• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textiel - machines voor de voorbereiding- het spinnen en weven

Resultaten voor

Textiel - machines voor de voorbereiding- het spinnen en weven - Import export

 1. HAJ TEX GROUP

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  HAJ TEX werd opgericht in 2018 in Oezbekistan en is een volledig verticaal geïntegreerd textielbedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige producten. Het houdt een betrouwbare reputatie hoog. Het idee van de “Cot Cluster Economie” bestaat uit het bewust kweken van katoen, het volledig beheersen van alle processtappen, meerwaarde optimaliseren en de negatieve impact op het milieu beperken door hergebruik van de productieafval en het verwerken van oude kleding. Het afval van de katoenplanten wordt gebruikt als basis voor veevoeder en de katoenoliefabriek. De cluster is een groep van geïntegreerde bedrijfsunits die betrokken zijn bij de waardeketen van het verwerken, oogsten, spinnen, weven, afwerken van katoen en de productie van kleding. Onze producten beschikken over de internationale certificeringen STANDARD 100 van OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Wij willen het voorbeeld geven en bewijzen dat de katoenindustrie in Oezbekistan aan de internationale kwaliteits- en arbeidsveiligheidsnormen kan voldoen. Wij werken samen met hoogopgeleide specialisten en beschikken over professionele uitrustingen van internationale topmerken om een volledige productiecyclus op de starten, die begint met het planten van katoen op de velden en eindigt met de productie van stijlvolle tricotkleding van ons eigen merk. Ons productassortiment omvat diverse types katoenen garen, katoenen stoffen, tricotstoffen en eindproducten.

 2. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drogerijen, industrieel, Industriële ovens, textielmachines, Drogerijen, industrieel, werktuigbouwkunde, afrolhaspels, walslijnen, spreidmachines, en snijmachines. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 3. PIXBERG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PIXBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. SCHOLZE GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHOLZE GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Frankenberg, Duitsland.

 5. HAYABUSA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAYABUSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlechtmachines, spoelenwikkelaars textiel, spoelenwikkelaars, en machines voor kaarden van garen. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOPTEX SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOPTEX SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren textielmachines, SORTER, machines en uitrustingen voor de assemblage van stoffen, weefgetouwen voor buisvormige stoffen, machines en uitrustingen voor de bekleding en afwerking van stoffen, machines en uitrustingen voor het vullen van stoffen, machines en uitrustingen voor het merceriseren van stoffen, machines en uitrustingen voor het verven en koken van stoffen, en machines en uitrustingen voor het vollen van stoffen. Het is gevestigd in Montano Lucino, Italië.

 2. SAMATEX GMBH

  Duitsland

  Samatex is oorspronkelijk opgericht in 1984 als distributiebedrijf.In 2008 werd Samatex GmbH opgericht, die nu in de 2e generatie zit met eigen producten en als internationaal actieve en betrouwbare leverancier voor de textielindustrie. Wij produceren reserveonderdelen voor de spinnerij (AutoCoro-Open End) en wikkelmolen (AutoConer) en ringspinnerij (Autodoffing). We kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring in de productie van precisie-spuitgietgereedschappen en met kunststof en metaal bewerkte componenten en apparaten.Ons huidige productassortiment omvat meer dan 6500 artikelen voor verschillende machinetypes, beginnend met de SE7 tot de nieuwste modellen voor AutoCoro-rotorspinmachines, evenals 138 ‘tot de huidige Autoconer-wikkelmachines en onderdelen voor het verwijderen van auto's op verschillende Rieter, Zinser en Marzoli ringspinmachines.

 3. COMHAIRE INTERNATIONAL

  België

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma COMHAIRE INTERNATIONAL actief in de vertegenwoordiging van constructeurs van textielmachines. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ons over de jaren heen gespecialiseerd hebben in de branches spinnerij en extrusie, nonwoven en recycling, ververij, drukkerij en veredeling, chemicals. Inmiddels is ons aanbod zeer sterk geëvolueerd. Ons team biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen in samenwerking met ervaren leveranciers. Ook voor toebehoren en chemicals bieden wij enkel produkten aan die beantwoorden aan heel hoge en strenge eisen. Snelle en individuële service is waar wij naar streven. Niet alleen ons aantal vertegenwoordigingen is gestegen, ook hebben wij onze activiteit uitgebreid van België naar Noord-Frankrijk en Nederland.

