• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tolken - commercieel

Resultaten voor

Tolken - commercieel - Import export

 1. ROTAS SWORN AND ORDINARY TRANSLATION OFFICE

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTAS SWORN AND ORDINARY TRANSLATION OFFICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vertalers - beëdigd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken, Vertalers, commercieel, Tolken - commercieel, Raadgeving aan bedrijven, Vertalen, Vertalers, juridisch, transformators, vertaalbureau, en Tolken. Het is gevestigd in Zgorzelec, Polen.

 2. BAUMAN MSTU TRANSLATIONS CENTER OF SCIENTIFIC AND BUSINESS PAPERS

  Rusland

  Wij bieden diensten van experts met uiteenlopende specialisaties die afgestudeerd zijn aan of bekend zijn bij de Universiteit van Moskou en de bijbehorende instituten. Al onze vertalers/tolken hebben een dubbele universitaire opleiding: een hoofdstudie op het gebied van techniek/ rechten/ economie/ geneeskunde en een secundaire talenstudie. Het merendeel van onze vertalingen wordt uitgevoerd door freelance vertalers. Wij beschikken over een uitgebreide database met ervaren freelance vertalers /tolken die alle standaard buitenlandse talen spreken en ervaring hebben in diverse vakgebieden. Wij werken al lange tijd met hen samen en ze hebben bewezen betrouwbare vakspecialisten te zijn. Onze specialisatie: Lucht- en ruimtevaart; Olie- en gasindustrie; Geologie en Geologisch onderzoek; Telecommunicatie en IT; Radio-elektronica en micro-elektronica; Bouwsector; Machines; Kernindustrie; Chemische industrie; Biologie; Geneeskunde en Gezondheidsbescherming; Economie; Recht; Politieke wetenschappen.

 3. TURKS TOLKEN

  Nederland

  Turks Tolken wordt vertegenwoordigd door Dhr. Durmus Aydin. Dhr. Aydin is een beëdigd tolk in de talen: - Nederlands Turks - Nederlands Azeri (Azerbeidzjan). Als beëdigd tolk is Dhr. Aydin ingeschreven in het register bij Bureau Wbtv onder nummer: 10011. Bureau Wet beëdigde tolken en vertalers: http: //www.bureauwbtv.nl Buiten de verplichte afnemers van Bureau Wbtv is Dhr. Aydin 24/7 bereikbaar onder nummer: 0475-580672 Daarnaast heeft hij bij de rechtbank een eed afgelegd dat hij zijn werkzaamheden zal verrichten zoals een beëdigde tolk betaamt en dat hij geheimhouding zal betrachten t.a.v. vertrouwelijke informatie waarvan hij door zijn werk kennis neemt. Inschrijving in het register bij Bureau Wbtv is vijf jaar geldig, dan wordt opnieuw getoetst of een beëdigd tolk aan een aantal voorwaarden heeft voldaan om als zodanig te kunnen blijven werken. Dhr. Aydin dient daartoe: ** In het bezit zijn van een Verklaring omtrent het gedrag, zgn. VOG. Deze moet om de vijf jaar opnieuw aangevraagd worden. De VOG van Dhr. Aydin dateert van 27 augustus 2015. ** De vakbekwaamheid moet op peil gehouden worden d.m.v. (scholings)activiteiten in het kader van permanente educatie. Dit moet inzichtelijk gemaakt worden door ten minste 80 PE-punten te registreren. ** Aantoonbaar maken dat er professionele tolkopdrachten zijn uitgevoerd. Dhr. Aydin verbindt zijn passie voor taal met kennis en ervaring. Die combinatie zorgt ervoor dat hij nét dat stapje harder loopt.

 4. INTERPRETATION SOLUTIONS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INTERPRETATION SOLUTIONS LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Conferentietolken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Walton On Thames, Verenigd Koninkrijk.

 5. PODOLSKYY ANDRIY

  Italië

  Het bedrijf PODOLSKYY ANDRIY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ondernemingsadvies. Het is gevestigd in Senigallia, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACTIVE LANGUAGES SRL

  Italië

  Het bedrijf ACTIVE LANGUAGES SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taleninstituten, Taleninstituten, vertaal- en tolkbureau, beroepsopleiding, en bedrijfsstages. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Vicenza, Italië.

 2. INTERPRESO

  Duitsland

  Het bedrijf INTERPRESO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertalen, Tolken - commercieel, tolkwerk, creatie van teksten, Vertalen, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Frankfurt (oder), Duitsland.

 3. LEMON FIELD

  Polen

  Het bedrijf LEMON FIELD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertalen, Vertalers - beëdigd, Vertalen, Vertalers - beëdigd, vertaling in het pools, en vertaalbureaus. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 4. 1ST CLASS SECRETARIAL SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf 1ST CLASS SECRETARIAL SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vertalers, commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Midlothian, Verenigd Koninkrijk.

 5. INTERCONTACT BUDAPEST KFT FORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS IRODA

  Hongarije

  Het bedrijf INTERCONTACT BUDAPEST KFT FORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS IRODA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vertalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - juridisch, Tolken - commercieel, Tolken - wetenschappelijk, Tolken - technisch, Tolken - juridisch, Tolken - commercieel, Tolken - wetenschappelijk, en Tolken - technisch. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 1. LINGUA STUDIOS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LINGUA STUDIOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertalers, commercieel, Tolken, tolken voor congressen, Vertalers, commercieel, tolken, en Tolken. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. I LSF

  Frankrijk

  Het bedrijf I LSF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 1. DEFACTO CALL CENTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEFACTO CALL CENTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Statistisch onderzoek, opiniepeilingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, Fotografie - grootformaat, Administratieve hulpverlening, Reclamebureaus, Tolken - commercieel, Fotografie - grootformaat, Administratieve hulpverlening, en Reclamebureaus. Het is gevestigd in Erlangen, Duitsland.

 2. COSMOVEGA SL

  Spanje

  Het bedrijf COSMOVEGA SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vertalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vertalers, technisch, Vertalers, commercieel, Tolken - commercieel, Vertalers, technisch, Vertalers, commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Arroyo De La Encomienda-Valladolid, Spanje.

 3. INFINITE IMPORT EXPORT CO.,LTD.

  Turkije

  Het bedrijf INFINITE IMPORT EXPORT CO.,LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Zonnepanelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, batterijen, omkeerschakelaars, Tolken - commercieel, en roestvrije staaldraad. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 4. RELINK DATEN & KOMMUNIKATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RELINK DATEN & KOMMUNIKATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huismeubelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Micro-informatica - adviesbureaus, Tolken - commercieel, Informatica - opslagmedia, Micro-informatica - adviesbureaus, Tolken - commercieel, en Informatica - opslagmedia. Het is gevestigd in Feldkirchen b. München, Duitsland.

 5. WORLD2TURKEY CONSULTING

  Turkije

  Het bedrijf WORLD2TURKEY CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marketing - onderzoek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, Tolken - commercieel, advies marketing, en vergelijking van tarieven. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. DOLMETSCHERIN RUSSISCH/UKRAINISCH - DEUTSCH

  Oekraïne

  Het bedrijf DOLMETSCHERIN RUSSISCH/UKRAINISCH - DEUTSCH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 7. INTERLANG

  Bulgarije

  Het bedrijf INTERLANG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vertalingen, en tolkwerk. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 8. ODONATA

  Turkije

  Het bedrijf ODONATA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren kostuums. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. INTERPRETE DI CONFERENZA

  Italië

  Het bedrijf INTERPRETE DI CONFERENZA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren consecutieve vertaling. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 2. MODULEX AS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MODULEX AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vertalers, commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Northampton, Verenigd Koninkrijk.

 3. MISZTAL BUSINESS CONSULTING

  Polen

  Het bedrijf MISZTAL BUSINESS CONSULTING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 4. Şehzade Group

  Turkije

  Het bedrijf Şehzade Group, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedrijfsovername en overdracht - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, commercialisering en export, Tolken - commercieel, en vertaal- en tolkbureau. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 5. ALC GLOBAL SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf ALC GLOBAL SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricages in onderaanneming. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. KIEVAPP

  Oekraïne

  Het bedrijf KIEVAPP, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 7. RESERVATIONS 2000 LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RESERVATIONS 2000 LTD, en actief in de sector Vertalers, commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Kingston Upon Thames, Verenigd Koninkrijk.

 8. THE BRIDLINGTON BUSINESS CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE BRIDLINGTON BUSINESS CENTRE, en actief in de sector Vertalers, commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Bridlington, Verenigd Koninkrijk.

 9. CLARENDON BUSINESS CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLARENDON BUSINESS CENTRE, en actief in de sector Vertalers, commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Oxford, Verenigd Koninkrijk.

 10. BIZARRE SIGNS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BIZARRE SIGNS, en actief in de sector Vertalers, commercieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tolken - commercieel, en Tolken - commercieel. Het is gevestigd in Wakefield, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis