• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textiel - machines voor de voorbereiding- het spinnen en weven

Resultaten voor

Textiel - machines voor de voorbereiding- het spinnen en weven - Import export

 1. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. PIXBERG GMBH

  Duitsland

 3. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanje

 4. MARIO CROSTA

  Italië

 5. SCHOLZE GERMANY GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAMATEX GMBH

  Duitsland

  Samatex is oorspronkelijk opgericht in 1984 als distributiebedrijf.In 2008 werd Samatex GmbH opgericht, die nu in de 2e generatie zit met eigen producten en als internationaal actieve en betrouwbare leverancier voor de textielindustrie. Wij produceren reserveonderdelen voor de spinnerij (AutoCoro-Open End) en wikkelmolen (AutoConer) en ringspinnerij (Autodoffing). We kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring in de productie van precisie-spuitgietgereedschappen en met kunststof en metaal bewerkte componenten en apparaten.Ons huidige productassortiment omvat meer dan 6500 artikelen voor verschillende machinetypes, beginnend met de SE7 tot de nieuwste modellen voor AutoCoro-rotorspinmachines, evenals 138 ‘tot de huidige Autoconer-wikkelmachines en onderdelen voor het verwijderen van auto's op verschillende Rieter, Zinser en Marzoli ringspinmachines.

 2. COMHAIRE INTERNATIONAL

  België

  Sinds meer dan 40 jaar is de firma COMHAIRE INTERNATIONAL actief in de vertegenwoordiging van constructeurs van textielmachines. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij ons over de jaren heen gespecialiseerd hebben in de branches spinnerij en extrusie, nonwoven en recycling, ververij, drukkerij en veredeling, chemicals. Inmiddels is ons aanbod zeer sterk geëvolueerd. Ons team biedt betrouwbare en kwalitatief hoogstaande oplossingen in samenwerking met ervaren leveranciers. Ook voor toebehoren en chemicals bieden wij enkel produkten aan die beantwoorden aan heel hoge en strenge eisen. Snelle en individuële service is waar wij naar streven. Niet alleen ons aantal vertegenwoordigingen is gestegen, ook hebben wij onze activiteit uitgebreid van België naar Noord-Frankrijk en Nederland.

 3. ETRACON

  België

  Etracon is een bedrijf gespecialiseerd in de internationale handel van tweedehands tapijt- en fluweelweefmachines. Het bedrijf werd opgericht eind 1994 en is in de navolgede jaren uitgegroeid van een éénmanszaak tot een bloeiende internationale handelspartner voor tweedehands textielmachines. We handelen voornamelijk in tapijt en velours weefmachines, maar ook in confectie machines. Daarnaast bieden wij u ook een brede waaier aan reserveonderelen voor deze textielmachines aan. Uniek is onze full technical service die wij onze klanten aanbieden : ons eigen technisch team staat ter uwer beschikking voor demontage, laden, lossen, montage en opstarten van de machines. Ook training ter plaatse is mogelijk.

 4. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 5. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINES & ELECTRON CO., LTD., Gevestigd in Ningbo stad, dat is een economisch ontwikkeld gebied in China. we exporteren voornamelijk hoge snelheid naald weefgetouw, kromtrekken machine, hoge snelheid vlechten machine, koord breimachine, spoel-opwind- en -afwindmachine, metalen uiteinden, acetaat cellulose film en aanverwante accessoires.Onze productkwaliteit staat in binnen- en buitenland bovenaan.

 1. PICANOL

  België

  Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan vijfenzeventig jaar wereldwijd een pioniersrol en behoort vandaag tot de wereldtop van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 1. PROMATEX ITALIA SRL

  Italië

  Promatex ontwerpt en fabriceert koppelingoplossingen, oplossingen voor coating en transformatie en gebruikt hiervoor de beste technologieën.

 2. CETERA S.R.L.

  Italië

 3. HOKO MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

 4. GIESSE

  Italië

 5. BUZZANCA S.R.L.

  Italië

 6. A. MONFORTS TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. COST - FER S.R.L.

  Italië

 8. TEXMA SRL

  Italië

 1. TESSIL GOMMA

  Italië

 2. A PENTEADORA - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE PENTEAÇÃO E FIAÇÃO DE LÃS, S.A.

  Portugal

 3. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Italië

 4. GARNIER THIEBAUT

  Frankrijk

 5. MILLIKEN FLOOR COVERING

  Verenigd Koninkrijk

 6. ROJ S.R.L.

  Italië

 7. A.M.T. ASSISTENZA MACCHINE TESSILI DI BERTONE SRL

  Italië

 8. RIOPELE - TÊXTEIS, S.A

  Portugal

 9. LA MECCANICA S.P.A.

  Italië

 10. MARZOLI MACHINES TEXTILE S.R.L.

  Italië

Filters

Resultaten voor

Textiel - machines voor de voorbereiding- het spinnen en weven - Import export

Aantal resultaten

1.365 bedrijven