• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tonnen en vaten- metaal

Resultaten voor

Tonnen en vaten- metaal - Import export

 1. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrijk

  Het bedrijf HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS, is een Distributeur, en actief in de sector Plastic verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tonnen en vaten, metaal, Verpakking - metaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, Tonnen en vaten, metaal, Verpakking - metaal, Verpakkingen voor voedingsmiddelen, en Verpakking - metaal. Het is gevestigd in Dombasle Sur Meurthe, Frankrijk.

 2. CARL MOSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL MOSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 3. PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETER BARTHAU FAHRZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Wettringen, Duitsland.

 4. ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ICON INTERNATIONAL CONTAINER SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. LT CASES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LT CASES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Hausen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RINGOPLAST GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RINGOPLAST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Ringe, Duitsland.

 2. DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf DECKER-CONTAINERBAU GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Sankt Wolfgang, Duitsland.

 3. LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAGERCONTAINERXXL BY ELEKTRONIK POINT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Mühlhausen, Duitsland.

 4. CONZEPT CONTAINER MODULBAU & HANDEL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CONZEPT CONTAINER MODULBAU & HANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Straßwalchen, Oostenrijk.

 5. LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN

  Duitsland

  Het bedrijf LEAN PRODUCTION SHOP INH. MARCEL KINDERMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. LIQUICON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIQUICON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Münsing, Duitsland.

 2. GALORE-FLIGHTCASE OHG

  Duitsland

  Het bedrijf GALORE-FLIGHTCASE OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Rehburg/loccum, Duitsland.

 1. WERIT (SCHWEIZ) AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WERIT (SCHWEIZ) AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Regensdorf, Zwitserland.

 2. CONTAINERPRODUKTION MONZA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONTAINERPRODUKTION MONZA DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Paderborn, Duitsland.

 3. DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIPPL STAHLGITTERBOXEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Eslarn, Duitsland.

 4. BTRALOG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BTRALOG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Kleinblittersdorf, Duitsland.

 5. B. & F. TAMMLING

  Duitsland

  Het bedrijf B. & F. TAMMLING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 6. ALBERT DAUB GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALBERT DAUB GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

 7. BECZKOPOL SP. Z O.O. WYTWORNIA OPAKOWAN BLASZANYCH

  Polen

  WOB Beczkopol biedt stalen vaten: - met niet afneembare deksels, volumes van 15 tot 250 dm3 - met afneembare deksels, volumes 210 en 212 dm3 - conische vaten met afneembare deksels, volumes van 30 tot 60 dm3 en klembanden voor vaten. Al onze vaten zijn UN gecertificeerd UN en zijn bestemd voor de verpakking, opslag en transport van gevaarlijke stoffen in overeenstemming met de internationale ADR, RID, INDG-Code, IATA-DGR regelingen. Sinds 2002 heeft Beczkopol de ISO 9001: 2008 kwaliteitscertificatie.

 8. TONELERÍA MANUEL CABELLO

  Spanje

  Traditie, ervaring en innovatie zijn de sleutelbegrippen van Tonelería Manuel Cabello Márquez, een onderneming die sinds zijn oprichting een uitstekende reputatie geniet in het wijngebied van Montilla-Moriles. Dankzij een veertigjarige ervaring en het gebruik van grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit in iedere fase van het productieproces is de onderneming erin geslaagd een compleet assortiment van vaten, gemaakt van Amerikaans rood eikenhout, op de markt te brengen.

 1. COMET

  België

  Biervatenproducent.

 2. SKUFA-GMBH

  Duitsland

 3. GRIEPE CONTAINER GMBH

  Duitsland

 4. ETILOG GMBH

  Duitsland

 5. ABC CONTAINER

  Duitsland

 6. LATTNER METALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 7. ERNST HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 8. FAGSI VERTRIEBS- UND VERMIETUNGS-GMBH

  Duitsland

 9. CDS CONTAINER DEPOT STUTTGART GMBH

  Duitsland

 10. ISL VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis