• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tonnen en vaten- metaal

Resultaten voor

Tonnen en vaten- metaal - Import export

 1. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, is een Distributeur, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tonnen en vaten, metaal, Verpakking - metaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Tonnen en vaten, metaal, Verpakking - metaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, en Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Dombasle Sur Meurthe, Frankrijk.

 2. ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Wettringen, Duitsland.

 4. LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Mühlhausen, Duitsland.

 5. CARL MOSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL MOSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Sankt Wolfgang, Duitsland.

 2. RINGOPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RINGOPLAST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Ringe, Duitsland.

 3. LT CASES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LT CASES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Hausen, Duitsland.

 4. LIQUICON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIQUICON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Münsing, Duitsland.

 5. GALORE-FLIGHTCASE OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GALORE-FLIGHTCASE OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Rehburg/loccum, Duitsland.

 1. WERIT (SCHWEIZ) AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERIT (SCHWEIZ) AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Regensdorf, Zwitserland.

 2. DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Eslarn, Duitsland.

 1. BTRALOG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BTRALOG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Kleinblittersdorf, Duitsland.

 2. B. & F. TAMMLING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B. & F. TAMMLING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. ALBERT DAUB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBERT DAUB GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 4. BECZKOPOL SP. Z O.O. WYTWORNIA OPAKOWAN BLASZANYCH

  Polen

  WOB Beczkopol biedt stalen vaten: - met niet afneembare deksels, volumes van 15 tot 250 dm3 - met afneembare deksels, volumes 210 en 212 dm3 - conische vaten met afneembare deksels, volumes van 30 tot 60 dm3 en klembanden voor vaten. Al onze vaten zijn UN gecertificeerd UN en zijn bestemd voor de verpakking, opslag en transport van gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de internationale ADR, RID, INDG-Code, IATA-DGR regelingen. Sinds 2002 heeft Beczkopol de ISO 9001: 2008 kwaliteitscertificatie.

 5. PASCO

  België

  Pasco is een niche-producent van stalen en gegalvaniseerde stalen vaten voor de opslag van hoogwaardig en gevaarlijk afval. Deze opslagvaten worden gebruikt voor diverse applicaties en in diverse industrieën waaronder de medische, petrochemische en nucleaire sector. Sinds de oprichting van Pasco in 1973, werd de focus steeds gelegd op de vervaardiging van kwaliteitsvaten die de industriestandaarden overtreffen. De vaten worden dan ook geproduceerd volgens een gecertificeerde proces en zijn van een hoogwaardige kwaliteit op gebied van sterkte, dikte en waterdichtheid. Gegalvaniseerde vaten hebben unieke eigenschappen op gebied van corrosiebestendigheid, buigzaamheid en herbruikbaarheid. Door het galvanisatieproces bovendien in eigen beheer uit te voeren via zusterbedrijf Galvaton, wordt de kwaliteitscontrole behouden over het procédé.

 6. TONELERÍA MANUEL CABELLO

  Spanje

  Traditie, ervaring en innovatie zijn de sleutelbegrippen van Tonelería Manuel Cabello Márquez, een onderneming die sinds zijn oprichting een uitstekende reputatie geniet in het wijngebied van Montilla-Moriles. Dankzij een veertigjarige ervaring en het gebruik van grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit in iedere fase van het productieproces is de onderneming erin geslaagd een compleet assortiment van vaten, gemaakt van Amerikaans rood eikenhout, op de markt te brengen.

 7. COMET

  België

  Biervatenproducent.

 8. SUPERMONTE SRL

  Italië

  Het bedrijf SUPERMONTE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, schoonbijten van roestvrij staal, en Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is gevestigd in Leverano, Italië.

 1. CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Weinstadt, Duitsland.

 2. FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Morsbach, Duitsland.

 3. ABC CONTAINER

  Duitsland

  Het bedrijf ABC CONTAINER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Neubiberg, Duitsland.

 4. ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Pliezhausen, Duitsland.

 5. GRIEPE CONTAINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRIEPE CONTAINER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 6. SKUFA-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SKUFA-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Alveslohe, Duitsland.

 7. LATTNER METALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LATTNER METALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Mühlgrub, Oostenrijk.

 8. ETILOG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ETILOG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Stamsried, Duitsland.

 9. LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN

  Duitsland

  Het bedrijf LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 10. ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Serba, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis