• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • terraria en accessoires

Resultaten voor

Terraria en accessoires - Import export

 1. TROPICAL

  Polen

  Al 45 jaar genieten TROPICAL-voeders een grote populariteit en erkenning in de aquariumindustrie. Zij exporteren aan meer dan 80 landen in de wereld. Ons aanbod: •WATERBEHANDELINGSPRODUCT. Producten voor de behandeling van tropisch water bevatten alle noodzakelijke ingrediënten om het water in het aquarium te behandelen en aan te passen aan de behoeften van de daarin levende dieren. Het aanbod wordt aangevuld met gespecialiseerde zouten die nuttig zijn tijdens transport en uitbroeden. •PRO DEFENCE – PROBIOTISCHE VOEDING IN DE PROBIOTIC-LIJN PRO DEFENCE bevat voedingsmiddelen met probiotica voor het dagelijks voeren van vissen. Het voer is verkrijgbaar in vier groottes: Micro, XXS, S en M. •SOFT LINE – INNOVATIEF CONCEPT VAN AQUARIUMPRODUCTEN. Zachte korrels, hoge hydrostabiliteit, uitzonderlijke assimilatie en overvloed aan voedingsstoffen – dit zijn werkelijk unieke kenmerken van deze lijn van aquariumproducten. De Poolse fabrikant heeft een unieke methode ontwikkeld om zacht geëxtrudeerd voedsel te produceren, dat aantrekkelijker is voor vissen en gemakkelijker verteerbaar is. •TROPICAL PREMIUM LINE. Premium Line bevat zowel universeel als speciaal voer voor vissen met specifieke voedingsbehoeften. •TROPICAL MARINE POWER. Dit is een lijn van voedingsmiddelen, waterbehandelingsproducten, zeezout ontworpen voor zeeaquaria. In het tropisch aanbod mag gespecialiseerd voer niet ontbreken voor siervijvervissen als kois, steuren en andere soorten.

 2. DUTCHRANA

  Nederland

  DutchRana is opgericht in 1994 en is ontstaan uit de hobby van eigenaar Ruud Schouten die zich sinds 1979 bezig houdt met het houden en kweken van pijlgifkikkers. In 2016 is Rana Terrarienbau.de. opgericht. Onder leiding van onze zeer ervaren medewerker Johannes Cober. Om zo de producten van de firma Rana meer te promoten in Duitsland en andere Duitstalige landen. Onze doelstelling is, om het door middel van een deskundig en persoonlijk advies voor onze klanten makkelijker te maken een juiste keuze te doen uit het grote aanbod van terrariumdieren, planten en toebehoren. U kunt altijd contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Wij bouwen gewone glazen en houten terraria, maar ook complete showterraria met alle techniek en volledig ingericht met tropisch wortelhout en prachtige planten. Tevens bouwen wij complete terrariumstellingen volledig op maat en naar wens van de klant. Zo hebben we ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren voor terraria die het houden van deze bijzondere dieren mogelijk maken en vereenvoudigen. We zijn continue bezig om ons aanbod voor de terrarium hobby uit te breiden en te vernieuwen.

 3. HOME INSTEAD THUISSERVICE ENSCHEDE B.V.

  Nederland

  Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, ook als dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Als senior wil je zelf kunnen bepalen welke ondersteuning goed bij jouw leven past. Zeker als dagelijkse dingen zoals koken, boodschappen, aankleden, een wandeling maken niet meer vanzelf gaan. Dit heb ik ook ervaren in de afgelopen 20 jaar in mijn werk als audioloog waarbij ik veel heb gesproken met senioren. Wat iedere keer ter sprake kwam is dat senioren graag zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven functioneren in de eigen vertrouwde omgeving. Met de dienstverlening van Home Instead kunt u blijven kiezen. U houdt de regie over welke zorg u wenst, waar en wanneer. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van u als klant. U bepaalt welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver waar u zich fijn en vertrouwd bij voelt. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zelfstandig thuis blijven wonen als senior. Home Instead maakt dat mogelijk met thuiszorg voor ouderen op maat in Enschede e.o.

 4. DEFISH AQUARIUMS

  België

  DEFISH AQUARIUMS: Onze hoofdactiviteit bestaat uit het vervaardigen van aquariums en bijbehorende onderstellen. Ons aanbod strekt zich uit van standaardaquariums tot hoogwaardige aquariums op maat. Daarnaast bestuderen en fabriceren wij installaties voor aquariumwinkels die aan de EG-normen en de behoeften van de winkeliers voldoen. Alle aquariums zijn voorzien van een serienummer en een garantiebewijs voor 2 jaar. Wij verkopen niet aan particulieren.

 5. MONIS I/S

  Denemarken

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUADOR

  Luxemburg

 2. GREENARIUM

  Roemenië

 3. ALLIGATOR BAY

  Frankrijk

 4. VIPERATEC

  Duitsland

 5. BIOTOP

  België

 1. DEBROUX MULTISERVICES

  België

 2. IMCAGES

  Polen

 1. ERBERK MAKINE MEZBAHA SISTEMLERI

  Turkije

 2. AVRAMAKIS

  Griekenland

 3. ATELIER TERRA

  Duitsland

 4. DRAKONIS

  Polen