• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • toiletzepen

Resultaten voor

Toiletzepen - Import export

 1. ALEPEO - LA SAVONNERIE ARTISANALE D'ALEP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Van Dr. Ingenieur tot meester-Aleppo-zeepfabrikant. In 1989 eindigt Riad BASMAJI (RB), in Aleppo geboren, zijn hogere studie met het diploma Dr. Ingenieur Biogeologie aan het Observatoire de Paris. Zijn kennis stelt hij ter beschikking van diverse Franse ondernemingen. Helemaal toevallig ontdekt hij de weldaden van Aleppo-zeep. In 1993, tijdens een verblijf in Cannes, krijgt RB te maken met schimmel op zijn dijen. Vier jaar lang komt en gaat deze schimmelaandoening steeds opnieuw. In 1997 komt zijn zus uit Aleppo (Syrië) hem in Frankrijk opzoeken. Ze heeft een cadeautje mee voor haar broer: Aleppo-zeep. Destijds was deze zeep nog niet in Frankrijk of in Europa te vinden. RB begint de Aleppo-zeep te gebruiken om zich mee te wassen. Drie maand later is hij blij verrast: De schimmelaandoening is helemaal verdwenen. Zijn eigen verhaal is het beginpunt om diepgaand onderzoek te gaan doen rond deze wonderbaarlijke zeep en om ervoor te zorgen dat de hele wereld van zijn weldaden kan profiteren. Zo is de grote liefde en passie voor Aleppo-zeep ontstaan. In 2001 richt hij samen met twee vrienden een bedrijf op om Aleppo-zeep in Frankrijk te verkopen. Vanwege het onnauwkeurige percentage laurierbesolie dat de meeste meesters-zeepfabrikanten in Aleppo hanteren beslist hij in 2003 zijn eerste zeepfabriek op te richten in de regio rond Aleppo (Kafar Naha). Hij wil de fabricage van zijn Aleppo-zeep namelijk van begin tot einde beheersen.

 2. NEL PRODUCT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEL PRODUCT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Schoonheidsproducten, Zeepproductie, Cosmetica, natuurlijke cosmetica, cosmetische producten, natuurlijke cosmetische middelen, Lichaamsverzorging - producten, en Hygiëne en toilet - producten. Het is gevestigd in Colomiers, Frankrijk.

 3. AL BARA SAVON D'ALEP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van Aleppo-zeep zijn we er trots op een eeuwenoude traditie voort te zetten door u echte Aleppo-zeep te bieden, een schat aan weldaden voor uw huid. Als leverancier op wie u kunt vertrouwen, verbinden wij ons ertoe u producten te bezorgen van uitzonderlijke kwaliteit, vervaardigd volgens ambachtelijke methoden en met natuurlijke ingrediënten. Ons verhaal begon eeuwen geleden, in de prachtige stad Aleppo, in Syrië, de bakermat van de fabricage van Aleppo-zeep. Wij zetten ons in om deze traditie voort te zetten door dezelfde technieken te gebruiken die van de ene generatie aan de andere worden doorgegeven. Ieder stuk zeep wordt zorgvuldig vervaardigd, volgens traditionele methoden, om u een authentiek, zuiver en weldoend product te bezorgen. Door voor Al Bara Savon d'Alep te kiezen, kiest u voor ambachtelijke uitmuntendheid en voor het in stand houden van een eeuwenoude traditie. Het is voor ons een erezaak u producten van ongeëvenaarde kwaliteit te bieden die zorg dragen voor uw huid en het milieu. Wij verbinden er ons ook toe, fair trade te promoten door direct samen te werken met de lokale ambachtslui en door erop te letten dat elke fase van de productie hoge ethische normen naleeft. Ontdek nu het assortiment Aleppo-zepen en laat u verleiden door hun zachtheid en efficiëntie. Gun uzelf een moment van authentiek welzijn met Al Bara Savon d'Alep, de leverancier op wie u kunt vertrouwen.

