• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tinlegeringen

Resultaten voor

Tinlegeringen - Import export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 2. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  'Competent en betrouwbaar sinds 1953" Westfalenzinn' J. Jost KGis een middelgroot bedrijf gevestigd in het mooie Sauerland, bijna in het midden van Duitsland, en wordt nu geleid door Marcus Jost in de derde generatie. Sinds de oprichting in 1953 hebben we ons bedrijf voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; Nationale en internationale klanten. Door de grootte van ons bedrijf kunnen we altijd flexibel reageren op de wensen van de klant en je deskundig adviseren dankzij onze jarenlange ervaring in de branche.Het is onze hoogste prioriteit om aan de wensen van onze klanten te voldoen door middel van betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit en een foutloze verwerking van bestellingen. We garanderen onze hoge kwaliteitsnormen voortdurend met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan.

 3. C:MET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 4. GALVA-METALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GALVA-METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is gevestigd in Rödermark, Duitsland.

 5. STILTEN

  België

  STILTEN BVBA beschikt over meer dan 9000 gietvormen, waarvan meerderedateren uit het begin van de 18de eeuw. Onze productie: Algemeen kunstgietwerk: Brons en tin beelden – Ambachten – Dieren – Lampenvoeten – Klokken - Diversen decoratief zilvertin 97 % ....E.P.U. 2.9 Artistieke tuindecoratie in lood en brons.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanje

  Meer dan 25 jaar ervaring in de fabricage van legeringen en zacht soldeer- of laswerk, alsook in hun respectievelijke afbijtwerkzaamheden. Smelterijen.

 2. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Polen

  Het bedrijf FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is gevestigd in Dąbrowa Górnicza, Polen.

 3. TAMURA ELSOLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAMURA ELSOLD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is gevestigd in Ilsenburg, Duitsland.

 4. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JÜRGEN ARMACK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 5. DS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DS METALS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is gevestigd in Wolverhampton, West Midlands, Verenigd Koninkrijk.

 1. CRM SYNERGIES S.L

  Spanje

  Het bedrijf CRM SYNERGIES S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tinlegeringen, tin, Laslegeringen, en Tinlegeringen. Het is gevestigd in Las Ventas De Retamosa, Spanje.

 2. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf FELDER GMBH LÖTTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flux voor laswerk, antifrictiemetaal, en lasdraad. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 1. THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Tinlegeringen, Industriebouw, Aluminium en -legeringen, Edelmetalen en speciale metalen, Tinlegeringen, en Industriebouw. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 2. ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Duitsland

  Het bedrijf ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische staal- en metaalverwerking, Lassen van staal en metaal, Solderen van staal en metaal, Loodgieterswerk - sanitair, Thermische staal- en metaalverwerking, Lassen van staal en metaal, Solderen van staal en metaal, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 3. BRAUMANDL ZINN

  Zwitserland

  Het bedrijf BRAUMANDL ZINN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 4. H. A. RAPOLD AG

  Zwitserland

  Het bedrijf H. A. RAPOLD AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 5. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Staudt, Duitsland.

 6. WEISSMETALL TIM DICKE

  Duitsland

  Het bedrijf WEISSMETALL TIM DICKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal - speciaal, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal - speciaal, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, en Tinlegeringen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 7. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Zwitserland

  Het bedrijf DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Visp, Zwitserland.

 8. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Loodgieterswerk - sanitair, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Balve, Duitsland.

 1. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Harsen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Harsen. Het is gevestigd in Eisenberg, Duitsland.

 2. NEVO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NEVO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Laser - las- en snijmachines, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Loodgieterswerk - sanitair, Lijmen, kleefstoffen en lijmapparatuur, Laser - las- en snijmachines, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Wolfratshausen, Duitsland.

 3. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Dietzenbach, Duitsland.

 4. MAIER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAIER SYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Loodgieterswerk - sanitair, Lassen en solderen - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Handgereedschap - gemotoriseerd, Loodgieterswerk - sanitair, Lassen en solderen - machines en accessoires, en Solderen - machines en accessoires. Het is gevestigd in Rottweil, Duitsland.

 5. WULLSCHLEGER & CO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WULLSCHLEGER & CO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Edelmetalen en speciale metalen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Thalwil, Zwitserland.

 6. GENA METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GENA METALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Platen en banden - lood, Lood en -legeringen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, en Platen en banden - lood. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 7. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Loodgieterswerk - sanitair, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Ort Im Innkreis, Oostenrijk.

 8. PELZER

  Duitsland

  Het bedrijf PELZER, is een Distributeur, en actief in de sector Tin en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tinlegeringen, Thermische staal- en metaalverwerking, Handgereedschap - gemotoriseerd, Loodgieterswerk - sanitair, Tinlegeringen, Thermische staal- en metaalverwerking, Handgereedschap - gemotoriseerd, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Königsbach-Stein, Duitsland.

 9. GOMAT EK

  Duitsland

  Het bedrijf GOMAT EK, is een Distributeur, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, Magnetische uitrustingen, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Solderen van staal en metaal, en Magnetische uitrustingen. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 10. ZINN-GRUBE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ZINN-GRUBE AG, is een Distributeur, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis