• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tortellini

Resultaten voor

Tortellini - Import export

 1. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FOOD VALLEY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, verse pasta gevuld pompoen, en tortelli. Het is gevestigd in Collecchio, Italië.

 2. MOSNA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MOSNA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ravioli. Het is tevens aanwezig in de sectoren Deegwaren, Tortellini, Deegwaren, en Tortellini. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 3. TORTILLERIAS BENELUX

  België

  Het bedrijf TORTILLERIAS BENELUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tortellini. Het is tevens aanwezig in de sectoren croustilles de tortilla, tortillas, en Livraison en Belgique - Pays-Bas et Luxembourg. Het is gevestigd in Hoeilaart, België.

 4. ARTE & PASTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARTE & PASTA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Boscoreale, Italië.

 5. JOLLY SGAMBARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf JOLLY SGAMBARO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Castello Di Godego, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA

  Italië

  Het bedrijf LA SFOGLIA D'ORO S.N.C. DI CAMPIONI GIOVANNI E CERRONI EMANUELA, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Fabriano, Italië.

 2. PASTA IRIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTA IRIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 3. PASTA GIOIOSA

  Italië

  Het bedrijf PASTA GIOIOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Rodigo, Italië.

 4. CIEMME ALIMENTARI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CIEMME ALIMENTARI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 5. PASTIFICIO FABIANELLI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO FABIANELLI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Castiglion Fiorentino, Italië.

 1. INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INDUSTRIA ALIMENTARE FERRARO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Mussolente, Italië.

 2. PASTIFICIO ZANINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO ZANINI S.R.L., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 1. PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO AL CASTELLO S.N.C. DI CASTIONI LUIGIA MARIA E ADAMI DENNIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Valeggio Sul Mincio, Italië.

 2. PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Malesco, Italië.

 3. PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO LA FIORITA S.R.L., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Rufina, Italië.

 4. PASTIFICIO ANTONIO PALLANTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO ANTONIO PALLANTE S.R.L., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Capodrise, Italië.

 5. PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Cagliari, Italië.

 6. PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO DE SORTIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Pietragalla, Italië.

 7. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Italië

  Het bedrijf L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Cortemaggiore, Italië.

 8. PASTA FRESCA POLINI DI POLINI CLAUDIA, MACCARONE WALTER & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf PASTA FRESCA POLINI DI POLINI CLAUDIA, MACCARONE WALTER & C. S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bellaria Igea Marina, Italië.

 1. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in MUGGIO', Italië.

 2. ARMANDO DE ANGELIS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARMANDO DE ANGELIS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Villafranca Di Verona, Italië.

 3. OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C.

  Italië

  Het bedrijf OLCESE E CASTAGNOLA S.N.C. DI PAOLA OLCESE E C., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Sori, Italië.

 4. NONNA ANGELA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NONNA ANGELA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Cassola, Italië.

 5. POIATTI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf POIATTI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Mazara Del Vallo, Italië.

 6. PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PASTIFICIO CHELUCCI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Pistoia, Italië.

 7. DELLANONNA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DELLANONNA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Bedonia, Italië.

 8. MARROCCO LUIGI

  Italië

  Het bedrijf MARROCCO LUIGI, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Cursi, Italië.

 9. PINTON S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PINTON S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Costabissara, Italië.

 10. ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf ELI.S.AN. NATURAL FOOD S.A.S., en actief in de sector Deegwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ravioli, Tortellini, Ravioli, en Tortellini. Het is gevestigd in Pagani, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis