• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tin en -legeringen

Resultaten voor

Tin en -legeringen - Import export

 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  'Competent en betrouwbaar sinds 1953" Westfalenzinn' J. Jost KGis een middelgroot bedrijf gevestigd in het mooie Sauerland, bijna in het midden van Duitsland, en wordt nu geleid door Marcus Jost in de derde generatie. Sinds de oprichting in 1953 hebben we ons bedrijf voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; Nationale en internationale klanten. Door de grootte van ons bedrijf kunnen we altijd flexibel reageren op de wensen van de klant en je deskundig adviseren dankzij onze jarenlange ervaring in de branche.Het is onze hoogste prioriteit om aan de wensen van onze klanten te voldoen door middel van betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit en een foutloze verwerking van bestellingen. We garanderen onze hoge kwaliteitsnormen voortdurend met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan.

 2. C:MET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 3. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We hebben de juiste chemie: Een kijkje in ons bedrijf Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een onvoorwaardelijke focus op de klant, waardoor we al meer dan 30 jaar continue groei realiseren en wereldwijde productinnovaties ontwikkelen. Onze waarden geven niet alleen vorm aan onze bedrijfscultuur, maar zijn ook de reden voor ons zeer gemotiveerde team van werknemers met een lange staat van dienst die elke dag topprestaties leveren. Team Ons dagelijks werk wordt gekenmerkt door onze toewijding aan het leidende principe van "Uitmuntendheid in galvanische oplossingen". Als Team riag werken we samen om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke producten en diensten ontvangen. Waarden Samen de toekomst vormgeven Creativiteit en innovatie vormen de leidraad voor ons handelen. We herkennen behoeften door aandachtig te luisteren. We handelen op gelijke voet en op basis van vertrouwen. Kansen bieden - prestaties eisen Eerlijkheid en respect vormen de basis van onze succescultuur. We stimuleren en dagen potentieel uit. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn de hoekstenen van onze communicatie. Wij zien nieuwsgierigheid als het startpunt voor vooruitgang.We realiseren vandaag en zorgen voor het succes van morgen. We leren van onze fouten. Het plezier van succes. We realiseren ambitieuze doelen met enthousiasme. We streven met passie naar eersteklas kwaliteit. We zijn trots op onze successen en praten erover.Verantwoordelijkheid nemen. Wij eren en respecteren de fundamentele waarden van onze samenleving.

 4. TRIGON CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRIGON CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is gevestigd in Schlüchtern, Duitsland.

 5. PENA METAUX SAS

  Frankrijk

  PENA METAUX, internationale handelsmaatschappij in metaal, gerecycleerd metaal, hedging grondstoffen. Inkoop, ophaling, voorbereiding van non-ferrometaal, algemene dienstverlening aan de industrie. Onze 50-jarige ervaring geeft ons de mogelijkheid allerlei producten die non-ferrometalen bevatten van u terug te kopen. Terugwinning, recycling, inkoop, handel in resten, afval, nieuw industrieel afval, vuil, as, kathode, koper, aluminium, zink, lood, tin, messing, speciale staalsoorten, nikkel, legeringen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ABERFOND SRL

  Italië

  Ons bedrijf fabriceert gegoten onderdelen van gietijzer en dit al meer dan een halve eeuw.Het heeft aan doeltreffendheid en dynamisme gewonnen terwijl het tegelijkertijd een menselijke bedrijf is gebleven dat gekozen heeft voor de beste technologieën die beschikbaar zijn voor zijn industriële installaties.Wij bezitten namelijk twee installaties: de ene handmatig, met een procedé 'zand en hars' waarmee wij gegoten matrijzen fabriceren van groot en middelgroot kaliber (van maximaal 8 ton), de andere mechanisch, voor gegoten onderdelen in kleine en middelgrote series, (van maximaal 70 kg).

 2. DALL'ORTO DAL 1892

  Italië

  gieterij van tinlegeringen Dall'Orto Edilio werd opgericht in 1892 met de bedoeling zich te positioneren op de internationale markt als een belangrijke referentie voor de handelssectoren die tinlegeringen gebruiken. Het bedrijf onderscheidt zich via drie basisaspecten : absolute inzet voor ieder type legering van grondstoffen, garantiecertificaat dat alle toebehoren garandeert, uitsluitend ambachtelijk werk.

