• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • timmerwerk - machines en materialen

Resultaten voor

Timmerwerk - machines en materialen - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 2. ATELIER LES GAILLETTES

  België

  Verified by europages badge

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

 3. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 4. SCHÊNE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÊNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Timmerwerk - machines en materialen, Schuurmachines - houtbewerking, Timmerwerk - machines en materialen, en Houtbewerkingsmachines. Het is gevestigd in Chaineux, België.

 5. POUWELS MB TECHNOLOGY

  België

  De machines van POUWELS zijn ontworpen voor de bewerking van massief hout: trappen, deuren, raamwerken, meubels, enz. Wij bieden een assortiment van handbediende en numerieke freesmachines. Hun robuustheid, precisie, gebruiksgemak en snelheid verklaren hun succes bij een groot aantal gebruikers. Naast de kwaliteit van onze producten, staat het hele team van medewerkers voor u klaar. De doeltreffendheid en beschikbaarheid van onze klantenservice hebben inderdaad bijgedragen aan onze goede reputatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAMIA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  RAMIA s.r.o. is een Tsjechisch familiebedrijf dat massief houten meubels voor timmermannen en schrijnwerkers vervaardigd. Wij zijn gespecialiseerd in werkbanken en -tafels voor timmermannen en schrijnwerkers. Naast traditionele schrijnwerkersbanken, vervaardigden wij ook nieuwe schrijnwerkersbanken voor vakspecialisten en fervente klussers, alsook werkbanken voor kinderen die in hoogte verstelbaar zijn. Onze werkbanken voor timmermannen en schrijnwerkers worden gebruikt door schrijnwerkers en houtsnijders, klussers, scholen en vakopleidingen.

 2. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Italië

  Compensati Su Misura Fai da Te, gevestigd in Taranto, is de ideale plaats om hout van kwaliteit te vinden en om advies te krijgen van deskundig personeel, dat voor u klaar staat met professionele adviezen om u te begeleiden bij uw inkopen. Wij bieden verschillende producten: op maat gesneden hout, houten keukenbladen, priëlen, gelaagd hout, multiplex, doe-het-zelf artikelen, lijm, afrasteringen, ijzerwaren voor de bouw en lak van hoge kwaliteit.

 3. TIMMERBEDRIJF GROENER

  Nederland

  Machinaal timmerbedrijf Groener is een vakkundig timmerbedrijf gevestigd in De Lutte (Twente). Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om van elke timmerklus een succes te maken door het leveren van kwaliteit timmerwerk tegen een zeer scherpe prijs.

 4. MBM METALWORK JSC

  Bulgarije

  Het bedrijf MBM METALWORK JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, en Laser - las- en snijmachines. Het is gevestigd in Ruse, Bulgarije.

 5. ECMA CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf ECMA CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is gevestigd in Ancenis, Frankrijk.

 1. VACUUM-CNC

  Spanje

  Het bedrijf VACUUM-CNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren digitaal bestuurde machines, vacuüm componenten, en Zuignap. Het is gevestigd in Alcorcón, Spanje.

 2. KAZI TANI

  Frankrijk

  Het bedrijf KAZI TANI, is een Distributeur, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Import-export van mechanische constructies, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Import-export van mechanische constructies, Aluminium bouwelementen - machines en materiaal, en Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is gevestigd in Nevers, Frankrijk.

 1. TECAUMA

  Frankrijk

  Het bedrijf TECAUMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslag van platen, geautomatiseerde opslagsystemen, industriële robotten, en robotten voor laden en lossen. Het is gevestigd in Les Essarts, Frankrijk.

 2. SÜMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SÜMA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtbehandelingsmachines. Het is gevestigd in Ottersweier, Duitsland.

 3. HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HAMA ALU HOLZBAUWERK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines voor de vervaardiging van Deuren en Ramen van PVC en van Aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - uitvoering, Dakbedekkingen - uitvoering, Timmerwerk - machines en materialen, Timmerwerk - uitvoering, Dakbedekkingen - uitvoering, en Timmerwerk - machines en materialen. Het is gevestigd in Rottenburg, Duitsland.

 4. NOUVEAUX DOCKS

  Frankrijk

  Het bedrijf NOUVEAUX DOCKS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Timmerwerk - machines en materialen, Handgereedschap met motor voor doe-het-zelvers, Timmerwerk - machines en materialen, en isolatiesystemen. Het is gevestigd in Gerardmer, Frankrijk.

 5. SOCOMEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOCOMEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cirkelzaag, lintzagen, schuurmachines, en houtschaven. Het is gevestigd in Torriana, Italië.

 6. CUTWRIGHTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CUTWRIGHTS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is gevestigd in Hanworth, Verenigd Koninkrijk.

 7. UM&BAU GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf UM&BAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is gevestigd in Bern, Zwitserland.

 8. MENARD DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf MENARD DISTRIBUTION, is een Multi-Category, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - machines en materialen, Smeedijzer, Timmerwerk - machines en materialen, timmerwerkartikelen, Smeedijzer, en pergola's. Het is gevestigd in L Union, Frankrijk.

 1. VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS

  Italië

  Het bedrijf VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop verkoop van tweedehandse machines. Het is gevestigd in Cantu', Italië.

 2. OUVÉO

  Frankrijk

  Het bedrijf OUVÉO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stores, Blinden, ramenfabriek, Stores, Blinden, en deuren en vensters. Het is gevestigd in St Médard De Guizières, Frankrijk.

 3. OLIVIER PINOT MENUISERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf OLIVIER PINOT MENUISERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sloten, grendels en sleutels, Timmerwerk - machines en materialen, Sloten, grendels en sleutels, Timmerwerk - machines en materialen, vensters, en veranda. Het is gevestigd in Port-Sur-Saone, Frankrijk.

 4. AMELIA HOME

  Frankrijk

  Het bedrijf AMELIA HOME, is een Distributeur, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer, Smeedijzer, pergola's, aluminiumgieten, en FAbriek van ramen en deuren aluminium. Het is gevestigd in Wassy, Frankrijk.

 5. SARL EXPLOITATION NORALU

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL EXPLOITATION NORALU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - machines en materialen, Sloten, grendels en sleutels, Timmerwerk - machines en materialen, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Bruyères-Et-Montbérault, Frankrijk.

 6. VAUGEOIS MACHINE A BOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf VAUGEOIS MACHINE A BOIS, is een Distributeur, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is gevestigd in Bonchamps-Les-Laval, Frankrijk.

 7. ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C., en actief in de sector Timmerwerk - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerwerk - machines en materialen, houtpanelen, Multiplex, Timmerwerk - machines en materialen, en stammen van brandhout. Het is gevestigd in Cantu', Italië.

 8. BRIQUETERIE D'ARLON

  België

  Het bedrijf BRIQUETERIE D'ARLON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Dakbedekkingsmaterialen, hout voor meubels en timmerwerk, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Dakbedekkingsmaterialen, en betegeling. Het is gevestigd in Arlon, België.

 9. FSM MAKINE GRUP IÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf FSM MAKINE GRUP IÇ VE DIŞ TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. PORTES INTÉRIEURES.BE

  België

  Het bedrijf PORTES INTÉRIEURES.BE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Timmerwerk - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deurkernen van hout, handgrepen voor deuren, deuren, en onderdelen voor deuren. Het is gevestigd in Vichte, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Timmerwerk - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.281 Bedrijven