• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textielveredeling - machines en materialen

Resultaten voor

Textielveredeling - machines en materialen - Import export

 1. ATAK TEXTILE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Atak Textile Company is een leverancier van katoengaren, gebreide katoenen stoffen en geweven stoffen in Gaziantep/TURKIJE. Momenteel leveren wij single jersey stof, fleece stof, Franse terry stof, rib stof, cardigan stof, piquéstof. Atak Textile Company bedient zijn groothandelaars en kledingfabrikanten over de hele wereld, met zijn hoge kwaliteit en snelle service. STOFFENASSORTIMENT: 1.SINGLE JERSEY, VOLLEDIGE ELASTAAN, SINGLE JERSEY 2.PIQUE (DUBBELE PIQUE, SINGLE PIQUE, VOLLEDIGE ELASTAAN SINGLE PIQUE) 3.INTERLOCK 4.1x1 RIB, 2x1 RIB, RIB MET ELASTAAN, VOLLEDIGE ELASTAAN RIBSTOF 5. 5.FRENCH TERRY, COT/PES FRENCH TERRY, FRENCH TERRY VOLLEDIG ELASTAAN 6.KATOENEN FLEECE, KATOEN/PES FLEECE, GEBORSTELDE FLEECE, ONGEBORSTELDE FLEECE AFWERKING: 1.THERMOFIXEREN 2.ENKEL VERVEN 3.DUBBEL VERVEN 4.ENZYM BEHANDELING 5.SILICONEN VERZACHTING 6.SANFORISEREN 7.BORSTELEN 8.KOOLBORSTEL (PERZIKEFFECT) 9.SCHEERMACHINES: 1.BREIMACHINES(x45) 2.KWALITEITSCONTROLE VOOR RUWE STOF(x2) 3.HT VERNIJDERMACHINES (x11) 4.STENTERMACHINE (THERMOFIXEREN) (x2) 5.SANFORIZING (COMPACTOR) MACHINE (x2) 6. 6.BALLONKNIJPMACHINE (KABELOPENER) (x2) 7.DROOGMACHINE (x1) 8.BORSTELEN (x2) 9.KOOLBORSTEL (PERZIKEFFECT) (x1) 10.AFWERKING KWALITEITSCONTROLE (X2) KLEUREN: 1.ATAK TEXTIEL KLEURENKAART 2.PANTONEKLEUREN 3.ORIGINELE KLEUREN VAN DE GARENS DIE DE KLANT GEBRUIKT: 1.OE KATOEN 2.VORTEX KATOEN 3. RINGKATOEN 4.COMPACT GEKAMD KATOEN 5.VISCOSE GAREN 6.ELASTAAN GAREN 7.POLYESTER GAREN Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Textielverven - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textielveredeling - machines en materialen, industriële breimachines en accessoires, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Esparreguera-Barcelona, Spanje.

 3. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Duitsland

  Wij zijn gelegen in Konken in het zuidwesten van de Palts en zijn het perfecte adres voor borduurmachines van wereldklasse, die onder de bekende merknamen "KSM" en "Producent van Pfaff Embroidery Systems" worden bediend. Onze wortels gaan terug naar de voormalige G.M. Pfaff AG. Zie ook onze geschiedenis. Ons constructieprogramma omvat verschillende modellen industriële borduurmachines met 1-60 borduurkoppen voor elke behoefte. We bieden ook speciale modellen voor de leer-, schoenen-, laarzen-, riemen- en de tassenindustrie, en natuurlijk ook voor het interieur van de auto, niet alleen voor de textielwereld, of het nu professionele borduurbedrijven of fabrikanten van confectiekleding, meterswaren, huishoudtextiel, petten of technisch borduurwerk zijn. Waar ontwerpers borduureffecten nodig hebben als extra kwaliteitsverbetering van producten, hebben we de juiste machine en de geschikte optionele apparatuur, bijvoorbeeld Schiffli-stijl Engels borduurwerk, rond koord, lovertjes, lange borduurvelden, etc.

 4. GRANDIS SRL

  Italië

  Grandis is een onderneming met machines en technologieën die de mogelijkheid bieden allerlei soorten constructies van roestvast staal, aluminium en superlegeringen te ontwikkelen, zodat kan worden voldaan aan de eisen van de verschillende industriële sectoren. Wij vervaardigen onder meer: verfmachines van roestvast staal; roestvrijstalen machines voor pad-steam en autoclaaf behandeling; laboratorium machines en apparaten en centrifugeermachines in verschillende soorten; vaten, tanks en trechters van roestvast staal

 5. TECMEC - TECNISUL MECATRÔNICA - BONDING AND LAMINATING MACHINES

  Brazilië

  Het bedrijf TECMEC - TECNISUL MECATRÔNICA - BONDING AND LAMINATING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling, en Textielveredeling. Het is gevestigd in Estancia Velha, Brazilië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAQUINAS DE COSER

  Spanje

  Het bedrijf MAQUINAS DE COSER, is een Distributeur, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren naaimachines, tweedehandse naaimachines, en Naaimachines voor textiel. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 2. SEKAISA

  Spanje

  Het bedrijf SEKAISA, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strijkmachines - industrieel, Strijkmachines - industrieel, textielmachines, machine voor de behandeling en de afwerking van textielvezels, en reparatie textielmachines. Het is gevestigd in Banyoles - Girona, Spanje.

 3. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DANTI PAOLO & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Textielveredeling. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 4. ASTENJOHNSON

  België

  Het bedrijf ASTENJOHNSON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Stoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling, Textielveredeling - machines en materialen, Katoen - stoffen, Stoffen - synthetisch, Textielveredeling, Textielveredeling - machines en materialen, Katoen - stoffen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Eupen, België.

 5. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, en textielindustrie. Het is gevestigd in Elbeuf, Frankrijk.

 1. INNOTRANSFERS

  Spanje

  Het bedrijf INNOTRANSFERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling, werkmaskers voor bescherming, Textielveredeling, en professionele beschermingsartikelen. Het is gevestigd in Parets Del Vallès, Spanje.

 2. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren koppelapparaten. Het is gevestigd in Grossostheim, Duitsland.

 1. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA MASTER S.P.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, en Textielveredeling - machines en materialen. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 2. RED CARPET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RED CARPET S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, machines voor decatisering van draad, en decatisering van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Carre', Italië.

 3. NOSEDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOSEDA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en textielverfmachines. Het is gevestigd in Tavernerio, Italië.

 4. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Ierland

  Het bedrijf ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Weven - machines en materialen, machines en uitrustingen voor spinnen en twijnen, Textielveredeling - machines en materialen, en reserveonderdelen en accessoires voor textielmachines. Het is gevestigd in Galway, Ierland.

 5. THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Schwarzenbach a Wald, Duitsland.

 6. LAFER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf LAFER S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuurmachines, machines en uitrustingen voor het kaarden van stoffen, en machines voor het scheren van garen. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 7. ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER

  Duitsland

  Het bedrijf ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

 8. NOWOTECMA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NOWOTECMA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Textielveredeling - machines en materialen. Het is gevestigd in Neuhofen An Der Krems, Oostenrijk.

 1. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 2. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 3. HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A.

  Spanje

  Het bedrijf HIJOS DE A. FERRER-DALMAU S.A., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Spingarenmachine, textielmachines, en Textielveredeling - machines en materialen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. E.J. CZIRAKY

  Duitsland

  Het bedrijf E.J. CZIRAKY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Tegernsee, Duitsland.

 5. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Duitsland

  Het bedrijf STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 6. KARL L. HÜBSCHMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KARL L. HÜBSCHMANN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 7. SECOND HAND TEXTILE

  Italië

  Het bedrijf SECOND HAND TEXTILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tweedehands weefgetouwen, machines en uitrustingen voor de afwerking van garens, verkoop gebruikte textielmachine, en machine voor de behandeling en de afwerking van stoffen. Het is gevestigd in Gerenzano, Italië.

 8. HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HATTORFER KAMMGARNSPINNEREIEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Textielveredeling - machines en materialen. Het is gevestigd in Wagenfeld, Duitsland.

 9. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf SCHENK-TEXTILMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Borduurmachines en accessoires, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, en Borduurmachines en accessoires. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

 10. MAKROCOSTURA

  Spanje

  Het bedrijf MAKROCOSTURA, is een Distributeur, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, en Textielveredeling - machines en materialen. Het is gevestigd in Alcala De Guadaira, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Textielveredeling - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.287 Bedrijven