• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • thermoforming van kunststoffen - machines

Resultaten voor

Thermoforming van kunststoffen - machines - Import export

 1. SYNERLINK

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Synerlink, onderdeel van de in de VS gevestigde Barry-Wehmiller Packaging Systems groep, is een ervaren leverancier van lineaire vul- en vormvaste verpakkingsoplossingen voor zuivel, drank en andere voedingsproducten. Als toonaangevend ontwerper en fabrikant van geïntegreerde verpakkingslijnen produceren wij ultraschone, aseptische producten met een verlengde houdbaarheid, met de hoogste prestatienormen. Onder onze merknamen Arcil, Ermi, Dairy Pack, Dinieper en Aprium bieden wij een breed gamma oplossingen aan: vorm-fill-seal (FFS) en fill-seal (FS met voorgevormde potten en flessen) apparatuur die vergezeld kan gaan van robotoplossingen aan het einde van de lijn, zoals sleevage, transfer, oververpakken, pick-up, kratten en palletiseren.

 2. YMCUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  YMCUP werd opgericht in 2016 en is een fabrikant van machines voor het printen en snijden van kartonnen bekers gevestigd te Istanboel, Turkije. Vanaf de oprichting hebben wij ons volledig ingezet voor het bieden van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten met een efficiënte en snelle levering. Ons bedrijf ziet innovatie als de sleutel tot duurzaam succes en is ervan overtuigd dat elke dag nieuwe kansen biedt. We hechten dan ook een groot belang aan innovatie. Wij streven ernaar ons assortiment uit te breiden door de technologische ontwikkelingen op de voet te volgen. Wij investeren in een hoog tempo en produceren met veel plezier mens- en milieuvriendelijke producten. Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Kartonnen beker Machines, •Dubbelwandige kartonnen beker Machines, •Kartonnen kom Machines, •Kartonnen slakom Machines, •Verpakkingsmachines , •Print & Stans Machines, •Persmachines, •Machine-accessoires en reserveonderdelen. Onze machines voor kartonnen bekers kunnen bekers met verschillende maten en inhoud produceren zoals 12 oz, 8 oz, 9 oz en overige! Bezoek onze website om meer over ons productaanbod te ontdekken. Wij streven ernaar de kwaliteitsnormen na te leven bij het selecteren van de grondstoffen en tijdens het gehele proces van de productie tot de levering aan de klanten. De productie van YMCUP voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen zoals ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – OHSAS 18001-2007 Certificeringen voor kwaliteitsbeheersystemen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. PROCESS COLOR

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Process Color, opgericht in 1993, is fabrikant van kartonnen en plastic verpakkingen. Wij bij Process Color produceren in onze werkplaatsen plastic en karton voor mallen, kisten, stijve dozen, blisters, geschenkdozen, eierdozen, plastic deksels en nog veel meer op onze website te ontdekken producten! . Wij vervaardigen of personaliseren tevens uiteenlopende reclamematerialen via zeefdruk, tampondruk, folio, droogstempelen, reliëf, stencilen, perforeren en thermovormen. Wij vervaardigen plastic en kartonnen verpakkingen in diverse modellen en afmetingen naargelang de specifieke ontwerpen en vereisten van de klant. Voor ons is de milieubescherming één van onze grootste prioriteiten; Al onze producten zijn dan ook 100% recycleerbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. MPO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Injectiematrijs plastic, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, verspaning van platen van roestvrij staal, en Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Pluvigner, Frankrijk.

 5. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

  Alle producten voor "thermoforming van kunststoffen - machines"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EMAIREL

  Frankrijk

  Sinds meer dan 40 jaar is het kunststofbedrijf Emairel de specialist in thermovormen. Wij zijn werkzaam in verschillende domeinen, zoals de auto-industrie, packaging, caravanning, de medische sector, de POS-reclame, logistieke verpakkingen. Kwaliteit en duurzame ontwikkeling, respect voor de klant en teamgeest maken helemaal deel uit van de filosofie van ons familiebedrijf. Daarom hebben we onze activiteiten in 2007 ook gericht op de ontwikkeling van ecologische oplossingen voor de mobiliteit in een stadsomgeving, met elektrische voertuigen voor personen en bedrijven, maar ook op projecten m.b.t. hernieuwbare energie zoals o.m. micro-windturbines voor particulieren. Onze industriële knowhow wordt gekenmerkt door het thermovormen, bewerken met 3 of 5 assen en assembleren of monteren, waar we onze traditionele vakkennis kunnen toevoegen o.m. snijwerk met een pers, thermische bekledingen, zadelmakerswerk van leer of imitatieleer.

 2. TERMOPAK LTD.

  Oekraïne

  "TERMOPAK" Inc. (Kharkiv, Oekraïne) is een fabrikant van machines en apparaten voor de technologische sector van thermovorming en verpakking sinds 1997. Onze thermovormmachines worden ontworpen voor de productie van potten, borden, schalen, deksels, blisterverpakkingen. Onze verpakkingsmachines worden gebruikt in diverse industriële sectoren, bijvoorbeeld de verpakkings-, voedingsmiddelen-, medische en farmaceutische sectoren. TERMOPAK houdt zich ook bezig met procesautomatisering in verschillende industriële sectoren.

 3. ABS PLASTICS

  België

  ABS PLASTICS NV, gesticht in 1968, is gekend als één van de Europese vacüumvorm- bedrijven. Met klanten als Philips, Picanol, Sega en Samsonite hebben wij bij deze internationale firma's onze sporen al verdiend. Met projecten voor Sony, Becton Dickinson en Berryfloor hebben wij onze meerwaarde voor deze bedrijven al bewezen. U zoekt naar een oplossing voor uw probleem in PVC, ABS, POLYSTEREEN... Wij zijn graag uw helpende partner.

 4. PLAX SRL

  Italië

  Plax, leader in de bewerking van plastic materialen. Wij zijn een groep die gespecialiseerd is in de bewerking van plastic materiaal. De groep bestaat uit 8 merken (Lampia, lampia Rom, Wanox, Protolampia, Rodan, Plaxtiglass, Due – Erre, Askerz) die werkzaam is naar gelang de verschillende bewerkingstechnologieën van plastic materialen: injectie, thermovormen, snelle prototyping, laswerk met hoge frequentie (elektrolaswerk).

 5. VITALO

  België

  Thermoforming van kunststoffen

 1. STYL'MONDE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf STYL'MONDE SA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Priay, Frankrijk.

 2. MACHINETIC

  Oekraïne

  Het bedrijf MACHINETIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verstevigde plastiek - verwerking, vacuüm thermovorming, warm persen van kunststoffen, en Verstevigde plastiek - verwerking. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 1. YENIMAK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf YENIMAK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. COSMOS-RAY MACHINERY ELECTRONICS CO., LIMITED

  China

  Het bedrijf COSMOS-RAY MACHINERY ELECTRONICS CO., LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 3. GIANOPLAST SAS

  Italië

  Het bedrijf GIANOPLAST SAS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren warm persen van kunststoffen, reverse engineering, industriele modellen en prototypes, en bewerking van methacrylaat. Het is gevestigd in Fabriano, Italië.

 4. GIANOPLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf GIANOPLAST SRL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren matrijzen en modellen, reverse engineering, freeswerk 5 assen, en frezen van kunststof materialen. Het is gevestigd in Fabriano, Italië.

 5. MGN PLASTICS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MGN PLASTICS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastic verpakkingen, Plastic verpakkingen, en blisters. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 6. EXTRUDERE MANUALE / ROBOTI PRELATE / SUFLANTE AER CALD

  Roemenië

  Het bedrijf EXTRUDERE MANUALE / ROBOTI PRELATE / SUFLANTE AER CALD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Extrusie van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, Heteluchtgeneratoren, Thermoforming van kunststoffen - machines, en Heteluchtgeneratoren. Het is gevestigd in Stefanestii De Jos, Ilfov, Roemenië.

 7. FORMEKA TERMOFORMING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf FORMEKA TERMOFORMING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren persen multistation, thermische persvormmachines, en stripverpakkingslijn. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BDTRONIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BDTRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Doseerapparatuur - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, plasmabehandeling, impregnering met metaal, Thermoforming van kunststoffen - machines, en machines voor het harsen. Het is gevestigd in Weikersheim, Duitsland.

 1. ERCA S.A.S.

  Frankrijk

  Het bedrijf ERCA S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor agrovoedingsmiddelen, stripverpakking, en stripverpakkingslijn. Het is gevestigd in Les Ulis, Frankrijk.

 2. THERMO INDUSTRIE SN

  Frankrijk

  Het bedrijf THERMO INDUSTRIE SN, is een Onderaannemer, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofcomponenten. Het is gevestigd in Bree, Frankrijk.

 3. I-CONCEPT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf I-CONCEPT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Steinfurt, Duitsland.

 4. PLASTILEX S A

  Frankrijk

  Het bedrijf PLASTILEX S A, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Montreuil, Frankrijk.

 5. NOVAPLEST

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVAPLEST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, Lassen van kunststoffen - machines, Thermoforming van kunststoffen - machines, Lassen van kunststoffen - machines, stripverpakking, en thermovorming van kunststoffen. Het is gevestigd in Danjoutin, Frankrijk.

 6. PLASTIQUES D'ARGONNE

  Frankrijk

  Het bedrijf PLASTIQUES D'ARGONNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgietmachines - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, spuitgietwerk, stempeldruk, en Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Vienne Le Château, Frankrijk.

 7. SEALPAC

  Frankrijk

  Het bedrijf SEALPAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Thermoforming van kunststoffen - machines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen - onderdelen en gereedschap, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is gevestigd in Roissy En France, Frankrijk.

 8. XTEK & C SAS

  Italië

  Het bedrijf XTEK & C SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persen van kunststoffen - machines, stripverpakking, bouw van gietvormen, Persen van kunststoffen - machines, en Automotive. Het is gevestigd in Castellalto, Italië.

 9. PLASTIFORM

  Frankrijk

  Het bedrijf PLASTIFORM, is een Onderaannemer, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - machines, thermovormen van kunststoffen, en Kunststofindustrie - machines. Het is gevestigd in Thise, Frankrijk.

 10. TEAM PLASTIQUE SAS - THERMOFORMAGE SUR MESURE

  Frankrijk

  Het bedrijf TEAM PLASTIQUE SAS - THERMOFORMAGE SUR MESURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermoforming van kunststoffen - machines, thermovorming van geëxpandeerd polyethyleen, Thermoforming van kunststoffen - machines, en Persen voor thermoforming - kunststof. Het is gevestigd in Châteaubriant, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis