• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tinlegeringen

Resultaten voor

Tinlegeringen - Import export

 1. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Gerweck GmbH Oberflächentechnik is een van de toonaangevende dienstverlenende bedrijven voor de galvanische oppervlaktebehandeling en coating van metalen en lichte metalen. De succesvolle combinatie van strip en item galvaniseren in combinatie met hoge kwaliteit en klanttevredenheid, beveiligt ons klanten van de automotive, elektrische en medische technologie. We ondersteunen bijvoorbeeld klanten in de vroege stadia van nieuwe projecten op onze prototypefabriek, die is ontworpen met behulp van de nieuwste technologie, tot en met serieproductie. Om te kunnen voldoen aan de eisen van dynamische markten, richten we ons op technologische plantontwikkeling en de nieuwste analysemethoden. Wij bieden ideale coördinatie en flexibele aanpassing van de systemen aan uw producten. We beheersen onze productieplanning via een moderne fabriekscontrole en via een door SAP ondersteund ERP-systeem.Dit vertegenwoordigt de eerste belangrijke stappen in de context van digitalisering 4.0 voor ons bedrijf.

 2. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 3. C:MET GMBH

  Duitsland

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Duitsland

  "Competent en betrouwbaar sinds 1953." Sinds de oprichting in 1953 hebben wij onze onderneming voortdurend uitgebreid. Wij behoren tegenwoordig tot de belangrijkste fabrikanten van anoden uit zink, tin en lood en legeringen daarvan; Draden uit zink voor autogeen spuiten; walslood voor de straal- en geluidsbescherming alsmede tinsoldeer; met klanten uit binnen- en buitenland. Onze hoge kwaliteitsnormen worden voortdurend gewaarborgd met behulp van permanente controles van de grondstoffen, de productie en de eindproducten. Uiteraard leveren ook de toewijding en de motivatie van ons personeel daar een grote bijdrage aan. Om ons kwaliteitsbeleid ook naar buiten toe te documenteren, hebben we ons al in 2001 volgens DIN EN ISO 9001: 2008 laten certificeren. We zijn voortdurend verplicht onze bedrijfsprocessen te verbeteren en onze producten te optimaliseren. Door de betrokkenheid van onze medewerkers is het geen probleem om deze uitdaging aan te gaan.

 5. GALVA-METALL GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Duitsland

 2. STILTEN

  België

  STILTEN BVBA beschikt over meer dan 9000 gietvormen, waarvan meerderedateren uit het begin van de 18de eeuw. Onze productie: Algemeen kunstgietwerk: Brons en tin beelden – Ambachten – Dieren – Lampenvoeten – Klokken - Diversen decoratief zilvertin 97 % ....E.P.U. 2.9 Artistieke tuindecoratie in lood en brons.

 3. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanje

  Meer dan 25 jaar ervaring in de fabricage van legeringen en zacht soldeer- of laswerk, alsook in hun respectievelijke afbijtwerkzaamheden. Smelterijen.

 4. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Polen

 5. TAMURA ELSOLD GMBH

  Duitsland

 1. CRM SYNERGIES S.L

  Spanje

 2. DS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Duitsland

 2. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Duitsland

 3. HEAPS, ARNOLD & HEAPS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. SOLDADURAS FERDEX, S.A.

  Spanje

 5. BILIMSEL TEKNIK METAL YATAK VE MAKINA IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 6. FAVAMET S.R.L.

  Italië

 7. GUANGZHOU GROUP OF HAO BEAUTY APPARATUS EQUIPMENT FACTORY

  China

 8. DONGGUAN CITY WANXINLONG METAL MANUFACTURE CO.,LTD

  China

 1. SGAGGERO PIETRO S.N.C.

  Italië

 2. NEVO GMBH

  Duitsland

 3. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 4. ZINN-GRUBE AG

  Zwitserland

 5. HIG HANDEL MIT INDUSTRIEGÜTERN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 6. SGAGGERO S.R.L.

  Italië

 7. LÖTTECHNIK24 HANS - JÜRGEN DIESING

  Duitsland

 8. WULLSCHLEGER & CO AG

  Zwitserland

 9. MET-ALLOY GMBH

  Duitsland

 10. RAF STAGNATURE S.N.C.

  Italië