• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tractoren - tuinbouw

Resultaten voor

Tractoren - tuinbouw - Import export

 1. VANPETEGHEM

  België

  Vanpeteghem nv is een familiebedrijf dat reeds meer dan 100 jaar actief is in de land- en tuinbouwsector. Vanpeteghem nv biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsmachines aan, voor in de tuin- en landbouw, privé als voor professioneel gebruik. Zowel de kwaliteit als de gunstige prijzen van onze machines staan garant voor een tevreden klant. Daar Vanpeteghem nv alleen-invoerder is voor zijn merken voor België, hebben we een grote voorraad, dit van alle merken, types en uitvoeringen. Alsook betreffende onderdelen hebben we veel op stock, dit om onze klanten te kunnen helpen wanneer nodig.

 2. LAUWERS

  België

  Lauwers nv is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Marcel Lauwers dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machines voor land- en tuinbouw, boomkwekerij en sierteelt. Hierbij worden volgende doelen steeds nagestreefd: het verlichten van de arbeid, het verminderen van het benodigde personeel, een perfect resultaat en dat alles tegen een concurrentiële prijs. Speciale aandacht gaat ook uit naar een snelle en volledige dienst na verkoop zodat u jaren lang zorgeloos met uw machines aan de slag kunt. Vandaag beschikken wij over een ruime infrastructuur met een modern machinepark en bekwame medewerkers om u kwalitatieve machines aan te bieden.

 3. DELDAELE GEBROEDERS

  België

  Deldaele Gebroeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de landbouw en tuinbouw. LANDBOUWMACHINES: tractoren, balenpersen, sproeiers, maaidorsers, telescoopladers, balenpersen, maaikneuzers, frontladers, ... TUINBOUWMACHINES: handmaaiers, tuintrekkers en zitmaaiers, automatische robotmaaiers, grondboren, hoogsnoeiers, heggesnoeiers, heggescharen, bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, motoculteur, tuinfrezen, tuingereedschap, ... MACHINES TE HUUR: klepelmaaier, warmluchtkanon, houtkliever met traktor, telescoopverreiker, ...

 4. LOWETTE AGROTECHNIC

  België

  Wij kunnen u een ruim assortiment van machines o.a. tractoren, landbouw-, fruitteelt- en tuinbouwmachines aanbieden. Onze merken : John Deere, KWH, Ideal, Pellenc, Marchesi, Orsi, Record, Weegschalen, Greefa, Longobardi, Agromec, Accord, Rabe, Morra, Vicon, Krone, Steeno, Kongskilde, Hardi, Tanaka. De service van Lowette Agrotechnic wordt waargenomen door een goed opgeleid team van technici dat ervoor zorgt dat uw tractor, sorteermachine of machine steeds in de beste condities blijft presteren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het resiveren van motoren.

 5. MTD FRANCE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN MELLAERT

  België

 2. DALBY MASKINCENTER A/S

  Denemarken

 3. VERT SERVICE SA

  België

 4. HOUBAGRI

  België

 5. BERNARD BODART

  België

 1. MINE

  België

 2. LESKO D.O.O.

  Kroatië

 3. DANIŠ DAVAZTECHNIK - ZAHRADNÍ TRAKTORY A DALŠÍ TECHNIKA

  Tsjechische Rep.

 4. GENIN HORTICOLE

  België

 5. STARTIN TRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. AGRARISCH LOONBEDRIJF M. KONIJN B.V.

  Nederland

 7. CHANDLERS (FARM EQUIPMENT) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. NINGBO DAILY LIFE SOLUTION CO., LTD.

  China

 9. GRACEMENG

  China

 10. SARL OLEON RAYMOND ET FILS

  Frankrijk

 1. LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V.

  Nederland

 2. MT - MAQUINAS E TRACTORES, S.A.

  Portugal

 3. KUHN AUDUREAU SOCIETE ANONYME

  Frankrijk

 4. EWPA MAJSTER SPO Z OO

  Polen

 5. HORTIMECA

  België

 6. VAN DEN BOSSCHE TUINMACHINES

  België

  Uw speciaalzaak in machines voor tuin, park en bos. Tuinmachines Van den Bossche te Lennik biedt iedere tuinliefhebber met groene vingers een ruime keuze kwaliteitsmachines aan. Wij nodigen U van harte uit om ons te bezoeken in onze 800m² grote showroom of surf eens door onze productcatalogus. Door meer dan 50 jaar ervaring in de sector (sinds 1958) hebben wij een assortiment tuinmachines geselecteerd uit de beste kwaliteitsmerken. Ons team staat klaar om U met objectieve informatie en advies een juiste keuze te helpen maken specifiek aan de noden van uw tuinonderhoud. Zowel de partikulier als de professionele tuinder vindt er heden een indrukwekkend assortiment in grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers en kantensnijders, frezen en motorploegen, haagscharen, hakselaars, kettingzagen, hogedrukreinigers, sproeiers, bladblazers, grondboren, rupstransportwagens, waterpompen en zelfs robotmaaiers.

 7. ROUSSEAU & FILS

  België

 8. AGS AGRO SORTIMENT

  Tsjechische Rep.

 9. FOTÓN EUROPA

  Spanje

 10. KEMPENEER DILBEEK

  België

  Kempeneer W machines : service & kwaliteit sinds 1954 In 1954 startte Jean Kempeneer een handel van gereedschap voor tuinbouwers. Als zoon van een tuinbouwer (in de streek rond Brussel werden ze boerkozen genoemd, zij voorzagen Brussel elke morgen van hun verse groenten) wist hij wat hun noden waren . Op dat moment startte de mechanisatie van de tuinbouw met de eerste tweewielige trekkers (motoculteurs genoemd).