 4. KARAWAN AUTHENTIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Karawan-authentic steekt de Zijderoute in een nieuw jasje via exclusieve creaties voor de badkamer en het ontvangen van gasten. Door de natuurlijke grondstoffen en eeuwenoude vakkennis gebaseerd op rijke oosterse tradities te accentueren, zet Karawan zich volledig in voor een solidaire economie en duurzame ontwikkeling. Deze aanpak uit zich door het oprichten van verantwoordelijke filialen in Marokko, India, Turkije, Syrië, Nepal en Vietnam. De wereld van Karawan vorm een ode aan het badritueel en de gastvrijheid uit het verre Oosten, met een vleugje creativiteit en passie. Een inspiratievolle wereld waar schoonheid zich verweeft met welzijn en delen. Ontmoetingen met een gulle natuur en edele materialen, zorgvuldig met de hand bewerkt door de mens. Een levenskunst in het teken van tedere momenten en prachtige aan uzelf of anderen te schenken voorwerpen, die garant staan voor een unieke sensorische ervaring. Elk product voert u mee op een weldadige reis voor de geest en biedt een optimaal gevoel van rust en wellness.

 5. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NOUS LE SAVONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De ambachtelijke zeepfabriek Nous Le Savons biedt biologische en natuurlijke cosmetica met het label Nature & Progrès. Alle productie vindt plaats in Grenoble, in het hart van de Alpen, waar het bedrijf sinds 2017 is gevestigd. Alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd, voor een hoogwaardige Franse productie. De milieu- en sociale verplichtingen maken integraal deel uit van ons DNA: lokale grondstoffen, composteerbare of retourverpakkingen, samenwerking met een centrum voor volwassenen met een handicap, waterbesparing en korte keten. Ecologische, ethische en betaalbare producten: zachte zepen en scrubs, shampoo bars, deodorants, balsems, natuurlijke muggenwerende middelen, om er maar een paar te noemen. De zeepfabriek kan winkels, inkoopcentrales en groothandelaren beleveren onder eigen merk of white label.

 2. ARBAUREA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ARBAUREA is een ambachtelijke zeepfabriek, gevestigd in het departement van de Vogezen, die een breed assortiment 100% natuurlijke hoogwaardige zepen, shampoos en wellness producten aanbiedt die voldoen aan de hygiënische normen en goedgekeurd zijn door een expert in toxologie. De grondstoffen die wij gebruiken zijn plantaardig en mineraal, met zorg geselecteerd en voornamelijk biologisch en/of lokaal geproduceerd om uitsluitend producten van topkwaliteit te bieden. Onze natuurlijke zepen zijn vervaardigd door koude verzeping om een authentieke zeep, rijk aan beschermende glycerine en mild voor de huid te verkrijgen. Uit ethische overwegingen gebruiken wij geen palmolie. Onze shampoo bar zijn sulfaatvrij, ultra mild, schuimend en volledig natuurlijk voor een aangenaam, ecologische en zuinig gebruik. Producent of winkeliers, wij kunnen unieke en specifiek op uw wensen afgestemde white label formules ontwerpen. Wij kunnen tevens uw eigen formules op maat produceren.

 3. SAVONNERIE CLEAU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SAVONNERIE CLEAU is een traditionele Franse zeepfabriek waar natuurlijke zepen worden gemaakt van grondstoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun kwaliteiten en voordelen. Al onze zepen zijn uniek en gegoten. Wij gebruiken paardenmelk, bekend om zijn kwaliteiten voor de gevoelige en uitgedroogde huid, bron van voeding en zachtheid voor de huid. Onze zepen zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, chemicaliën en kleurstoffen en zijn koud verzeept. Door koude verzeping behouden de ingrediënten al hun eigenschappen. Wij bieden een assortiment natuurlijke zepen, gemaakt met 25%* biologische en Franse paardenmelk, goed voor de huid van het hele gezin: - zepen voor de gevoelige huid, voor de kwetsbare huid, voor de vochtarme huid, voor de rijpere huid, voor de intolerante huid of zepen voor de probleemhuid. U kunt onze zepen nu kopen in onze online winkel. (*van het gewicht van de oliën)

 4. LA SAVONNERIE DE LA CHAPELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Savonnerie de la Chapelle, een ambachtelijk familiebedrijf, is gespecialiseerd in de fabricage van natuurlijke cosmetica en is expert geworden in de fabricage van zepen volgens de koude methode. Ze zet deze aloude vakkennis in om ambachtelijke producten te creëren van onberispelijke kwaliteit. Het brede aanbod omvat producten zoals zepen volgens de koude methode, fijne oliën voor het lichaam of het gezicht, balsem voor het lichaam of de lippen, shampoos en nog veel meer. Ieder product is het resultaat van een nauwkeurige en coherente werkwijze. Het creatieproces voor ieder product berust op dezelfde methodologische aanpak die nauwkeurig wordt toegepast. Ieder element wordt nauwgezet onderzocht en zorgvuldig geselecteerd om een perfect evenwicht te garanderen tussen de natuurlijke helende eigenschappen van de gekozen ingrediënten en hun delicate parfums.

 5. SAPONISPHERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Saponisphère is een cosmeticalaboratorium gespecialiseerd in het vervaardigen van biologische, natuurlijke en ambachtelijke huidverzorgingsproducten van topkwaliteit. Saponisphère werd opgericht door een veeleisende en zorgvuldig werkende zeepmaker met hart voor zijn vak en biedt uitzonderlijke biologische, verzorgende zepen, shampoo bars, body butters, scheerzepen, deodorant bars en originele zeepbakjes en -houders.

 1. LES PETITS SAVONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES PETITS SAVONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeepproductie, geschenkideeën, zeepproducten voor de huishouding, en plantaardige zeep koud gevormd. Het is gevestigd in Melrand, Frankrijk.

 2. LE TERRIER SAVONNEUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LE TERRIER SAVONNEUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is gevestigd in Nanterre, Frankrijk.

 1. SAVONNERIE FABRICATION ROCHET

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAVONNERIE FABRICATION ROCHET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep. Het is gevestigd in Saint-Erme, Frankrijk.

 2. ALEYRIA COSMÉTIQUES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALEYRIA COSMÉTIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, Biologische cosmetica, Biocosmetica - producten, zeep, en Zeepproductie. Het is gevestigd in Velaux, Frankrijk.

 3. NINI'BULLES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NINI'BULLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeepproductie, plantaardige zeep koud gevormd, en Ecologische relatiegeschenken. Het is gevestigd in Saint Christophe Sur Condé, Frankrijk.

 4. LES SAVONS DE CAROLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LES SAVONS DE CAROLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep, Zeepproductie, en haarshampoo. Het is gevestigd in Floirac, Frankrijk.

 5. SAVON DES ALPES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAVON DES ALPES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is gevestigd in Lacropte, Frankrijk.

 6. EL-HIXIR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL-HIXIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vloeibare zeep, Olijfoliezeep, Zeepproductie, en plantaardige zeep koud gevormd. Het is gevestigd in Boissy-Saint-Léger, Frankrijk.

 7. NUALA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUALA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep, zeepfabriek, biologische producten, en Geitenmelk. Het is gevestigd in La Haie Fouassière, Frankrijk.

 8. LA SAVONNERIE DES COLLINES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA SAVONNERIE DES COLLINES, is een Multi-Category, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep, vloeibare zeep, douchegel, en natuurlijke cosmeticaproducten. Het is gevestigd in Saint Mars La Réorthe, Frankrijk.

 1. LA CASE À SAVON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA CASE À SAVON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lichaamsverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Toiletzepen, scheermousse en scheercremes, balsem, Wellness-producten, Zeepproductie, Vloeibare zeep voor therapie, en Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten. Het is gevestigd in Béon, Frankrijk.

 2. KANKYO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KANKYO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen en zeep. Het is tevens aanwezig in de sectoren Toiletzepen, Toiletzepen, natuurlijke kaarsen, wasmiddelen, en interieurparfums. Het is gevestigd in Soissons, Frankrijk.

 3. ELIXANE - SAVONS ET COSMÉTIQUES AU LAIT D'ÂNESSE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELIXANE - SAVONS ET COSMÉTIQUES AU LAIT D'ÂNESSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep, en Zeepproductie. Het is gevestigd in Vieux-Rouen-Sur-Bresle, Frankrijk.

 4. O NATUR ELLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf O NATUR ELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica, Toiletzepen, Biologisch cosmetisch product voor de lichaamsverzorging, Cosmetica, en Toiletzepen. Het is gevestigd in Domptail, Frankrijk.

 5. LA VIE EN BLEU

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA VIE EN BLEU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren essences en etherische olien, zeepfabriek, Zeepproductie, en Zepen. Het is gevestigd in Fribourg, Zwitserland.

 6. SEIFENWAREN.DE INH. HEIDI RIEBEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEIFENWAREN.DE INH. HEIDI RIEBEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. TADE PAYS DU LEVANT

  Frankrijk

  Tadé Pays du Levant, een Franse onderneming gespecialiseerd in de productie en verkoop van echte Aleppozeep, sinds meer dan 25 jaar vervaardigd in Syrië, biedt een breed assortiment traditionele zepen en natuurlijke mediterrane verzorgingsproducten: Aleppozeep, Marseillezeep, verzorgingsoliën, handcrèmes, vloeibare zepen, aluinsteen, puimstenen, verzorgingsproducten voor mannen, ontharingssuiker, eau de cologne, lichaamslotions, kleine geparfumeerde zeepjes... Naast onze natuurlijke of BIO gecertificeerde cosmetica omvat ons assortiment ook diverse accessoires voor het bad: kessa scrub handschoen, loofah handschoen, geitenwollen handschoen, handschoen van natuurlijke zijde, scrubband, sisalhandschoen en ook zeephouders, borstelhouders, zeepdozen, scheerborstels, hammamdoeken... U treft er ook onze ecologische en economische oplossingen aan voor het onderhoud van linnengoed en van uw huis rond producten zoals zwarte zeep, zeepvlokken, poeders en zeep om vlekken te verwijderen en zilversteen. Onze Aleppozeep en Aleppozeepvlokken zijn te verkrijgen met of zonder verpakking, ook merkloos.

 8. LILLY EN PROVENCE

  Frankrijk

  Lilly en Provence is ontstaan uit de ontmoeting tussen drie bekende kunstenaars: Laboratoires Cadentia, een meester-parfumeur, Le Savonnier Marseillais, meester-zeepmaker en Cat Caroff, illustratrice. De producten van Lilly en Provence zijn gegarandeerde kwaliteitsproducten dankzij de ervaring van de drie oprichters en dankzij de keuze van de beste natuurlijke ingrediënten wereldwijd. De onderneming ontwikkelt de productlijnen zelf op basis van natuurlijke essences uit vruchten, bloemen en planten en de zuiverste etherische oliën om een authentieke en absolute kwaliteit te behouden…Biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk, zonder kleurstoffen en niet op dieren getest. Lilly en Provence biedt een assortiment vrouwelijke en moderne designerproducten, alsook een assortiment eaux de parfum, interieurparfums, nevel voor hoofdkussens en geurwater voor linnen.

 9. SOAPWORLD

  Nederland

  Het aanbod in verschillende soorten, modellen, geuren en kleuren zeep is zodanig uitgebreid dat er voor een ieder wel een passend stuk zeep te vinden is. Zo niet, nou dan maken wij het gewoon, zodat het helemaal naar wens is. Een paar voorbeelden van door ons gemaakte zeep: gastenzeepjes, figuurzeepjes, snijzeep, koordzeep, gietzeep, toiletzeep, scrubzeep, kruidenzeep, medicinale zeep, ossengalzeep, bloemenzeep, olijvenzeep, schapenmelkzeep, geitenmelkzeep, ezelinnenmelkzeep, paardenmelkzeep, zemelenzeep, havervlokkenzeep, algenzeep, babyzeep, en misschien dus ook uw zeep. Bio urinoirblocks! Hoge kwaliteit urinoirblokken met enzymen en bacteriecultuur die urinesteen actief verwijderen bij elke spoeling! Frisse geur en uitstekende reiniging. Vrij van chemicaliën! Alle vormen en gewichten mogelijk. Toepassing in industrie, horeca en voor schoonmaakbedrijven. Lage minimale afname, levering in elk gewenste verpakkingseenheid. EIGEN PRODUCTIE!

 10. SARYANE - OLIVE & MOI

  Frankrijk

  Het bedrijf SARYANE - OLIVE & MOI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeep en stukjes zeep met olie, en Vloeibare zeep voor therapie. Het is gevestigd in Genay, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis