• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tortellini

Resultaten voor

Tortellini - Import export

 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOOD VALLEY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, verse pasta gevuld pompoen, en tortelli. Het is gevestigd in Collecchio, Italië.

 2. MOSNA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MOSNA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deegwaren, Tortellini, Deegwaren, en Tortellini. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 3. IL PASTAIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IL PASTAIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Rodengo Saiano, Italië.

 4. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Italië

  Het bedrijf OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Sori, Italië.

 5. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in MUGGIO', Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Italië

  Het bedrijf L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Cortemaggiore, Italië.

 2. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Italië

  Het bedrijf LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Fabriano, Italië.

 3. LA BOLOGNESE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA BOLOGNESE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Contursi Terme, Italië.

 4. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Italië

  Het bedrijf MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Casciana Terme Lari, Italië.

 5. ARTE & PASTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARTE & PASTA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Boscoreale, Italië.

 1. MILONE GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf MILONE GIUSEPPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Trecastagni, Italië.

 2. AICHNER MARTIN

  Italië

  Het bedrijf AICHNER MARTIN, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Castelrotto, Italië.

 1. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf JOLLY SGAMBARO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Castello Di Godego, Italië.

 2. ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA

  Italië

  Het bedrijf ESSETRE S.R.L. PIZZERIA D''ASPORTO STURI PIZZA, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 3. DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DI MARTINO GAETANO & FRATELLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Gragnano, Italië.

 4. PASTA NARDI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTA NARDI S.R.L., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Montirone, Italië.

 5. POIATTI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf POIATTI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Mazara Del Vallo, Italië.

 6. LAPORTA GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAPORTA GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Botricello, Italië.

 7. LA BOLOGNESE DI CASINI GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf LA BOLOGNESE DI CASINI GIOVANNI, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 8. DELLANONNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DELLANONNA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bedonia, Italië.

 1. CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf CASA DEL TORTELLINO DI BONIFAZI GABRIELLA & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Osimo, Italië.

 2. PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf PASTA ALL'UOVO MARCELLO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Tivoli, Italië.

 3. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Pietragalla, Italië.

 4. RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf RUSTICHELLA D'ABRUZZO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Pianella, Italië.

 5. PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO TEMPORIN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Sommacampagna, Italië.

 6. LA LANTERNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA LANTERNA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in San Giovanni In Persiceto, Italië.

 7. PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PICCHIOTTI PASTA FRESCA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Vinci, Italië.

 8. STEMARPAST S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STEMARPAST S.R.L., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 9. PASTA IRIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTA IRIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 10. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Mussolente, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis