• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • torenkranen

Resultaten voor

Torenkranen - Import export

 1. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by Europages badge
 2. AMIO LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMIO, gevestigd in ANCENIS (44), biedt een uitgebreid assortiment aan hefmateriaal met een vermogen variërend van enkele kilo's tot 120T. AMIO heeft een divers aanbod aan brugkranen, verschillende soorten portaalloopkranen, OMIS/AMIOLEVAGE, elektrische loopkatten met ketting of kabel DONATI, STAHL, MISIA, verschillende types torenkranen DONATI, lichte goederenbehandeling ERIKKILA, afstandsbediening IKUSI. De ontwikkelingsafdeling van AMIO ontwerpt uw hijsbalken, mechanisch, met zuignappen of met elektromagneten, maar ook werktuigen voor goederenverzet speciaal voor uw gebruik. De installatie en het onderhoud van de heftoestellen wordt verzorgd door onze technici die allen gecertificeerd zijn als controleurs voor heftoestellen. Sinds 2008 zijn er vrijwel 300 OMIS/AMIOLEVAGE brugkranen geïnstalleerd in de regio Bretagne en Pays de Loire.

 3. GRANDI TRASPORTI

  Italië

  Grandi Trasporti Srl is al meer dan 30 jaar aanwezig in de transportsector, beschikt over een vloot van 300 laadeenheden met platformen, met dekzeilen, megatrailers, lage trailers, aanhangwagens en speciale opleggers, uitzonderlijke en industriële voertuigen. Het heeft een vloot van telescopische kranen en wapeningsnetten voor snelle en betrouwbare oplossingen voor elke vervoersvraag, terwijl tegelijkertijd de vertrouwensrelaties met bedrijven wordt verstevigd met bouwbedrijven en installatiebedrijven, de bouw en bedrijven met hoge technologie

 4. TEKA KRANEN

  Nederland

  Teka Kranen is hét adres voor verhuur, verkoop en service van torenkranen op rupsonderwagen en vaste torenkranen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van torenkranen. Teka Kranen behoort dan ook tot de top van Nederland. De laatste jaren hebben wij het aantal vaste bouwkranen flink uitgebreid, mede door de verwerving van het dealerschap van Jaso kranen. Maar ook voor een mobiele torenkraan kunt u bij ons terecht. Met ons uitgebreide kranenpark, waaronder een rupskraan, en onze kennis over de inzetmogelijkheden, bent u altijd verzekerd van een advies op maat.

 5. MICHIELSENS

  België

  Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten. Ons succes zit in de dynamische aanpak die bestaat uit een rigoureuze voorbereiding (engineering en planning), een minutieuze uitvoering (machines en vakmensen) en een kwaliteitsvolle afwerking. Dag en nacht staan we paraat om service te bieden. Troeven als een regionale spreiding, een uitgebreide vloot, gemotiveerde vakmensen en een flexibele planning zorgen ervoor dat wij zeer snel op niet-geplande oproepen kunnen inspelen. Het kraanpark omvat meer dan 180 mobiele hydraulische kranen, rupskranen en mobiele torenkranen. Op continue basis wordt geïnvesteerd om een verbreding en een verdieping van het kranen- en transportaanbod te garanderen. Er wordt voortdurend geanticipeerd op evoluties in de industrie en in de techniek. Zo blijft ons aanbod sterk, nieuw en vernieuwend. De tonnage varieert van 7 ton tot 700 ton.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 2. KRAANBEDIENINGJORNA

  Nederland

  Kraanbedieningjorna is uw partner in het bedienen van torenkranen. Zoekt u een ervaren torenkraanmachinist voor uw project of een machinist wegens ziekte en of andere calamiteiten ? Bel dan of neem contact op!

 3. NEREMAT

  België

  Verkoop en verhuur van torenkranen.

 4. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrijk

 5. CASELLA MANUT.SERVICE SRL

  Italië

 1. AGRI SAV

  Italië

 2. PI MAKINA

  Turkije

 3. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Italië

 4. FASSI GRU SPA

  Italië

 5. OFFICINA ARMI

  Italië

 6. ESPADA TOWER CRANE & TRADING CO.

  Turkije

 7. MARBEYAZ

  Turkije

 8. ARCOMET

  België

 9. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 10. R.F. GRU ENGINEERING

  Italië

 1. LEON KREMER S.À R.L.

  Luxemburg

 2. BVS CRANES

  Turkije

 3. COMETE INDUSTRIE LEVAGE

  Frankrijk

 4. C.C.M.G

  Frankrijk

 5. CARINATO AUTOGRU SRL

  Italië

 6. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italië

 7. METAL INDUSTRY FERING D.D.

  Bosnië-Herzegowina

 8. COMEGE

  Frankrijk

 9. FLOTECH

  Luxemburg

 10. STARTER

  Frankrijk