• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tempergietijzer

Resultaten voor

Tempergietijzer - Import export

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH is een middelgroot bedrijf in de metaalverwerkende industrie, dat zich richt op de productie en verkoop van bevestigingsmiddelen en verbindingsmiddelen.Het bedrijf werd opgericht in 1983.De vestiging bevindt zich in Saarburg, Rijnland-Palts.In totaal zijn ongeveer50 werknemers in dienst. Het assortiment omvat vleugelmoeren, duimschroeven, dopmoeren, houtverbindingen, steunbeugels, railmoeren, glijdende blokken, hamerkopschroeven en diverse speciale onderdelen volgens tekeningen of monsters en wordt constant aangevuld en uitgebreid.We worden gekenmerkt door een keten met een hoge toegevoegde waarde, te beginnen met het metaalgieten "Made in Germany" via de mechanische verwerking, een oppervlaktebehandeling op maat tot de individuele verpakking.We handelen op een zeer klantgerichte, flexibele en kwaliteitsbewuste manier op basis van gecertificeerde managementsystemen.

  Website Open In New icon
 2. FONDERIA MARINI

  Italië

  Verified by Europages badge

  De Fonderia Marini S.r.l. is gevestigd in Palazzolo sull'Oglio in de Italiaanse provincie Brescia en produceert onderdelen van lamel- en bolvormig gietijzer. Het bedrijf is gecertificeerd voor de kwaliteitscontrole UNI EN ISO 9001. De Fonderia Marini S.r.l. heeft een nieuwe halfautomatische installatie geïnstalleerd voor het gieten van gietijzeren onderdelen van middelgrote afmetingen en voor beperkte hoeveelheden. Verder beschikt het bedrijf over gemechaniseerde installaties voor kleine en grote gietijzeren onderdelen en een laboratorium voor de productcontrole.

  Website Open In New icon
 3. THORMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In januari 1992 gingen twee succesvolle metaalverwerkende bedrijven samen om met een breder diensten- en productenpakket een nog aantrekkelijker partner voor oude en nieuwe klanten te zijn.Het aldus ontstane Thormann GmbH verenigt jarenlange ervaring in bovenbouwmaterialen en metaalbewerking. Wij hebben ons de distributie en verkoop van zwaarmetalen en aluminium vormdelen ten doel gesteld, waarbij lean-productie voor ons geen onbekende term is, omdat wij al jaren met kleine en middelgrote bedrijven nauw samenwerken! Dat betekent natuurlijk dat alle artikelen uiteraard ook mechanisch bewerkt, naar wens oppervlaktebehandeld en kant-en-klaar gemonteerd kunnen worden geleverd.En dat u door onze dubbele knowhow kunt rekenen op een zakenpartner, die niet alleen een opmerkelijk diep aanbod heeft, maar die ook de kwaliteitsgarantie van uw hoge standaard op zich neemt.

  Website Open In New icon
 4. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. ABERFOND SRL

  Italië

  Ons bedrijf fabriceert gegoten onderdelen van gietijzer en dit al meer dan een halve eeuw.Het heeft aan doeltreffendheid en dynamisme gewonnen terwijl het tegelijkertijd een menselijke bedrijf is gebleven dat gekozen heeft voor de beste technologieën die beschikbaar zijn voor zijn industriële installaties.Wij bezitten namelijk twee installaties: de ene handmatig, met een procedé 'zand en hars' waarmee wij gegoten matrijzen fabriceren van groot en middelgroot kaliber (van maximaal 8 ton), de andere mechanisch, voor gegoten onderdelen in kleine en middelgrote series, (van maximaal 70 kg).

 2. KRG AG

  Zwitserland

 3. VS GMBH & CO.KG

  Duitsland

 4. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italië

 5. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrijk

 1. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Duitsland

 2. ERATA IMPEX SRL

  Roemenië

 3. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanje

 4. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrijk

 5. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanje

 6. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Duitsland

 7. UXA SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 8. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Turkije

 9. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Duitsland

 10. EURL M3B

  Frankrijk

 1. FUNCER

  Spanje

 2. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Duitsland