• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tinlegeringen

Resultaten voor

Tinlegeringen - Import export

 1. C:MET GMBH

  Duitsland

  c: met GmbH - Uw eerste contactpersoon en specialist voor blik Opgericht in 2007, is c: met GmbH een opkomend bedrijf met een focus op de handel in tin en loodlegeringen.Als klant kunt u rekenen op een jarenlange ervaring en goed gefundeerde metallurgische kennis van onze medewerkers.Onze state-of-the-art productieprocessen en analysemethoden zijn beschikbaar bij onze gecertificeerde fabrikanten volgens de nieuwste kwaliteitsnormen.Wij bieden u het metaal zowel als grondstof aan, als verder verwerkt als een halffabricaat in verschillende vormen van levering.State-of-the-art productiemethoden garanderen een consistente kwaliteit en de hoogste zuiverheid.Onze grondstoffen en legeringen worden vervaardigd volgens internationale normen of volgens hun eigen individuele specificaties en toepassingsgebieden.Om u altijd eerlijke prijzen te kunnen bieden, zijn deze gebaseerd op de actuele geldige metaal- en valuta-prijsopgaven.Test onze prestaties!

 2. JL GOSLAR GMBH

  Duitsland

  JL Goslar GmbH is al meer dan honderd jaar expert in de verwerking van lood, tin en hun legeringen op de productielocatie van Goslar. Wij leveren veeleisende klanten uit de industrie en onderzoek baanbrekende producten en persoonlijke service vanuit onze 3 bedrijfsgebieden: stralingsbescherming, apparaattechniek en anodes - wereldwijd. Ons succesverhaal is gebaseerd op onze filosofie, die we compromisloos volgen.We combineren het beste van innovatieve geest en een gevoel voor traditie.Bij ons bent u IN SAFE HANDS. Ons voortdurend streven naar oplossingen die nog veiliger, efficiënter, zuiniger en milieuvriendelijker zijn.Dappere nieuwe benaderingen hebben het ons mogelijk gemaakt om vandaag enkele exclusieve technologieën te hebben die ons gewilde partners in binnen- en buitenland maken.De mensen erachter en hun hoge serviceniveau, dat ze elke dag gebruiken, ondersteund door geavanceerde technologie en persoonlijke knowhow, om levendige markten te bedienen.

 3. GALVA-METALL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GALVA-METALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is gevestigd in Rödermark, Duitsland.

 4. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf FELDER GMBH LÖTTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tinlegeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren flux voor laswerk, antifrictiemetaal, en lasdraad. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 5. STILTEN

  België

  STILTEN BVBA beschikt over meer dan 9000 gietvormen, waarvan meerderedateren uit het begin van de 18de eeuw. Onze productie: Algemeen kunstgietwerk: Brons en tin beelden – Ambachten – Dieren – Lampenvoeten – Klokken - Diversen decoratief zilvertin 97 % ....E.P.U. 2.9 Artistieke tuindecoratie in lood en brons.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanje

  Meer dan 25 jaar ervaring in de fabricage van legeringen en zacht soldeer- of laswerk, alsook in hun respectievelijke afbijtwerkzaamheden. Smelterijen.

 2. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Polen

 3. TAMURA ELSOLD GMBH

  Duitsland

 4. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Duitsland

 5. DS METALS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. CRM SYNERGIES S.L

  Spanje

 2. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Duitsland

 1. HEAPS, ARNOLD & HEAPS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. SOLDADURAS FERDEX, S.A.

  Spanje

 3. SGAGGERO PIETRO S.N.C.

  Italië

 4. GUANGZHOU GROUP OF HAO BEAUTY APPARATUS EQUIPMENT FACTORY

  China

 5. FAVAMET S.R.L.

  Italië

 6. DONGGUAN CITY WANXINLONG METAL MANUFACTURE CO.,LTD

  China

 7. BILIMSEL TEKNIK METAL YATAK VE MAKINA IMALAT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

 8. KARL DAUSCH KUNSTHANDWERKLICHE ZINNGIESSEREI INH.WOLFGANG DAUSCH

  Duitsland

 1. PELZER

  Duitsland

 2. TMP TEAM THOMAS MOOS

  Duitsland

 3. WEISSMETALL TIM DICKE

  Duitsland

 4. ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Duitsland

 5. H. A. RAPOLD AG

  Zwitserland

 6. DONG GUAN YOU ZE METAL PRODUCT CO.LTD

  China

 7. MAQ-PON NV

  België

 8. NEVO GMBH

  Duitsland

 9. TAMARA

  Italië

 10. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis