• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • torenkranen

Resultaten voor

Torenkranen - Import export

 1. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 2. DAL FORNO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Complete levering van installaties en uitrusting voor het heffen en verplaatsen van materiaal, inclusief zuignappen voor marmer en graniet, zwenkkranen, hangende systemen, elektrische kettingtakels, vacuümhefsystemen en uitrusting voor verplaatsing. Onze producten zijn ontworpen overeenkomstig de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, die gegarandeerd worden door vele jaren praktijkervaring en toewijding in de sector van het vacuümheffen.

 3. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MIDOLINI FRATELLI S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Hijskraanwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - uitzonderlijk, Havens en havendiensten, Torenkranen, kraanwagens voor het hijsen van goederen, verhuur hijskranen voor luchtplatformen, Transport - uitzonderlijk, kraanwagen, Havens en havendiensten, en Torenkranen. Het is gevestigd in Udine, Italië.

 4. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijskraanwagens, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Verhuizingen - industrieel, Verhuizingen van kantoren en fabrieken, verhuur kraan, JMG CRANES, verhuur van hijskraanwagens, Hijskraanwagens, en JEKKO CRANES. Het is gevestigd in Legnago, Italië.

 5. CORCAN S. L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CORCAN S. L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderhoud van hijskranen, Reparatie van hijskranen, Loopkraan, Monorail kranen, Bovenloopkraan, Tweerailkranen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRANDI TRASPORTI

  Italië

  Grandi Trasporti Srl is al meer dan 30 jaar aanwezig in de transportsector, beschikt over een vloot van 300 laadeenheden met platformen, met dekzeilen, megatrailers, lage trailers, aanhangwagens en speciale opleggers, uitzonderlijke en industriële voertuigen. Het heeft een vloot van telescopische kranen en wapeningsnetten voor snelle en betrouwbare oplossingen voor elke vervoersvraag, terwijl tegelijkertijd de vertrouwensrelaties met bedrijven wordt verstevigd met bouwbedrijven en installatiebedrijven, de bouw en bedrijven met hoge technologie

 2. AMIO LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMIO, gevestigd in ANCENIS (44), biedt een uitgebreid assortiment aan hefmateriaal met een vermogen variërend van enkele kilo's tot 120T. AMIO heeft een divers aanbod aan brugkranen, verschillende soorten portaalloopkranen, OMIS/AMIOLEVAGE, elektrische loopkatten met ketting of kabel DONATI, STAHL, MISIA, verschillende types torenkranen DONATI, lichte goederenbehandeling ERIKKILA, afstandsbediening IKUSI. De ontwikkelingsafdeling van AMIO ontwerpt uw hijsbalken, mechanisch, met zuignappen of met elektromagneten, maar ook werktuigen voor goederenverzet speciaal voor uw gebruik. De installatie en het onderhoud van de heftoestellen wordt verzorgd door onze technici die allen gecertificeerd zijn als controleurs voor heftoestellen. Sinds 2008 zijn er vrijwel 300 OMIS/AMIOLEVAGE brugkranen geïnstalleerd in de regio Bretagne en Pays de Loire.

 3. TEKA KRANEN

  Nederland

  Teka Kranen is hét adres voor verhuur, verkoop en service van torenkranen op rupsonderwagen en vaste torenkranen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van torenkranen. Teka Kranen behoort dan ook tot de top van Nederland. De laatste jaren hebben wij het aantal vaste bouwkranen flink uitgebreid, mede door de verwerving van het dealerschap van Jaso kranen. Maar ook voor een mobiele torenkraan kunt u bij ons terecht. Met ons uitgebreide kranenpark, waaronder een rupskraan, en onze kennis over de inzetmogelijkheden, bent u altijd verzekerd van een advies op maat.

 4. MICHIELSENS

  België

  Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten. Ons succes zit in de dynamische aanpak die bestaat uit een rigoureuze voorbereiding (engineering en planning), een minutieuze uitvoering (machines en vakmensen) en een kwaliteitsvolle afwerking. Dag en nacht staan we paraat om service te bieden. Troeven als een regionale spreiding, een uitgebreide vloot, gemotiveerde vakmensen en een flexibele planning zorgen ervoor dat wij zeer snel op niet-geplande oproepen kunnen inspelen. Het kraanpark omvat meer dan 180 mobiele hydraulische kranen, rupskranen en mobiele torenkranen. Op continue basis wordt geïnvesteerd om een verbreding en een verdieping van het kranen- en transportaanbod te garanderen. Er wordt voortdurend geanticipeerd op evoluties in de industrie en in de techniek. Zo blijft ons aanbod sterk, nieuw en vernieuwend. De tonnage varieert van 7 ton tot 700 ton.

