• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • terraria en accessoires

Resultaten voor

Terraria en accessoires - Import export

 1. DUTCHRANA

  Nederland

  DutchRana is opgericht in 1994 en is ontstaan uit de hobby van eigenaar Ruud Schouten die zich sinds 1979 bezig houdt met het houden en kweken van pijlgifkikkers. In 2016 is Rana Terrarienbau.de. opgericht. Onder leiding van onze zeer ervaren medewerker Johannes Cober. Om zo de producten van de firma Rana meer te promoten in Duitsland en andere Duitstalige landen. Onze doelstelling is, om het door middel van een deskundig en persoonlijk advies voor onze klanten makkelijker te maken een juiste keuze te doen uit het grote aanbod van terrariumdieren, planten en toebehoren. U kunt altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Wij bouwen gewone glazen en houten terraria, maar ook complete showterraria met alle techniek en volledig ingericht met tropisch wortelhout en prachtige planten. Tevens bouwen wij complete terrariumstellingen volledig op maat en naar wens van de klant. Zo hebben we ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor terraria die het houden van deze bijzondere dieren mogelijk maken en vereenvoudigen. We zijn continue bezig om ons aanbod voor de terrarium hobby uit te breiden en te vernieuwen.

 2. HOME INSTEAD THUISSERVICE ENSCHEDE B.V.

  Nederland

  Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, ook als dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Als senior wil je zelf kunnen bepalen welke ondersteuning goed bij jouw leven past. Zeker als dagelijkse dingen zoals koken, boodschappen, aankleden, een wandeling maken niet meer vanzelf gaan. Dit heb ik ook ervaren in de afgelopen 20 jaar in mijn werk als audioloog waarbij ik veel heb gesproken met senioren. Wat iedere keer ter sprake kwam is dat senioren graag zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven functioneren in de eigen vertrouwde omgeving. Met de dienstverlening van Home Instead kunt u blijven kiezen. U houdt de regie over welke zorg u wenst, waar en wanneer. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van u als klant. U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zelfstandig thuis blijven wonen als senior. Home Instead maakt dat mogelijk met thuiszorg voor ouderen op maat in Enschede e.o.

 3. DEFISH AQUARIUMS

  België

  DEFISH AQUARIUMS: Onze hoofdactiviteit bestaat uit het vervaardigen van aquariums en bijbehorende onderstellen. Ons aanbod strekt zich uit van standaardaquariums tot hoogwaardige aquariums op maat. Daarnaast bestuderen en fabriceren wij installaties voor aquariumwinkels die aan de EG-normen en de behoeften van de winkeliers voldoen. Alle aquariums zijn voorzien van een serienummer en een garantiebewijs voor 2 jaar. Wij verkopen niet aan particulieren.

 4. VIPERATEC

  Duitsland

  Het bedrijf VIPERATEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium, en terrariums voor slangen. Het is gevestigd in Lippstadt, Duitsland.

 5. MONIS I/S

  Denemarken

  Het bedrijf MONIS I/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdieren - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquaria en viskommen, Terraria en accessoires, Aquaria en viskommen, Terraria en accessoires, schildpadden voor vivariums, en terrarium. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GREENARIUM

  Roemenië

  Het bedrijf GREENARIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium, lampen tiffany stijl, en kasplanten. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 2. ALLIGATOR BAY

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLIGATOR BAY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is gevestigd in Beauvoir, Frankrijk.

 3. AQUADOR

  Luxemburg

  Het bedrijf AQUADOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Terraria en accessoires, Vis, terrarium, Terraria en accessoires, Vis, en accessoires aquarium. Het is gevestigd in Clémency, Luxemburg.

 4. BIOTOP

  België

  Het bedrijf BIOTOP, is een Distributeur, en actief in de sector Aquariumvissen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquaria en viskommen, Terraria en accessoires, Aquaria en viskommen, en Terraria en accessoires. Het is gevestigd in Ensival, België.

 5. DEBROUX MULTISERVICES

  België

  Het bedrijf DEBROUX MULTISERVICES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium. Het is gevestigd in Châtelineau, België.

 1. ATELIER TERRA

  Duitsland

  Het bedrijf ATELIER TERRA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium. Het is gevestigd in Schwerin, Duitsland.

 2. IV LIFESTYLE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf IV LIFESTYLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden, en Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is gevestigd in Wormkey, Verenigd Koninkrijk.

 1. ERBERK MAKINE MEZBAHA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf ERBERK MAKINE MEZBAHA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. IMCAGES

  Polen

  Het bedrijf IMCAGES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is gevestigd in Rokitno, Polen.

 3. DRAKONIS

  Polen

  Het bedrijf DRAKONIS, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren terrarium, en terrariums voor slangen. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 4. AVRAMAKIS

  Griekenland

  Het bedrijf AVRAMAKIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Terraria en accessoires. Het is gevestigd in Iraklio, Griekenland.