• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tempergietijzer

Resultaten voor

Tempergietijzer - Import export

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is een middelgroot bedrijf in de metaalverwerkende industrie, dat zich richt op de productie en verkoop van bevestigingsmiddelen en verbindingsmiddelen.Het bedrijf werd opgericht in 1983.De vestiging bevindt zich in Saarburg, Rijnland-Palts.In totaal zijn ongeveer50 werknemers in dienst. Het assortiment omvat vleugelmoeren, duimschroeven, dopmoeren, houtverbindingen, steunbeugels, railmoeren, glijdende blokken, hamerkopschroeven en diverse speciale onderdelen volgens tekeningen of monsters en wordt constant aangevuld en uitgebreid.We worden gekenmerkt door een keten met een hoge toegevoegde waarde, te beginnen met het metaalgieten "Made in Germany" via de mechanische verwerking, een oppervlaktebehandeling op maat tot de individuele verpakking.We handelen op een zeer klantgerichte, flexibele en kwaliteitsbewuste manier op basis van gecertificeerde managementsystemen.

 2. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italië

  Het bedrijf FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tempergietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren motorsteun, stander voor gereedschapsmachines, productie voor de rekening van derden van gietijzergietsels, gietsels van sferoidaal gietijzer tot 25 ton/stuk, gietijzer in baren, smeltingen van sferoïdaal gietijzer, precisiegietwerk, en algemeen gietijzer. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 3. ABERFOND SRL

  Italië

  Ons bedrijf fabriceert gegoten onderdelen van gietijzer en dit al meer dan een halve eeuw.Het heeft aan doeltreffendheid en dynamisme gewonnen terwijl het tegelijkertijd een menselijke bedrijf is gebleven dat gekozen heeft voor de beste technologieën die beschikbaar zijn voor zijn industriële installaties.Wij bezitten namelijk twee installaties: de ene handmatig, met een procedé 'zand en hars' waarmee wij gegoten matrijzen fabriceren van groot en middelgroot kaliber (van maximaal 8 ton), de andere mechanisch, voor gegoten onderdelen in kleine en middelgrote series, (van maximaal 70 kg).

 4. THORMANN GMBH

  Duitsland

 5. KRG AG

  Zwitserland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italië

 2. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Duitsland

 3. VS GMBH & CO.KG

  Duitsland

 4. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrijk

 5. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanje

 1. UXA SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. ERATA IMPEX SRL

  Roemenië

 1. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Duitsland

 3. FUNCER

  Spanje

 4. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

 5. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Duitsland

 6. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanje

 7. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrijk

 8. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Turkije