• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tractoren - tuinbouw

Resultaten voor

Tractoren - tuinbouw - Import export

 1. VAN DEN BOSSCHE TUINMACHINES

  België

  Uw speciaalzaak in machines voor tuin, park en bos. Tuinmachines Van den Bossche te Lennik biedt iedere tuinliefhebber met groene vingers een ruime keuze kwaliteitsmachines aan. Wij nodigen U van harte uit om ons te bezoeken in onze 800m² grote showroom of surf eens door onze productcatalogus. Door meer dan 50 jaar ervaring in de sector (sinds 1958) hebben wij een assortiment tuinmachines geselecteerd uit de beste kwaliteitsmerken. Ons team staat klaar om U met objectieve informatie en advies een juiste keuze te helpen maken specifiek aan de noden van uw tuinonderhoud. Zowel de partikulier als de professionele tuinder vindt er heden een indrukwekkend assortiment in grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers en kantensnijders, frezen en motorploegen, haagscharen, hakselaars, kettingzagen, hogedrukreinigers, sproeiers, bladblazers, grondboren, rupstransportwagens, waterpompen en zelfs robotmaaiers.

 2. DELDAELE GEBROEDERS

  België

  Deldaele Gebroeders is een familiaal bedrijf dat actief is in de landbouw en tuinbouw. LANDBOUWMACHINES: tractoren, balenpersen, sproeiers, maaidorsers, telescoopladers, balenpersen, maaikneuzers, frontladers, ... TUINBOUWMACHINES: handmaaiers, tuintrekkers en zitmaaiers, automatische robotmaaiers, grondboren, hoogsnoeiers, heggesnoeiers, heggescharen, bladblazers, kettingzagen, bosmaaiers, motoculteur, tuinfrezen, tuingereedschap, ... MACHINES TE HUUR: klepelmaaier, warmluchtkanon, houtkliever met traktor, telescoopverreiker, ...

 3. VANPETEGHEM

  België

  Vanpeteghem nv is een familiebedrijf dat reeds meer dan 100 jaar actief is in de land- en tuinbouwsector. Vanpeteghem nv biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsmachines aan, voor in de tuin- en landbouw, privé als voor professioneel gebruik. Zowel de kwaliteit als de gunstige prijzen van onze machines staan garant voor een tevreden klant. Daar Vanpeteghem nv alleen-invoerder is voor zijn merken voor België, hebben we een grote voorraad, dit van alle merken, types en uitvoeringen. Alsook betreffende onderdelen hebben we veel op stock, dit om onze klanten te kunnen helpen wanneer nodig.

 4. LAUWERS

  België

  Lauwers nv is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Marcel Lauwers dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van machines voor land- en tuinbouw, boomkwekerij en sierteelt. Hierbij worden volgende doelen steeds nagestreefd: het verlichten van de arbeid, het verminderen van het benodigde personeel, een perfect resultaat en dat alles tegen een concurrentiële prijs. Speciale aandacht gaat ook uit naar een snelle en volledige dienst na verkoop zodat u jaren lang zorgeloos met uw machines aan de slag kunt. Vandaag beschikken wij over een ruime infrastructuur met een modern machinepark en bekwame medewerkers om u kwalitatieve machines aan te bieden.

 5. LOWETTE AGROTECHNIC

  België

  Wij kunnen u een ruim assortiment van machines o.a. tractoren, landbouw-, fruitteelt- en tuinbouwmachines aanbieden. Onze merken : John Deere, KWH, Ideal, Pellenc, Marchesi, Orsi, Record, Weegschalen, Greefa, Longobardi, Agromec, Accord, Rabe, Morra, Vicon, Krone, Steeno, Kongskilde, Hardi, Tanaka. De service van Lowette Agrotechnic wordt waargenomen door een goed opgeleid team van technici dat ervoor zorgt dat uw tractor, sorteermachine of machine steeds in de beste condities blijft presteren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het resiveren van motoren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KEMPENEER DILBEEK

  België

  Kempeneer W machines : service & kwaliteit sinds 1954 In 1954 startte Jean Kempeneer een handel van gereedschap voor tuinbouwers. Als zoon van een tuinbouwer (in de streek rond Brussel werden ze boerkozen genoemd, zij voorzagen Brussel elke morgen van hun verse groenten) wist hij wat hun noden waren . Op dat moment startte de mechanisatie van de tuinbouw met de eerste tweewielige trekkers (motoculteurs genoemd).

 2. VAN MELLAERT

  België

  Het bedrijf VAN MELLAERT, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuingereedschap, maaier, breekmachines voor takken, Tuingereedschap, en tuintrekkers. Het is gevestigd in Jodoigne, België.

 3. MTD FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf MTD FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - wijnbouw, Tractoren - tuinbouw, Tractoren - wijnbouw, Tractoren - tuinbouw, en bosbouwtractoren. Het is gevestigd in St Etienne Du Rouvray, Frankrijk.

 4. AGS AGRO SORTIMENT

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AGS AGRO SORTIMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Židlochovice, Tsjechische Rep..

 5. DALBY MASKINCENTER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DALBY MASKINCENTER A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smalspoortrekkers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Trekkers voor rooiwerk, Tractoren - tuinbouw, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Landbouw - installaties en apparatuur, Trekkers voor rooiwerk, Tractoren - tuinbouw, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Jægerspris, Denemarken.

 1. VERT SERVICE SA

  België

  Het bedrijf VERT SERVICE SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, tractoren voor wijngaarden, Tractoren - tuinbouw, en tuintrekkers. Het is gevestigd in Herve, België.

 2. KUHN AUDUREAU SOCIETE ANONYME

  Frankrijk

  Het bedrijf KUHN AUDUREAU SOCIETE ANONYME, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, Struikruimers, tractor, Tractoren - tuinbouw, Struikruimers, en struikruimers voor de landbouw. Het is gevestigd in La Copechagnière, Frankrijk.

 1. EUROPER KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf EUROPER KFT., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, tractor, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 2. FOTÓN EUROPA

  Spanje

  Het bedrijf FOTÓN EUROPA, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - tuinbouw, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren - tuinbouw, kleine tractoren voor landbouw, en tractor. Het is gevestigd in Puebla De Alfinden-Zaragoza, Spanje.

 3. ROUSSEAU & FILS

  België

  Het bedrijf ROUSSEAU & FILS, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren bosbouwmachines, en bosversnipperaar. Het is gevestigd in Sinsin, België.

 4. HOUBAGRI

  België

  Het bedrijf HOUBAGRI, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren maaier, en breekmachines voor takken. Het is gevestigd in Beauraing, België.

 5. HORTIMECA

  België

  Het bedrijf HORTIMECA, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren maaier, en motorzagen. Het is gevestigd in Thuin, België.

 6. MINE

  België

  Het bedrijf MINE, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren maaier, en motorzagen. Het is gevestigd in Harzé, België.

 7. BERNARD BODART

  België

  Het bedrijf BERNARD BODART, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren maaier, en motorzagen. Het is gevestigd in Haut-Ittre, België.

 8. GRACEMENG

  China

  Het bedrijf GRACEMENG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 1. DANIŠ DAVAZTECHNIK - ZAHRADNÍ TRAKTORY A DALŠÍ TECHNIKA

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DANIŠ DAVAZTECHNIK - ZAHRADNÍ TRAKTORY A DALŠÍ TECHNIKA, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Přerov-Přerov Iii-Lověšice, Tsjechische Rep..

 2. SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD

  Polen

  Het bedrijf SPOLDZIELNIA ZAOPATRZENIA OGRODNICZEGO OGROD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verstuivers - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Tractoren - tuinbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Kozy, Polen.

 3. GENIN HORTICOLE

  België

  Het bedrijf GENIN HORTICOLE, is een Distributeur, en actief in de sector Tractoren - tuinbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren maaier, en breekmachines voor takken. Het is gevestigd in Fosses-La-Ville, België.

 4. LESKO D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf LESKO D.O.O., en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tractoren - tuinbouw, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Vratisinec, Kroatië.

 5. CHANDLERS (FARM EQUIPMENT) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CHANDLERS (FARM EQUIPMENT) LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Grantham, Verenigd Koninkrijk.

 6. AGRARISCH LOONBEDRIJF M. KONIJN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf AGRARISCH LOONBEDRIJF M. KONIJN B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Sint Maartensvlotbrug, Nederland.

 7. LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V.

  Nederland

  Het bedrijf LOZEMAN TUINMACHINES ELST B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Elst Gld, Nederland.

 8. STARTIN TRACTORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STARTIN TRACTORS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Atherstone, Verenigd Koninkrijk.

 9. FURI NAGYKERESKEDELMI KFT

  Hongarije

  Het bedrijf FURI NAGYKERESKEDELMI KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, en Tractoren - tuinbouw. Het is gevestigd in Velence, Hongarije.

 10. EWPA MAJSTER SPO Z OO

  Polen

  Het bedrijf EWPA MAJSTER SPO Z OO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren - tuinbouw, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tractoren - tuinbouw, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Wroclaw, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis