• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textiel - machines en materiaal

Resultaten voor

Textiel - machines en materiaal - Import export

 1. WEMADE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als u op zoek bent naar een product sourcing partner in China, dan is WEMADE het ideale bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van gedeeltelijke of volledige productieprocessen voor alle productuitbestedingsbehoeften van onze klanten. Onze inzet voor kwaliteit is voorbeeldig en zorgt voor grondige productinspecties, tests en leveranciersaudits om uw bedrijf te helpen zich te positioneren als marktleider en de concurrentie voor te blijven. Onze filosofie is eenvoudig: wij streven ernaar productieplannen op maat te ontwikkelen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Wij zorgen ervoor dat de fabrieken waarmee wij onze klanten in contact brengen, voldoen aan hun behoeften op het gebied van productoutsourcing. Door te kiezen voor WEMADE profiteert u van de beste uitbestedingsdiensten tegen de eerlijkste en meest duurzame prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 2. PIANEX

  Polen

  Verified by europages badge

  PIANEX is een Pools familiebedrijf, waar vakkennis en vakmanschap van generatie op generatie worden doorgegeven. Wij produceren vulmaterialen van textielvlies en polyester (natuurlijke vezel) van hoogwaardige kwaliteit sinds 1998. Onze producten worden gebruikt in de auto-industrie, meubel-, glas-, schoenen- en staalindustrie. Wij produceren al jarenlang vilt en bieden dan ook viltvezels voor een redelijke prijs. Onze extreem duurzame en bestendige geotextiel wordt gebruikt voor filtrerende, afscheidende en beschermende lagen. Ze kunnen zorgen voor de isolatie van water of afvalwater of de bescherming tegen erosie. Ze worden ook gebruikt als tussenlaag als scheiding tussen aarde en tegels, wegdek of afvaltanks. Gestikt textielvlies is tevens bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft een lange levensduur en worden daarom hoofdzakelijk gebruikt voor de vervaardiging van schoeisel, meubels of stoffering. Dankzij onze betrouwbaarheid hebben veel bedrijven in Polen en in het buitenland ons hun vertrouwen geschonken. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. SALER SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Saler produceert sinds 1966 schildersdoeken met het merk Caravaggio®. Wij produceren ons schildersdoek van verschillende soorten vezels, katoen, linnen, jute, polyester volledig binnen ons bedrijf - vanaf de voorbereidende behandelingen van de ruwe stoffen, tot de coating en uiteindelijke verpakking - inclusief alle kwaliteitscontroles. Dankzij het uitgebreide aanbod van onze doeken kunnen wij aan elke artistieke behoefte voldoen. Onze doeken worden verkocht in Italië, Europa en over de hele wereld.

 4. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Sluitingen en gespen, Etiketten en merketiketten - kleding, Folie - kunststof, Kunststofproducten voor de kledingindustrie, Tassen, attache-cases en handtassen, Breimachines - industrieel en accessoires, modeaccessoires, en Sluitingen en gespen. Het is gevestigd in Songjiang District, Shanghai, China.

 5. BENNINGER ZELL GMBH

  Duitsland

  Benninger ontwikkelt en produceert machines en systemen voor textielveredeling en bandkoordproductie. De machines en systemen zijn een belangrijke schakel binnen de textielwaardeketen en functioneren als complete systeemoplossingen. Benninger heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van machines en systemen, die ook in andere branches succesvol wordt toegepast. In 2016 nam Jakob Müller AG Benninger over. Als resultaat van de integratie in de Müller Group kan Benninger profiteren van de solide structuren en overeenkomsten op het gebied van technologie, productie en verkoop en zo de business area verder uitbreiden. Mensen hebben geen producten nodig, ze hebben oplossingen nodig. Bij Benninger staan ​​klantvoordeel en klantbehoeften centraal bij alle inspanningen. Wij bieden totaaloplossingen voor alle belangrijke textielveredelingsprocessen, waarbij onze specialiteit de continue open breedte behandeling van geweven en gebreide stoffen is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LE CLAIR & MEERT

  België

  textielmachines.

 2. ONURAY

  Turkije

  Het bedrijf ONURAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, afwerking en verven van textiel- en garenvezels, en afwerking en verven van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 3. TECHNIC ONE

  België

  Het bedrijf TECHNIC ONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Textiel - machines en materiaal, automatisering van productielijnen, installaties en machines voor het elektrolytische verzinken van metalen, en automatisch assemblageapparatuur volgens instructies van de klant. Het is gevestigd in Thimister, België.

 4. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontvetten - staal en metalen, Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen, verstuivers, zandstralen in loondienst, Ontvetten - staal en metalen, en Reinigen, beitsen, harden, ontvetten van staal en metalen. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

 5. JEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf JEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitvoering van monsternemingen. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 1. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Turkije

  Het bedrijf LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strijkmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkijzers - huishoudelijk, Textielveredeling, Textiel - machines en materiaal, strijkplanken, Strijkijzers - huishoudelijk, Textielveredeling, en Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, vervaardiging van machines, Textielmachinebouw, Textiel - machines en materiaal, en gereedschapsmachines voor metaalbewerking met verwijdering van metaalspaanders. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 1. REBEC SRL

  Italië

  Het bedrijf REBEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedekken - machines, Bedekken - machines, Opstrijkcoating, en poedercoatlijnen. Het is gevestigd in Olgiate Olona, Italië.

 2. MERA MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf MERA MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, transporteurs, transportinstallaties, verticale verpakmachines, Bewerkte onderdelen, en Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 3. ALLBEMAC - ALL BEDDING MACHINERY

  Turkije

  Het bedrijf ALLBEMAC - ALL BEDDING MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Kayseri, Turkije.

 4. MIRZAMLI BALATA

  Turkije

  Het bedrijf MIRZAMLI BALATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, en Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Twijnen en spinnen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Textiel - machines en materiaal, en bladen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ZENTEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZENTEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Muurankers, reserveonderdelen en accessoires voor textielmachines, drijfriemen, Muurankers, en afschuinmachines. Het is gevestigd in Valdagno, Italië.

 7. MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, afkammen van textielproducten, het kaarden van textielvezels en textielgaren, en machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van katoen. Het is gevestigd in Palazzolo S/oglio, Italië.

 8. MACTEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACTEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Bellocchi Di Fano, Italië.

 1. MECATEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MECATEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en machines en uitrustingen voor spinnen en twijnen. Het is gevestigd in Terranuova Bracciolini, Italië.

 2. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POZZI LEOPOLDO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines en materiaal, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines en materiaal, en warmteterugwinningsinstallaties. Het is gevestigd in Barlassina, Italië.

 3. C.P.S. TEX S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.P.S. TEX S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren spinmachines, en twijnmachines. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 4. LAROCHE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LAROCHE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitrafelen van textielafval. Het is gevestigd in Cours La Ville, Frankrijk.

 5. TECNOTEAM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOTEAM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren lintmachines voor verpakking, verpakkingsmachines, en knipmachines. Het is gevestigd in Cirimido, Italië.

 6. AE SEWING MACHINES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AE SEWING MACHINES, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Wrexham, Verenigd Koninkrijk.

 7. SAYGIN MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf SAYGIN MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. FALSETTI MECCANICA

  Italië

  Het bedrijf FALSETTI MECCANICA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, verspaning fijnmechanica, fabricage van mechanische artikelen, Textiel - machines en materiaal, en centrifugaalcompressoren. Het is gevestigd in Montespertoli, Italië.

 9. TEXTI SONICS

  Frankrijk

  Het bedrijf TEXTI SONICS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, lasmachines van ultrasonore trillingen voor kunststoffen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Saint-Etienne, Frankrijk.

 10. JUDATEX

  Polen

  Het bedrijf JUDATEX, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Pabianice, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Textiel - machines en materiaal - Import export

Aantal resultaten

2.755 Bedrijven