmiddelen.Het bedrijf werd opgericht in 1983.De vestiging bevindt zich in Saarburg, Rijnland-Palts.In totaal zijn ongeveer50 werknemers in dienst. Het assortiment omvat vleugelmoeren, duimschroeven, dopmoeren, houtverbindingen, steunbeugels, railmoeren, glijdende blokken, hamerkopschroeven en diverse speciale onderdelen volgens tekeningen of monsters en wordt constant aangevuld en uitgebreid.We worden gekenmerkt door een keten met een hoge toegevoegde waarde, te beginnen met het metaalgieten "Made in Germany" via de mechanische verwerking, een oppervlaktebehandeling op maat tot de individuele verpakking.We handelen op een zeer klantgerichte, flexibele en kwaliteitsbewuste manier op basis van gecertificeerde managementsystemen.

 2. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorsteun, stander voor gereedschapsmachines, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, gietsels van sferoidaal gietijzer tot 25 ton/stuk, gietijzer in baren, smeltingen van sferoïdaal gietijzer, precisiegietwerk, en algemeen gietijzer. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 3. ABERFOND SRL

  Italië

  Ons bedrijf fabriceert gegoten onderdelen van gietijzer en dit al meer dan een halve eeuw.Het heeft aan doeltreffendheid en dynamisme gewonnen terwijl het tegelijkertijd een menselijke bedrijf is gebleven dat gekozen heeft voor de beste technologieën die beschikbaar zijn voor zijn industriële installaties.Wij bezitten namelijk twee installaties: de ene handmatig, met een procedé 'zand en hars' waarmee wij gegoten matrijzen fabriceren van groot en middelgroot kaliber (van maximaal 8 ton), de andere mechanisch, voor gegoten onderdelen in kleine en middelgrote series, (van maximaal 70 kg).

 4. THORMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THORMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is gevestigd in Heiligenhaus, Duitsland.

 5. KRG AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KRG AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is gevestigd in Rothenburg, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italië

  Het bedrijf FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltingen van grijs gietijzer. Het is gevestigd in San Vito Di Leguzzano, Italië.

 2. ERATA IMPEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf ERATA IMPEX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelkleppen. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 3. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrijk

  Het bedrijf SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tempergietijzer, en Tempergietijzer. Het is gevestigd in Saint Quentin, Frankrijk.

 4. VS GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf VS GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterij, gieterij met aarde, installaties en machines voor de afwerking van gegoten onderdelen, en Oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 5. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 1. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA FONDERIE CHAROLLAISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw, Gietijzer, speciaal, Tempergietijzer, Gietijzer, ruw, Gietijzer, speciaal, en Tempergietijzer. Het is gevestigd in Genelard, Frankrijk.

 2. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MANGUITOS ARROSI S.L., en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tempergietijzer, Gieterijen - koper, brons en messing, Staalgieterij, Gietvormen, Tempergietijzer, Gieterijen - koper, brons en messing, Staalgieterij, en Gietvormen. Het is gevestigd in Elduain, Spanje.

 1. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanje

  Het bedrijf FUNDICIONES RIO EBRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren gietijzer, en gieterij van legeringen. Het is gevestigd in Cuarte de Huerva (Zaragoza), Spanje.

 2. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Duitsland

  Het bedrijf WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren storting, en gietijzer. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 3. UXA SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf UXA SPOL. S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzer, ruw en speciaal, en Gietijzer, ruw en speciaal. Het is gevestigd in Brno-Jih, Tsjechische Rep..

 4. FUNCER

  Spanje

  Het bedrijf FUNCER, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren slanghaspels, en fittings en accessoires van messing voor slangen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

 8. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Duitsland