 3. MBO-HUTMEN J.V. SP. Z O.O.

  Polen

  Productie en verkoop van tin- en loodlegeringen en soldeermaterialen. Het aanbod omvat: loodvrije bindmiddelen, tin, tin bindmiddelen, soldeerdraad met harskern, massief soldeerdraad, soldeerlegeringen, loodvrije mengsels.

 4. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanje

  Meer dan 25 jaar ervaring in de fabricage van legeringen en zacht soldeer- of laswerk, alsook in hun respectievelijke afbijtwerkzaamheden. Smelterijen.

 5. ESTANHEX

  Portugal

  Het bedrijf ESTANHEX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - aluminium, tin, en Draad en kabels - aluminium. Het is gevestigd in Argoncilhe, Portugal.

 1. CRM SYNERGIES S.L

  Spanje

  Het bedrijf CRM SYNERGIES S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tinlegeringen, tin, Laslegeringen, en Tinlegeringen. Het is gevestigd in Las Ventas De Retamosa, Spanje.

 2. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

  Het bedrijf ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen van tin, tinstaven voor soldeerwerk, lood en -legeringen, en handel metalen en legeringen. Het is gevestigd in Bodiosa, Portugal.

 1. MACE COMMODITY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACE COMMODITY S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Tin en -legeringen, Aluminium en -legeringen, Tin en -legeringen, afsluiters voor fittings, en bewerking van platen en buizen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 2. Sodeka Méca

  Frankrijk

  Het bedrijf Sodeka Méca, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Electrolyse - oppervlaktebehandeling, koper, zink, nikkel, en Electrolyse - oppervlaktebehandeling. Het is gevestigd in Le Blanc Mesnil, Frankrijk.

 3. LE POTIER D ETAIN SA

  Frankrijk

  Het bedrijf LE POTIER D ETAIN SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen van tin, borden van tin, curiosa van tin, en beeld van tin. Het is gevestigd in Bourg-De-Péage, Frankrijk.

 4. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Platen en banden - lood, Recycling en goedereninzameling, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Platen en banden - lood, en Recycling en goedereninzameling. Het is gevestigd in Leverkusen, Duitsland.

 5. MATTHIAS UEDING GIESS- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MATTHIAS UEDING GIESS- UND UMFORMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Industriebouw, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Industriebouw. Het is gevestigd in Balve, Duitsland.

 6. GMH STACHOW-METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GMH STACHOW-METALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Goslar, Duitsland.

 7. ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN

  Duitsland

  Het bedrijf ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Opslag en verzameling van afval - materiaal, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Opslag en verzameling van afval - materiaal, en Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is gevestigd in Weinbergen, Duitsland.

 8. PELZER

  Duitsland

  Het bedrijf PELZER, is een Distributeur, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tinlegeringen, Thermische staal- en metaalverwerking, Handgereedschap - gemotoriseerd, Loodgieterswerk - sanitair, Tinlegeringen, Thermische staal- en metaalverwerking, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Königsbach-Stein, Duitsland.

 1. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Zwitserland

  Het bedrijf DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Visp, Zwitserland.

 2. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Staudt, Duitsland.

 3. FENIX METALS SP. Z.O.O.

  Duitsland

  Het bedrijf FENIX METALS SP. Z.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Lood en -legeringen, Zink en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, en Tin en -legeringen. Het is gevestigd in Kloster Lehnin, Duitsland.

 4. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Harsen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Harsen. Het is gevestigd in Eisenberg, Duitsland.

 5. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Dietzenbach, Duitsland.

 6. GENA METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GENA METALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Platen en banden - lood, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 7. WULLSCHLEGER & CO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WULLSCHLEGER & CO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Thalwil, Zwitserland.

 8. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Loodgieterswerk - sanitair, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Ort Im Innkreis, Oostenrijk.

 9. WESTFÄLISCHER EDELMETALLGROSSHANDEL UND VERWERTUNG - WEGHV GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESTFÄLISCHER EDELMETALLGROSSHANDEL UND VERWERTUNG - WEGHV GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Goud- en zilversmeedwerk, Tin en -legeringen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, en Goud- en zilversmeedwerk. Het is gevestigd in Bönen, Duitsland.

 10. FONDERIA BENINI

  Italië

  Het bedrijf FONDERIA BENINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Lood en -legeringen, Aluminium en -legeringen, en Lood en -legeringen. Het is gevestigd in Rosta, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis