• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • thermische staal- en metaalverwerking

Resultaten voor

Thermische staal- en metaalverwerking - Import export

 1. LEIFERT INDUCTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Leifert Induction GmbH ontwikkelt en produceert innovatieve systemen voor inductieverhitting voor het voegen en het oplossen van krimpverbindingen, evenals voor het voorverwarmen van werkstukken..

 2. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ITG Induktionsanlagen GmbH maakt deel uit van de SYSTEC-bedrijvengroep en is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van inductieve verwarmingssystemen. Naast het implementeren van een klantspecifieke taak in klassieke en nieuwe toepassingsgebieden voor inductietechnologie, bieden wij wereldwijd een competente service voor onze systemen. Typische toepassingsgebieden zijn harden, uitgloeien, verwarmen, smelten, veredelen, smeden, temperen en coaten. We ontwikkelen en produceren zelf de energievoorziening.Ons spectrum van omvormers in het midden- en hoogfrequentiebereik varieert van 50 Hz tot 1.000 kHz met uitgangen van 2 kW tot meerdere megawatts. Energie-efficiëntie, energiebesparing en wereldwijde vereisten met betrekking tot de "groene economie" zijn de focus van de convertortechnologie.

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA is uw competente partner voor de mechanische behandeling van verschillende slakken voor zandstralen (slakkenstralen) en andere granulaten voor verschillende toepassingen. CHEMEGRA produceert speciale silicose-vrije wegwerpgrit in de door u gewenste korrel en in de door u gewenste verpakking. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor brugrenovatie op het gebied van corrosiebescherming, oppervlaktebehandeling van carrosserieën, betonrenovatie, restauratie van gevels etc.Schuurmiddelen, productie van verschillende korrelgroottes, glanzende stenen en scheidingsstraalmiddelen, alsook bouwmaterialen voor bodemverbetering en opvullingen. We zullen uw eigen bulkgoederen of stoffige materialen binnen enkele dagen individueel verpakken als onderdeel van contractvulling / contractoverdracht, big bags (flexibele grote tassen) op uw locatie (mobiel systeem).

 4. GFT GLÜH- UND FÜGETECHNIK BÖNEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFT GLÜH- UND FÜGETECHNIK BÖNEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerobotiseerd laswerk. Het is gevestigd in Bönen, Duitsland.

 5. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij 60 jaar deskundigheid op het gebied van inductie. Inductoheat Europe - Uw contactpersoon voor al uw vragen over inductieverwarming en thermobehandeling! Als onderdeel van de wereldwijd actieve Inductotherm-groep zijn wij in Europa technologieleider op het gebied van de inductieve verwarming. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen in onze fabriek in Reichenbach inductieverwarmingsinstallaties voor diverse industriële toepassingen. Wij produceren zowel standaard- als ook speciale harderij-installaties en omvormers in grote omvang. Daarnaast voert Inductoheat Europe twee loonharderijen in Reichenbach en Darmstadt waarin ijzermaterialen van onze klanten worden gehard. Onze inductorproductie produceert deze toepassingsspecifieke slijtageonderdelen in originele kwaliteit en op wens ook in "expressnelheid"!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SURCOTEC SA

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SURCOTEC SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Plan-Les-Ouates Ge, Zwitserland.

 2. WILHELM ALTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM ALTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 3. CEWOTEC GGMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CEWOTEC GGMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 4. PLASMANITRIERTECHNIK DR. BÖHM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASMANITRIERTECHNIK DR. BÖHM GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 5. TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 1. GLÜHEREI GMBH MAGDEBURG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLÜHEREI GMBH MAGDEBURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 2. TECMA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECMA SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, harden van metalen, bainitisch gehard, Thermische staal- en metaalverwerking, Veredeling metalen, carbonitreren van metalen, carbocementatie, nitreren van metalen, en zachtnitrering. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 1. HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 2. VACUHEAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VACUHEAT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Limbach-Oberfrohna, Duitsland.

 3. SIEGENER WERKZEUG- UND HÄRTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIEGENER WERKZEUG- UND HÄRTETECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 4. UMLAUF INDUKTIONSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UMLAUF INDUKTIONSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 5. RUDOLF RIEKER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RUDOLF RIEKER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Leingarten, Duitsland.

 6. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNO PERF - LAMIERE FORATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Strekmetaal - platen, Plaatwerkerij - industrieel, vouwen van metalen, ponsen, Strekmetaal - platen, geperforeerde platen voor mijnen en groeven, Plaatwerkerij - industrieel, en plaatijzer. Het is gevestigd in Rivalta Di Torino, Italië.

 7. PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Besigheim, Duitsland.

 8. EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Richten - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, inductieharding, harden van metalen, Richten - staal- en metaalbewerking, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 1. AFD ENGINEERING ANLAGEN UND MASCHINEN FÜR LACKIER-, TROCKNUNGS-, UMWELTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AFD ENGINEERING ANLAGEN UND MASCHINEN FÜR LACKIER-, TROCKNUNGS-, UMWELTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Brunn Am Gebirge, Oostenrijk.

 2. HELMUT ROHDE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELMUT ROHDE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Prutting, Duitsland.

 3. H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Aldingen, Duitsland.

 4. BALLESTRACCI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BALLESTRACCI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zandstralen - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Thermische staal- en metaalverwerking, zandstralen metalen, metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, polijsten metalen, Thermische staal- en metaalverwerking, verf, en oppervlakkige behandeling van metalen. Het is gevestigd in Biassono, Italië.

 5. IVA SCHMETZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IVA SCHMETZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 6. DURFERRIT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DURFERRIT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 7. GEBR. LÖCHER GLÜHEREI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. LÖCHER GLÜHEREI GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Hilchenbach, Duitsland.

 8. HTU HÄRTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HTU HÄRTETECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Uhldingen-Mühlhofen, Duitsland.

 9. HQM HÄRTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HQM HÄRTETECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 10. SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Thermische staal- en metaalverwerking - Import export

Aantal resultaten

1.645 Bedrijven