• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • torenkranen

Resultaten voor

Torenkranen - Import export

 1. LORTEL

  Luxemburg

 2. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Italië

 3. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italië

 4. CORCAN S. L.

  Spanje

 5. AMIO LEVAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMIO, gevestigd in ANCENIS (44), biedt een uitgebreid assortiment aan hefmateriaal met een vermogen variërend van enkele kilo's tot 120T. AMIO heeft een divers aanbod aan brugkranen, verschillende soorten portaalloopkranen, OMIS/AMIOLEVAGE, elektrische loopkatten met ketting of kabel DONATI, STAHL, MISIA, verschillende types torenkranen DONATI, lichte goederenbehandeling ERIKKILA, afstandsbediening IKUSI. De ontwikkelingsafdeling van AMIO ontwerpt uw hijsbalken, mechanisch, met zuignappen of met elektromagneten, maar ook werktuigen voor goederenverzet speciaal voor uw gebruik. De installatie en het onderhoud van de heftoestellen wordt verzorgd door onze technici die allen gecertificeerd zijn als controleurs voor heftoestellen. Sinds 2008 zijn er vrijwel 300 OMIS/AMIOLEVAGE brugkranen geïnstalleerd in de regio Bretagne en Pays de Loire.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRANDI TRASPORTI

  Italië

  Grandi Trasporti Srl is al meer dan 30 jaar aanwezig in de transportsector, beschikt over een vloot van 300 laadeenheden met platformen, met dekzeilen, megatrailers, lage trailers, aanhangwagens en speciale opleggers, uitzonderlijke en industriële voertuigen. Het heeft een vloot van telescopische kranen en wapeningsnetten voor snelle en betrouwbare oplossingen voor elke vervoersvraag, terwijl tegelijkertijd de vertrouwensrelaties met bedrijven wordt verstevigd met bouwbedrijven en installatiebedrijven, de bouw en bedrijven met hoge technologie

 2. MICHIELSENS

  België

  Michielsens staat voor verhuur van mobiele kranen, voor transport en voor industriële montage. Onze kracht zit in de samenwerking tussen deze drie disciplines, zowel bij enkelvoudige werkzaamheden als bij complexe projecten. Ons succes zit in de dynamische aanpak die bestaat uit een rigoureuze voorbereiding (engineering en planning), een minutieuze uitvoering (machines en vakmensen) en een kwaliteitsvolle afwerking. Dag en nacht staan we paraat om service te bieden. Troeven als een regionale spreiding, een uitgebreide vloot, gemotiveerde vakmensen en een flexibele planning zorgen ervoor dat wij zeer snel op niet-geplande oproepen kunnen inspelen. Het kraanpark omvat meer dan 180 mobiele hydraulische kranen, rupskranen en mobiele torenkranen. Op continue basis wordt geïnvesteerd om een verbreding en een verdieping van het kranen- en transportaanbod te garanderen. Er wordt voortdurend geanticipeerd op evoluties in de industrie en in de techniek. Zo blijft ons aanbod sterk, nieuw en vernieuwend. De tonnage varieert van 7 ton tot 700 ton.

 3. NOR-ESTE

  Spanje

  Verkoop en verhuur van nieuwe en tweedehands machines in de hefsector. Leverancier van: steigers, elektrische hefplatformen, constructiekranen, torenkranen, zelfmonterende kranen. Hijswerktuigen, liften en goederenliften voor de bouw. Verreikers. Verhuur en verkoop van elektrische steigers.

 4. KRAANBEDIENINGJORNA

  Nederland

  Kraanbedieningjorna is uw partner in het bedienen van torenkranen. Zoekt u een ervaren torenkraanmachinist voor uw project of een machinist wegens ziekte en of andere calamiteiten ? Bel dan of neem contact op!

 5. NEREMAT

  België

  Verkoop en verhuur van torenkranen.

 1. AGRI SAV

  Italië

 2. HUCHEZ TREUILS SAS

  Frankrijk

 1. CASELLA MANUT.SERVICE SRL

  Italië

 2. ROMANO FERRARI ENGINEERING

  Italië

 3. PI MAKINA

  Turkije

 4. RICHARD PAUL RUSSELL

  Verenigd Koninkrijk

 5. COMETE INDUSTRIE LEVAGE

  Frankrijk

 6. STARTER

  Frankrijk

 7. ESPADA TOWER CRANE & TRADING CO.

  Turkije

 8. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Italië

 1. FASSI GRU SPA

  Italië

 2. METAL INDUSTRY FERING D.D.

  Bosnië-Herzegowina

 3. R.F. GRU ENGINEERING

  Italië

 4. RAYF TEKNIK INS. MAKINE MED. GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

 5. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italië

 6. C.C.M.G

  Frankrijk

 7. MARBEYAZ

  Turkije

 8. LEON KREMER S.À R.L.

  Luxemburg

 9. BVS CRANES

  Turkije

 10. IKONS IBERSERVICE SL

  Spanje