• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • timmerwerk - machines en materialen

Resultaten voor

Timmerwerk - machines en materialen - Import export

 1. CONTIMETA

  Nederland

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Alle producten voor "timmerwerk - machines en materialen"

 2. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 3. SCHÊNE

  België

 4. POUWELS MB TECHNOLOGY

  België

  De machines van POUWELS zijn ontworpen voor de bewerking van massief hout: trappen, deuren, raamwerken, meubels, enz. Wij bieden een assortiment van handbediende en numerieke freesmachines. Hun robuustheid, precisie, gebruiksgemak en snelheid verklaren hun succes bij een groot aantal gebruikers. Naast de kwaliteit van onze producten, staat het hele team van medewerkers voor u klaar. De doeltreffendheid en beschikbaarheid van onze klantenservice hebben inderdaad bijgedragen aan onze goede reputatie.

 5. RAMIA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  RAMIA s.r.o. is een Tsjechisch familiebedrijf dat massief houten meubels voor timmermannen en schrijnwerkers vervaardigd. Wij zijn gespecialiseerd in werkbanken en -tafels voor timmermannen en schrijnwerkers. Naast traditionele schrijnwerkersbanken, vervaardigden wij ook nieuwe schrijnwerkersbanken voor vakspecialisten en fervente klussers, alsook werkbanken voor kinderen die in hoogte verstelbaar zijn. Onze werkbanken voor timmermannen en schrijnwerkers worden gebruikt door schrijnwerkers en houtsnijders, klussers, scholen en vakopleidingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMPENSATI SU MISURA FAI DA TE

  Italië

  Compensati Su Misura Fai da Te, gevestigd in Taranto, is de ideale plaats om hout van kwaliteit te vinden en om advies te krijgen van deskundig personeel, dat voor u klaar staat met professionele adviezen om u te begeleiden bij uw inkopen. Wij bieden verschillende producten: op maat gesneden hout, houten keukenbladen, priëlen, gelaagd hout, multiplex, doe-het-zelf artikelen, lijm, afrasteringen, ijzerwaren voor de bouw en lak van hoge kwaliteit.

 2. TIMMERBEDRIJF GROENER

  Nederland

  Machinaal timmerbedrijf Groener is een vakkundig timmerbedrijf gevestigd in De Lutte (Twente). Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om van elke timmerklus een succes te maken door het leveren van kwaliteit timmerwerk tegen een zeer scherpe prijs.

 3. MBM METALWORK LTD

  Bulgarije

 4. ECMA CONCEPT

  Frankrijk

 5. VACUUM-CNC

  Spanje

 1. KAZI TANI

  Frankrijk

 2. TECAUMA

  Frankrijk

 1. SÜMA GMBH

  Duitsland

 2. SARL EXPLOITATION NORALU

  Frankrijk

 3. VAUGEOIS MACHINE A BOIS

  Frankrijk

 4. SOCOMEC S.R.L.

  Italië

 5. VERGA ERCOLE DI ROBERTO VERGA & C. SAS

  Italië

 6. CUTWRIGHTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. OUVÉO

  Frankrijk

 8. NOUVEAUX DOCKS

  Frankrijk

 1. AMELIA HOME

  Frankrijk

 2. LANSELLE BOIS

  Frankrijk

 3. ABC AGENCEMENT SARL

  Frankrijk

 4. ROSSI FRATELLI DI ROSSI RUGGERO & C. S.N.C.

  Italië

 5. PORTES INTÉRIEURES.BE

  België

 6. TØMRER I SVALEBÆK APS

  Denemarken

 7. FLORIN CHELEA S.A

  België

 8. DEKA MESSEBAU GMBH

  Duitsland

 9. VINZENZ DRUCKEREI UND SCHREINEREI GMBH

  Duitsland

 10. VON PERBANDT HOLZBAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Timmerwerk - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.878 bedrijven