 4. ETRACON

  België

  Etracon is een bedrijf gespecialiseerd in de internationale handel van tweedehands tapijt- en fluweelweefmachines. Het bedrijf werd opgericht eind 1994 en is in de navolgede jaren uitgegroeid van een éénmanszaak tot een bloeiende internationale handelspartner voor tweedehands textielmachines. We handelen voornamelijk in tapijt en velours weefmachines, maar ook in confectie machines. Daarnaast bieden wij u ook een brede waaier aan reserveonderelen voor deze textielmachines aan. Uniek is onze full technical service die wij onze klanten aanbieden : ons eigen technisch team staat ter uwer beschikking voor demontage, laden, lossen, montage en opstarten van de machines. Ook training ter plaatse is mogelijk.

 5. MARIO CROSTA

  Italië

  Het bedrijf Mario Crosta is gevestigd in Busto Arsizio en is gespecialiseerd in de bouw van machines en installaties voor de textielindustrie. Het bedrijf met jarenlange ervaring produceert een breed scala aan machines zoals slijpmachines, borstelmachines, kaardmachines, kaardmachines met twee trommels, scheerders en gecombineerde. Het produceert ook discontinue decatiseermachines, tapijtmachines en andere apparatuur voor het coaten, afwerken en afwerken van stoffen.

 1. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINES & ELECTRON CO., LTD., Gevestigd in Ningbo stad, dat is een economisch ontwikkeld gebied in China. we exporteren voornamelijk hoge snelheid naald weefgetouw, kromtrekken machine, hoge snelheid vlechten machine, koord breimachine, spoel-opwind- en -afwindmachine, metalen uiteinden, acetaat cellulose film en aanverwante accessoires.Onze productkwaliteit staat in binnen- en buitenland bovenaan.

 2. PICANOL

  België

  Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan vijfenzeventig jaar wereldwijd een pioniersrol en behoort vandaag tot de wereldtop van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner.

 1. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 2. MAEBE LUC NV

  België

  Maebe Luc is gespecialiseerd in hoogkwalitatieve tweedehands textielmachines voor het weven, bedrukken, verven, breien… Import & Export.

 3. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 4. PROMATEX ITALIA SRL

  Italië

  Promatex ontwerpt en fabriceert koppelingoplossingen, oplossingen voor coating en transformatie en gebruikt hiervoor de beste technologieën.

 5. INTERSPINNING

  België

  Bewerken en spinnen van textielvezels.

 6. MATTHYS

  België

  Matthys Group ontwerpt en bouwt machines op maat voor diverse industrieën en sectoren zoals de voedselindustrie, de textielsector (verpakking, assemblage enz.)…

 7. CETERA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CETERA S.R.L., en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, machines voor textielproducten, machines en uitrustingen voor tapijten en passementwerk, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en machines en uitrustingen voor de afwerking van garens. Het is gevestigd in Cologno Monzese, Italië.

 8. HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 1. GIESSE

  Italië

  Het bedrijf GIESSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 2. BUZZANCA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BUZZANCA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren weefgetouwen voor breiwerk, en circulaire breimachines. Het is gevestigd in Carpi, Italië.

 3. A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 4. MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, afkammen van textielproducten, het kaarden van textielvezels en textielgaren, en machines en uitrustingen voor het kammen en het kaarden van katoen. Het is gevestigd in Palazzolo S/oglio, Italië.

 5. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OFFICINE GAUDINO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Twijnen en spinnen - machines en materialen, Twijnen en spinnen - machines en materialen, machines en uitrustingen voor spinnen en twijnen, spinmachines, en beroepen voor het spinnen van wol. Het is gevestigd in Cossato, Italië.

 6. RIOPELE - TÊXTEIS, S.A

  Portugal

  Het bedrijf RIOPELE - TÊXTEIS, S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, Stoffen - synthetisch, Stoffen, Stoffen - synthetisch, en stoffen van natuurlijke vezels. Het is gevestigd in Pousada De Saramagos, Portugal.

 7. LA MECCANICA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf LA MECCANICA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor digitale drukkerijen, machines en uitrustingen voor het printen op stof, en textielmachines. Het is gevestigd in Urgnano, Italië.

 8. A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textieldraad en garens, Draad en garen, textiel - natuurlijk, Textieldraad en garens, en Draad en garen, textiel - natuurlijk. Het is gevestigd in Unhais Da Serra, Portugal.

 9. COST - FER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COST - FER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, producten en benodigdheden voor zuivering van luchtverontreinigende producten, tangentiële filtratie, en waterfilterinstallaties. Het is gevestigd in Gerenzano, Italië.

 10. HENRI PETIT & CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf HENRI PETIT & CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Aubenas, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Textiel - machines voor de voorbereiding- het spinnen en weven - Import export

Aantal resultaten

1.274 Bedrijven