• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tin en -legeringen

Resultaten voor

Tin en -legeringen - Import export

 1. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  "Competent en betrouwbaar sinds 1953." Sinds de oprichting in 1953 hebben wij onze onderneming voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; met klanten uit binnen- en buitenland. Onze hoge kwaliteitsnormen worden voortdurend gewaarborgd met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan. Om ons kwaliteitsbeleid ook naar buiten toe te documenteren, hebben we ons al in 2001 volgens DIN EN ISO 9001: 2008 laten certificeren. We zijn voortdurend verplicht onze bedrijfsprocessen te verbeteren en onze producten te optimaliseren. Door de betrokkenheid van onze medewerkers is het geen probleem om deze uitdaging aan te gaan.

 2. C:MET GMBH

  Duitsland

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 3. TRIGON CHEMIE GMBH

  Duitsland

 4. PENA METAUX SAS

  Frankrijk

  PENA METAUX, internationale handelsmaatschappij in metaal, gerecycleerd metaal, hedging grondstoffen. Inkoop, ophaling, voorbereiding van non-ferrometaal, algemene dienstverlening aan de industrie. Onze 50-jarige ervaring geeft ons de mogelijkheid allerlei producten die non-ferrometalen bevatten van u terug te kopen. Terugwinning, recycling, inkoop, handel in resten, afval, nieuw industrieel afval, vuil, as, kathode, koper, aluminium, zink, lood, tin, messing, speciale staalsoorten, nikkel, legeringen.

 5. ABERFOND SRL

  Italië

  Ons bedrijf fabriceert gegoten onderdelen van gietijzer en dit al meer dan een halve eeuw.Het heeft aan doeltreffendheid en dynamisme gewonnen terwijl het tegelijkertijd een menselijke bedrijf is gebleven dat gekozen heeft voor de beste technologieën die beschikbaar zijn voor zijn industriële installaties.Wij bezitten namelijk twee installaties: de ene handmatig, met een procedé 'zand en hars' waarmee wij gegoten matrijzen fabriceren van groot en middelgroot kaliber (van maximaal 8 ton), de andere mechanisch, voor gegoten onderdelen in kleine en middelgrote series, (van maximaal 70 kg).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DALL'ORTO DAL 1892

  Italië

  gieterij van tinlegeringen Dall'Orto Edilio werd opgericht in 1892 met de bedoeling zich te positioneren op de internationale markt als een belangrijke referentie voor de handelssectoren die tinlegeringen gebruiken. Het bedrijf onderscheidt zich via drie basisaspecten : absolute inzet voor ieder type legering van grondstoffen, garantiecertificaat dat alle toebehoren garandeert, uitsluitend ambachtelijk werk.

 2. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanje

  Meer dan 25 jaar ervaring in de fabricage van legeringen en zacht soldeer- of laswerk, alsook in hun respectievelijke afbijtwerkzaamheden. Smelterijen.

 3. FONDERIA BENINI

  Italië

 4. CRM SYNERGIES S.L

  Spanje

 5. MACE COMMODITY S.R.L.

  Italië

 1. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

 2. ESTANHEX

  Portugal

 1. ZINNANKAUF.ORG / METALLANKAUF.ORG | INH. HEINZ NEDERKORN

  Duitsland

 2. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Duitsland

 3. R&J CNC, S.L.

  Spanje

 4. BROQUETAS

  Spanje

 5. FONDERIA NARDO S.R.L.

  Italië

 6. TREZZI REFRATTARI S.R.L.

  Italië

 7. MEGAROLEX SP. Z O.O.

  Polen

 8. NUOVA MODELTECNO S.R.L.

  Italië

 1. CASANOVA FRATELLI

  Italië

 2. FONDERIA NOVARA ( S.R.L. )

  Italië

 3. BEDIN'S GOLD S.A.S.

  Italië

 4. PAOLINI G. & R.

  Italië

 5. FMP S.R.L.

  Italië

 6. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italië

 7. FONDERIA GRIMANDI DI TOSELLI P.I. LUIGI

  Italië

 8. DEL GIUDICE LEONARDO DI DEL GIUDICE GIACOMO E SARAH S.N.C.

  Italië

 9. FONDERIA FRASCIO ROBERTO S.N.C. DI FRASCIO ROBERTO & C.

  Italië

 10. FONDERIA SILVESTRI S.R.L.

  Italië