 5. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 1. KRAANBEDIENINGJORNA

  Nederland

  Kraanbedieningjorna is uw partner in het bedienen van torenkranen. Zoekt u een ervaren torenkraanmachinist voor uw project of een machinist wegens ziekte en of andere calamiteiten ? Bel dan of neem contact op!

 2. NEREMAT

  België

  Verkoop en verhuur van torenkranen.

 1. AGRI SAV

  Italië

  Het bedrijf AGRI SAV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, Landbouwmachines, en struikruimers. Het is gevestigd in Savigliano, Italië.

 2. CASELLA MANUT.SERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf CASELLA MANUT.SERVICE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenkranen. Het is gevestigd in Robassomero, Italië.

 3. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf HUCHEZ TREUILS SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Takels en lieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Brugkranen, Torenkranen, en Brugkranen. Het is gevestigd in Ferrieres, Frankrijk.

 4. PI MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf PI MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbeton. Het is tevens aanwezig in de sectoren betoninstallaties, torenkraan, en betoncentrales. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. ROMANO FERRARI ENGINEERING

  Italië

  Het bedrijf ROMANO FERRARI ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraanwagens voor het hijsen van goederen, Kraanaccessoires, kranenbouw, en vaste laadbakken met hijskraan. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 6. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen en loopbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren torenkraan, en bouw van industriële schoorstenen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. COMEGE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMEGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brugkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, en Rolbruggen en portaalkranen. Het is gevestigd in Saint-Germain-Du-Plain, Frankrijk.

 8. ARCOMET

  België

  Het bedrijf ARCOMET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen voor de bouw, Torenkranen, Kranen voor de bouw, kranenbouw, kraan, en Torenkranen. Het is gevestigd in Beringen, België.

 1. FASSI GRU SPA

  Italië

  Het bedrijf FASSI GRU SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen voor de bouw, hydraulische kranen, en Kranen voor de bouw. Het is gevestigd in Albino, Italië.

 2. GRU SERVICE ABRUZZO SRL

  Italië

  Het bedrijf GRU SERVICE ABRUZZO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichting van industriële voertuigen, montage van laadbakken op voertuigen, inrichting van goederenwagens, en inrichting van mobiele werkplaatsen in goederenwagens. Het is gevestigd in Spoltore, Italië.

 3. C.C.M.G

  Frankrijk

  Het bedrijf C.C.M.G, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kranen en rolbruggen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Loodgieterij - industrieel, Torenkranen, Loodgieterij - industrieel, afsluiters, en mengmachines. Het is gevestigd in Etrépagny, Frankrijk.

 4. COMETE INDUSTRIE LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf COMETE INDUSTRIE LEVAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - rollend materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Torenkranen, kraan, en takels. Het is gevestigd in Anthon, Frankrijk.

 5. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italië

  Het bedrijf AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsmotoren, Torenkranen, stroomaggregaten, Scheepsmotoren, luchtvaartplatformen, en Torenkranen. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

 6. METAL INDUSTRY FERING D.D.

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf METAL INDUSTRY FERING D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren torenkraan, rolbrug, jukkranen, en montage van timmerwerk van staal voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Gračanica, Bosnië-Herzegowina.

 7. ESPADA TOWER CRANE & TRADING CO.

  Turkije

  Het bedrijf ESPADA TOWER CRANE & TRADING CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren aankoop-verkoop gemeenschappelijke eigendommen, en torenkraan. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 8. OFFICINA ARMI

  Italië

  Het bedrijf OFFICINA ARMI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur op wielen, kraanwagens voor het hijsen van goederen, haken voor goederenhijskranen, en onderhoud hijskranen. Het is gevestigd in Funo Di Argelato, Italië.

 9. RICHARD PAUL RUSSELL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RICHARD PAUL RUSSELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Netwerken - installatie en onderhoud. Het is tevens aanwezig in de sectoren torenkraan voor de bouwindustrie, torenkraan, en weerstations. Het is gevestigd in Milford On Sea, Verenigd Koninkrijk.

 10. CARINATO AUTOGRU SRL

  Italië

  Het bedrijf CARINATO AUTOGRU SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Torenkranen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur automobielkranen. Het is gevestigd in Cornuda, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis